Saturday 29 January 2022

🌹 🦴 16μηνο αρσενικό σκυλάκι Beagle πιστοποιημένο ψάχνει οικογένεια



Η "επίσημη" αγγελία:

Αξιαγάπητο σκυλάκι ψάχνει οικογένεια σε σπίτι με αυλή να του δώσει την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται. Είναι παιχνιδιάρικο, φιλικότατο και πολύ ενεργητικό.
Ο ιδιοκτήτης του μένει μόνος σε διαμέρισμα και αυτό δυσκολεύει πολύ το σκυλάκι όταν μένει μόνο του.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 99650382.




* * *

Σχόλια από τον Πέτρο:

Γνωρίζω προσωπικά το σκυλάκι και πιστοποιώ πως πράγματι είναι ένας αξιαγάπητος παιγνιδιάρης σκύλος, που αν είχαμε χώρο στο σπίτι μας θα τον υιοθετούσαμε χωρίς δισταγμό!

Ονομάζεται Μόζυ (Mozzy), υποκοριστικό του "Μωυσής". Δεν είναι όμως πολύ προσκολλημένος στο όνομα, και είμαι σίγουρος πως η νέα του οικογένεια θα μπορέσει να του δώσει νέο όνομα αν θέλει.

Είναι καθαρόαιμος Beagle, με όλα τα χαρτιά και τις περγαμηνές που το πιστοποιούν. Έχει επίσης εγγραφεί στο Δήμο Λευκωσίας με όλα τα σχετικά πιστοποιητικά και έχει και τσιπ. Είναι "σκυλί από σπίτι"!

Η προσωπικότητα του είναι πολύ ήπια, είναι τρυφερός και πολύ αποδεκτικός σε χάδια και αγάπες. Είναι ακόμη στο στάδιο ανάπτυξης όπου τα δόντια και το μάσημα του φέρνουν μεγάλη ηδονή, και έτσι η νέα του οικογένεια θα πρέπει να το έχει υπ' όψην.

Χρειάζεται σπίτι με αυλή. Αυτή είναι η κύρια ανάγκη (εκτός βέβαια από την πιο σημαντική: σπίτι με αγάπη! Δηλαδή δεν μπορεί να είναι κλειστός σε διαμέρισμα, και αυτός είναι ο λόγος που ο παρών ιδιοκτήτης του δεν μπορεί να τον κρατήσει πλέον. Πονεί να τον αποχωριστεί μα βλέπει καθαρά πως το διαμέρισμα τους δεν αρκεί για την υγεία και ανάπτυξη του, οπότε θέλει να τον τακτοποιήσει κάπου που θα είναι πιο άνετος και θα αγαπηθεί εξίσου όπως και στο τωρασινό του σπίτι.

Αν γνωρίζετε κάποιο σπίτι ή οικογένεια που θα τον ήθελε, παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 99 650 382 και μιλήστε με τον Πανίκο για μια συνάντηση γνωριμίας - θα χαρεί να ακούσει τις προτάσεις σας, και η γνωριμία θα είναι ένα πρώτο βήμα για δούμε αν το σκυλάκι ταιριάζει με τα νέα άτομα.

Ακολουθούν φωτογραφίες...

Ευχαριστώ πολύ,
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

Φάσεις της προσωπικότητας του...



 
Στη φύση:


Σε πιο νεαρή ηλικία:



 

 

 Τηλεφωνήστε, 99 650 382 !  

 

 

 

 

* * * 

No comments:

Post a Comment