Monday 19 July 2021

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα

 

 18 Ιουλίου, 21.57

🟢 Έγινε κατάληψη της διαδήλωσης από τους ορθοδοξο-τάλιμπαν.
🟢 Χιλιάδες άνθρωποι ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ, αψήφησαν την κατατρομοκράτηση, και παρά την φίμωση από τα ΜΜΕ και Τύπο στελέχωσαν την διαδήλωση με παλμό και διάθεση για ειρηνική αντίσταση στην Υγειονομική Δικτατορία - μόνο και μόνο για να βρεθούν πολιτικοί όμηροι των τάλιμπαν που επέβαλαν στο πλήθος προσευχές και εκκλησιαστικά συνθήματα, και να εκτεθούν σε ανόητες πράξεις βίας από προβοκάτορες.
🟢 Αποτύχαμε εντελώς: χτίζαμε ένα κίνημα χιλιάδων ανθρώπων επί ενάμιση χρόνο, και τους το παραδώσαμε στο πιάτο. Υπάρχουν άτομα μες τον χώρο με συγκεκριμένες ΑΣΗΚΩΤΕΣ ευθύνες. Θα κάμουν αυτοκριτική;
🟢 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πρέπει να ξαναρχίσουμε την διοργάνωση από την αρχή, πάνω σε υγιείς ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ αρχές και αξίες, και χωρίς καμία ανοχή στον ρατσισμό και φαλλοκρατία, ανδρικό σωβινισμό, ομοφοβία, θρησκοληψία και μισαλλοδοξία - όλα αυτά δηλαδή που κυριάρχησαν σήμερα.
🟢 Στην εικόνα (ανοίγει καλύτερα με κλικ, όπως και όλες οι εικόνες στο άρθρο μας), φαίνονται οι πρώτες 2-3 χιλιάδες που κατέκλυσαν το Προεδρικό ΜεΓαρο σήμερα. Κρίμα που η κατάληψη της εκδήλωσης από τις δυνάμεις των ορθοδοξο-τάλιμπαν αμαύρισε την προσπάθεια - αλλά δεν θα σταματήσουμε. 

 

 
* * *  

19 Ιουλίου, 08.24

🟢 Αγαπητέ κε Πρόεδρε: 
ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ κατέλυσες τις Θεμελιώδεις Ελευθερίες, παραβίασες το Σύνταγμα επί ενάμιση χρόνο, και καθ' υπέρβασην εξουσίας μας επέβαλες ένα καθεστώς που μας διοικεί με παράνομα κατά συρροήν Διατάγματα. Με τη βοήθεια των συνένοχων ΜΜΕ και Τύπου, φιμώσατε τους επιστήμονες και αντιφρονούντες, κατατρομοκρατήσατε τον λαό με στημένους αριθμούς, με ψέμματα και παραπληροφόρηση, φανατίσατε τους υποστηρικτές σας σε ένα πυρετό Υγειονομικού Φασισμού με ρητορική μίσους εναντίον μας... και τώρα απορείς κε Πρόεδρε για το ότι κάποιοι από όσους καταπίεσες προσπαθούν να σε μιμηθούν; Γνωρίζουμε πως οι προβοκάτορες που έδρασαν ανάμεσα μας εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια, την πολιτική απειρία και άγνοια, την θρησκόληπτη ψυχοπάθεια κάποιων είναι δικοί σας άνθρωποι, άνθρωποι του καθεστώτος... Η ντροπή και η ευθύνη για τα γεγονότα που προκάλεσες με την καταπίεση, τον τρόμο, και απόγνωση που επέβαλες παράνομα στον λαό είναι ΔΙΚΗ σου. ΟΛΟΔΙΚΗ σου.
 
 

* * * 

19 Ιουλίου, 08.24

🟢 Αγαπητέ εν χριστώ αδελφέ χριστιανο-τάλιμπαν: κατέστρεψες το Κίνημα για την Ελευθερία στις Ιατρικές επιλογές, κατέστρεψες το Κίνημα για την Διασφάλιση των Ανθρωπίνων, Συνταγματικών, και Πολιτικών μας Δικαιωμάτων, τα οποία είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία. Με τον φαρισαϊκό σου φανατισμό που διοχετεύει ρατσισμό, ανδρικό σωβινισμό, ομοφοβία, και μισαλλοδοξία έθρεψες τους προβοκάτορες και δηλητηρίασες τον κόσμο μας που εσύ ονομάζεις "λαό του θεού". Και τώρα... πως θα κερδίσουμε την υποστήριξη του υπόλοιπου λαού με το μίσος και βία που διέσπειρες; Δεν το κατάλαβες ακόμη πως ο Υγειονομικός Φασισμός ΔΕΝ καταπολεμείται με τον δικό σου φασισμό; ΤΡΕΜΩ με τη σκέψη πως εσύ και οι όμοιοι σου μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείτε με κρατική εξουσία στα χέρια σας.



Όλα τα πιο πάνω δημοσιεύτηκαν εδώ:

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

* * *


 



No comments:

Post a Comment