Saturday 16 July 2022

🔵 Δικαιοσύνη: Χωρίς μαζική Αντίσταση δεν υπάρχουν ούτε νίκες ούτε πρόοδος

 
🔷 Συγχαρητήρια στον Επιδημιολόγο γιατρό και καθηγητή πανεπιστημίου Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη και στον δικηγόρο Γιάννο Γεωργιάδη - καθώς και σε όλους μας! [1], [2].
🔷 Η είδηση με τίτλο "Αθώος ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για προσέλευση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο χωρίς Safe Pass" εμπεριέχει προεκτάσεις και αντίκτυπο που αφορά όλους μας. {Αναπαράγουμε την ολόκληρη είδηση πιο κάτω.}

 Χωρίς την συλλογική αντίσταση στην τοπική και παγκόσμια Υγειονομική Δικτατορία που επέδειξε το αυτόνομο Λαϊκό Κίνημα μες τα τρέχοντα δυόμιση χρόνια "κορωνοκρίσης", δεν θα είχαμε αυτή την νίκη.

Οι κινητοποιήσεις του κόσμου - όπου πετύχαμε τις ιστορικά μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αντιφρονούντων της δεκαετίας - και οι απανωτές διαδηλώσεις, πορείες• πράξεις πειθαρχίας και αφοσίωσης στο Σύνταγμα με απειθαρχία στα παράνομα Διατάγματα και τις έκνομες πράξεις του Κράτους• η διασπορά της Αλήθειας κόντρα στην προπαγάνδα και τα καθεστωτικά ψέμματα• όλα μαζί, στο σύνολο τους, συνέθεσαν ένα σκηνικό μες το οποίο η Δικτατόρευση καταρρέει. Και ευχόμαστε πως η κατάρρευση θα οδηγήσει σε κάποια τελική φάση όπου οι υπεύθυνοι για τους θανάτους από τα εμβόλια και από τα "Μέτρα Προστασίας", οι υπεύθυνοι για την συγκάλυψη, τα ψέμματα, την προπαγάνδα, και την κατάλυση της Δημοκρατίας θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

Το αποτέλεσμα της υπόθεσης του γιατρού Ελπ. Σωτηριάδη έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιπτώσεις και αντίκτυπο:

Α.
Έχει άμεσες προεκτάσις στην υπόθεση του δάσκαλου Σόλωνα Αντάρτη, που εκτυλίσσεται παράλληλα στο Δικαστήριο ΚΑΙ ενώπιον της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. Η υπόθεση Αντάρτη αφορά ακριβώς τα ίδια θέματα με την υπόθεση Σωτηριάδη. Η Δικαστική διαδικασία γίνεται με πρωτοβουλία του Σόλωνα Αντάρτη, για παραβίαση των Συνταγματικών του δικαιωμάτων από το Κράτος, και προηγείται χρονικά της υπόθεσης ενώπιον της Εκπ. Υπηρεσίας.

Η προσαγωγή του συναγωνιστή μας για να δικαστεί από την Εκπαιδευτική Υπηρεσία γίνεται έκνομα: η Νομική Υπηρεσία /Εισαγγελία της Δημοκρατίας ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της παραπέμπει τον Σόλωνα Αντάρτη στην Εκπ. Υπηρεσία παρ' όλο που εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου αγωγή του Σόλωνα ενάντια στο Κράτος για ακριβώς την ίδια υπόθεση. Με άλλα λόγια η Εισαγγελία προσπαθεί να επηρεάσει το Δικαστήριο με παράτυπες "πειθαρχικές" διαδικασίες εκτός Δικαστηρίου: η προστυχιά στον τόπο μας είναι "γιώρκιν".

Ο αγωνιστής δάσκαλος Σόλων Αντάρτης κατηγορείται από τον Υπουργό Παιδείας και παραπέμπεται έκνομα από την Εισαγγελία για να δικαστεί από την Εκπ. Υπηρεσία για ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ανύπαρκτο "αδίκημα" με το οποίο κατηγορήθηκε ο αγωνιστής γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

Συγκεκριμένα, και οι δύο εκπαιδευτικοί ήταν κάτοχοι επιστημονικά τεκμηριωμένων ιατρικών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΑΝΟΣΙΑΣ στον κορωνοϊό, τα οποία με αλαζονική άγνοια οι εργοδότες των αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν• και οι δύο κατηγορήθηκαν για παραβίαση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ κανονισμών. Πουθενά στους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας ή του Πανεπιστημίου δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο άρθρο που να παραβιάστηκε. Ας σημειωθεί δε και το ότι οι δύο εκπαιδευτικοί στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν οι ΜΟΝΟΙ σε ολόκληρη την Κύπρο που κατείχαν επιστημονικά τεκμηριωμένη ανοσία (ενώ ΟΥΔΕΙΣ άλλος σε ολόκληρη την Κύπρο κατείχε τέτοιο πιστοποιητικό, κανείς όμως δεν κατηγορήθηκε για οποιαδήποτε σχετική παραβίαση).


Ακόμη ας σημειωθεί και το ότι ο Υπουργός Παιδείας κος Κυανοπώγων είναι η διάσημη εκείνη φιγούρα που κατέστησε δημοφιλή την δική του παράνομη τοποθέτηση της μάσκας στο πηγούνι αντί στη χαριτωμένη μουτσούνα του - ενώ ο ίδιος με αναίδεια διαφήμιζε φωτογραφικά την παραβίαση των Διαταγμάτων για Μέτρα Προστασίας εκμεταλλευόμενος την θέση εξουσίας που κατείχε (και κατέχει ακόμη), εξέδωσε κατηγορητήριο ενάντια στον δάσκαλο Σόλωνα Αντάρτη για παραβίαση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ κανονισμών!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ:

■ Σε Πειθαρχική Διότι Δεν Συνεμορφώθην Προς Τας Υποδείξεις
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/06/blog-post.html








Β.
Το αποτέλεσμα της υπόθεσης του γιατρού Ελπ. Σωτηριάδη εμπεριέχει και πολλές προεκτάσεις για τις πάμπολλες δίκες που εκκρεμούν ενώπιον των Δικαστηρίων που αφορούν ένα σωρό ποικίλες και διάφορες πτυχές της σύγκρουσης μεταξύ του λαού και του Κράτους με αφορμή τα έκνομα και αντισυνταγματικά Διατάγματα για "Μέτρα Προστασίας" που ουσιαστικά κατέλυσαν το Σύνταγμα χωρίς να έχει κηρυχθεί από την Βουλή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αναστολή συγκεκριμέων Άρθρων με ημερομηνία αρχής και λήξης της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Η διοίκηση της χώρας με κατά συρροήν παράνομα Διατάγματα, λόγω της προπαγάνδας και σωρείας ψεμμάτων από τις Κρατικές, Ιατρικές Αρχές και τα συνένοχα ΜΜΕ θεωρείται σήμερα "αποδεκτή" από ένα φοβισμένο και κατατρομοκρατημένο λαό που υπέστηκε σωρηδόν απειλές και εκβιαμούς, αχρείαστους θανάτους, και κακοποίηση των στοιχειωδών του δικαιωμάτων και Θεμελιωδών Ελευθεριών που εγγυείται το Σύνταγμα. Αλλά σιγά-σιγά ο τροχός γυρίζει: οι πλείστοι από τους πολιτικούς και κομματικούς "παράγοντες" που σήμερα κορδώνονται και ποζάρουν "παραπονημένοι" για το πραξικόπημα του 1974 όχι μόνο δεν έκαμαν ούτε μία δήλωση στον παρόντα χρόνο ενάντια στην Υγειονομική Δικτατορία όλα αυτά τα δυόμιση χρόνια αλλά είναι ένοχοι και για το αντίθετο: συμμάχησαν με την Υγειονομική Δικτατορία και δεν δίστασαν ούτε στιγμή για να συνενωθούν στις εκστρατείες προπαγάνδας και ρητορικής μίσους που επιστρατεύτηκαν εναντίον μας.

