Wednesday 19 January 2022

🟢 Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir

Το Μουνο-πυρ-πιριλλί του Υπουργού: Molnupiravir
...και οι Εναλλακτικές Επιλογές



Από σελίδα στο Facebook, και τις δημόσιες εμφανίσεις του Υπουργού μας [1].


Ο ανεκδιήγητος κος Χατζημπουζούκης του Υπουργείου Υγείας "έσπασε όλα τα παμπού" και πάλιν, τρέχοντας να ανακοινώσει τη νέα του επιτυχία με την εισαγωγή του επικίνδυνου πειραματικού φαρμάκου Molnupiravir στην Κύπρο.

Σε μόνο 11 δευτερόλεπτα, ο Υπουργός καταφέρνει να μας παρουσιάσει την πιο χυδαία λέξη για το αιδοίο που "χορηγείται από το στόμα"... δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο της δήλωσης του:


■ Τι λέει ο κος Χατζημπουζούκης;
https://www.youtube.com/watch?v=pjhqCIAb4cw

Ο κύριος είναι άκρως και χατζηπαντελώς ακατάλληλος για Υπουργός όχι μόνο για τα χαρίσματα του στην απαγγελία, στο ύφος λόγου, και στο λεκτικό, μα πιο σοβαρά, για την πολιτική διαχείρισης της κορωνοκρίσης (που αυτός και οι όμοιοι του δημιούργησαν με την συνεχιζόμενη φονική τους κακοδιαχείριση των γεγονότων).

Επί του συγκεκριμένου:

Το "Μουνο-πυρ-πιριλλί" / Molnupiravir  του κου Υπουργού ΔΕΝ είναι φάρμακο. Είναι μεταλλαξιογόνος ΜΗ-εγκεκριμένη ουσία (πειραματική) που ΔΕΝ είναι αντι-ιικό φάρμακο και που ψευδώς την προωθούν ως τέτοιο.

Η ουσία (το "φάρμακο") δεν καταπολεμά τον κορωνοϊό: απλώς συμμετέχει στην αναπαραγωγή του και παράγει πολλές μεταλλάξεις του ιού, με την ελπίδα πως οι πλείστες από αυτές τις μεταλλάξεις δεν θα είναι βιώσιμες. Τι γίνεται όμως με όλες τις άλλες μεταλλάξεις του ιού που είναι βιώσιμες και επικίνδυνες, ίσως και θανατηφόρες;

Το "Μουνο-πυρ-πιριλλί" / Molnupiravir του κου Υπουργού είχε προταθεί για την θεραπεία της γρίππης και μετά από μελέτες του Πανεπιστημίου Έμορυ / Emory ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ λόγω του κινδύνου να προκαλέσει και να διασπείρει ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ μεταλλάξεις! [2].

Στις επιστημονικές έρευνες για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της, αυτή ουσία ονομάστηκε EIDD-2801. Η Επιτροπή στις ΗΠΑ που έδωσε "κατ' εξαίρεσην" άδεια να χρησιμοποιείται για τον κορωνοϊό η ουσία EIDD-2801 / Molnupiravir / "Μουνο-πυρ-πιριλλί" διχάστηκε, κάτι που σπανίως συμβαίνει τόσο ακραία: 10 από τα 23 μέλη διαφώνησαν λόγω της επικινδυνότητας του, και η χρήση εγκρίθηκε μόνο με διαφορά 3 ψήφων.

Μπορείτε πιο κάτω να διαβάσετε την κατάθεση του ανοσιολόγου Rick Bright ενώπιον της Αρχής Βιοϊατρικής Ανάπτυξης στις ΗΠΑ όπου ως Μάρτυρας Δημοσίου Συμφέροντος τεκμηριώνει ότι στις έρευνες ασφάλειας το Μολνουπιραβίρ / Molnupiravir προκάλεσε ζώα να γεννήσουν παιδιά που τους έλειπαν μέρη του κρανίου και ήταν χωρίς δόντια [2]. Με άλλα λόγια η ουσία προκαλεί μεταλλάξεις όχι μόνο στον ιό αλλά και στους οργανισμούς που "θεραπεύονται".

