Thursday 25 March 2021

🟩 Οι αριθμοί νεκρών, ασθενών, και μολυσματικών | Λογοκρισία από τον "Φιλελεύθερο"


🟩 Το κείμενο που διαγράφηκε από την σελίδα του Φιλελελεύθερου
🟩 Προτάσεις για διαχείρηση της κορωνοκρίσης
🟩 Ψηλάφηση και αποδόμηση του αφηγήματος


🟩 Το κείμενο δημοσιεύτηκε υπό μορφήν απάντησης προς τον Γιώργο Καλλινίκου, Συντάκτη της καθημερινής έκδοσης της μεγαλύτερης εφημερίδας της Κύπρου, ο οποίος μοιάζει να προσχώρησε πριν μερικούς μήνες στην δική μας παράταξη των "ψεκασμένων" και να εξαπολύει έντονη κριτική στον Υπουργό Υγείας και άλλους ιθύνοντες για την κακοδιαχείρηση της κορωνοκρίσης. Η μεταβολή του κου Καλλινίκου ήλθε μετά από μια σειρά ΠΟΛΛΩΝ μηνών μες τους οποίους ο ίδιος, και ο Διευθυντής Σύνταξης Άριστος Μιχαηλίδης, επενδύθηκαν σε μια καθημερινή εκστρατεία συκοφαντίας και εξευτελισμού οποιουδήποτε αρθρώνει κριτική ή διαφωνεί με το καθεστωτικό αφήγημα περί κορωνοϊού.

Η απάντηση μου είναι με αφορμή το κάτωθι άρθρο. Το κείμενο μου διαγράφηκε από τα σχόλια ως δήθεν "spam" ("ανεπιθύμητα σκουπίδια"):

 ■ Το έγκλημα στα γυμνάσια ολοκληρώθηκε δια χειρός Υπουργικού
https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1153924


 

🟩 Προτάσεις για διαχείρηση της κορωνοκρίσης
• Η ορθή διαχείριση της κρίσης χρειάζεται μόνο δύο στόχους.

Λέμε και επαναλαμβάνουμε από την αρχή ότι στον βαθμό που το καθεστωτικό αφήγημα είναι αληθές, ΔΥΟ πρέπει να είναι οι στόχοι της διαχείρισης της κρίσης:

α. Οργανωμένη, μελετημένη, ΕΝΕΡΓΟΣ, ΕΝΤΟΝΗ και αποτελεσματική προστασία όλων των ευάλωτων ομάδων, και ιδίως των ανθρώπων σε ιδρύματα, γηροκομεία, κλινικές και νοσοκομεία (ενώ στην Κύπρο οι πλείστοι κόλλησαν μέσα από τα ίδια τα νοσοκομεία και κλινικές!), καθώς και των ευπαθών ανθρώπων που είναι στα σπίτια τους,
και,
β. Να αφεθούν οι υγιείς άνθρωποι να διασπείρουν τον ιό ευρέως ανάμεσα τους ώστε να εδραιωθεί το συντομότερο η κοινοτική ανοσία, που θα είναι και η ασπίδα προστασίας των ευπαθών.
Σε αυτά τα μέτρα συμφωνεί και ο ίδιος ο κος Καλλινίκου, ο οποίος αγκαλιάζοντας τις θέσεις ημών των "ψεκασμένων" έγραφε ήδη από τον Δεκέμβριο 2020 τα εξής:
"ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ότι από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα δεν πήρατε ούτε και ένα μέτρο ουσιαστικής προστασίας των ευπαθών ομάδων. ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Κανένα μέτρο στα γηροκομεία. Πόσες είναι οι στέγες ευγηρίας στην Κύπρο; Πότε επιβάλατε καθημερινούς ελέγχους σε αυτά από τις υπηρεσίες του κράτους; Γιατί δεν επιβάλατε με διάταγμα (όπως τα άλλα που αγγίζουν τα όρια της δικτατόρευσης) την εργασία από το σπίτι όλων όσων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες; Και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Το κόστος θα ήταν κατά πολύ μικρότερο από το μαζικό κλείσιμο εργασιών.
Μην τολμήσετε να επικαλεστείτε ότι σε καμιά χώρα δεν απέδωσαν τα μέτρα διότι αυτό είναι επιχείρημα για αφελείς. Δεν συγκρίνονται Ευρώπη και Αμερική με τη λιλιπούτια Κύπρο. Απλώς, κοιμάστε. Δεν μπήκατε στον κόπο να σχεδιάσετε μέτρα στη βάση των ειδικών συνθηκών του μικρού μας τόπου και μείνατε κολλημένοι στο ατελέσφορο copy-paste. Ξαναδιαβάστε τα παγκόσμια στατιστικά (ψεσινά) που δεν λένε ποτέ ψέματα. Από συνολικά 68.947.643 άτομα θετικά στον ιό τα 47.789.113 θεραπεύτηκαν. Από τους 19.588.098 εν ενεργεία ασθενείς οι 19.481.951 έχουν ήπια συμπτώματα και μόνο 106.147 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δηλαδή, ποσοστό 0.5%!!! Καταλάβατε; Αντί να κλείνετε τα πάντα που αφορούν το 99.5%, έπρεπε να βρείτε τρόπο αποτελεσματικής προστασίας του 0.5%."
■ Είστε άσχετοι και επικίνδυνοι, αυτά δεν είναι μέτρα είναι σχιζοφρένεια!
https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1079116


