Tuesday 1 March 2022

🔵 Καταρρέει η Υγειονομική Διζωνική Δικτατορία, αλλά... καθυστερεί

🔷 Τι λέει η Επιστήμη
🔷 Τα παραδέχεται και Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό κ. Κωνσταντίνος Τσιούτης
🔷 Γενική Επισκόπιση ~ ποιός θα λογοδοτήσει για όλα αυτά τα εγκλήματα;Ενώ στις πλείστες χώρες της Δύσης καταρρέει εντελώς το αφήγημα του κορωνοϊού καθώς και τα αντισυνταγματικά μέτρα δικτατόρευσης, και καθώς τα Κράτη και Πολιτείες επιτέλους αρχίζουν έστω και καθυστερημένα να εφαρμόζουν αυτό που είχαμε προτείνει πριν δύο χρόνια (προστασία των ευπαθών ομάδων συν καλλιέργεια φυσικής ανοσίας στον πληθυσμό προς επίτευξη τείχους κοινοτικής ανοσίας), στην Κύπρο οι εξουσιαστές μηχανεύονται διαρκώς καινούρια παιγνίδια εις βάρος του λαού - όλα τους ανεξαιρέτως, βασισμένα πάνω στο ψέμμα πως τάχα οι ανεμβολίαστοι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία. Και μάλιστα σε περίοδο που οι επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν απανωτά - κατά ριπάς! - ότι οι εμβολιασμένοι είναι εξίσου επικίνδυνοι  όσο και οι ανεμβολίαστοι διότι μεταδίδουν τον κορωνοϊό με ακριβώς την ίδια ευχέρεια.

Το αποκορύφωμα της αναίδειας όλων αυτών των εξουσιαστών με βάση την εκστρατεία ψεμμάτων είναι πως στην Κύπρο οι εμβολιασμένοι που ιχνηλατούνται ως άτομα που είχαν στενή επαφή με επιβεβαιωμένους "θετικούς" στον κορωνοϊό, δεν υποβάλλονται σε καμία υποχρέωση να περιοριστούν: έχουν το ελεύθερο να διακινούνται μολύνοντας και μεταδίδοντας τον ιό παντού, ενώ οι ανεμβολίαστοι πρέπει να περιορίζονται σε απομόνωση. Και αυτό βέβαια προέκυψε γιατί ήδη ανεχτήκαμε το χειρότερο από μήνες πιο πρίν: το αν είσαι ανεμβολίαστος, να υποβάλλεσαι σε ιατρική εξέταση κάθε 48 για να έχεις το δικαίωμα να εργαστείς!

Με βάση το ψέμμα και την προπαγάνδα, έχουν επιβάλει μια Εμβολιαστική Διζωνική Δικτατορία διά της οποίας απέκλεισαν τους ανεμβολίαστους από κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής, σε άλλη ζώνη, ακριβώς όπως και οι ναζί απέκλεισαν τους Εβραίους από τα πάντα - και με την ίδια ακριβώς φασιστική επίκληση σε "υγειονομικά διατάγματα", όπως και οι ναζί.

Και δεν είναι καθόλου σύμπτωση το ότι το κυβερνών κομματικοκεφαλαιϊκό καθεστώς - ΔΗΣΑΚΕΛ, τράπεζες, ΜΜΕ/Τύπος - χαριεντίζεται προσποιούμενο πως "διασώζει" την κοινωνία με την Εμβολιαστική Διζωνική που μας έχει επιβάλει: προπαρασκευάζεται για την επιβολή της ρατσιστικής Διζωνικής που προσπαθεί να μας επιβάλει ο Δυτικός Ιμπεριαλισμός και η μιλιταριστική Τουρκία ως "τελική λύση" του κυπριακού.

🔷 Τι λέει η Επιστήμη

Η Επιστήμη τα έχει τεκμηριώσει με γεγονότα και αριθμούς, με το νι και με το σίγμα: οι εμβολιασμένοι είναι φορείς του ίδιου ιικού φορτίου όσον και οι ανεμβολίαστοι• οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό στον ίδιο βαθμό.