Ο ανοσιολόγος Rick Bright επίσης κατέθεσε διάφορα στοιχεία που τεκμηριώνουν εξαπάτηση των Κρατικών Αρχών και παραπλανητική προώθηση του φαρμάκου για κερδοσκοπικούς λόγους.

Ο φαρμακοχημικός Raymond Schinazi του Πανεπιστημίου Emory που έχει μελετήσει το φάρμακο εκτενέστατα, κατέθεσε ότι η εταιρεία του, ονόματι Pharmasset, το μελετούσε για πολύ καιρό για χρήση ενάντια στην γρίππη και άλλους ιούς, μα το εγκατέλειψε εντελώς ήδη από το έτος 2003 λόγω του ότι είναι μεταλλαξιογόνο. Επίσης δήλωσε ότι το φάρμακο είναι ικανό να παραγάγει μεταλλάξεις στους θεραπευόμενους ακόμη και με σύντομες "θεραπείες". Και πως όλες οι "βελτιώσεις" που έχουν γίνει στο φάρμακο ΔΕΝ διόρθωσαν αυτή την καταστροφική του ιδιότητα και ότι παραμένει άκρως επικίνδυνο: "Απλά", λέει, "ΔΕΝ πρέπει να παράγουμε φάρμακα που προκαλούν μεταλλάξεις. Τελεία και παύλα".  

Η επιστημονική κοινότητα έχει διευκρινήσει πως η πειραματική ουσία EIDD-2801 / Molnupiravir / "Μουνο-πυρ-πιριλλί" του κου Υπουργού χαρακτηρίζεται και από τα εξής:

ο- προκαλεί ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ μεταλλάξεις στους ασθενείς που υποτίθενται "την χρειάζονται περισσότερο", ήτοι τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα και άλλα ["Because molnupiravir induces errors in viral RNA, one key concern is that it could theoretically speed up the evolution of this viral foe. This risk is greatest in immunocompromised patients, who may incubate and shed virus for longer, and in patients who take lower doses or shorter drug courses than prescribed"],
και ότι:
ο- δεδομένου πως η μόνη αξία του φαρμάκου έγκειται στην έγκαιρη χρήση του ΠΡΙΝ να χρειαστεί νοσηλεία ο ασθενής (δηλαδή όπου ο στόχος είναι η πρόληψη νοσηλείας), και δεδομένου ότι οι πλείστοι νοσούντες περιμένουν μερικές μέρες να δουν πως παν τα συμπτώματα μέχρι να ζητήσουν ιατρική βοήθεια, το παράθυρο ευκαιρίας για την "επιτυχή" του χρήση παρέρχεται. Εκτός από την ασφάλεια, αυτός ήταν και ένας επιπρόσθετος λόγος που εγκαταλείφθηκε για την χρήση του ενάντια στην γρίππη.
ο- Όλα αυτά τεκμηριώνονται πιο κάτω στην Σημείωση [3].

Για όλους αυτούς τους λόγους, την επικινδυνότητα λόγω πρόκλησης μεταλλάξεων στους ασθενείς ΚΑΙ πιθανών φονικών μεταλλάξεων στον κορωνοϊό• την χαμηλή αποτελεσματικότητα λόγω του στενού χρονικού παράθυρου οφελημότητας• και την απατηλή προώθηση της ουσίας από κερδοσκόπους, πολλά μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να ψηφίσουν ενάντια στην έγκριση της πειραματική ουσίας ακόμη και για "κατάσταση έκτακτης ανάγκης". Η ψήφος για έγκριση ήταν μόνο 13 προς 10 - δείτε τις λεπτομέρειες στην Σημείωση [4].