Και τι δεν εκτόξευσαν εναντίον μας: μας απεκάλεσαν "ψεκασμένους", "ακροδεξιούς", "συνωμοσιολόγους", "αρνητές", "δικαιωματιστές", και άλλα πολλά μόνο και μόνο επειδή αγωνιστήκαμε να προφυλάξουμε το Δικαίωμα στην Ιατρική επιλογή, ΚΑΙ να διαφυλάξουμε τις Θεμελιώδεις Ελευθερίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Ο τροχός όμως γυρίζει. Όλοι οι αγώνες σε κάποια ιστορική καμπή συναθροίζονται και ανατρέπουν όχι μόνο τους κρατούντες, μα και το κίβδηλο τους αφήγημα. Σήμερα διοικούμαστε με τα ψέμματα: θα έλθει όμως κάποια μέρα που η ηγεμονία θα περάσει στα χέρια της Αλήθειας.

Ακολουθεί η είδηση, με ανάλυση από τον δικηγόρο Γιάννο Γεωργιάδη, ο οποίος όπως και ο δικηγόρος Σάββας Σαββίδης, πρωτοστατεί σε πολλές από τις νομικές μας υποθέσεις.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Αθώος ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για προσέλευση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο χωρίς Safe Pass
15.07.2022
https://cyprustimes.com/koinonia/athoos-o-dr-elpidoforos-sotiriadis-gia-proseleysi-sto-anoikto-panepistimio-choris-safe-pass

Αθωωτική απόφαση για τον Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη τρεις μήνες μετά – Διαδικασία για την προσέλευση του στους χώρους του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου χωρίς Safe Pass – Τι αναφέρει στη Cyprus Times ο δικηγόρος του

Αθωώθηκε ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης σε πειθαρχική διαδικασία την οποία κίνησε εναντίον του το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για προσέλευση στους χώρους του πανεπιστημίου χωρίς Safe Pass.

Συγκεκριμένα, αφορμή για την εν λόγω διαδικασία υπήρξε η προσέλευση του γιατρού στους χώρους του πανεπιστημίου ενώ είχε στην κατοχή του αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης αντισωμάτων εναντίον της Covid-19 και όχι Safe Pass.

Ο νομικός Γιάννος Γεωργιάδης, το δικηγορικό γραφείο του οποίου εκπροσώπησε τον Δρ. Σωτηριάδη, αναφέρει ότι «καταγράφεται στα αξιοσημείωτα ότι ότι ο γιατρός, εφόσον δεν έγινε αποδεκτό το πιστοποιητικό υγείας που είχε μαζί του, αποχώρησε καθόλα κόσμια και αρά χωρίς η συμπεριφορά του να είναι αντίθετη προς τους κανόνες του ΑΠΚΥ και της γενικής συμπεριφοράς η οποία αναμένεται από τους καθηγητές πανεπιστημίου».

Ο κύριος Γεωργιάδης, δικηγόρος του Δρ. Σωτηριάδη στη διαδικασία, ανάφερε ότι, «λαμβανομένου υπόψη του χρόνου των τριών μηνών που διήρκησε η διαδικασία σπαταλήθηκε χρόνος αλλά και πόροι για μια διαδικασία η οποία εξ αρχής δεν είχε την όποια βάση. Σημείωσε επίσης ότι, σε τρεις άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες, εργοδοτούμενοι του ΑΠΚΥ προσήλθαν στους χώρους του πανεπιστημίου χωρίς να έχουν στην κατοχή τους Safe Pass, καμία διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου δεν κινήθηκε εναντίον τους παρά μόνο τους έγινε επίπληξη».

Η όλη διαδικασία άρχισε τον Μάρτιο του 2022 και τελείωσε με αθωωτική απόφαση τρεις μήνες μετά.