Το περιοδικό Ιατρικής Επιστήμης που ονομάζεται "The Lancet" συντάσσεται από Ομότιμους Κριτές, εκδίδεται εβδομαδιαίως, και είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο. Απολαμβάνει παγκοσμίως μια πολύ σεβαστή θέση και παγκόσμια εκτίμηση. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο, με γραφεία Σύνταξης στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Πεκίνο.

Σε ό,τι αφορά την μετάδοση του ιού από εμβολιασμένα άτομα το " Lancet" έχει δημοσιεύσει τα εξής:

Α.
■ "...Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα με πρωτοφανείς λοιμώξεις [κορωνοϊού] κατέχουν μέγιστο ιικό φορτίο παρόμοιο με τα μη-εμβολιασμένα περιστατικά, και μπορούν να μεταδώσουν τη μόλυνση αποτελεσματικά σε οικιακά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων και πλήρως εμβολιασμένων ατόμων" [1].
Από:
■ Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext

Β.
■ Εξετάζοντας την μεταδοτικότητα ανάμεσα σε εμβολιασμένα άτομα:
"...Ο αντίκτυπος του εμβολιασμού στην κοινοτική μετάδοση των κυκλοφορούντων παραλλαγών του SARS-CoV-2, φάνηκε να μην είναι σημαντικά διαφορετικός από τον αντίκτυπο αναμεταξύ των μη-εμβολιασμένων ατόμων. Το επιστημονικό σκεπτικό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στις ΗΠΑ βασίζεται στην υπόθεση ότι ο εμβολιασμός αποτρέπει μετάδοση σε άλλους, με αποτέλεσμα μια «πανδημία των μη εμβολιασμένων». Ωστόσο, η επίδειξη μετα-εμβολιαστικών λοιμώξεων COVID-19 (breakthrough infections) μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης (Υγ.Εργ.) στο Ισραήλ, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να μεταδώσουν αυτή τη μόλυνση στους ασθενείς τους, απαιτεί επαναξιολόγηση της πολιτικής υποχρεωτικού εμβολιασμού που οδηγεί στην απόλυση μη εμβολιασμένων Υγ.Εργ. στις ΗΠΑ.

Πράγματι, υπάρχουν αυξανόμενα τεκμήρια ότι οι μέγιστες μολυσματικές ιικές συγκεντρώσεις (viral titres) και καλλιεργήσιμου ιού στους ανώτερους αεραγωγούς των πνευμόνων είναι παρόμοιες σε εμβολιασμένα και σε μη-εμβολιασμένα άτομα. Μία πρόσφατη διερεύνηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (US CDC) σε ξέσπασμα του COVID-19 σε φυλακή στο Τέξας κατέδειξε ισότιμη παρουσία μολυσματικού ιού στο ρινοφάρυγγα εμβολιασμένων και μη-εμβολιασμένων ατόμων. Ομοίως, ερευνητές στην Καλιφόρνια παρατήρησαν ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και μη-εμβολιασμένων ατόμων όσον αφορά τα ιικά φορτία SARS-CoV-2 στο ρινοφάρυγγα, ακόμη και σε άτομα με αποδεδειγμένη ασυμπτωματική λοίμωξη. Έτσι, η τρέχουσα τεκμηρίωση υποδηλοί ότι οι τρέχουσα πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού μπορεί να χρειαστεί να επανεξεταστούν...» [2].
Από:
■ Transmissibility of SARS-CoV-2 among fully vaccinated individuals
January, 2022
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00768-4/fulltext

Γ.
"Στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο πανδημία των μη εμβολιασμένων, υποδηλώνοντας ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δεν συσχετίζονται με την επιδημιολογία του COVID-19. Η χρήση αυτής της φράσης από αξιωματούχους μπορεί να ενθάρρυνε έναν επιστήμονα να ισχυριστεί ότι «οι μη-εμβολιασμένοι απειλούν τους εμβολιασμένους για τον COVID-19». Αλλά αυτή η άποψη είναι πολύ απλοϊκή.

