Thursday 18 February 2021

🌹 "ΩΣ ΔΑΜΑΙ /ΔΑΜΕ": για την διαδήλωση του Σαββάτου, 20 Φεβρ.


🔴 Υποστηρίζω την εκδήλωση παρ' όλον που:

🩸 Οι διοργανωτές είναι σεσημασμένοι ρατσιστές ανθέλληνες, κυπριο-εθνικιστές που αποκρύπτουν τον ρατσισμό-εθνικισμό τους πίσω από συνθήματα "διεθνισμού".

🩸 Οι διοργανωτές ανήκουν στις δυνάμεις που προωθούν και υποστηρίζουν ενεργά την ρατσιστική Διζωνική "τελική λύση" τύπου Απάρνταϊντ για την Κύπρο, και "νομιμοποίηση" της εισβολής-κατοχής.

🩸 Στους διοργανωτές συμπεριλαμβάνονται γνωστοί τραμπούκοι (από τους οποίους έχουμε φάϊ ξύλο απρόκλητα στο παρελθόν), καθώς και μέλη του παρακράτους.

🩸 Είναι οι ίδιες οργανώσεις και άτομα που επιτέθηκαν απρόκλητα στον ΕθνοΦρουρό στη Λήδρας πέρσι την Άνοιξη.

🩸 Ανήκουν ευθέως - αλλά και έμμεσα, ως πολιτικοί δορυφόροι - στο ψευδο-αριστερό σκέλος της συμμαχίας ΔΗΣΑΚΕΛ που απεργάζεται συνειδητά ξεπούλημα της Κύπρου με συστηματική διάβρωση του εσωτερικού μετώπου και πολιτικοστρατιωτική ΠΑΡΑΔΟΣΗ στον εχθρό στο εξωτερικό.

🩸 Στους διοργανωτές συμπεριλαμβάνονται έμπειροι πολιτικοί ακτιβιστές που με την δράση τους έχουν εξουδετερώσει και καπελώσει αμέτρητα μέτωπα και κλάδους του αυτόνομου Λαϊκού και Κινήματος, με χειραγώγηση, κηδεμόνευση, εξουδετέρωση και κατάληψη αυτών των Λαϊκών δυνάμεων. Δραστηριοποιούνται με πολιτική υπονόμευση στον χώρο της Οικολογίας, του Φεμινισμού, και του αναρχο-αυτόνομου χώρου. Έχουν καταφέρει να θέσουν υπό τον έλεγχο τους την πλειοψηφία του οργανωμένουν κινήματος εργαζομένων• μεγάλο μέρος του προηγουμένως αυτόνομου κινήματος για διεκδίκηση σεξουαλικής ισότητας για τα ομοφυλόφιλα άτομα και άλλες σεξουαλικές μειονότητες (ΛΟΑΤΙ)• έχουν μετατρέψει το κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης αλλοδαπών σε ιδιωτική επιχείρηση εκμετάλλευσης των αλλοδαπών μεταναστών• έχουν μετατρέψει τον αντιφασιστικό χώρο σε άρμα μάχης ΕΝΑΝΤΙΑ στον απελευθερωτικό πατριωτισμό• και συμμάχησαν με το κατοχικό καθεστώς για να ΛΑΚΤΟΠΑΤΗΣΟΥΝ τους αντιστασιακούς Τκύπριους όπως την ομάδα Γιασεμί ~ Σενέρ Λεβέντ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

🔴 Στα θέματα που αφορούν την διαχείριση της κορονωκρίσης:

🩸 Μέσα από τις επίσημες δομές του κόμματος, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ με την επιβολή του ολοκληρωτικού καθεστώτος που μας επιβλήθηκε "για το καλό μας" από τον Μάρτιο του 2020 όπου το ΚεφαλαιοΚράτος με την συμπραξία των ΜΜΕ/Τύπου, Ιατρικών και Κρατικών Αρχών, κομμάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων διοικεί με κατά συρροήν δικτατορικά διατάγματα έτσι ώστε απωλέσαμε ΟΛΑ μας τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματα.

🩸 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στις συνδικαλιστικές /συντεχνιακές οργανώσεις να δώσουν υποστήριξη (ή καν αποδοχή) στους εργαζόμενους που κινήθηκαν συλλογικά και ατομικά για διεκδίκηση των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ μας ενάντια στα παράνομα περιοριστικά Μέτρα, στις υποχρεωτικές εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης (rapid test αντιγόνου), και στα υποχρεωτικά εμβόλια.

🩸 Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που αντιστέκονται οργανωμένα στον αυταρχισμό των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, έχουν απαιτήσει αυτοί να εξαναγκαστούν σε "άδεια ασθενείας" ή και να απολυθούν.

🩸 Ενεπλάκησαν πολλές φορές στον ιδεολογικό πόλεμο υπέρ της Νέας Τάξης, δαιμονοποιώντας κάθε αμφισβήτηση του καθεστωτικού αφηγήματος, ταπελώνοντας τους αντιφρονούντες επιστήμονες και ακτιβιστές ως "ψεκασμένους", "συνωμοσιολόγους", και άλλα. Συνεχίζουν να συμβάλλουν στη φίμωση κάθε επιστημονικά τεκμηριωμένης άποψης που καταδεικνύει το λάθος των Μέτρων και το ψευδές περιεχόμενο της καθεστωτικής προπαγάνδας για τον κορωνοϊό.

🩸 ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να δώσουν αλληλεγγύη στους συλληφθέντες και υπόδικους που στοχεύτηκαν από τις άνομες αρχές στις προηγούμενες αυτόνομες διαδηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2020.

🩸 ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ την πρόταση της Βουλευτού Άννας Θεολόγου για να υπαχθούν διά νόμου στην Βουλή τα Διατάγματα που εκδίδουν οι Υπουργοί για την διαχείριση της κορωνοκρίσης ώστε να μπορεί η Βουλή να πατά φρένο στην υπέρβαση εξουσίας που βιώνουμε. Χωρίς Κοινοβουλευτικό έλεγχο, η Εκτελεστική εξουσία έχει αφηνιάσει.

🔴 Υποστηρίζω όμως την εκδήλωση διότι (υποτίθεται) ότι γίνεται για την προώθηση κάποιων ορθών θέσεων και αιτημάτων, και ελπίζω πως μέσω της θα ευαισθητοποιηθούν και νέα στρώματα του λαού. Έχουν τεθεί τα εξής αιτήματα /συνθήματα:

♦ Επενδύσεις για τη δημόσια υγεία και παιδεία, όχι για την αστυνομία (προσποιούμενοι όμως οι διοργανωτές πως η κατεχόμενη μας μικρή Κύπρος είναι "ιμπεριαλιστική" και "εθνικιστική" τοποθετούνται ΕΝΑΝΤΙΑ στα "εξοπλιστικά προγράμματα").
♦ Τέλος στη διαχείριση της πανδημίας με όρους καταστολής, με παράλληλη διασφάλιση της προστασίας των ευάλωτων ομάδων
♦ Άμεσα μέτρα στήριξης εργαζομένων και ανέργων, ντόπιων, μεταναστριών και αιτητών ασύλου που επηρεάζονται από την πανδημία.
♦ Τέλος στον πόλεμο εναντίον του πολιτισμού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
♦ Τέλος στην απαγόρευση διαδηλώσεων.
♦ Τέλος στην αστυνομική βία και άμεση απόσυρση της φονικής αύρας νερού με την ευφάνταστη ονομασία Αίαντας από τους δρόμους μας.
♦ Άμεση απόσυρση κατηγοριών για τους 11 συλληφθέντες της 13ης Φλεβάρη.
(Δεν αναφέρουν πουθενά απόσυρση κατηγοριών για όλους τους άλλους συλληφθέντες και υπόδικους.)

🔴 Θα ήθελα να πάω στην εκδήλωση! Αλλά οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει πως με την περιφρούρηση θα μας σπάσουν στο ξύλο, όσους από τους "ψεκασμένους" τολμήσουμε να εμφανιστούμε εκεί.


🔴 Επίσης ας μην ξεχνούμε τις δηλώσεις του δικηγόρου Δώρου Πολυκάρπου της οργάνωσης ΚΙΣΑ, όπου απευθύνεται στους "μιαρούς Έλληνες" πατριώτες - με αυτόν θα πορευτούν οι διαδηλωτές το Σάββατο:


 Και με αυτούς:🔴 Στη συνήθη βιασύνη τους να προωθήσουν την ελληνική κυπριακή διάλεκτο ως "ξεχωριστή γλώσσα", οι διοργανωτές έγραψαν λανθασμένα και το όνομα της εκδήλωσης. Αντί το ορθόν "δαμαί" {εδώ + χαμαί (=χάμω)} το έγραψαν ως "δαμέ", διαφημίζοντας την αγραμματοσύνη ως πολιτική αρετή. Η επιτηδευμένη ανορθογραφία (μέρος της ψευδο-λαϊκής εικόνας που καλλιεργούν), μαζί με το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς είναι καθηγητές πανεπιστημίου και δημοσιογράφοι... τεκμηριώνει και πάλιν το απατηλό κοινωνικό τους πρόσωπο. Κρίμα.

Ακολουθεί η τεκμηρίωση εφ' όλης της ύλης: πολιτική, επιστημονική και επιδημιολογική.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

* * *


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ~ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ~ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

«Ως Δαμέ!» - Ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν οι διοργανωτές - Φωτογραφίες & στοιχεία
https://simerini.sigmalive.com/article/2021/2/17/os-dame-poioi-einai-kai-ti-presbeuoun-oi-diorganotes-photo/

■ Αλήθεια, ΜΑΚΑΡΙ να ήταν Κομμουνιστής
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2019/06/blog-post_22.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html

 

🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 comments:

 1. Το 'χουμε κάψει κυρ Πέτρο; πέραν των ανυπόστατων καταγγελιών που θέτεις πιο πάνω ατεκμηρίωτα, γιατί σε πειράζει τόσο πολλά ποίοι οργανώνουν αφού συμφωνείς; θέλεις την δόξα εσύ και τα σαΐνια σου οι δάσκαλοι ως οι μπροστάρηδες της αντίστασης; Αλήθεια εσύ τι πρεσβεύεις δηλαδή; και ποιες οι λύσεις που προτείνεις για κάποια από τα θέματα; δηλαδή στο κυπριακό να μείνουν τα πράματα όπως ενουν ναι; μόνη λύση η απελευθέρωση; τζαι άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες ναι; να φιουν να παν έσσο τους; θα ήθελα λίγες απαντήσεις να ξεκαθαρίσει το φρόνημα και πως συγκρούεται με την ελληνικότητα κατά βόλεψην

  ReplyDelete
 2. I think This is good info.. For those who are interested in blogging, To see the satta market report visit satttakingt.com, we are providing the useful result, SattaKing Faridabad Satta, Satta Bazaar, Gali Satta king chart 2021 satta king

  ReplyDelete
 3. Meanwhile, Snoop also claims Dr. Dre is working on songs for the next instalment in the Grand Theft Auto series.

  Sports

  ReplyDelete