Saturday 5 September 2020

🟪 Οι αριθμοί των νεκρών του κορωνοϊού, ταχυδακτυλουργία, και προπαγάνδα


• Οι αριθμοί των νεκρών έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πως γίνεται η διαχείριση της κρίσης
• Η ορθή διαχείριση της κρίσης χρειάζεται μόνο δύο στόχους.

Είναι πολύ εύκολο για τους αντιπάλους μας να διαστρεβλώνουν τις θέσεις που έχουμε εμείς οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι". Ακούσαμε τα πάντα εναντίον μας ως τώρα. Μια από τις πιο συχνές διαστρεβλώσεις είναι πως τάχα αμφισβητούμε πως πέθαναν άνθρωποι. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ συμφωνούν μαζί μας! - παραδέχονται, και τεκμηριώνουν αυτό που λέμε και εμείς: ότι οι αριθμοί των νεκρών από τον κορωνοϊό είναι επίπλαστοι, ψευδείς.

Οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές παραδέχονται ότι στους αριθμούς των νεκρών συμπεριλαμβάνουν άτομα που ΔΕΝ πέθαναν λόγω του κορωνοϊού, όπου ο ιός ΔΕΝ ήταν η αιτία θανάτου. Ήταν απλώς άτομα που με βάση την περίφημη μοριακή εξέταση (RT-PCR) κρίθηκαν θετικοί στον ιό, δηλαδή απέθαναν "με" τον ιό, όχι "από" τον ιό. Επίσης, παραδέχονται ότι στους αριθμούς των νεκρών συμπεριλαμβάνονται και άτομα που ΔΕΝ υπέστηκαν την μοριακή εξέταση, αλλά όπου οι γιατροί "υπέθεσαν" ότι ήταν θετικοί στον ιό. Ακολουθεί η τεκμηρίωση.

Προκύπτουν τα εξής:

1. Για να ρίξουμε φως στην ανατροπή της κοινής λογικής και στο πως δομείται η προπαγάνδα βασισμένη σε επίπλαστους - ψεύτικους - αριθμούς, ας δώσουμε λίγη σκέψη σε αυτά:

🟪 Αν ένας άνθρωπος με διαβήτη τραυματιστεί κάπου, η πληγή του δεν κλείνει, μολυνθεί, και τον χάσουμε, δεν λέμε "πέθανε από τραυματισμό" αλλά ότι πέθανε από διαβήτη.
🟪 Αν ένας άνθρωπος με άσθμα εισπνεύσει σκόνη και πεθάνει, δεν λέμε "πέθανε από σκόνη", αλλά ότι πέθανε από άσθμα.
🟪 Αν ένας άνθρωπος με σοβαρή καρδιοπάθεια κρυολογήσει με τον απλό και συνήθη κορωνοϊό (αυτόν που προκαλεί το σύνηθες και αβλαβές κρυολόγημα) και αν πεθάνει, δεν θα πούμε "πέθανε από κρυολόγημα", αλλά ότι πέθανε από καρδιοπάθεια.
🟪 Με την νέα μόδα όμως, ο διαβητικός, ο ασθματικός, και ο καρδιοπαθής που είναι θετικός στον ιό... "πέθανε από κορωνοϊό". Το παραδέχονται και το επιβεβαιώνουν με πολλαπλούς τρόπους και τα έγγραφα και οι δηλώσεις των Αρχών πιο κάτω.

Οι πηγές τεκμηρίωσης είναι πολλές, αλλά θα αξιοποιήσουμε κάποιες από τις πιο έγκυρες: την αμερικανική CDC (κορυφαία κρατική υπηρεσία για τις λοιμώξεις), και τις δηλώσεις του κατά τα άλλα αξιέπαινου και έντιμου κου Σωτήρη Τσιόρδα.

1.
Τι είπε ο καθηγητής; Μας το είπε πεντακάθαρα: «Οποιοσδήποτε πέθαινε στην Ελλάδα από ή με Covid-19 καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid-19. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid-19 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid-19. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid-19, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό».