Υπάρχουν αυξανόμενα τεκμήρια ότι τα εμβολιασμένα άτομα συνεχίζουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση. Στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α., εντοπίστηκαν συνολικά 469 νέα κρούσματα COVID-19 κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων τον Ιούλιο του 2021, και 346 (74%) από αυτά τα κρούσματα ήταν σε άτομα που ήταν πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένα, εκ των οποίων τα 274 (79%) ήταν συμπτωματικά. Οι αριθμοί κύκλων ανίχνευσης μοριακής εξέτασης ήταν εξίσου χαμηλές μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένα (μέσος όρος 22,8) και των ατόμων που ήταν μη-εμβολιασμένα, μερικώς εμβολιασμένα ή και των οποίων το καθεστώς εμβολιασμού ήταν άγνωστο (μέση τιμή 21,5),  τεκμηριώνοντας υψηλό ιικό φορτίο ακόμη και μεταξύ των ατόμων που ήταν πλήρως εμβολιασμένα" [3].
Από:
■ COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified
November 20, 2021
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext


🔷 Τα παραδέχεται και Επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό κ. Κωνσταντίνος Τσιούτης:

Α.
«Όσο περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι μέσα στον πληθυσμό, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιος θετικός, να είναι εμβολιασμένος. Παράλληλα, κάποια από τα περιστατικά COVID19 ανάμεσα σε εμβολιασμένους, αναπόφευκτα θα κάνουν πιο σοβαρή νόσο και θα χρειαστούν νοσοκομείο. Κάποιοι μάλιστα μπορεί και να χάσουν τη ζωή τους.
Τα εμβόλια δεν προσφέρουν "αποστειρωτική" ανοσία, δηλαδή δεν μπλοκάρουν εντελώς τη μετάδοση, απλά μειώνουν την πιθανότητα να προσβληθεί ο εμβολιασμένος από τον ιό. Ακόμα κι αν προσβληθεί, έχει πάλι κάποια πιθανότητα το ανοσοποιητικό του να μην ανταποκριθεί γρήγορα ή επαρκώς, κι έτσι να κάνει σοβαρή νόσο.»
Από:
■ Γιατί αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμένων που νοσηλεύονται
http://cytoday.eu/index.php?id=17&nid=12138497

Β.
«Οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν. Λιγότερο μεν, αλλά όταν έχεις ένα στέλεχος με R0 6-8 (=τεράστιο), όσο κι αν μειώσεις τη μεταδοτικότητα με τον εμβολιασμό, αυτή παραμένει υψηλή. Άρα οι εμβολιασμένοι δεν είναι πλήρως απαλλαγμένοι από την υποχρέωση να προσέχουν, να προσέχουν τις επαφές τους, να κάνουν τεστ. Οι COVID-free χώροι μας παρασύρουν να νομίζουμε ότι ο κίνδυνος είναι μηδέν μετά τον εμβολιασμό, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι και ιδανικά, τα COVID-free θα έπρεπε να απαιτούσαν τεστ ημέρας.»
Από:
■ Δρ Τσιούτης: Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1253414/dr-tsioytis-den-mathainoyme-apo-ta-lathi-mas 🔷 Γενική Επισκόπιση


Όλα όσα καταθέσαμε, προβλέψαμε, τεκμηριώσαμε, και εξηγήσαμε σε άρθρα, σε τηλεοπτικές εκπομπές και Δικαστήρια επί δύο συνεχόμενα χρόνια εμείς οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" έχουν επιβεβαιωθεί - δυστυχώς! - και συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται τόσο από την Επιστήμη όσο και από την έκβαση των γεγονότων.

Ο κορωνοϊός, όπως και κάθε ιός, μεταλλάσσεται προς την κατεύθυνση που επιβάλλει η Φύση και η ανάγκη επιβίωσης:

α. γίνεται λιγότερο επικίνδυνος (διότι αν ασθενεί ραγδαία και σκοτώνει τους ανθρώπους δεν θα μπορεί να μεταδοθεί),
και,
β. γίνεται πιο μεταδοτικός.

Οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές μαζί με τα συνένοχα τους ΜΜΕ και Τύπο, αντί να εξηγήσουν από την αρχή αυτή την απλή επιστημονική αλήθεια στον κόσμο για να τον καθησυχάσουν, την απέκρυψαν (μαζί με τα τόσα άλλα ψέμματα, διαστρεβλώσεις και εγκληματικές αποκρύψεις που διέπραξαν σε αυτή την περίοδο). Και αντί της απλής αλήθειας ...πόση τρομοκρατία διεσπάρει επίτηδες, και πόσα αμέτρητα ψέμματα ειπώθηκαν από τους ψευδοεπιστήμονες, τους κρατικούς λειτουργούς, και τα ΜΜΕ για να εκβιάσουν τον λαό να εμβολιαστεί, ζωγραφίζοντας τον ιό σαν τέρας (κυριολεκτικά ζωγραφίζοντας τον έτσι, ακόμη και σε παιδικά βιβλία "ενημέρωσης") και αποκρύπτοντας από τον κόσμο την πραγματική πορεία της βιολογικής εξέλιξης - μπορούν να προσμετρηθούν αυτά τα εγκλήματα;

Και όμως, δεν είναι όλοι τους ανόητα ανδρείκελα: υπάρχουν επιτήδειοι ανάμεσα τους - ιδίως εκείνοι που διαθέτουν κάποια επιστημονική εκπαίδευση και Παιδεία μηδέν - που έχουν επίγνωση των εγκλημάτων τους. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα εγκλήματα δεν μπορούσαν να διαπραχθούν από τους εξουσιαστές χωρίς να επιστρατευτεί κάποια συνειδητή διαστρέβλωση της επιστήμης.

Ακόμη και σήμερα, οι "διάνοιες" που μας διαφεντεύουν προσποιούνται πως γνωρίζουν, τάχα, την μελλοντική πορεία εξέλιξης του κορωνοϊού και πως τάχα αυτή "εμπεριέχει κινδύνους". Προσποιούνται πως γνωρίζουν την μορφή της επόμενης μετάλλαξης! ...και επιμένουν να εμβολιαστούμε με εμβόλια που απεδείχθηκαν άχρηστα - μούφες, κυριολεκτικά - και επικίνδυνα, και προσποιούνται πως αυτά θα μας προστατεύσουν από την επόμενη μετάλλαξη. Χωρίς καμία απολύτως επιστημονική τεκμηρίωση των ισχυρισμών τους. Απεναντίας, η πραγματικότητα απέδειξε ακριβώς το αντίθετο: οι λαοί που εφήρμοσαν τα πιο αυστηρά και δρακόντια μέτρα και το πιο γοργό εμβολιαστικό πρόγραμμα - όπως το γειτονικό Ισραήλ - κατέγραψαν τα πιο πολλά περιστατικά του κόβιντ ΚΑΙ οι πληθυσμοί τους ήταν οι πιο ευάλωτοι στη νέα παραλλαγή Όμικρον. Ας ΜΗΝ ξεχνούμε πως η Όμικρον εισήχθηκε και μεταδόθηκε στον Δυτικό κόσμο μέσω εμβολιασμένων ανθρώπων, και ότι αυτό καταγράφηκε επισήμως.

