Tuesday 15 February 2022

🟢 Ο λόγος που πιθανώς θα αποτύχει και η δεύτερη νεκροψία

🟢 Νεκρή μετά από το εμβόλιο: Φιλιώ Μπαλάθα Λέκκα, 33χρόνων🟢 Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τις φονικές αλλοιώσεις που προκαλούν τα γονιδιακά εμβόλια ΔΕΝ είναι εμφανή με γυμνό μάτι και ΔΕΝ βρίσκονται στα ιατρικά εγχειρίδια και στα δειγματολόγια (απεικονίσεις αλλοιώσεων στους ιστούς) που χρησιμοποιούν οι ιατροδικαστές. Τα ευρήματα και τα δείγματα από παρόμοιους θάνατους όμως έχουν δημοσιευτεί στην επιστημονική βιβλιογραφία, και έτσι όποιος ιατροδικαστής έχει πρόθεση να κάμει ορθή και δίκαιη νεκροψία ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙ και θα τα συμπεριλάβει στην εργασία του - ΚΑΙ στην έκθεση του.

🟢 Ο ευσυνείδητος ιατροδικαστής θα γράψει ότι "δεδομένης της υποψίας, ψάξαμε ειδικά και συγκεκριμένα για τις πιθανές παρενέργειες και αλλοιώσεις που προκαλούν τα εμβόλια και συγκρίναμε τα στοιχεία από την σορό της νεκρής (δείγματα εδώ, εδώ και εδώ...) με τα δειγματολόγια που έχουν δημοσιευτεί πρόσφατα στην επιστημονική βιβλιογραφία από διαγνωσμένους θανάτους που έχουν προκληθεί από τα εμβόλια, και ειδικότερα συγκρίναμε το βάρος των αγγείων, την υφή και εμφάνιση των ιστών στο μικροσκόπιο, και την κατανομή των κυττάρων. Πιο συγκεκριμένα, ψάξαμε για ενδείξεις φλεγμονικών συμβάντων στα μικρά και τριχοειδή αιμοφόρα αγγεία, ενδοθηλίτιδα, αυξημένη παρουσία λεμφοκυττάρων τύπου Τ, νεκρά ενδοθηλικά κύτταρα απομονωμένα εντός των αγγείων, αυξημένη περιαγγειακή παρουσία λυμφοκυττάρων Τ, αφύσικα αυξημένη λεμφοκυτταρική διήθηση στους ιστούς, και μικροσκοπικές απεικονίσεις της καταστροφής αυτών των ιστών. Με βάση αυτές τις εξειδικευμένες εξετάσεις καταλήξαμε στο ότι ο θάνατος..."

🟢 Αντιθέτως, αν η έκθεση αναγράφει μόνο το γνωστό παραμύθι που λέει "δεν βρέθηκε συσχετισμός με τα εμβόλια" ΧΩΡΙΣ να λέει τι ακριβώς έψαξαν και τι βρήκαν στην νεκροψία, ΧΩΡΙΣ να αναφέρεται στις συγκεκριμένες αλλοιώσεις που έχουν δημοσιευτεί στην βιβλιογραφία, η έκθεση θα είναι και αυτή ακόμη ένα ξέπλυμα της Υγειονομικής Δικτατορίας και συγκάλυψη φόνων.

🟢 Η επιστημονική βιβλιογραφία έχει ήδη αρκετό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί από ιατροδικαστές ΚΑΙ να γίνει κατανοητό από τους απλούς ανθρώπους της καθημερινής ζωής. Παραθέτουμε κάποιες πηγές και παραδείγματα εδώ.

Δύο εκθέσεις που συμπεριλαμβάνουν εικόνες των ιστών με μικροσκόπιο, όπου απεικονίζονται οι φονικές αλλοιώσεις από τα εμβόλια.
■ Post-mortem findings in vaccine-induced thrombotic thombocytopenia
https://www.haematologica.org/article/view/haematol.2021.279075

■ Postmortem investigation of fatalities following vaccination with COVID-19 vaccines
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8482743

Φωτογραφία με μικροσκόπιο όπου απεικονίζεται περιστατικού θανάτου από μυοκαρδίτιδα που προκληθηκε από το εμβόλιο. Διακρίνεται περιαγγειακή διήθηση του ιστού από λεμφοκύτταρα. / Myocarditis with lymphocytic and plasmocytic infiltration of the perivascular space (black down pointingtriangle) and the myocard (downward arrow) (H&E, Orig. Magn. 100 ×)


