Wednesday 17 November 2021

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα



🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών που διαφεντεύουν το επιβληθέν καθεστώς ΔικτατορΥγείας ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα από το νέο άρθρο στον "Φιλελεύθερο":

🟢 "...έγινε", λέει το άρθρο, "ανάλυση της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, ενώ ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από τους επιστήμονες να τοποθετηθούν επί της απόφασης που είχε λάβει νωρίτερα το Υπουργικό Συμβούλιο για χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου σε όλο τον ενήλικα πληθυσμό".

-► Για να γίνει κατανοητό καλύτερα: Πρώτα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ, και ύστερα ζητούμε από τους "εμπιστήμονες" να παράσχουν χρήσιμες δικαιολογίες και προπαγάνδα με επιστημονικοφάνεια ώστε να μοιάζουν "έγκυρες" οι αποφάσεις μας.

-► Πως δέχονται οι "εμπιστήμονες" μας να τους διαχειρίζονται έτσι οι κρατούντες - και μάλιστα να το ομολογούν και να διαφημίζουν σε Τύπο και ΜΜΕ πως τους έχουν για ανδρείκελα που ο ρόλος τους είναι μόνο να προσυπογράφουν "εμπιστημονικά" ό,τι διατάξει το καθεστώς; Καλά, είναι έχει αποδειχτεί επανειλημμένα πως είναι αδιάβαστοι - δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για επιστήμονα - και ότι χρησιμεύουν ως πολύ καλοί φορείς της προπαγάνδας, μα... δεν κατέχουν καθόλου αξιοπρέπεια πλέον; Μα τίποτα;


🟢 Μιλώντας "στον «Φ» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου ...σε ό,τι αφορά τους ασθενείς με κορωνοϊό, ανέφερε ότι «το 35% -40% επί καθημερινής βάσης είναι άνθρωποι που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου»."

-► Πως; Τι; Κατέρρευσε εντελώς πλέον το αφήγημα πως τάχα "το εμβόλιο προστατεύει";

Αναπαράγουμε ολόκληρο το άρθρο πιο κάτω.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

* * *

Covid: Διπλασιάστηκαν οι ασθενείς σε ΜΑΦ και ΜΕΘ σε 10 μέρες
16 Νοεμβρίου 2021, Μαριλένα Παναγή   
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1333396/covid-diplasiastikan-oi-astheneis-se-maf-kai-meth-se-10-meres

Στον ιδιωτικό τομέα αναζητώντας βοήθεια στρέφεται ο ΟΚΥπΥ, μια φορά την εβδομάδα θα συσκέπτεται με τους επιστήμονες ο υπουργός Υγείας για να αξιολογούν την κατάσταση και να καταρτίσουν πλάνο στη βάση του οποίου θα λαμβάνουν αποφάσεις, οι επιδημιολογικοί δείκτες ανεβαίνουν, ενώ ο αριθμός των σοβαρά ασθενών με κορωνοϊό διπλασιάστηκε σε ένα μόνο δεκαήμερο, με τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας να πλησιάζουν τα όριά τους. Αυτή είναι η εικόνα από τη χθεσινή σύσκεψη για την πανδημία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατέθηκαν, στις 8 Νοεμβρίου στα νοσηλευτήρια υπήρχαν 67 ασθενείς με κορωνοϊό και μια εβδομάδα αργότερα ο αριθμός τους έφθασε τους 85, ενώ περισσότερο ενδεικτική της κατάστασης είναι η πληρότητα στις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Για τις μεν ΜΑΦ στις 8 Νοεμβρίου ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών ήταν 13 και χθες, μια εβδομάδα αργότερα έφθασε τους 26 ενώ στη ΜΕΘ ο αριθμός των ασθενών ήταν στις 8 Νοεμβρίου 9 και χθες είχε φθάσει τους 15.