Και τώρα που ο ιός μετατρέπεται σε ενδημικός όπως την γρίππη, οι άνομες Ιατρικές και Κρατικές Αρχές προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τα ψέμματα τους... Είναι όμως αργά. Έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους με την αδέξια, αυταρχική, και λανθασμένη διαχείριση της κορωνοκρίσης την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, καθώς και με τα εμβόλια που συνεχίζουν να σκοτώνουν κόσμο: βιώνουμε μια ανεξήγητη αύξηση θανάτων από την αρχή της εμβολιαστικής εκστρατείας που διαφαίνεται πολύ καλύτερα όταν αφαιρεθούν οι αριθμοί των νεκρών "με" και "από" τον κορωνοϊό. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη μας ιστορία στην Κύπρο καθώς και στην ελλαδική επικράτεια βιώνουμε μια επιδημία "ξαφνικίτιδας" όπου οι εμβολιασμένοι άνθρωποι πέφτουν αιφνιδίως ξεροί και οι (λιγοστές) νεκροψίες στους ύποπτους αυτούς θανάτους "δεν μπορούν" - τάχα - "να ανιχνεύσουν αιτία θανάτου" [4], [5], [6], [7], [8].


Επίσης, η καθημερινή απάτη με τους αριθμούς και τις στατιστικές, που στήνεται με επίγνωση και επίτηδες από ανθρώπους που γνωρίζουν πως να ψεύδονται με τους αριθμούς για να παραπλανούν και να τρομοκρατείται ο λαός μας, είναι και αυτή έγκλημα τεραστίων διαστάσεων• πρώτα-πρώτα παραβιάζει την αρχή της διαφάνειας και σφαιρικής ενημέρωσης: με βάση αυτή την εξαπάτηση, οι άνθρωποι οδηγούνται σε βλαβερές ιατρικές πράξεις που για κάποιους αποβαίνουν και θανατηφόρες, τις οποίες ιατρικές πράξεις οι άνθρωποι δεν θα δέχονταν αν είχαν ειλικρινή και διάφανη ενημέρωση. Εδώ ο καθηγητής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης, εξηγεί με απλό τρόπο το πως λειτουργεί εις βάρος μας μια από τις καθημερινές απάτες των αριθμών:

■ Κ.Αρβανίτης: «Κατατρομοκράτηση του κόσμου με fake news – Αν τα κρούσματα ήταν αληθινά…»
"...αναφέρεται στην αύξηση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και τονίζει ότι πρόκειται για «κατατρομοκράτηση του κόσμου με fake news». Ο γιατρός συγκρίνει τα κρούσματα που ανακοινώνονται με τα τεστ που γίνονται και παρατηρεί ότι ο «δείκτης θετικότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα»..." [9].
https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/epidimies/76975/k-arvanitis-katatromokratisi-tou-kosmou-me-fake-news-an-ta-krousmata-itan-alithina-foto/


Οι εγχώριοι εξουσιαστές - αντιλαμβανόμενοι την οργή του λαού, καθώς και το ότι το αφήγημα τους έχει καταρρεύσει εντελώς, μαζί με όλα τους τα ψέμματα - προσπαθούν από τη μιά να απεγκλωβιστούν με διάφορες συμβολικές "χαλαρώσεις" ώστε να μοιάζουν σαν πιο ήπιοι δικτάτορες από όσο είναι στην πραγματικότητα, και από την άλλη προσπαθούν να εφεύρουν νέα "μέτρα προστασίας" ώστε η Κύπρος να συνεχίσει να είναι η πιο αντιεπιστημονικά αυταρχική και δοσμένη στο σχήμα επιβολής χώρα στον κόσμο.

Εφευρίσκουν ανοησίες που δεν μπορούν να στηριχθούν με καμία επιστημονική τεκμηρίωση όπως την επιβολή μαζικών εξετάσεων του πληθυσμού (που μας τις επέβαλαν σε παραβίαση των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργ. Υγείας {W.H.O} και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης Ασθενειών {ECDC})• τις καθημερινά επαναλαμβανόμενες εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης (με το ξενικό δουλικό όνομα "test to stay") σε σχολεία, στον στρατό, στην δημόσια υπηρεσία... και βάλε. Και έφτασαν και στο εξωφρενικό να επιβάλλουν εξέταση ταχείας ανίχνευσης με μέγιστη ισχύ 15 ώρες αν θέλεις να πάεις να χορέψεις!