🟢 Πιο προσιτές και κατανοητές στο κοινό είναι οι εκθέσεις και παρουσιάσεις σε βίντεο που έγιναν στο διεθνές επιστημονικό Συμπόσιο που διοργανώθηκε από την ιατρική οργάνωση "Ιατροί για την Ηθική στον κοβιντ" πολύ πρόσφατα (10 Δεκεμβρίου, 2021). Στα πρώτα πενήντα λεπτά εμφανίζονται δύο καθηγητές ιατρικής, ο διεθνούς φήμης Sucharit Bhakdi, και ο ιατροδικαστής Arne Burkhardt, που εξηγούν τους μηχανισμούς των θανάτων και βιολογικών τραυματισμών από τα εμβόλια, και παραθέτουν τις εικόνες που χρειάζονται να μελετήσουν και να αξιοποιήσουν οι ιατροδικαστές (στην Κύπρο και παντού) για να μπορούν να διεξάγουν νεκροψίες με ΝΟΗΜΑ, δηλαδή να γνωρίζουν το τι ψάχνουν και το πως εμφανίζονται οι συγκεκριμένες φονικές βλάβες στους ιστούς και όργανα των νεκρών από τα εμβόλια.

Το βίντεο από ολόκληρο το Συμπόσιο:
■ Doctors for Covid Ethics: An Interdisciplinary Symposium II - Sounding the Call
https://rumble.com/vqj9mh-doctors-for-covid-ethics-an-interdisciplinary-symposium-ii-sounding-the-cal.html

Η περιληπτική έκθεση που υπέβαλαν οι καθηγητές ιατρικής Sucharit Bhakdi, MD και Arne Burkhardt, MD, συμπεριλαμβάνει και σύντομα βιογραφικά στοιχεία ώστε οι αναγνώστες να γνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι η προσφορά των συγκεκριμένων στην ιατρική επί μακρόν, και το πόσο εξειδικευμένη είναι η ενασχόληση τους στον τομέα και στο συγκεκριμένο θέμα:
■ On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable
evidence of their causative role in deaths after vaccination
https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/12/end-covax.pdf

Ακολουθεί το άρθρο από την εφημερίδα Πολίτης όπου ζωγραφίζονται περιληπτικά τα συμβάντα.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

■ Δεύτερη νεκροτομή, στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή στην άτυχη Φιλιώ
https://politis.com.cy/politis-news/deyteri-nekrotomi-stin-paroysia-idioti-iatrodikasti-stin-atychi-filio

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ, 15/02/2022 (τελευταία ενημέρωση 8:56)

Δεύτερη νεκροτομή, στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή, πρόκειται να διενεργηθεί στη σορό της Φιλιώς Μπαλάθα Λέκκα, 33χρόνων, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Είχε μεταφερθεί με δύσπνοια κι έντονους πόνους στα κάτω άκρα. Έπειτα από καταγγελία του συζύγου της για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια και μετά την υποβολή αιτήματος για τη διενέργεια επαναληπτικής νεκροτομής, η Αστυνομία αποτάθηκε χθες στο δικαστήριο κι εξασφάλισε διάταγμα διεξαγωγής δεύτερης νεκροτομής, η οποία αναμένεται να γίνει τις αμέσως προσεχείς μέρες, στην παρουσία του Πανίκου Σταυριανού που διορίστηκε ιατροδικαστής της οικογένειας. Η 33χρονη, η οποία κατάγεται από την Κόρινθο, διέμενε με την οικογένειά της στη Δρομολαξιά. Ο σύζυγός της είναι επίσης Ελλαδίτης υπήκοος. Η οικογένεια, η οποία εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Κύπρο, έχει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 3 χρόνων. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Υγείας. Εκτός από την επαναληπτική νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί, η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών κι επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της κοπέλας, κατά την πρώτη νεκροτομή που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, με την ελπίδα να ρίξουν φως στα αίτια του μυστήριου θανάτου της. Για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ζητήθηκε και η συνδρομή του ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνενίδη, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο από τη Βρετανία. Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας διέταξε έρευνα για το τραγικό συμβάν, ενώ σήμερα ενδεχομένως θα γίνει συνάντηση και με την οικογένεια της 33χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (8/2) η 33χρονη Φιλιώ είχε μεταφερθεί από τον σύζυγό της στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λάρνακας με δύσπνοια κι έντονους πόνους στα πόδια. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη διασωλήνωση της γυναίκας. Όταν η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οκτώ ώρες μετά η κατάστασή της επιδεινώθηκε περαιτέρω, με αποτέλεσμα να υποκύψει στο μοιραίο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή. Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της, η γυναίκα ανέμενε περίπου δυόμισι ώρες έξω από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών μέχρι να εξεταστεί από τους γιατρούς. Όπως πληροφορούμαστε, η 33χρονη είχε ιστορικό θρομβοφιλίας, ενώ πρόσφατα εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.

~~~~~~~~~~~~

🟢 Coronavirus Transmission, Vaccinated vs. Unvaccinated: "the Science" is clear
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/coronavirus-transmission-vaccinated-vs.html

🟢 Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2022/01/molnupiravir.html

🔵 Εθνικόφρονες και εθνικά Άφρονες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/blog-post_17.html

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html


🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 

 

* * *


No comments:

Post a Comment