Tuesday 12 July 2022

🔵 Ζήτω οι Βρυκόλακες!



 

Γιώργος Περδίκης:
-► "Ένας νέος άνθρωπος πέθανε ξαφνικά και υπάρχει υπόνοια ότι ο θάνατος του προήλθε από τραυματισμό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των μέτρων πανδημίας. Κάποιοι άλλοι κατηγορούνται και τιμωρούνται με βαρύ πρόστιμο γιατί απλά  διαδήλωναν. Μια κοπέλα σχεδόν έχασε το ματι της από τον Αίαντα. Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς με τις απόψεις των θυμάτων. Εμένα μου αρκεί το γεγονός ότι είναι θύματα αστυνομικής βίας. Και της παραλογης καταστολής δικαιωμάτων που δυστυχώς πέρασε αδιαμαρτύρητα από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας. Ας γίνει τουλάχιστον πλήρης διερεύνηση των αιτίων θανάτου του Μ.Ν. και αναλόγως να γίνει ανάληψη της ευθύνης από την πολιτική ηγεσία."
- George Perdikis II
https://www.facebook.com/george.perdikis.37/posts/pfbid0oHREZuBn3qWwVQMAucivSFzKwbnJTgPY21xAm9zQyCDPvKB5niacWogcHcvreNql



 🔵 Ψεύτες, παλιάνθρωποι, πολιτικοί βρυκόλακες. Οι ηγεσίες του κόμματος Οικολόγων και του ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν άρθρωσαν ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ενάντια στην κατάλυση του Συντάγματος κατά τη διάρκεια της κορωνοκρίσης, αλλά και ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ στην επιβολή της Υγειονομικής Δικτατορίας με προπαγάνδα και ρητορική μίσους ενάντια στον λαό και τους αντιφρονούντες• δεν τους περίσσεψε ούτε μία από τις βρισιές που επιστρατεύτηκαν εναντίον μας: "ψεκασμένους" μας είπαν, "ακροδεξιούς", "συνωμοσιολόγους", "αρνητές", "δικαιωματιστές", και άλλα πολλά μόνο και μόνο επειδή αγωνιστήκαμε να προφυλάξουμε το Δικαίωμα στην Ιατρική επιλογή, ΚΑΙ να διαφυλάξουμε τις Θεμελιώδεις Ελευθερίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

🔵 Και δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς τους. Οι άνθρωποι που φονεύθηκαν από τους κρατούντες μέσω κακοδιαχείρισης της κορωνοκρίσης συμπεριλαμβάνουν και δημοσίως γνωστά και αναγνωρίσημα μέλη των δύο κομμάτων. Οι κομματάρχες όχι μόνο δεν τους σεβάστηκαν, μα ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ και τα περιστατικά, αρνούμενοι την ανάγκη για ενδελεχείς και εκτεταμένες νεκροψίες θυμάτων του εμβολίου καθώς και θυμάτων των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ μολύνσεων που σκότωσαν τους πλείστους από τους ασθενείς που ήταν "θετικοί" στον κορωνοϊό. Οι δε ψευδο-Οικολόγοι μάλιστα, κατάφεραν να ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ το θέμα και μ' ένα χαριτωμένο ιδεολογικό γαργάρα: μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένοι καθολικώς ενάντια στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ιδίως στις τροφές - τώρα όμως αν είναι ενέσιμοι, σε ΕΜΒΟΛΙΑ, η εναντίωση στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς είναι αμαρτία.

🔵 Και τώρα οι δοσίλογοι έρχονται να εκμεταλλευτούν τους αγώνες μας. Να εκμεταλλευτούν τους νεκρούς μας.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

■ Εμπλέκονται 59 πρόσωπα σε διαδηλώσεις την περίοδο πανδημίας
-► Στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το θέμα των διώξεων διαδηλωτών κατά την περίοδο της πανδημίας
https://www.offsite.com.cy/eidiseis/topika/emplekontai-59-prosopa-se-diadiloseis-tin-periodo-pandimias

Με αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από εισήγηση των Βουλευτών Γιώργου Κουκουμά του ΑΚΕΛ και Αλεξάνδρας Ατταλίδου των Οικολόγων τέθηκε σήμερα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το θέμα των διώξεων πολιτών για παραβίαση διαταγμάτων απαγόρευσης διαδηλώσεων, που τέθηκαν σε εφαρμογή κατά την πανδημία της COVID-19.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παρουσιάσουν στοιχεία για τις εν λόγω διώξεις οι υπηρεσίες του κράτους. Η Αστυνομία ανέφερε ότι διερευνήθηκαν συνολικά 29 υποθέσεις που εμπλέκουν 59 πρόσωπα. Από τις υποθέσεις αυτές οι πέντε έχουν αρχειοθετηθεί, οι δύο είναι υπό διερεύνηση και άλλες 22 προχωρούν για εκδίκαση. Δεν διευκρινίστηκε ποιες από αυτές τις υποθέσεις αφορούν συγκεκριμένα την παραβίαση της απαγόρευσης για διαδηλώσεις, καθώς στο σύνολό τους οι 29 υποθέσεις αφορούν εν γένει στην παραβίαση διαταγμάτων.

Για αυτό τον λόγο η συζήτηση του θέματος μετατέθηκε σε νέα συνεδρίαση, μέχρι να δοθούν πιο συγκεκριμένα στοιχεία και από την Νομική Υπηρεσία, η οποία δεν έστειλε σήμερα εκπρόσωπο για το θέμα, αν και είχε κληθεί να παραστεί.

Στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση, πάντως, βρέθηκε πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Ελβετίας, σύμφωνα με την οποία δεν ήταν επιτρεπτή η καθολική και επ’ αόριστον απαγόρευση των διαδηλώσεων, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η υγειονομική κρίση.

Όπως δήλωσε ο Προεδρεύων της Επιτροπής κατά τη σημερινή συνεδρίαση, Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, πρόθεση της Βουλής είναι να ανακληθούν οι διώξεις εναντίον πολιτών που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις, την περίοδο που ήταν σε ισχύ τα απαγορευτικά διατάγματα.

Ο κ. Κουκουμάς εξήγησε ότι τα επιχειρήματα για την αμφισβήτηση της νομιμότητας των διαταγμάτων αφορούσαν στη συλλήβδην και επ’ αόριστον απαγόρευση των διαδηλώσεων. Αναφερόμενος στην πρόσφατη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Ελβετία, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε ότι «αποδεικνύεται ότι δεν είναι οι πολίτες που ευθύνονται για παραβιάσεις, αλλά η Κυβέρνηση με τα διατάγματά της, όπως τα διαμόρφωσε, που παραβίαζε τις αρχές του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

«Σε κάθε περίπτωση,  δεν γίνεται, υπό το φως και της απόφασης αυτής του ΕΔΑΔ, να συνεχίζονται στην Κύπρο διώξεις πολιτών για παραβίαση των συγκεκριμένων διαταγμάτων», είπε και κατέληξε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί, ώστε να δοθούν απαντήσεις και από την Νομική Υπηρεσία.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, η Βουλευτής των Οικολόγων, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, επεσήμανε ότι «σε στιγμές κρίσης φαίνεται πόσο δυνατή και βαθιά είναι η δημοκρατία σε ένα τόπο» και τόνισε ότι είναι σημαντικό το δικαίωμα των πολιτών να εκφράζουν την αντίθεσή τους σε πολιτικές του κράτους ειρηνικά.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στην απόφαση του ΕΔΑΔ, σύμφωνα με την οποία, όπως είπε, τα διατάγματα για την πανδημία δεν μπορούν να είναι απόλυτα και να αναιρείται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. «Πρέπει να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, όπως και την υγεία, γιατί χωρίς δημοκρατία δεν μπορεί να διασφαλιστεί τίποτα που να έχει σχέση με δικαιώματα των πολιτών», κατέληξε.

* * *

🔵 Καταρρέει η Υγειονομική Διζωνική Δικτατορία, αλλά... καθυστερεί
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/03/blog-post_1.html

🟢 Ο λόγος που πιθανώς θα αποτύχει και η δεύτερη νεκροψία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/02/blog-post.html

🟢 Coronavirus Transmission, Vaccinated vs. Unvaccinated: "the Science" is clear
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/coronavirus-transmission-vaccinated-vs.html

🟢 Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/molnupiravir.html

🔵 Εθνικόφρονες και εθνικά Άφρονες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/blog-post_17.html

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html


🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 

 

* * *




No comments:

Post a Comment