Ακόμη και η ναυαρχίδα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας για την κορωνοκρίση, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου "Φιλελεύθερος", αναγκάστηκε να ομολογήσει την αλήθεια για το χάπι:

■ Κορωνοϊός: Ανησυχίες ότι το χάπι της Merck προκαλεί γενετικές μεταλλάξεις
https://www.philenews.com/koinonia/ygeia/article/1354435/koronoios-anisychies-oti-to-chapi-tis-merck-prokalei-gnetikes-metallaxeis


Υπάρχουν Εναλλακτικές Επιλογές;

Βεβαίως! Πολλοί γιατροί ΚΑΙ οργανώσεις ιατρών αναφέρουν πολύ καλά αποτελέσματα καταπολέμησης της ασθένειας κόβιντ που προκαλεί ο κορωνοϊός, με ΕΓΚΑΙΡΗ θεραπεία στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, καθώς και θεραπευτικά πρωτόκολλα διαφορετικής κλίμακας ή έντασης, ανάλογα με τις ανάγκες του πάσχοντος. Οι μεθόδοι που αναφέρονται εδώ στηρίζονται σε τεκμηριωμένα αποτελεσματικές φυσικές ουσίες, καθώς και σε συνδυασμούς με χημικά φάρμακα για όσους τα επιθυμούν ή τα χρειάζονται. Είναι σίγουρα πιο κατάλληλες για τα ευάλωτα άτομα και ιδίως τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα γιατί δεν προκαλούν παρέμβαση στο ανοσοποιητικό σύστημα, ούτε μεταλλάξεις, ούτε σοβαρές παρενέργειες.

Το παρόν άρθρο δεν αποτελεί εγχειρίδιο θεραπείας, αλλά παρατίθενται εδώ οι πληροφορίες έτσι ώστε γιατροί, θεραπευτές, φροντιστές ασθενών και πάσχοντες να μπορούν να επιλέξουν, να μελετήσουν και να εφαρμόσουν όσα κρίνουν κατάλληλα και αξιόλογα.

Περιληπτικά... εδώ καλύπτονται και μόνα και σε συνδυασμούς:
ο- Φυσικά φάρμακα
o- Ομοιοπαθητικά
ο- Χημικά φάρμακα
ο- Πρωτόκολλα
ο- Γιατροί και οργανώσεις

Φυσικά φάρμακα

Μεταξύ άλλων χρησιμοποιούνται οι Βιταμίνες Γ και Δ3, η κουερσετίνη (από φρούτα και φυτά), ο ψευδάργυρος, η μελατονίνη, το ιώδιο.

Η κουερσετίνη είναι αντιφλεγμονώδες φυτικό φάρμακο, ο ψευδάργυρος αυξάνει την άμυνα του οργανισμού, η μελατονίνη μετριάζει τις υπερβολές της ανοσοθύελλας, και το ιώδιο απολυμαίνει.

Ειδικά η Βιταμίνη Γ αξιοποιείται από το στόμα προληπτικά και για ήπια ασθένεια, και χορηγείται σε μεγάλες δόσεις ενδοφλεβίως για πιο σοβαρές μορφές της ασθένειας. Για την αξία των Βιταμινών Δ3 και Γ έχουν γραφτεί πολλές επιστημονικές έρευνες - τεκμηρίωση στην Σημείωση [5].

Ένα πρωτόκολλο που αξιοποιεί κάποιες από τις φυσικές αυτές ουσίες είναι αυτό:
■ C 4 COVID RECOMMENDATIONS
https://www.vitaminc4covid.com/wp-content/uploads/2021/01/C4COVID_Recommendations.pdf

Προωθείται από μια διεθνή οργάνωση γιατρών, επιστημόνων και καθηγητών:
■ Scientific Advisory Board
https://www.vitaminc4covid.com/scientific-advisory-board/

Η γιατρός Mary Talley Bowden MD που εξειδικεύεται στη φροντίδα ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ασθενών έχει δημοσιεύσει αυτό το πρωτόκολλο για έγκαιρη θεραπεία:
■ Early treatment for covid-19
https://breathemd.org/early-treatment-for-covid19

Η ιατρική οργάνωση που ονομάζεται "Front Line COVID-19 Critical Care Alliance" έχει δημοσιεύσει διάφορα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αξιοποιούν ενδοφλέβια Βιταμίνη Γ συν άλλες φυσικές ουσίες και χημικά φάρμακα. Εδώ:
■ An overview of the MATH+, I-MASK+ and
I-RECOVER Protocols
https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/12/FLCCC-Protocols-%E2%80%93-A-Guide-to-the-Management-of-COVID-19.pdf

Περισσότερα για την οργάνωση εδώ:
■ Mission Statement and Objectives
https://covid19criticalcare.com/about/


Ομοιοπαθητικά


Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλεύεστε την/τον δικό σας ομοιοπαθητικό ώστε να λάβετε εξατομικευμένη θεραπεία. Σε περίοδο μαζικής κρίσης υγείας δεν είναι εφικτό αυτό (δεν υπάρχουν αρκετοί θεραπευτές), και έτσι είναι κατανοητό ότι τα άτομα μπορεί να ζητούν να ενημερωθούν για θεραπευτικές επιλογές έτσι ώστε τουλάχιστον να αρχίσουν μια θεραπεία στο σπίτι - ΠΑΝΤΑ εισηγούμαστε όμως να συμβουλευτείτε έμπειρους γιατρούς και θεραπευτές αν δεν έχετε βελτίωση ή αν η κατάσταση επιδεινώνεται. Τα πιο κάτω είναι πιο χρήσιμα γιά άτομα που έχουν πείρα ή γνώση σε αυτόν τον τομέα - ιδίως αν έχουν πάρει ομοιοπαθητικά φάρμακα στο παρελθόν. Αν δεν έχετε πείρα ή γνώση σε αυτόν τον τομέα καλύτερα ζητείστε βοήθεια.

Με την έναρξη της κορωνοκρίσης το Υπουργείο Εναλλακτικής, Φυσικής και Ολιστικής Ιατρικής στην Ινδία (AYUSH), είχε εκδόσει σύσταση για την χρήση του ομοιοπαθητικού φαρμάκου Arsenicum. Το φάρμακο έχει αξία για ασθενείς με τις πρώτες παραλλαγές του ιού (Άλφα και Δέλτα). Παρουσιάζουμε άλλες ομοιοπαθητικές επιλογές εδώ:

■ Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

Τώρα με την έλευση της παραλλαγής Όμικρον όπου τα συμπτώματα είναι πιο ήπια και πιο κοντά σε συνηθισμένα κρυολογήματα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ομοιοπαθητικά φάρμακα
Arsenicum 30 C, Phosphorus 30 C, Sulphur 30 C.

Προκύπτουν οι εξής επιλογές:

Αν η ασθένεια εμφανίζεται πρωταρχικά με πονόλαιμο, πυρετό, αδυναμία:
προτιμήστε να αρχίσετε με Phosphorus 30 C.

Αν η ασθένεια εμφανίζεται πρωταρχικά με πυρετό, ή κατάρρουν, βίαια ή οδυνηρά φταρνίσματα, πόνους στις αρθρώσεις ή στους μυς:
προτιμήστε να αρχίσετε με Sulphur 30 C.

Αν προκύψουν τα "σημαδιακά" συμπτώματα κορωνοϊού, δηλαδή ξηρός βήχας, πυρετός, δύσπνοια, διάρροιες, εξάντληση, αρχίστε με Arsenicum 30 C.

Όλα τα πιο πάνω αλληλοεπικαλύπτονται, δηλαδή δεν υπάρχει "λάθος" επιλογή. Αρχίστε με μια δόση, και προχωρείστε ανάλογα με το πως πάει η κλινική εικόνα. Ζητείστε βοήθεια!


Χημικά φάρμακα, Γιατροί και οργανώσεις
 
Οι γιατροί και οργανώσεις που αναφέρονται στα πιο πάνω πρωτόκολλα έχουν επιλέξει κάποια χημικά φάρμακα για συνδυασμό με φυσικά φάρμακα ανάλογα με τις διάφορες κλινικά αναγνωρισμένες φάσεις και εντάσεις της ασθένειας. Δεν είναι όλα ισοδύναμα και δεν εφαρμόζονται όλα οποτεδήποτε. Το καθένα έχει την χρήση του σε κάποια φάση της ασθένειας κόβιντ.

Επίσης, αυτά τα χημικά φάρμακα έχουν επιλεγεί να αξιοποιηθούν σε δοσολογίες όπου οι τυχόν παρενέργειες διατηρούνται σε ελάχιστα ή αμελητέα επίπεδα - και έχουν αξία για την πρόληψη ανάγκης χειρότερων ή πιο επικίνδυνων φαρμάκων ή παρεμβάσεων.

