Saturday 29 August 2020

🌺 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ στη Διαμαρτυρία στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ


🌺 Μια διαδήλωση βασισμένη σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ  
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

 
Με ρωτούν διάφοροι φίλοι "Μα Πέτρο, γιατί επιμένεις να πάεις ακόμα και τώρα που απεδείχθει πέρα για πέρα πως κάποιοι από τους διοργανωτές και υποστηρικτές των είναι ρατσιστές, ομοφοβικοί, αυταρχικοί, φαλλοκράτες, μισαλλόδοξοι χριστιανοτάλιμπαν, τοξικομανείς, και ότι μάλιστα μερικοί έχουν και ψυχωτικές εμμονές;"

Απαντώ στους φίλους τα εξής, και αφήνω το πιο σημαντικό για ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

🔷 Υπάρχουν και έντιμα άτομα ανάμεσα στους διοργανωτές που ΔΕΝ ασπάζονται αυτές τις ανοησίες. Φέρθηκαν με αυτοσυγκράτηση μες την ένταση των πρόσφατων ημερών. Δεν έβρισαν. Δεν απείλησαν. Μπορεί το λάθος τους να είναι απλώς ότι ανέχτηκαν, ή συμπορεύτηκαν με ακατάλληλους ανθρώπους. Μπορεί και να μην ήξεραν πως να προβλέψουν ότι οι "επαναστατικοί ηγέτες" θα έδειχναν τόσο εύκολα και γρήγορα το βάθος του ιδεολογικού βόθρου στον οποίο ανήκουν.

🔷 Το αυτόνομο λαϊκό Κίνημα διαρκώς διαλύεται και διαρκώς αναγεννιέται. Κάποτε αυτοδιαλύεται από τα οργανωτικά ή ιδεολογικά του λάθη, κάποτε διαλύεται από συνειδητές πράξεις εντεταλμένων που το κτυπούν και από μέσα και από έξω. Είμαστε σε μια φάση ΠΙΘΑΝΗΣ αναγέννησης του, παντού τώρα στον Δυτικό κόσμο. Από μας εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε σε άχαρους και ανόητους να το ρίξουν στη χωματερή, ή να το προστατεύσουμε, να το καλλιεργήσουμε με γνώση και αγάπη ώστε να αγκαλιαστεί ευρύτερα από τον λαό.

🔷 Η εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό ΔΕΝ ανήκει στους ασχημονούντες και αναξιοπρεπείς αυταρχικούς η μισαλλόδοξους, ή τους μικροχιτλερίσκους και μικροσταλινίσκους που το παίζουν επαναστάτες. Αυτοί που καλούν το λαό σε επανάσταση, σε "σύγκρουση μέχρι θανάτου", ή έστω σε μια απηγορευμένη εκδήλωση Ειρηνικής Μαζικής Ανυπακοής και που ταυτόχρονα δεν είναι άξιοι να ανακοινώσουν αν θα βάλουν ένα μικρόφωνο και μεγάφωνα, ή να διευθετήσουν στάθμευση και κίνηση της τροχαίας, ή την κίνηση και διαρρύθμιση του πλήθους σε σχέση με το απαγορευτικό Διάταγμα του (μεθυσμένου με εξουσία) κου Υπουργού, ή να μας πουν τι έγινε στις διαπραγματεύσεις τους με την Αστυνομία, δεν πρόκειται να μας οδηγήσουν ούτε σε επανάσταση, ούτε σε νέα κοινωνία. Ζητούν Διαφάνεια από το καθεστώς, αλλά η Διαφάνεια δεν ισχύει για τους ίδιους; Η εκδήλωση ανήκει στον ανοργάνωτο κόσμο που θα πάει στην Διαμαρτυρία από την καλοσύνη της καρδιάς του. 🌷

🌺 Αισθάνομαι μια υποχρέωση να είμαι εκεί ΑΣΧΕΤΩΣ του τι θα πούν ή θα κάμουν οι μικρόψυχοι αντίπαλοι μας, ή οι μικρόψυχοι χιτλερίσκοι ανάμεσα μας. Αυτή η υποχρέωση πηγάζει από το ότι ήμουν και παραμένω ένας από τους πρώτους και πολύ λίγους που αμφισβήτησαν δημοσίως και επωνύμως το καθεστωτικό αφήγημα για τον κορωνοϊό τεκμηριώνοντας την κριτική με επιστημονικά κριτήρια, με επιχειρήματα και γνώσεις, με πολλά κείμενα, παραπομπές σε επιστημονικά μελέτες και συγγράμματα, και με εκτενέστατη τηλεοπτική παρουσίαση όπου κατατέθηκαν ήδη από τον Μάρτιο 2020 με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία αμφισβήτησης του αφηγήματος, καθώς και οι φωνές άλλων αντιφρονούντων επιστημόνων που μιλούν ανοικτά για λάθη και εξαπάτηση από τις Ιατρικές και Κρατικές Αρχές σε πολλές πτυχές της διαχείρισης της κορωνοκρίσης. Μέχρι στιγμής το μόνο που συμβαίνει είναι:

α. από τη μιά να αποδεικνύονται ορθές ΟΛΕΣ εκείνες οι αρχικές μας τοποθετήσεις ενώ προσθέτουν στην αμφισβήτηση τις φωνές τους όλο και πιο πολλοί αντιφρονούντες επιστήμονες, γιατροί και άλλοι,

και από την άλλη,

β. το καθεστώς να γλιστρά σε όλο και πιο αυταρχικό παραλογισμό "διαχείρισης της κρίσης", με τους επιστημονικούς του συμβούλους να έχουν πετάξει την επιστήμη εντελώς στα σκουπίδια [Σημείωση 1].

🌺 Αισθάνομαι μια υποχρέωση προς ΟΛΟ τον κόσμο των καλών ανθρώπων, συντρόφων, συναγωνιστών, φίλων, υποστηρικτών, γνωστών και αγνώστων που εκτίμησαν το ρίσκο που επωμίστηκα δημοσίως - και για το οποίο τιμωρήθηκα με εξοστρακισμό και αποκλεισμό από τον Τύπο και ΜΜΕ, και με καθημερινές κατηγορίες ότι είμαι "ψεκασμένος, κρουσμένος, φανατικός, παλαβός, άσχετος με την επιστήμη", και... "ανεπίδεκτος μαθήσεως". Όλοι αυτοί οι συναγωνιστές και λοιποί καλοί άνθρωποι κινητοποιήθηκαν ο καθείς με τον τρόπο του για να αναδημοσιεύσουν τα κείμενα μας, να τα συζητήσουν, να ψάξουν και από μόνοι τους έτσι ώστε ηύραν και εκείνοι και πρόσθεσαν νέες αλήθειες και προτάσεις στην στάση μας, εμπλουτίζοντας την εικόνα και το βάθος της αμφισβήτησης μας μέχρι που σιγά-σιγά μετετράπει σε κουλτούρα αντίστασης. Και τώρα διαχέεται στην ευρύτερη κοινωνία ως κίνημα. Είναι για ΑΥΤΟΥΣ τους άνθρωπους που πάω στην Διαμαρτυρία. Γιατί αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη προς όλους αυτούς που αφοσίωσαν τον νου τους, τις καρδιές τους, επένδυσαν την κριτική τους σκέψη στο να ζυγίσουν το τι λέμε, και κατόπιν αυτού αφοσίωσαν τον χρόνο τους και την αγάπη τους για να το υποστηρίξουν, επωμιζόμενοι και οι ίδιοι το ρίσκο να ταπελωθούν ως "ψεκασμένοι" από τους συγγενείς και γνωστούς τους, ή από τον κόσμο που θα τους δει στην εκδήλωση στο Προεδρικό. Για ΣΑΣ, λοιπόν, αγαπημένοι μου φίλοι και συναγωνιστές - ακόμα και αν κάποιους δεν σας γνωρίζω ακόμη προσωπικά - για σας που ανταποκριθήκατε στην φωνή της λογικής και της αγάπης για τον κόσμο μας... θα είμαι εκεί. 🌷

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net 

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Σημείωση [1].

Το μεγαλύτερο έγκλημα της λεγόμενης "επιστημονικής ομάδας" είναι ότι προσπαθεί να ΜΕΙΩΣΕΙ την φυσική ανοσία που κτίζει τώρα η κοινότητα, διότι - το έχουν δηλώσει άλλωστε πεντακάθαρα - προτιμούν να επιδιώξουν την μαζική επιβολή εμβολίων.

Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι μπορούν να το αντιληφθούν καθαρά: τα περιοριστικά μέτρα τώρα, σήμερα, ΔΕΝ περιορίζουν την ασθένεια, δεν προστατεύουν τους ευπαθείς αλλά περιορίζουν την φυσική ανοσία της κοινότητας. Διατηρούν δηλαδή την κρίση σε μια διαρκούσα ενεργό φάση. Ενώ αν συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους ευάλωτους ανθρώπους και αφεθεί η κοινότητα να διασπείρει τον ιό θα πολλαπλασιάζονται οι υγιείς φορείς χωρίς να αρρωστούν, και θα προστατεύονται όλοι, ευάλωτοι και μη. Ακριβώς αυτό έχει επιτευχθεί στην Σουηδία, που ενώ η ευρύτερη κοινωνία ΔΕΝ έχει επιβάλει επιπρόσθετα μέτρα προστασίας, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ εδώ και δύο μήνες.

{η εικόνα μεγεθύνεται με "κλικ".}

Και τα λεγόμενα "κρούσματα", δηλαδή οι άνθρωποι που απλώς πιστοποιούνται ως θετικοί φορείς του ιού χωρίς να αποτελούν απειλή, παρουσιάζουν ελάχιστη αύξηση. Δηλαδή έχει επιτευχθεί η κοινοτική ανοσία για την παρούσα εκδοχή (στέλεχος) του ιού. Η συγκεκριμένη εποχιακή εκδοχή του ιού έχει εξουδετερωθεί από την ανοσία της κοινότητας.

{η εικόνα μεγεθύνεται με "κλικ".}Με άλλα λόγια δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τα "κρούσματα", αλλά για τους "κρουσμένους".


🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


1 comment:

 1. Θα με έπειθαν τα σχεδιαγράμματα, αν έδιναν αριθμούς: πόσοι πέθαναν, τι ποσοστό του πληθυσμού, πόσοι από άλλες αιτίες κ.λπ.
  Σκέτες γραμμές, χωρίς στοιχεία, προσωπικά, δε μου λένε τίποτα.
  Συμφωνώ με την αμφισβήτηση, αλλά όχι να αφεθούν
  τα πράγματα όπως στη Σουηδία.
  Θεωρώ ότι στο ένα άκρο είναι η Σουηδία με την αδιαφορία και - σε κάποιες περιπτώσεις την αναλγησία - του κράτους και στο άλλο η δικιά μας υπερβολή, που τη βρίσκω σε πολλές περιπτώσεις ανόητη και τυφλή.
  Ισορροπώ με ελευθερία και χωρίς τρόμο.

  ReplyDelete