Wednesday 29 July 2020

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;



🔷 Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;

🔷 Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό - και ας μην ξεχνούμε πως το διάταγμα του έλεγε επί λέξει "Ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Δεν θα μπορεί κάποιος να αρνηθεί". Ευτυχώς τα δημοκρατικά ανακλαστικά του λαού μας λειτουργούν ακόμα, και η αναίδεια του κου Υπουργού καταπνίγηκε σε μια θύελλα διαμαρτυρίας και δηλώσεις αντίστασης με τις οποίες ενώθηκαν και τοποθετήσεις ιατρών, δικηγόρων και επιστημόνων. Ο κος Υπουργός αναγκάστηκε να ανακαλέσει, και τώρα προσποιείται πως τάχα οι παράνομες του διαταγές ήταν απλώς τάχα "μια προσωπική άποψη". Είναι συχνό το φαινόμενο όπου εκεί που εμφανίζεται η θρασύτητα, υπάρχει και δειλία. Γι' αυτό και στη γλώσσα μας υπάρχει η λέξη "θρασύδειλος". Τι θλιβερά ανδρείκελα διαχειρίζονται τις ζωές μας - και περιμένουμε από τέτοιους να μας σώσουν από θανατηφόρες ασθένειες! 

🔷 Αλλά πως βρέθηκε με αυτή την θαυμαστή τοποθέτηση ο κος Υπουργός; Πολύ απλό. Δείτε την πορεία του σε τρία απλά βήματα, καθώς και το προοίμιο (αυτό που η νεολαία μας αποκαλεί "the backstory" - ωσάν να παρακολουθούμε σειρά από άνιμε):

1.
Πατώντας την μπανανόφλουδα του αιώνα (που είναι και το κρατικό μας σύμβολο), ο κος Υπουργός μίλησε ανοικτά νομιζόμενος ότι οι κάμερα του κρατικού ραδιοσταθμού ήταν σβηστή. Ωιμέ!... ήταν αναμμένη, κατέγραφε, και μετέδιδε παγκυπρίως. Εκεί ο κος Υπουργός παραδέκτηκε ότι στην πραγματικότητα το όλο φαινόμενο του κορωνοϊού είναι μια επίπλαστη και τεχνητή κατάσταση υστερίας. Είπε: "Στο τέλος της ημέρας είν' μια απλή γρίππη. Τζ' εμείς εκάμαμεν το...", κλείνοντας με την γνωστή χειρονομία που δηλώνει "άπειρο μέγεθος".

Δείτε το βίντεο εδώ:
https://youtu.be/oBhY-Jo655Q?list=PLfaoYVfaae3IAAUsFqqkch_FNqbCfCws_

Το πρωτότυπο:
https://youtu.be/W4Eup7-I1-o

2.
Ακολούθησε η διαταγή ενός από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Γής, του παρακρατικού Πλανητάρχη Μπιλ Γκαίητς (Bill Gates), όπου δήλωσε προς άπαντες ότι "ως επί το πλείστον η ομαλότητα θα επιστρέψει μόνο όταν θα έχουμε εμβολιάσει την πλειοψηφία ολόκληρου του πλανήτη". Εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=i4yptbsVCNU#t=40

Η ολιγαρχία της Κύπρου λοιπόν, πάντα ανυπόμονη να δείξει στους Άρχοντες του Πλανήτη πως είναι ικανή και πρόθυμη να υλοποιήσει ΟΠΟΙΟ σχέδιο και αν προτείνει το διεθνές παρακράτος (ρατσιστική Διζωνική τύπου Απάρταϊντ• συστηματική καταστροφή της Άμυνας μας• παύση στο Ενεργειακό πρόγραμμα• Κρατική κλοπή {"κούρεμα"} των καταθέσεων προς διάσωση των τραπεζών αντί του λαού• εκδίωξη Ρώσσων και Κινέζων επενδυτών• αποδοχή της κατοχής και συμβιβασμός με τον εισβολέα εχθρό), έσπευσε δια του Υπουργού της να παραγγείλει πάνω από ένα εκατομμύριο εμβόλια (που δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί) και να μας επιβάλει αναγκαστικό εμβολιασμό.