Ο δικηγόρος του Δρ. Σωτηριάδη ανέφερε ότι, «εκτός από το αχρείαστο της υπόθεσης, η όλη διαδικασία υπήρξε προβληματική, με βασικούς κανόνες δικαίου να παραβιάζονται πασιφανώς. Εξήγησε ότι, η όποια πειθαρχική διαδικασία είναι οιονεί ποινική και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθείται στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η διαδικασία των ποινικών δικαστηρίων (ποινική δικονομία). Πέραν όμως αυτού, το ίδιο το ΑΠΚΥ ακολουθεί κατ’ αναλογία τους Κανόνες Πειθαρχικού Ελέγχου του Πανεπιστημίου Κύπρου, εφόσον το ίδιο δεν έχει ακόμη δικούς τους, στους οποίους στο άρθρο 5.1. αναφέρεται ρητώς ότι: «Η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου ενώπιον της ΕΠΕ [Επιτροπής Πειθαρχικού Ελέγχου] διεξάγεται με τον ίδιο κατά το δυνατό τρόπο όπως η διαδικασία ποινικής υπόθεσης που εκδικάζεται συνοπτικά.». Παρόλο το γεγονός ότι η αρχή αυτή είναι καθιερωμένη και νομολογημένη κι έχει ως κύριο στόχο την προστασία της δίκαιης δίκης, κατά τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου του γιατρού το ΑΠΚΥ επέλεξε να μην την ακολουθήσει. Περαιτέρω όμως, θα πρέπει να τηρείται η αρχή της ισότητας των όπλων η οποία είναι από τις βασικότερες αρχές της φυσικής δικαιοσύνης και στενά συνυφασμένη με την αρχή της δίκαιης δίκης. Στα κυριότερα επιχειρήματα, στην γραπτή και προφορική αγόρευση του δικηγόρου Γιάννου Γεωργιάδη ήταν ότι,καταρχήν, δεν είχε διαπραχθεί το οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα εκ μέρους του πελάτη του και άρα η όποια διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου είναι πλήρως αδικαιολόγητη. Επίσης, έκανε αναφορά στο γεγονός ότι στο κατηγορητήριο που επιδόθηκε στον Δρ. Σωτηριάδη δεν περιεχόταν οποιοδήποτε γνωστό στο Νόμο αδίκημα» είπε.
Συγκεκριμένα,τόνισε ότι από το άρθρο 2.1. των Κανόνων Ελέγχου του Ακαδημαϊκού και Άλλου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου απαιτείται η όποια κατηγορία στην διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου να αφορά νόμο, κανονισμό ή κανόνα του Πανεπιστημίου. Στην παρούσα περίπτωση, αυτό δεν αφορά την οποιαδήποτε νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας εφόσον η εκδίκαση τέτοιων υποθέσεων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Κυπριακών Δικαστηρίων.

«Στις περιπτώσεις των διαδικασιών πειθαρχικού ελέγχου των πανεπιστημίων η νομοθεσία και οι κανονισμοί οι οποίοι μπορούν να προβληθούν ως βάση είναι αυτά τα οποία αφορούν την εγκαθίδρυση και λειτουργία τους. Έτσι, ακόμη και η αναφορά στο κατηγορητήριο γενικής κατηγορίας πειθαρχικού αδικήματος, όπως, στην παρούσα, η παραβίαση των κανόνων ασφαλείας του Πανεπιστημίου, δεν αποτελεί αρκετή νομική βάση εάν δεν γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένο κανόνα και/ή νομοθεσία του Πανεπιστημίου».

Ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε ότι «Οι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις οι οποίες εκδίδονται από τον Υπουργό Υγείας, γνωστές ως Διατάγματα, αποτελούν νομοθεσία του Κράτους και όχι νομοθεσία του Πανεπιστημίου. Αυτό από μόνο του καθιστά την εξέταση του όποιου σχετικού ισχυριζόμενου αδικήματος δικαιοδοσία των Κυπριακών Δικαστηρίων, όχι του Πανεπιστημίου ή όποιου άλλου οργανισμού και/ή αρχής.». Σημαντικότατ, όπως πρόβαλε ο κ. Γεωργιάδης, το Κατηγορητήριο δεν συμμορφωνόταν με τους Κανόνες Πειθαρχικού Ελέγχου του Πανεπιστημίου, θέση την οποία υιοθέτησε και η ίδια η ΕΠΕ στην αθωωτική της απόφαση.

Σχετικά με τη μη συμμόρφωση του Κατηγορητηρίου με τους Κανόνες Πειθαρχικού ελέγχου στην αγόρευσή του ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε ότι «Στο άρθρο 4.3(β) των Κανόνωναναφέρεται ρητώς ότι η σύνταξη του Κατηγορητηρίου πρέπει να γίνεται από τον Ερευνώντα Λειτουργό, ενώ το άρθρο 4.7 των Κανόνων επιβάλλει στον Πρόεδρο της ΕΠΕ την άμεση κλήση του πειθαρχικά διωκόμενου βάσει του Παραρτήματος Α των Κανόνων. Στο εν λόγω Παράτημα αναφέρεται επίσης ότι το Κατηγορητήριο επισυνάπτεται στην Κλήση η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΠΕ».