Αν είστε γιατρός, ιδίως αν ενδιαφέρεστε για τις εφαρμογές, μπορείτε να μελετήσετε την τεκμηρίωση αυτών των κλινικών εφαρμογών στις παραπομπές και σημειώσεις που παρατίθενται από τους γιατρούς στις πιο πάνω σελίδες - είναι εκτεταμένες και εις βάθος.

Αν είστε ασθενής, ζητείστε από τους γιατρούς σας να σας παράσχουν κάποιο από αυτά τα πρωτόκολλα. Αν αρνούνται, μπορείτε κάποια από αυτά να τα εφαρμόσετε εσείς στο σπίτι, ΙΔΙΩΣ εκείνα για την πρόληψη νοσηλείας και την έγκαιρη θεραπεία. Αν η έκβαση δεν πάει καλά, ζητήστε βοήθεια.

Οι επικίνδυνες, τοξικές, και μεταλλαξιογόνες "θεραπείες" θα πρέπει να είναι πάντα η τελευταία επιλογή, εαν και όταν όλες οι άλλες έχουν εκλείψει. Ακόμη και ένας χατζηπαντελώς ακατάλληλος θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Υπενθυμίζουμε πως η περίφημη ρήση του Ιπποκράτη αναφερόμενος στον ρόλο του ιατρού, «ἀσκεῖν περὶ τὰ νοσήματα δύο, ὠφελεῖν ἢ μὴ βλάπτειν» δημοσιεύτηκε στο έργο του περί «Επιδημιών» - σύμπτωση; Δεν νομίζω.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Σημειώσεις ~ Παραπομπές

[1].
■ Αυτό το «Μουνό - Πυρ» που λέει σε ένα βίντεο ο Παντέλας μας, τί είναι;;; 😳
https://www.facebook.com/yvonne.georgiadou/posts/10227276434155977
και
■ Το προφίλ του Molnupiravir για τη νόσο Covid-19
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1379073/to-profil-toy-molnupiravir-ga-ti-noso-covid-19

[2].
■ Emails offer look into whistleblower charges of cronyism behind potential COVID-19 drug
Demoted pandemic official expressed concern about safety of unproven coronavirus drug
https://www.science.org/content/article/emails-offer-look-whistleblower-charges-cronyism-behind-potential-covid-19-drug

[3].
■ A tale of two antiviral targets — and the COVID-19 drugs that bind them
https://www.nature.com/articles/d41573-021-00202-8

[4].
■ FDA advisory panel narrowly endorses Merck’s oral Covid treatment pill, despite reduced efficacy and safety questions
https://www.cnbc.com/2021/11/30/fda-advisory-panel-narrowly-endorses-mercks-oral-covid-treatment-pill-despite-reduced-efficacy.html
Αρχειακό αντίγραφο:
https://archive.md/10RoX

[5].
■ More Evidence That Vitamin D Protects Against Severe COVID-19 Disease and Death
https://scitechdaily.com/more-evidence-that-vitamin-d-protects-against-severe-covid-19-disease-and-death/?utm_source=TrendMD&utm_medium=cpc&utm_campaign=SciTechDaily_TrendMD_0

■ Vitamin D Determines Severity in COVID-19: Researchers Urge Government to Change Advice
https://scitechdaily.com/vitamin-d-determines-severity-in-covid-19-researchers-urge-government-to-change-advice/

■ Vitamin D and Inflammation: Potential Implications for Severity of Covid-19
Irish Medical Journal; Vol 113; No. 5; P81
http://imj.ie/vitamin-d-and-inflammation-potential-implications-for-severity-of-covid-19/

■ COVID-19: Up to 82% critically ill patients had low Vitamin C values
https://nutritionj.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12937-021-00727-z

 

🔵 Εθνικόφρονες και εθνικά Άφρονες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/12/blog-post_21.html

🟢 Νέα επιτεύγματα των Ττππουζοειδών ~ ΔΥΟ τα κρατούμενα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/blog-post_17.html

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/covid-19.html


🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 

 

* * *

No comments:

Post a Comment