Η ελλαδική εφημερίδα news247 υπερασπίζοντας και συνοψίζοντας τις δηλώσεις του κου Τσιόρδα έγραψε: «Μία παράμετρος για να δούμε πραγματικά τι συμβαίνει και να προσδιοριστεί και ο δείκτης αυτός, αποτελεί η καταγραφή των θανάτων καθώς και των εισαγωγών στην εντατική. Μάλιστα σύμφωνα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, έχουν καταγραφεί όλοι οι θάνατοι που αποδίδονται σε κορονοϊό, δηλαδή από επιπλοκές που προκαλεί ο ιός. Μεταξύ αυτών όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η κύρια αιτία του θανάτου ενός ατόμου που προσβλήθηκε από κορονοϊό ήταν άλλη, αλλά συμπεριλήφθηκε στα θύματα της επιδημίας.
[...]
Εξάλλου ο κ. Τσιόδρας είναι σαφής. Σχεδόν 8-9 στους 10 θανάτους αφορούν σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα ή με γηρασμένο οργανισμό. Δηλαδή ο θάνατος δεν προήλθε από κορονοϊό, αλλά από την επιβάρυνση του οργανισμού από αυτόν σε συνδυασμό με το υποκείμενο νόσημα. Όπως πολλές φορές συμβαίνει και με τη γρίπη ή τις πολύ γνωστές αναφορές των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.»
■ Τι εννοούσε ο Σωτήρης Τσιόδρας όταν μίλησε για "υπερβολή" στην καταγραφή των θανάτων
Η σημασία της καταγραφής των θυμάτων από κορονοϊό ως δείκτης για την επιδημία και η αναφορά Τσιόδρα που παρεξηγήθηκε.
https://www.news247.gr/ygeia/ti-ennooyse-o-sotiris-tsiodras-ypervoli-stin-katagrafi-ton-thanaton.7635736.html
Και εδώ, σ' ένα βίντεο τριάμιση λεπτών ο κος Τσιόρδας προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξηγήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:
■ Τσιόδρας: Αυτός είναι ο τρόπος καταγραφής θανάτων από κορονοϊό
https://www.ethnos.gr/ellada/104076_tsiodras-aytos-einai-o-tropos-katagrafis-thanaton-apo-koronoio
Τα ίδια παραδέχεται επισήμως και η αμερικανική CDC σε έγγραφα που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες: ότι ΜΟΝΟ 6% των "νεκρών του κορωνοϊού" πέθαναν ΜΟΝΟ από τον κορωνοϊό. Αυτός ο αριθμός στις ΗΠΑ σήμερα, από τους συνολικά 169,044 "νεκρούς του κορωνοϊού" είναι μόνο 10,142. Έξι τοις εκατόν. Μόνο για αυτά τα άτομα το πιστοποιητικό θανάτου έγραφε ΜΟΝΟ τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου.

Όλοι οι άλλοι "νεκροί του κορωνοϊού" στις ΗΠΑ πέθαναν ενώ υπέφεραν από άλλες θανατηφόρες ασθένειες, που αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα πιο κάτω. Δηλαδή όπως και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, απέθαναν "με" τον ιό, όχι "από" τον ιό. Όπως το είπε και στο πιο πάνω βίντεο κος Τσιόρδας, ««Φυσικά ένας ιός μπορεί να συνεισφέρει σε έναν βαθμό στην έλευση του θανάτου. Και δεν μπορούμε να δούμε εάν ο ιός συνετέλεσε 1%, 10%, 90% ή παραπάνω». Σε πόσους από όλους τους θανάτους ο ιός συνέβαλε μόνο 1%; Ή και 0%;

Όσοι θέλετε την σύντομη περίληψη δείτε εδώ:
■ CDC: 94% of COVID-19 deaths had contributing medical conditions
https://local12.com/news/nation-world/cdc-94-of-covid-19-deaths-had-underlying-medical-conditions-coronavirus-centers-for-disease-control

2.
Διαγνώσεις "θανάτων από κορωνοϊό" ΧΩΡΙΣ καν εργαστηριακή εξέταση!

Δεν είναι δικός μας ισχυρισμός, το παραδέχονται οι Αρχές στα επίσημα τους έγγραφα. Εκεί μέσα μπορείτε να δείτε και την επίσημη παραδοχή ότι οι αριθμοί "νεκρών του κορωνοϊού" συμπεριλαμβάνουν άτομα που ΔΕΝ διαγνώστηκαν εργαστηριακά με τον κορωνοϊό, αλλά που το πιστοποιητικό θανάτου εκδόθηκε έτσι με βάση το "υποθέτουμε" ότι απέθανε με κορωνοϊό ΧΩΡΙΣ εργαστηριακή επιβεβαίωση:
"COVID-19 deaths are identified using a new ICD–10 code. When COVID-19 is reported as a cause of death – or when it is listed as a “probable” or “presumed” cause — the death is coded as U07.1. This can include cases with or without laboratory confirmation."
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
Provisional Death Counts for Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm
Στον ιατρικό κόσμο ΔΕΝ υπάρχει συμφωνημένη εικόνα της ασθένειας COVID19 ώστε να μπορεί να γίνεται η διάγνωση με βάση τα συμπτώματα. Άρα... ΠΩΣ έγιναν αυτές οι διαγνώσεις, χωρίς μοριακή εξέταση και χωρίς συμφωνημένο προφίλ της ασθένειας; Μόνο με βάση τον πυρετό και τον βήχα; Μόνο με βάση μια πνευμονία αγνώστου αιτίας; (Εδώ γελούν και οι πρωτοετείς του γυμνασίου.)

🟪 Με την νέα λοιπόν μόδα που μας έχει επιβληθεί στις καταμετρήσεις θανάτων, την οποία λόγω τρομολαγνείας ο λαός μας όχι μόνο αποδέχεται αλλά και αναπαράγει παντού, όλα έχουν ανατραπεί: η Επιστήμη βρίσκεται στα σκουπίδια• η κοινή λογική δαιμονοποιείται ωσάν "συνωμοσιολογία των ψεκασμένων". Οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές, συν οι επιτήδειοι δημοσιογράφοι από βήματος των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης έχουν βάψει το άσπρο μαύρο, έχουν αντιστρέψει κάθε έννοια παρουσιάζοντας την ως την αντίθετη.


🟪 Που καταλήγουν όλα αυτά; Οι ψεύτικοι αριθμοί έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πως γίνεται η διαχείριση της κρίσης. Για αυτήν έχουμε έντονη κριτική η οποία εστιάζεται κυρίως στο ότι οι Αρχές άφησαν εκτεθειμένους τους ευάλωτους άνθρωπους, και στο ότι τα "μέτρα προστασίας" (εγκλεισμός, μάσκες, υποχρεωτικά εμβόλια) ΔΕΝ επιτρέπουν στα άτομα και κοινότητες να αξιοποιήσουν το πιο δυνατό όπλο που κατέχει η ανθρωπότητα ενάντια στον κορωνοϊό: το ανοσοποιητικό μας σύστημα, εκείνο το μέρος του αμυντικού μας συστήματος που παράγει ΑΝΟΣΙΑ! [1].

Λέμε και επαναλαμβάνουμε από την αρχή ότι στον βαθμό που το καθεστωτικό αφήγημα είναι αληθές, ΔΥΟ πρέπει να είναι οι στόχοι της διαχείρισης της κρίσης:
α. Οργανωμένη, μελετημένη, ΕΝΕΡΓΟ, ΕΝΤΟΝΗ και αποτελεσματική προστασία όλων των ευάλωτων ομάδων, και ιδίως των ανθρώπων σε ιδρύματα, γηροκομεία, κλινικές και νοσοκομεία (ενώ στην Κύπρο οι πλείστοι κόλλησαν μέσα από τα ίδια τα νοσοκομεία και κλινικές!), καθώς και των ευπαθών ανθρώπων που είναι στα σπίτια τους,
και,
β. Να αφεθούν οι υγιείς άνθρωποι να διασπείρουν τον ιό ευρέως ανάμεσα τους ώστε να εδραιωθεί το συντομότερο η κοινοτική ανοσία, που θα είναι και η ασπίδα προστασίας των ευπαθών.
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Σημείωση [1].

Το μεγαλύτερο έγκλημα της λεγόμενης "επιστημονικής ομάδας" είναι ότι προσπαθεί να ΜΕΙΩΣΕΙ την φυσική ανοσία που κτίζει τώρα η κοινότητα, διότι - το έχουν δηλώσει άλλωστε πεντακάθαρα - προτιμούν να επιδιώξουν την μαζική επιβολή εμβολίων.

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι μπορούν να το αντιληφθούν καθαρά: τα περιοριστικά μέτρα τώρα, σήμερα, ΔΕΝ περιορίζουν την ασθένεια, δεν προστατεύουν τους ευπαθείς αλλά περιορίζουν την φυσική ανοσία της κοινότητας. Διατηρούν δηλαδή την κρίση σε μια διαρκούσα ενεργό φάση. Ενώ αν συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους ευάλωτους ανθρώπους και αφεθεί η κοινότητα να διασπείρει τον ιό θα πολλαπλασιάζονται οι υγιείς φορείς χωρίς να αρρωστούν, και θα προστατεύονται όλοι, ευάλωτοι και μη. Ακριβώς αυτό έχει επιτευχθεί στην Σουηδία, που ενώ η ευρύτερη κοινωνία ΔΕΝ έχει επιβάλει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ εδώ και δύο μήνες.

{η εικόνα μεγεθύνεται με "κλικ".}

Και τα λεγόμενα "κρούσματα", δηλαδή οι άνθρωποι που απλώς πιστοποιούνται ως θετικοί φορείς του ιού χωρίς να αποτελούν απειλή, παρουσιάζουν ελάχιστη αύξηση. Δηλαδή έχει επιτευχθεί η κοινοτική ανοσία για την παρούσα εκδοχή (στέλεχος) του ιού. Η συγκεκριμένη εποχιακή εκδοχή του ιού έχει εξουδετερωθεί από την ανοσία της κοινότητας.

{η εικόνα μεγεθύνεται με "κλικ".}



Με άλλα λόγια δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τα "κρούσματα", αλλά για τους "κρουσμένους".

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


No comments:

Post a Comment