Τα δεδομένα καταγράφονται και παρακολουθούνται τόσο από τον ΟΚΥπΥ, ο οποίος βάσει υπολογισμών εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως ο αριθμός των νοσηλευομένων να ξαναγίνει τριψήφιος, ενώ οι επιστήμονες παρακολουθούν από πλευράς τους και όλους τους υπόλοιπους επιδημιολογικούς δείκτες.

Προς το παρόν αν και κάποια από τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής υπέβαλαν συγκεκριμένες εισηγήσεις, περιλαμβανομένης και της εφαρμογής των selftest στην Κύπρο, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, επίσημα δεν λήφθηκαν αποφάσεις για αυστηροποίηση των υφιστάμενων περιορισμών ή για προσθήκη νέων μέτρων, ωστόσο, υπουργός και επιστήμονες, διαμηνύουν ότι ο εμβολιασμός δεν μπορεί από μόνος του να αναχαιτίσει την έξαρση κρουσμάτων και νοσηλευομένων, που έχει αρχίσει να καταγράφεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Την ίδια ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως επεκτείνει τον ενισχυτικό εμβολιασμό με τρίτη δόση σε όλους τους ενήλικες, παρά το γεγονός ότι ακόμα και στις ηλικίες των 50-59 ετών, αρκετοί πολίτες δεν έχουν ακόμα το χρονικό διάστημα των έξι μηνών που απαιτείται να μεσολαβήσει από τον πλήρη εμβολιασμό τους.

Η συνέχεια δεν μπορεί να προβλεφθεί, ανέφερε σε δηλώσεις του χθες ο επικεφαλής της ΣΕΕ Κωνσταντίνος Τσιούτης, τονίζοντας την ανάγκη «για σωστή προετοιμασία με στόχο να μην φθάσουμε σε σημεία που βλέπουμε δυστυχώς να βρίσκονται άλλες γειτονικές μας χώρες».

Τόσο ο επικεφαλής της ΣΕΕ όσο και ο υπουργός Υγείας μετά το πέρας της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, υπογράμμισαν την ανάγκη για εφαρμογή όλων των μέτρων ατομικής προστασίας αλλά και αποστασιοποίησης.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «την έξαρση θα την σταματήσουμε, εάν πρώτα κάνουμε τα αυτονόητα και τηρούμε τα πρωτόκολλα, αν τηρούμε αποστάσεις, αν φοράμε μάσκες, αν εξαερίζουμε τους χώρους μας». Ταυτόχρονα, είπε, θα δοθεί έμφαση και στην ενίσχυση του εμβολιασμού. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό στην πρώτη και δεύτερη δόση και μετά στην τρίτη δόση. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα πλάνο για να πάμε στα σχολεία για να εμβολιάσουμε τους μαθητές, όπως και σε στρατόπεδα όπως επίσης το Σάββατο θα κάνουμε κέντρο ελεύθερης προσέλευσης ώστε να προωθηθούν και οι πρώτες και δεύτερες δόσεις». Διέψευσε παράλληλα πληροφορίες που φέρουν υπουργείο Υγείας και επιστήμονες να λαμβάνουν αποφάσεις για λήψη μέτρων που θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους πολίτες, λέγοντας ότι «για κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εισήγηση από κανέναν».

Από πλευράς του ο επικεφαλής της ΣΕΕ υποστήριξε ότι «ο εμβολιασμός είναι ένα μόνο εργαλείο και έχει μια αποτελεσματικότητα, η οποία όμως ενισχύεται από όλα τα υπόλοιπα μέτρα. Τα τεστ, τις αποστάσεις, τη μάσκα. Νομίζω ότι κάθε έξαρση ξεκινά από συμπεριφορές, να δώσουμε το μήνυμα ότι δεν τελειώσαμε και ότι δεν βγαίνουμε από την πανδημία. Σίγουρα δεν θέλουμε να μιλήσουμε για μέτρα και διαχωρισμό μεταξύ των συμπολιτών μας.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, αναλύθηκαν από τους εκπροσώπους της μονάδας ιχνηλάτησης τα δεδομένα όπως αυτά προκύπτουν από τον καθημερινό εντοπισμό νέων περιστατικών κορωνοϊού και κάποια από τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής ζήτησαν επιπρόσθετα στοιχεία, προκειμένου να γίνεται πιο ποιοτική ανάλυση. Ταυτόχρονα ζητήθηκε από την αναπληρώτρια διευθύντρια φαρμακευτικών υπηρεσιών να ετοιμάζονται πιο λεπτομερή στοιχεία, σε σχέση με τον εμβολιασμό και το είδος των παρενεργειών που καταγράφονται στην Κύπρο.

Περαιτέρω, έγινε ανάλυση της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, ενώ ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους επιστήμονες να τοποθετηθούν επί της απόφασης που είχε λάβει νωρίτερα το Υπουργικό Συμβούλιο για χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου σε όλο τον ενήλικα πληθυσμό, εξηγώντας ότι για την υλοποίηση της απόφασης αυτής δεν έχουν τεθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα, αφού υπάρχει η προϋπόθεση του διαστήματος των 6 μηνών από τη λήψη της δεύτερης δόσης.

«Η πλειοψηφία των ειδικών αποφάσισε ότι πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να δίνουμε την τρίτη δόση αφού συμπληρωθούν οι έξι μήνες και επίσης η πλειοψηφία αποφάσισε ότι δεν πρέπει να επιβάλουμε οποιαδήποτε μέτρα τώρα αλλά, συμφωνήσαμε ότι θα παρακολουθούμε την κατάσταση σε εβδομαδιαία βάση, σε συναντήσεις που θα γίνονται εδώ και θα μελετούμε τα δεδομένα κάθε εβδομάδα», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.  

Γέμισαν τα νοσοκομεία, απευθύνθηκε στον ιδιωτικό τομέα ο ΟΚΥπΥ

Η αύξηση στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό και η ταυτόχρονη υπερπληρότητα όλων των παθολογικών τμημάτων των κρατικών νοσοκομείων εξαιτίας των υπολοίπων εποχικών λοιμώξεων και των ΜΕΘ εξαιτίας των σοβαρών περιστατικών που έχουν εισαχθεί το τελευταίο διάστημα θέτουν σε κίνδυνο στην ομαλή λειτουργία των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου, «βλέπουμε να υπάρχει τώρα αύξηση στον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό. Στις ΜΑΦ έχουν διπλασιαστεί και στη ΜΕΘ επίσης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη συνέχεια χωρίς να προετοιμαζόμαστε. Να μην ξεχνάμε ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λευκωσίας έχουμε άλλους σχεδόν 30 ασθενείς οι οποίοι είναι διασωληνωμένοι αφού αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα υγείας». Άρα, πρόσθεσε, «επιβάλλεται να απευθυνθούμε για άλλη μια φορά στον ιδιωτικό τομέα για να αναλάβει τους ασθενείς που δεν πάσχουν από κορωνοϊό».

Σε ό,τι αφορά τους ασθενείς με κορωνοϊό, ανέφερε ότι «το 35% -40% επί καθημερινής βάσης είναι άνθρωποι που έλαβαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου». Ο μέσος όρος ηλικίας στους θαλάμους είναι τα 63 έτη και στην ΜΕΘ τα 61.

* * *
Παραπομπές ~ Αναγνώσματα

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html

🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 
* * *

7 comments:

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο έως και 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
    - Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
    - πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά θέματα.

    E-mail: hilltopfinance@protonmail.com

    E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

    Whatsapp: +1(954)417-1149

    Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα είμαι η κυρία Άννα με το όνομά μου και ζω στη Φινλανδία. Θα ήθελα να μιλήσω για την καλοσύνη του Θεού στη ζωή μου μετά από τόσους μήνες που προσπαθώ να πάρω ένα δάνειο στο διαδίκτυο και με απάτησαν, οπότε απελπίστηκα να αποκτήσω ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή στο Διαδίκτυο, μετά είδα ένα σχόλιο από έναν φίλο που ονομαζόταν Walter Chad και μίλησε για αυτή τη νόμιμη εταιρεία δανείου όπου πήρε το δάνειό του γρήγορα και εύκολα χωρίς κανένα άγχος, έτσι μου σύστησε μια εταιρεία που ονομάζεται Loan Credit Institutions . οπότε έκανα αίτηση για ένα ποσό δανείου ($80.000,00 USD) με χαμηλό επιτόκιο 2%, οπότε το δάνειο εγκρίθηκε και κατατέθηκε και στον τραπεζικό μου λογαριασμό. ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπόρεσα να πάρω το δάνειό μου για να συνεχίσω να λειτουργεί η κατεστραμμένη επιχείρησή μου και επίσης να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, γι' αυτό συμβουλεύω οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να πάρει δάνειο γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσει μαζί του Για να δανειστεί εταιρεία μέσω email: (loancreditinstitutions00@gmail.com ) \ ή Whatsapp: +393509811524. για να λάβω οποιοδήποτε είδος δανείου χρειάζεστε, σας ευχαριστώ που διαβάσατε τη μεγαλύτερη μαρτυρία της ζωής μου.

    ReplyDelete
  3. Γεια σε όλους, είμαι η Mariam μια ανύπαντρη μητέρα από την πόλη του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου όταν μας έδιωξαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα πληρώνω περισσότερο τους λογαριασμούς μου. , αφού με έκλεψαν διάφορες διαδικτυακές εταιρείες και μου αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου τα πρόσεχε ο οικοδεσπότης, ήμουν μόνος στο δρόμο. Ώσπου μια μέρα είδα έναν παλιό συνάδελφο που με σύστησε στα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην αρχή της είπα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο να δανειστώ άλλο δάνειο στο Διαδίκτυο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει το δάνειό της για αυτούς. Με δεύτερη σκέψη, έκανα λόγω της εργασίας μου, έκανα ένα τεστ και έκανα αίτηση για το δάνειο, για καλή μου τύχη, έλαβα ένα δάνειο 50.000,00 $ από το (loancreditinstitutions00@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω το ρίσκο και να κάνω αίτηση για το δάνειο. Μου επέστρεψαν τα παιδιά μου και τώρα έχω σπίτι και επιχείρηση. Όλες μου οι ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού που έδωσαν νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω WhatsApp: +393509811524

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 δολαρίων για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

    ReplyDelete
  5. καλημερα σε ολους,
    Το όνομά μου είναι Iman Mustafa Azzawi. Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοήθησαν με τις οικονομικές μου ανάγκες να χορηγήσω το δάνειο των 50.000 $ που ζήτησα. Είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος από τον Θεό, έχω βοηθήσει πολλούς από αυτούς και είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω. E_mail της στο: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ReplyDelete
  6. Ονομάζομαι Bahiti και είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοηθούν στις οικονομικές μου ανάγκες που μου έδωσαν το δάνειο των 6.000 ευρώ που χρειαζόμουν. Στείλτε τους email στο { loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στον αντιπρόσωπό του στο whatsapp: +393512114999. εάν χρειάζεστε δάνειο. είναι 100% αληθινά..

    ReplyDelete
  7. γεια σε όλους, χαίρομαι που πήρα ένα δάνειο από πιστωτικά ιδρύματα δανείου, υπάρχουν τα καλύτερα που έχω δει από τότε που προσπαθώ να πάρω δάνειο, μόλις έλαβα ένα δάνειο 33.000 ευρώ, μπορείτε να τους στείλετε email εάν χρειάζεστε δάνειο μέσω: loancreditinstitutions00@gmail .com ή whatsapp: +393512114999

    ReplyDelete