3.
Μετά από το γνωστό διάταγμα του κου Υπουργού για υποχρεωτικό εμβολιασμό, η κατακραυγή του κόσμου τον εξανάγκασε σε υποχώρηση. Στην δήλωση του, φάνηκε να έχει κάποια προτίμηση για το "εμβόλιο της Οξφόρδης".
■ Υπ. Υγείας: Θα είναι υποχρεωτικό για όλους το εμβόλιο κορωνοϊού
https://www.offsite.com.cy/eidiseis/topika/yp-ygeias-tha-einai-ypohreotiko-gia-oloys-embolio-koronoioy

Και... ώ του θαύματος, το εμβόλιο της Οξφόρδης όλως "κατά σύμπτωσην" συνδέεται με τον Μπιλ Γκαίητς. Δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο διεθνής Τύπος:
■ 2 billion doses of the Oxford coronavirus vaccine will be developed by AstraZeneca after a $750 million deal with charities backed by the Bill and Melinda Gates Foundation
https://www.businessinsider.com/bill-gates-backing-boosts-2-billion-doses-astrazeneca-coronavirus-vaccine-2020-6

Το συγκεκριμένο εμβόλιο που προωθεί ο Μπιλ Γκαίητς έχει διάφορους επώνυμους υποστηρικτές στην Κύπρο - ακόμη και ανάμεσα στα μέλης της "Επιστημονικής Επιτροπής" που συμβουλεύει την Κυβέρνηση για την διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού.

🔷 Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καινούργια για τον κο Υπουργό. Έμαθε πολύ νωρίς - μόλις ανέλαβε το αξίωμα - για το πως να επιβάλλει στους ασθενείς και πάσχοντες το "αποφασίζουμε για σας χωρίς εσάς".

Είναι γνωστό πως ο Υπουργός Υγείας κος Κωνσταντίνος Ιωάννου κινείται παρασκηνιακά μες τον κόσμο των κερδοσκοπικών συμφερόντων που συσπειρώνονται γύρω από την εκκολαπτόμενη βιομηχανία Ιατρικής Κάνναβης στην Κύπρο. Σε αυτή την υπόθεση είχε εμπλακεί από καιρό και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κος Αβέρωφ Νεοφύτου, καθώς και ο υποτακτικός του κος Λούης Παναγή, Διευθυντής των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών - ο οποίως "όλως τυχαίως", συνέγραψε και την νέα νομοθεσία για την Ιατρική Κάνναβη, εστιασμένη αποκλειστικά και μόνον στα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών. Και οι τρείς τους έχουν κάμει τα πάντα για να διαιωνίσουν την απαγόρευση κάθε αυτόνομης χρήσης της Κάνναβης από τους ασθενείς, και τα πάντα για να στηθεί μια κερδοσκοπική βιομηχανία Ιατρικής Κάνναβης προς υπερεκμετάλλευση των πασχόντων.

Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Ιατρική Κάνναβη διοργανώθηκε στην Κύπρο το 2018 από εταιρεία που ανήκει στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, την IMH. Σε συνεργασία με διάφορες εταιρειακές αντιπροσωπείες από το Ισραήλ και με μια ψεύτικη (ανύπαρκτη) εταιρεία-φάντασμα με το όνομα CSB Farms Cyprus, προσκάλεσαν διάφορους ομιλητές από τον διεθνή χώρο, καθώς και αντιπρόσωπο του Σωματείου Φίλοι της Κάνναβης, ο οποίος ήταν και ο μόνος που μίλησε στο Συνέδριο εκ μέρους των ασθενών. Ο Συντονιστής (άτομο του χώρου από την Ολλανδία), παραπλανήθηκε να πιστεύει ότι η πρόσκληση που έλαβε ήταν από το Υπουργείο Υγείας.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, ο κύπριος Πρόεδρος της εταιρείας-φάντασμα CSB Farms Cyprus κος Γιώργος Κωνσταντίνου καθήμενος στο Συνέδριο μαζί με τον αντιπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας κο Λούη Παναγή, έδωσε διαταγές να εκδιωχθεί από το βήμα ενώ ακόμα μιλούσε ο αντιπρόσωπος του Σωματείου μας, την στιγμή που στην ομιλία του περιέγραφε το ότι το Σωματείο Φίλοι της Κάνναβης υποστηρίζει την αδειοδότηση καλλιέργειας Κάνναβης από τους ίδιους τους ασθενείς, καθώς και την αδειοδότηση μικρομεσαίων καλλιεργητών (ιδίως των καλλιεργητών οργανωμένων σε συνεργατισμούς και εταιρείες που ανήκουν στους εργαζόμενους), μαζί με την αδειοδότηση των μεγάλων εταιρειών.

Την δεύτερη μέρα του Συνεδρίου ο συνέταιρος του Υπουργού Υγείας, Πρόεδρος της εταιρείας φάντασμα κος Κωνσταντίνου ΕΚΔΙΩΞΕ τον αντιπρόσωπο μας και δεν τον άφησε να λάβει μέρος πλέον στο Συνέδριο, ούτε για να παρακολουθήσει. Ας σημειωθεί ότι ο αντιπρόσωπος του Σωματείου μας δεν είχε πάει εκεί από μόνος του: ήταν ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ από τους διοργανωτές κατόπιν συστάσεων από διεθνείς παράγοντες μες τον χώρο της Ιατρικής Κάνναβης!  

Οι λεπτομέρειες:
■ Έδιωξαν τον εκπρόσωπο μας
https://web.archive.org/web/20180625090809/cyprus.indymedia.org/node/5257

■ Με δορυφόρο την Κύπρο, το κράτος του Ισραήλ...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Μαθημένος λοιπόν στα διάφορα τέτοια κόλπα, ο κος Υπουργός ξέρει πως να κινηθεί ανάλογα προς τα διάφορα διεθνή, περιφερειακά και τοπικά συμφέροντα μες τον κόσμο της βιομηχανίας εμβολίων, καθώς και προς εκείνα που βρίσκονται εντοιχισμένα μες τις διαπλοκές του διεθνούς παρακράτους - που ΕΛΑΜΨΕ τώρα πρόσφατα ισχυροποιώντας την θέση του όσο ποτέ άλλοτε κατά την κρίση του κορωνοϊού - έτσι ώστε ο ίδιος και το Υπουργείο του να θεωρηθούν ως "πρόθυμοι παίκτες" στη μεγάλη σκακιέρα.

Με τέτοιες προδιαγραφές απορούμε ακόμη για το πως ο κος Υπουργός ενεπλάκη ως "ουδέτερος" στην εφαρμογή του καταστροφικά ελλειπούς και πνιγμένου από ιδιωτικά συμφέροντα κρατικού Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ) - το οποίο ακόμα τρίζει και τρεκλίζει χωρίς να διαφαίνεται τρόπος να διασωθεί; Ναι, σαν λαός συλλογικά απορούμε ακόμα... γιατί είμαστε λαός που κάποτε αντιδρά, αλλά κυρίως δεν μαθαίνει ποτέ τίποτα. 

Εδώ καράβια χάνονται... εσύ μικρή βαρκούλα γεμάτη ασθενείς και πάσχοντες, που πάς;

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

■ Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τα εμβόλια ο υπουργός Υγείας
"Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι «κακώς είχα εκφράσει προσωπικές απόψεις για το εμβόλιο και ότι θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό για όλους. Πέραν από τους επαγγελματίες υγείας, θα πρέπει να χορηγηθεί σε όσους περισσότερους πολίτες γίνεται. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ήταν η προσωπική μου άποψη και τη μετέφερα».
http://www.reporter.com.cy/local-news/article/705288

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment