Sunday 29 August 2021

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη

 


🟢 Να κοπεί το χέρι αυτών που τον ονόμασαν "δολοφόνο"
🟢 Να επέμβουν αυτεπάγγελτα η Αστυνομία και Νομική Υπηρεσία για προσαγωγή των ενόχων - προτού φουντώσει κι άλλο το μίσος με απρόβλεπτες συνέπειες
🟢 Πέρα από τον λίβελλο, υπάρχει και η σκόπιμη καλλιέργεια διχόνοιας και δαιμονοποίησης με ρητορική μίσους που μόνο σε βία θα καταλήξει... αν δεν σταματήσουμε αυτό το αίσχος ΤΩΡΑ.

♦ Ο Δημήτρης Τοκαρής, δημόσιο πρόσωπο και δημιουργός δημοφιλών τηλεθεαμάτων δημοσίευσε προψές μια ανάρτηση στην οποία αποκαλεί ονομαστικά "δολοφόνο" ένα καταξιωμένο γιατρό, ρίχνοντας του το φταίξιμο για τον θάνατο ασθενούς με κόβιντ (του 46χρονου πατέρα που έγινε το νέο αντικείμενο εκμετάλλευσης και μόδας στα ΜΜΕ/Τύπο). Τον ασθενή τον σκότωσε η τυφλή καθεστωτική προπαγάνδα και αδιαφάνεια, η κρατική τρομοκρατία, η εγκληματική αμέλεια, και φονική ασυνειδησία των Ιατρικών και Κρατικών Αρχών που, με συνένοχα τα ΜΜΕ/Τύπο έχουν επιβάλει μια Υγειονομική Δικτατορία με δημιουργία της κορωνοκρίσης και κακοδιαχείριση της, καταρρακώνοντας την Δημόσια Υγεία.

♦ Ο λιβελλογράφος και συκοφάντης Δημήτρης Τοκαρής, ντρέπομαι να ομολογήσω, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχαμε καθήσει μαζί στο ίδιο τραπέζι και είχαμε αφοσιώσει πολλές ώρες μαζί σε συνεργασία για την διεκδίκηση Ελευθερίας και Δημοκρατίας. Σίγουρα υπήρχαν κάποια "σημάδια" τότε πως κάτι δεν πάει καλά με την αθυροστομία του και την υπερβολική του αυτοπεποίθηση εκφράζοντας ακραίες τοποθετήσεις, μα δεν περίμενα ποτέ μου να προβεί σε μια τόσο χυδαία εκστρατεία μίσους ενάντια σ' ένα ανθρωπιστή γιατρό που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη, θεραπεία, και ανακούφιση των πασχόντων και ασθενών. ΙΔΙΩΣ μέσα από την ειδικότητα του ως επιδημιολόγος: ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός εξειδικευμένος στην επιδημιολογία, καθηγητής Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει υπηρετήσει με εκτεταμένη διεθνή διδακτική εμπειρία έχοντας διδάξει ως βοηθός καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ως επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις Νοσηλευτικές Σχολές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Philips, του Πανεπιστημίου Frederick και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρόσφατα ως επίκουρος καθηγητής στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Κολλεγίου Ιατρικής και Επιστημών Υγείας του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στις Σημειώσεις πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε στο Βιογραφικό του γιατρού την πολύπλευρη του πορεία και πλούσια προσφορά του μέσα από τον χώρο της Επιστήμης [1]. Μετά από το Βιογραφικό του, ακολουθεί κεφάλαιο με τίτλο
Σύνδεσμοι ~ Παραπομπές ~ Αναγνώσματα
όπου θα βρείτε πολλές πηγές και άρθρα με τεκμηρίωση στηριγμένα στην Επιστήμη που τόσο εύκολα έχουν πετάξει στα σκουπίδια τα ΜΜΕ, ο Τύπος, οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές.

♦ Μπορείτε να διαβάσετε το αισχρό λιβελλογράφημα και τις συκοφαντίες του Δημήτρη Τοκαρή ενάντια στον γιατρό μας εδώ:

■ "Υπερασπίζεσθε ενα δολοφόνο"
https://www.facebook.com/demetris.tokaris/posts/10159277909848959
και στο αρχεία μας, εδώ:
■ "Υπερασπίζεσθε ενα δολοφόνο"
http://cyprus-org.net/Demetris.Tokaris.Elpidoforos.Soteriades.livellos.pdf


♦ Είναι γνωστό σε όλους ότι οι συκοφαντίες και σκευωρίες εναντίον του γιατρού Σωτηριάδη πηγάζουν από το ότι κατά την διάρκεια της κορωνοκρίσης ο γιατρός παραμένει πιστός σε όσα λέει η Επιστήμη για τις ιώσεις, επιδημίες και προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, ενώ το καθεστώς (παγκοσμίως και τοπικά) έχει πετάξει την Επιστήμη στα σκουπίδια. Μέχρι και παράνομη ΣΥΛΛΗΨΗ μηχανεύτηκε το καθεστώς εναντίον του για να τον φιμώσει και εκβιάσει:

🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html


Είναι επίσης γνωστό σε όλους ότι εκτός από τον συστηματικό του αποκλεισμό και φίμωση από τα ΜΜΕ/Τύπο, γίνονται μεγάλες προσπάθειες από το καθεστώς να καταρρακωθεί το καλό όνομα του γιατρού Σωτηριάδη, διότι είναι μάρτυρας με μεγάλο και καθοριστικό εκτόπισμα στις δύο μεγάλες δίκες που αρχίζουν σύντομα (η μία ήδη τρέχει), που αφορούν χιλιάδες αγωγές εναντίον του Κράτους για τα παράνομα και υπερβολικά "Μέτρα Προστασίας" που έχουν καταστρέψει την Ελευθερία και Δημόσια Υγεία.

♦ Διαβάζοντας την ανάρτηση του δημοφιλούς τηλεοπτικού δημιουργού Δημήτρη Τοκαρή ομολογώ πως αισθάνθηκα καταπληξία. Δεν περίμενα τέτοια μικρότητα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Με κατέπληξε όχι μόνο με την αναιδή του επίδειξη άγνοιας και προκατάληψης, αλλά και με το ότι δεν τον άκουσα να διαμαρτύρεται ποτέ για όλους τους άλλους - ασθενείς και μη - που σκοτώνει καθημερινά το σύστημα. Στην Κύπρο έχουμε χιλιάδες ασθενείς που εξαναγκάζονται να θεραπεύονται παράνομα (είναι οι ασθενείς που χρειάζονται Φαρμακευτική Κάνναβη)• έχουμε ασθενείς που πεθαίνουν εκλιπαρώντας τους γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς να τους δώσουν μια σταγόνα φάρμακο για παρηγοριά και αυτοί αρνούνται - οι πλείστοι διότι είναι αδιάβαστοι (και αλαζονικά υπερήφανοι για αυτό, αντί να ντρέπονται), και εμποτισμένοι πλήρως με προκατάληψη.

♦ Ήδη χάσαμε τόσους και τόσους πολύτιμους ανθρώπους με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑΝΑΤΟΥ που εφαρμόζονται στους θαλάμους του κόβιντ: γιατί με το που εισέρχονται εκεί οι ασθενείς, οι γιατροί βγάζουν "διάγνωση και πρόγνωση" με βάση την προπαγάνδα αντί με βάση την ιατρική (για παράδειγμα με μοριακή εξέταση PCR σε περισσότερο από 35 κύκλους ανίχνευσης, που είναι επιστημονικά ΑΚΥΡΗ), και χορηγούν "θεραπείες" με βάση τα πρωτόκολλα αντί με τις κλινικές και εργαστηριακές ενδείξεις. Για όλα αυτά δεν διαμαρτύρεται ούτε ο γνωστός δημιουργός τηλεθεάματος, ούτε και ο όποιος μικροφασίστας της καθημερινότητας στο δρόμο, στη γειτονιά, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος έχει αγκαλιάσει την προπαγάνδα της Υγειονομικής Δικτατορίας ως την καλύτερη ευκαιρία της ζωής του για να δείξει και αυτός την χυδαία του ταύτιση με την αυταρχική και φονική εξουσία. Και να συμμετάσχει και εκείνος με χαρά και μίσος στις διώξεις και την καταπίεση των αντιφρονούντων.

♦ Όσοι αγωνιζόμαστε για ΑΣΦΑΛΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ εμβόλια• όσοι αγωνιζόμαστε μες το Κίνημα για την Ελευθερία στις Ιατρικές επιλογές• και μες το άλλο του σκέλος, για την Διασφάλιση των Ανθρωπίνων, Συνταγματικών, και Πολιτικών μας Δικαιωμάτων, που στο σύνολο τους είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προϋποθέσεις για την διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, υποκείμεθα καθημερινά σε στόχευση με μίσος, με απειλές, με δαιμονοποίηση, με προπαγάνδα, διαστρεβλώσεις, και με ρητορική μίσους που μας ζωγραφίζει ως "ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους, αρνητές, εχθρούς της επιστήμης, αντι-εμβολιαστές"... και τώρα "δολοφόνους". Αλήθεια, το που έχουμε φτάσει δεν προσμετριέται πλέον. Είμαστε ένα βήμα πριν τις συγκρούσεις. Η Υγειονομική Δικτατορία δεν μπόρεσε να επιβληθεί πλήρως από μόνη της με τις άνομες πράξεις Κεφαλαίου και Κράτους: στηρίχθηκε, και έχει ακόμη απόλυτη ανάγκη στην υποστήριξη, την οποία αντλεί από την επιστράτευση της ανεγκέφαλης μάζας μικρόψυχων φασιστοειδών που μας κυνηγούν, μας απειλούν και εκβιάζουν, συμμετέχοντας με υπερηφάνεια και εκείνοι στο "μεγάλο παιγνίδι" της πιο αυταρχικής εξουσίας που έχει επιβληθεί ποτέ στον πλανήτη μας.

♦ Δηλώνω πως μου είναι εντελώς άγνωστο και απρόβλεπτο το τι μορφή θα πάρει αυτή η σύγκρουση αν συνεχίσουν οι αυταρχικές και εξουσιαστικές υπερβάσεις εναντίον άκακων και αθώων ανθρώπων: στην παρούσα χρονική περίοδο, το μέλλον πραγματώνεται γοργά. Το σχήμα των σιαγόνων του ακόμη δεν προδιαγράφηκε. Ούτε και το ποιούς θα φάει στο τέλος.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Σημειώσεις 

[1].
■ Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/profiles/elpidoforos-soteriades
και,
■ Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης / Βιογραφικό Σημείωμα και Επιστημονικές δημοσιεύσεις
https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/profiles/fieldclass?field=cb_cv&function=download&user=83&reason=profile

 * * *  

Σύνδεσμοι ~ Παραπομπές ~ Αναγνώσματα

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

* * *

 

No comments:

Post a Comment