🟩 Οι αριθμοί νεκρών, ασθενών, και μολυσματικών

Να το κείμενο μου που λογοκρίθηκε με διαγραφή:

Κύριε Καλλινίκου η κατάσταση ΔΕΝ θα αλλάξει αν δεν λάβετε ΕΣΕΙΣ βήματα - και όλα τα άλλα ΜΜΕ/Τύπος  μαζί σας - να σταματήσετε την τρομολαγνεία, και να αρχίσετε να λέτε την αλήθεια για την κορωνοκρίση:

🟩 Οι αριθμοί θανάτων, οι αριθμοί "κρουσμάτων", και ο βαθμός "μολυσματικότητας" των "θετικών", είναι τα κύρια θέματα γύρω από τα οποία τα ΜΜΕ συλλογικά προωθούν ψέμματα, και πάνω στα οποία έχει κτιστεί ολόκληρη η κοινωνική πολιτική (κακο)διαχείρισης της κορωνοκρίσης.


🟩 Αριθμοί θανάτων
Για να ρίξουμε φως στην ανατροπή της κοινής λογικής και στο πως δομείται η προπαγάνδα βασισμένη σε επίπλαστους - ψεύτικους - αριθμούς, ας δώσουμε λίγη σκέψη σε αυτά:
🟪 Αν ένας άνθρωπος με διαβήτη τραυματιστεί κάπου, η πληγή του δεν κλείνει, μολυνθεί, και τον χάσουμε, δεν λέμε "πέθανε από τραυματισμό" αλλά ότι πέθανε από διαβήτη.
🟪 Αν ένας άνθρωπος με άσθμα εισπνεύσει σκόνη και πεθάνει, δεν λέμε "πέθανε από σκόνη", αλλά ότι πέθανε από άσθμα.
🟪 Αν ένας άνθρωπος με σοβαρή καρδιοπάθεια κρυολογήσει με τον απλό και συνήθη κορωνοϊό (αυτόν που προκαλεί το σύνηθες και αβλαβές κρυολόγημα) και αν πεθάνει, δεν θα πούμε "πέθανε από κρυολόγημα", αλλά ότι πέθανε από καρδιοπάθεια.
🟪 Με την νέα μόδα όμως, ο διαβητικός, ο ασθματικός, και ο καρδιοπαθής που είναι θετικός στον ιό... "πέθανε από κορωνοϊό". Το παραδέχονται και το επιβεβαιώνουν με πολλαπλούς τρόπους και τα έγγραφα και οι δηλώσεις των Αρχών που τεκμηριώνονται εδώ:
■ Οι αριθμοί των νεκρών του κορωνοϊού, ταχυδακτυλουργία, και προπαγάνδα
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post_5.html


🟩 Αριθμοί "κρουσμάτων"
Οι αριθμοί "θετικών" που λανθασμένα και επίτηδες αναφέρονται ως "κρούσματα" (ενώ πρόκειται για ΥΓΙΕΙΣ ανθρώπους) παρουσιάζονται διαρκώς ως κάτι τρομακτικό, ενώ στην πλειονότητα τους αυτοί οι άνθρωποι δεν αποτελούν κίνδυνο για κανένα (δείτε τα περί "μολυσματικότητος" πιο κάτω).

🟪 Τα τεστ ταχείας εξακρίβωσης αντιγόνου (αυτά που τα τούβλα των ΜΜΕ ονομάζουν και "rabbit τεστ") είναι τάχα "πιστοποιημένα" διότι σε δεύτερη εξέταση περίπου 80% από τα "θετικά" πιστοποιούνται ως θετικά και σε μετέπειτα μοριακή εξέταση (PCR). Οι αριθμοί της μοριακής όμως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμένοι, με πέραν από 97% ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ θετικά. Αυτό που πιστοποιούν είναι την ύπαρξη μόνο ανενεργών ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ του ιού, και σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ μολυσματικότητα. Πέραν των 97% των "θετικών" ατόμων ΔΕΝ είναι μολυσματικά.

🟪 Ο ίδιος ο εφευρέτης της μεθόδου μοριακής ανίχνευσης, ο Kary Mullis, είχε δηλώσει πολλές φορές ότι αυτή η μέθοδος ΔΕΝ προσφέρεται για διαγνωστική ανίχνευση, και ότι σε αυξημένο αριθμό κύκλων ανίχνευσης η μέθοδος PCR "βρίσκει" πράγματα που δεν υπάρχουν (η τεκμηρίωση για αυτή την δήλωση βρίσκεται στα βίντεο και άρθρα πιο κάτω).

🟪 Εξηγήσαμε το ότι η μοριακή εξέταση δεν είναι έγκυρη σε εκπομπή μας εδώ:
"Η εφεύρεση, λειτουργία, εφαρμογή, και αναξιοπιστία του PCR τεστ"
https://www.youtube.com/watch?v=VFgq82hqsN0#t=3054

Αυτά πιστοποιεί η ίδια η Επιστήμη, αλλά δυστυχώς τα ΜΜΕ την έχουν φιμώσει και πετάξει στα σκουπίδια - δείτε την τεκμηρίωση εδώ:
🟪 Τι χάθηκε καθ' οδόν
🟢 Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html
 

🟩 Βαθμός "μολυσματικότητας"
ΟΛΕΣ οι επιστημονικές μελέτες που κατέγραψαν τον αριθμό κύκλων ανίχνευσης της μοριακής εξέτασης (PCR), ηύραν ότι σε όλα τα δείγματα, ούτε καν 3% από εκείνα που κρίθηκαν ως "θετικά" σε περισσότερο από 35 κύκλους ανίχνευσης δεν περιέχουν βιώσιμο ιό: περιέχουν μόνα ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ του ιού, που ΔΕΝ μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια σε κανένα. Στην Κύπρο τα εργαστήρια εκτελούν την ανίχνευση σε 45 κύκλους! Με άλλα λόγια αξιοπιστία μηδέν.

🟪 Το θέμα είναι πεντακάθαρο, και η επιστημονική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από έγκυρες πληροφορίες για τον αριθμό των κύκλων ανίχνευσης. Ο ίδιος ο κος Anthoni Fauci (Φάουτσι), ο κορυφαίος ιατρικός αξιωματούχος στις ΗΠΑ επιφορτισμένος με την καταπολέμηση του κορωνοϊού, δήλωσε εντελώς άνετα και χωρίς περιστροφές πως οτιδήποτε περισσότερο από 35 κύκλους καθιστά την εξέταση άκυρη, και το αποτέλεσμα ΨΕΥΔΩΣ θετικό. Με άλλα λόγια αυτοί οι "θετικοί" ΔΕΝ αποτελούν κίνδυνο να μολύνουν κανένα, γιατί ΔΕΝ έχουν βιώσιμους ιούς μες τα σωματικά τους υγρά.
Το λέει σε απόσπασμα από συνέντευξη του εδώ, όπου ξεκαθαρίζει πως οποιαδήποτε ευρήματα σε περισσότερους από 35 κύκλους είναι "νεκρά νουκλεοτίδια", που ΔΕΝ αποτελούν εστία μόλυνσης και ΔΕΝ μπορούν καν να καλλιεργηθούν:
■ TWiV 641: COVID-19 with Dr. Anthony Fauci
Dr. Anthony Fauci joins TWiV to discuss SARS-CoV-2 transmission, testing, immunity, pathogenesis, vaccines, and preparedness.
https://youtu.be/a_Vy6fgaBPE?t=235

🟪 Τα ΜΜΕ και ο Τύπος όμως βομβαρδίζουν καθημερινά τον κόσμο με την τρομολαγνεία του δόγματος που παρουσιάζει τα "θετικά" άτομα ως κίνδυνο, κινητοποιώντας φόβο και μίσος ανάμεσα στους πολίτες, και με αυτό τον τρόπο την αποδοχή της καταστροφής της Δημοκρατίας, αποδοχή της πλήρους διάβρωσης των Ανθρωπίνων, Συνταγματικών και Νομικών μας Δικαιωμάτων, και το να κυβερνώμαστε από κατά συρροήν Διατάγματα που αποτελούν υπέρβαση εξουσίας από αναρμόδια άτομα.

🟩 Αν δεν λάβετε ΕΣΕΙΣ βήματα - και όλα τα άλλα ΜΜΕ/Τύπος  μαζί σας - να σταματήσετε την τρομολαγνεία, και να αρχίσετε να λέτε την αλήθεια για την κορωνοκρίση, η κατάσταση ΔΕΝ θα αλλάξει. Ο τρομοκρατημένος από τα ψέμματα κόσμος θα συνεχίσει να παρακαλεί να του επιβάλουν όλο και πιο φοβερά "Μέτρα Προστασίας" για να σωθεί από... μια εικονική κατάσταση που υπάρχει μόνο ελέω προπαγάνδας και διαστρέβλωσης. Η προστασία της Δημόσιας Υγείας επιβάλλει να αλλάξετε κατεύθυνση.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

* * *

Παραπομπές ~ Πηγές ~ Περαιτέρω Μελέτη


🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

 

🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

 

No comments:

Post a Comment