Τώρα οραματίζονται ένα "Έξυπνο νέο SafePass" το οποίο με αναβαθμισμένες εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας οι εξουσιαστές εύχονται, όπως παραδέχεται ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Απόστολος Τομαράς, πως "θα ασκήσει πίεση σε ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών που παραμένουν ανεμβολίαστοι". Μάλιστα δε, παραδέχονται ανοικτά και ανερυθρίαστα ότι η Κυβέρνηση μας "έχει υποβάλει αίτηση στην εταιρεία Google" για να της εγκρίνει το νέο μέτρο επιτήρησης! Εδώ έχουμε φτάσει. Υποβάλλει αίτηση η Κυβέρνηση μας σε μια ιδιωτική εταιρεία για να της εγκρίνει τα νέα μέτρα επιβολής της δικτατορίας. Διαβάστε τα να φρίξετε: εδώ [10], και εδώ [11].

Βέβαια η μεθοδευμένη συνεργασία μεταξύ κρατικοδίαιτων φασιστών και των κολοσσών της βιομηχανίας επεξεργασίας ψηφιακών δεδομένων είναι ιστορικό φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί από την αρχή της επικράτησης των ναζιστών - και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μπορείτε να μελετήσετε το βιβλίο του Edwin Black με τίτλο "IBM and the Holocaust, The Strategic Alliance Between Nazi Germany and America's Most Powerful Corporation", για ολόκηρη την τεκμηρίωση.  [12].

Και έχουμε το φαινόμενο όπου ορισμένοι από τους συνένοχους υποστηρικτές της δικτατόρευσης ποζάρουν ως "απελευθερωτές" μας, που ισχυρίζονται πως τάχα "θα αντισταθούν" στην ρατσιστική Διζωνική "αν γίνει προσπάθεια να μας επιβληθεί αυτή στο μέλλον". Στο μέλλον! Στο μέλλον; Και αν ζούσε ο Θεμιστοκλής Δέρβης δεν θα τους έλεγε:
«Ρε κοτσιρόψυχε κυπραιοζοππόβορτε, σήμερα, στο εδώ και τώρα που μας επιβλήθηκε η Εμβολιαστική Διζωνική μες τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας ρε γα'ούριν, μες τους χώρους εργασίας και τις αγορές, στα εστιατόρια, στα σχολεία, το στρατό, ακόμη και στις παραλίες μας και στα πάρκα - ΗΛΙΘΙΕ! - όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκες ή αντιστάθηκες, μα συστρατεύτηκες με τους εξουσιαστές χλευάζοντας τον κόσμο που διαμαρτυρήθηκε, τον κόσμο που τεκμηρίωνε επιστημονικά το ότι δεν στέκουν αυτές οι βλακείες ούτε ως καν πρόχειρη πολιτική διαχείρισης της κορωνοκρίσης: ούτε με βάση την επιστήμη, ούτε και την κοινή λογική, ούτε με βάση τους νόμους, την ιατρική ηθική, την ανθρωπιά... τίποτα. Και ενώ δεν στέκουν με τίποτα, εσύ όχι μόνο χλευάζεις, ανθρωπάκο, μα έγινες φορέας της διχόνοιας και καταλύτης μίσους, εκτοξεύεις ρητορική μίσους, συμβάλλεις στην δημιουργία χαφιέδων και όχλων που τρομοκρατούν και δακτυλοδείχνουν και καρφώνουν απλούς αθώους ανθρώπους σε βαθμό που έχεις οδηγήσει κάποιους και στην αυτοκτονία.

«Εσύ λοιπόν δοσίλογε φασιστόψυχε, εσύ που μας αποκαλείς "αρνητές", "ψεκασμένους", "συνωμοσιολόγους", "αντιεμβολιαστές" και άλλα πολλά πολύχρωμα επίθετα εκτοξεύοντας εναντίον μας ρητορική μίσους, εσύ που συνέβαλες σε αυτό το κλίμα και συνεργάστηκες με την παραβίαση του Συντάγματος και με το παράνομο καθεστώς επιβολής της Εμβολιαστικής Διζωνικής Δικτατορίας, εσύ... θα αντισταθείς "στο μέλλον εάν προκύψει" η ρατσιστική Διζωνική για λύση, τάχα, του κυπριακού;»  ...Αυτά δεν θα έλεγε ο Δέρβης;

Τα μαζικά εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας και όλης της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν μες τα πρόσφατα δύο χρόνια συμπεριλαμβάνουν φόνους αθώων και μαζικούς τραυματισμούς από την κακοδιαχείριση και τα εμβόλια• συγκάλυψη των εγκλημάτων• συνειδητή και επιτηδευμένη εξαπάτηση του λαού, ψέμματα, διαστρέβλωση και ψευδή προπαγάνδα• κατάλυση του Συντάγματος• παράνομη διακυβέρνηση μέσω κατά συρροήν έκνομων Διαταγμάτων, και άλλα πολλά.

Ποιός θα λογοδοτήσει για όλα αυτά τα εγκλήματα;

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Σημειώσεις, Παραπομπές

[1].
"...fully vaccinated individuals with breakthrough infections have peak viral load similar to unvaccinated cases and can efficiently transmit infection in household settings, including to fully vaccinated contacts".
Από:
■ Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext

[2].
"...The impact of vaccination on community transmission of circulating variants of SARS-CoV-2 appeared to be not significantly different from the impact among unvaccinated people. The scientific rationale for mandatory vaccination in the USA relies on the premise that vaccination prevents transmission to others, resulting in a “pandemic of the unvaccinated”. Yet, the demonstration of COVID-19 breakthrough infections among fully vaccinated health-care workers (HCW) in Israel, who in turn may transmit this infection to their patients, requires a reassessment of compulsory vaccination policies leading to the job dismissal of unvaccinated HCW in the USA.

Indeed, there is growing evidence that peak viral titres in the upper airways of the lungs and culturable virus are similar in vaccinated and unvaccinated individuals. A recent investigation by the US Centers for Disease Control and Prevention of an outbreak of COVID-19 in a prison in Texas showed the equal presence of infectious virus in the nasopharynx of vaccinated and unvaccinated individuals. Similarly, researchers in California observed no major differences between vaccinated and unvaccinated individuals in terms of SARS-CoV-2 viral loads in the nasopharynx, even in those with proven asymptomatic infection. Thus, the current evidence suggests that current mandatory vaccination policies might need to be reconsidered..."]
Από:
■ Transmissibility of SARS-CoV-2 among fully vaccinated individuals
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00768-4/fulltext

[3].
"In the USA and Germany, high-level officials have used the term pandemic of the unvaccinated, suggesting that people who have been vaccinated are not relevant in the epidemiology of COVID-19. Officials’ use of this phrase might have encouraged one scientist to claim that “the unvaccinated threaten the vaccinated for COVID-19”. But this view is far too simple.

There is increasing evidence that vaccinated individuals continue to have a relevant role in transmission. In Massachusetts, USA, a total of 469 new COVID-19 cases were detected during various events in July, 2021, and 346 (74%) of these cases were in people who were fully or partly vaccinated, 274 (79%) of whom were symptomatic. Cycle threshold values were similarly low between people who were fully vaccinated (median 22·8) and people who were unvaccinated, not fully vaccinated, or whose vaccination status was unknown (median 21·5), indicating a high viral load even among people who were fully vaccinated".
Από:
■ COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified
November 20, 2021
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext

[4].
■ «Αυξήθηκαν κατά 10% οι θάνατοι»
https://www.zougla.gr/greece/article/afksi8ikan-kata-10-i-8anati

[5].
■ Δρ. Μιχάλης Σπύρου, αιφνίδιοι θάνατοι, όλα:
https://www.youtube.com/watch?v=dkFfqsnyQ_8

[6].
■ Κ.Αρβανίτης: «Να σταματήσουν επιτέλους οι μαζικοί εμβολιασμοί - Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα χτύπησε κόκκινο»
«Υπερβάλλουσα θνησιμότητα κατά 21,7%!»
"Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, αναλύει εκ νέου τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με τους θανάτους που σημειώθηκαν στη χώρα μας και τονίζει ότι έχουμε μια τεράστια αύξηση σε θανάτους από τον Μάρτιο του 2021 και μετά, δηλαδή αφότου ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού.
Μάλιστα αυτή τη φορά ο Κ.Αρβανίτης υποστηρίζει ότι το κυριότερο αίτιο για την αύξηση των θανάτων είναι ο μαζικός εμβολιασμός και σε μικρότερο βαθμό είναι οι παρατεταμένες καραντίνες."
https://www.pronews.gr/ygeia/1055586_darvanitis-na-stamatisoyn-epiteloys-oi-mazikoi-emvoliasmoi-i-ypervalloysa-thnisimotita

[7].
■ Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Μετά τους εμβολιασμούς αυξήθηκε η θνησιμότητα του πληθυσμού από όλα τα αίτια
Aug 29, 2021
https://www.youtube.com/watch?v=qppZcLyMi_E

[8].
■ Ο Κ.Αρβανίτης με ευθύνη του ισχυρίζεται: «Τριπλάσιοι θάνατοι Covid-19 σε εμβολιασμένους»
«Σεισμό» προκαλεί η ανάλυση του καρδιολόγου, Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος πήρε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και παρατήρησε ότι καθημερινά καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους παρά σε ανεμβολίαστους!
https://iskra.gr/%CE%BF-%CE%BA-%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1

[9].
■ Κ.Αρβανίτης: «Κατατρομοκράτηση του κόσμου με fake news – Αν τα κρούσματα ήταν αληθινά…»
Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης,  ...αναφέρεται στην αύξηση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και τονίζει ότι πρόκειται για «κατατρομοκράτηση του κόσμου με fake news».
Ο γιατρός συγκρίνει τα κρούσματα που ανακοινώνονται με τα τεστ που γίνονται και παρατηρεί ότι ο «δείκτης θετικότητας παραμένει στα ίδια επίπεδα»..."
https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/epidimies/76975/k-arvanitis-katatromokratisi-tou-kosmou-me-fake-news-an-ta-krousmata-itan-alithina-foto

[10].
■ Έξυπνο νέο SafePass κατά της πανδημίας
https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/kypros-ygeia/exypno-neo-safepass-kata-tis-pandimias
Αρχειοθετήθηκε εδώ:
https://archive.md/UFfLy
Και εδώ:
https://web.archive.org/web/20220216153443/https://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/kypros-ygeia/exypno-neo-safepass-kata-tis-pandimias

[11].
■ The new smart SafePass is ready
https://knews.kathimerini.com.cy/en/news/the-new-smart-safepass-is-ready
Αρχειοθετήθηκε εδώ:
https://archive.md/I1Jnc
Και εδώ
https://web.archive.org/web/20220216214332/https://knews.kathimerini.com.cy/en/news/the-new-smart-safepass-is-ready

[12].
IBM and the Holocaust
The Strategic Alliance Between Nazi Germany and America's Most Powerful Corporation
Αρχειοθετήθηκε εδώ:
https://archive.md/hUXOy
και εδώ:
https://web.archive.org/web/20210316225755/https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/books/first/b/black-ibm.html
Η πρωταρχική πηγή:
https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/books/first/b/black-ibm.html

* * *

🟢 Ο λόγος που πιθανώς θα αποτύχει και η δεύτερη νεκροψία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/02/blog-post.html

🟢 Coronavirus Transmission, Vaccinated vs. Unvaccinated: "the Science" is clear
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/coronavirus-transmission-vaccinated-vs.html

🟢 Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/molnupiravir.html

🔵 Εθνικόφρονες και εθνικά Άφρονες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/blog-post_17.html

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html


🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 

 

* * *1 comment:

  1. Pfizer delivered a report of all possible adverse effects of concoction called vaccine ITS 8 PAGES LONG. (A4 papers) no further comments

    ReplyDelete