Ως τόνισε ο δικηγόρος του Δρ. Σωτηριάδη, στην περίπτωση του πειθαρχικού αυτού ελέγχου, η Κλήση και το Κατηγορητήριο συνυπήρχαν στο ίδιο έγγραφο και ήταν υπογραμμένα από τον Πρόεδρο της ΕΠΕ. Το γεγονός αυτό καθιστά τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, Δικαστήριο και κατήγορο. Αντίστοιχα, σε μια ποινική διαδικασία αυτό θα σήμαινε ότι η Εισαγγελία η οποία είναι η Κατηγορούσα Αρχή και εκδίδει το Κατηγορητήριο θα ήταν και το Δικαστήριο το οποίο, στην ουσία, θα είχε ήδη αποφασίσει περί της ενοχής του κατηγορουμένου εφόσον έχει εκδώσει το κατηγορητήριο. Αυτό καταπατά πρόδηλα την αρχή της ισότητας των όπλων, εφόσον το «Δικαστήριο», είτε αυτό είναι το δικαστικό σώμα είτε είναι πειθαρχικό, θα πρέπει να εξισορροπεί τα δικαιώματα των δύο πλευρών που έρχονται με ίσα όπλα ενώπιόν του. Σύμφωνα δε με την ίδια της την απόφαση η ΕΠΕ: «Παρ’ όλα αυτά όμως θεωρούμε ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρήθηκε ο τύπος που ορίζουν οι πειθαρχικοί κανονισμοί για την ορθή σύσταση του κατηγορητηρίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η αντινομική κατάσταση όπου η ΕΠΕ φαίνεται να ανέλαβε ουσιαστικά ρόλο κατήγορου και δικαστή την ίδια ώρα.». Τελικά, ο Δρ. Σωτηριάδης αθωώθηκε και απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, αφήνοντας πίσω μια μεγάλη σπατάλη χρόνου και χρηματικών πόρων.

Ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε ότι είναι κρίμα, για τέτοιου είδους ζητήματα, τα οποία δεν έχουν πειθαρχικό χαρακτήρα και τα οποία μπορούν να επιλυθούν με άλλου τρόπους, να σπαταλείται τόσος χρόνος. Στα πλαίσια της εξέτασης του θέματος αυτού, ο κ. Γεωργιάδης στην αγόρευσή του ήγειρε και το ζήτημα πιθανής εκδικητικής συμπεριφοράς λόγω των θέσεων του πελάτη του σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, η οποία είχε ως στόχο να ταλαιπωρήσει τον πελάτη του. Θύμισε δε ότι, κατά τον Ιούλιο 2021, μερικούς μήνες πριν από την έκδοση του κατηγορητηρίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορία ότι το ΑΠΚΥ θα προέβαινε στην έναρξη διαδικασίας πειθαρχικού ελέγχου, χωρίς όμως ο πελάτης του να έχει κατηγορηθεί ή βρεθεί ένοχος για το οποιοδήποτε αδίκημα, το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Αρχειοθετήθηκε εδώ:
https://archive.ph/1fau1

[1].
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης, MD, SM, ScD
Ιατρός Εργασίας - Επιδημιολόγος
Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/profiles/fieldclass?field=cb_cv&function=download&user=83&reason=profile

[2].
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης
Αναπληρωτής Καθηγητής, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/profiles/elpidoforos-soteriades

Παραπομπές, Αναγνώσματα:


🔵 Ζήτω οι Βρυκόλακες!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/07/blog-post_12.html

🔵 Καταρρέει η Υγειονομική Διζωνική Δικτατορία, αλλά... καθυστερεί
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/03/blog-post_1.html


🟢 Ο λόγος που πιθανώς θα αποτύχει και η δεύτερη νεκροψία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/02/blog-post.html

🟢 Coronavirus Transmission, Vaccinated vs. Unvaccinated: "the Science" is clear
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/coronavirus-transmission-vaccinated-vs.html

🟢 Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/molnupiravir.html

🔵 Εθνικόφρονες και εθνικά Άφρονες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/blog-post_17.html

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html


🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 

 

* * *

1 comment: