Saturday 20 March 2010

Στη Συνάντηση του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΚΟ



14 comments:

  1. .

    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ INDYMEDIA ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    .

    .
    .

    ReplyDelete
  2. Γιατί δεν συγχωνεύεστε με το Χριστόφιας watch?

    ReplyDelete
  3. Κάτι ξέχασες, Λεξη-Πένητα.

    Στο άρθρο σου όπου εκθειάζεις και ενισχύεις τις κατηγορίες του Άντρου Κυπριανού γιά "συνομωσία" κάποιων αρθρογράφων στο διαδίκτυο εναντίον του Προέδρου, (που μάλιστα επιζητούν και την "φυσική" του εξόντωση - αμάν φαντασίαν εσύ κι' ο Άντρος!), ΞΕΧΑΣΕΣ να πείς πως όλοι εκείνοι οι συνωμότες που απεκάλυψες είναι άμυαλα ανδρείκελα που ελέγχονται από την οργάνωση Ενδο~Μήδεια / Cyprus IndyMedia.

    Αα, ρε παλληκάρι. Ξέχασες....
    Έλα μάνα μου, διόρθωσε το να σου βάλει η Επαγρύπνηση του κόμματος κανένα βαθμό πιό ψηλό:
    http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html

    ReplyDelete
  4. Be patiennt dear Petrosolona. Soon your struggles might materialise and your favourite anticapitalist (Demstar / ford /honda /general electric)Kolokasides and (3E coke cola leventis enterprise)Nikolas Papdopoulos might take over DHKO. As far as I am concerned I support neither of them

    ReplyDelete
  5. Πρός εξυπνάκια Ανώνυμο:

    Μήπως αγκαλιάζεις τη "λύση" που προσφέρουν οι καπιταλιστές των ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου;

    Μήπως αγκαλιάζεις τη "λύση" που προσφέρουν οι καπιταλιστές του ΔΗΣΥ;

    Μήπως αγκαλιάζεις τη "λύση" που προσφέρουν οι καπιταλιστές του ΑΚΕΛ;

    Μήπως αγκαλιάζεις τη "λύση" που προσφέρουν οι καπιταλιστές του ΔΗΚΟ;

    Αν τις απορρίπτεις όλες, ποιά λύση προτίνεις;
    Αν τις απορρίπτεις όλες, γιατί δεν αρθρογραφείς εδώ πιό καθαρά με τις προτάσεις σου, αντί να βρίζεις ανυπόστατα;

    Αν τις απορρίπτεις όλες, και μαζι τους ολόκληρο το σαθρό σύστημα κέρδους και εξουσίας που συντηρά εκείνους τους καπιταλιστές, όπως το απορρίπτουμε και εμείς του μικρού κύκλου που κινείται γύρω 'που το ίντυ, τι φωνάζεις;

    ReplyDelete
  6. Sister of Antigonis21 March 2010 at 09:44

    Ορθογραφικόν ολίσθημαν! Ορθογραφικόν ολίσθημαν!
    Τι συμβαίνει με το Ινδιμίδια; Α; Α; Τι σημαίνει αυτό για την ελληνικότητά του; Μήπως προσχωρεί στην ΚΙΣΑ; (που -για τους νέους αναγνώστες του μπλογκ αυτού- ουδέποτε έχει διαμαρτυρηθεί για τον χειρότερο ρατσισμό που υπάρχει στην Κύπρο,δηλαδή την ανθελληνικότητα;
    Οι λεπτομέρειες της ομολογουμένως πρωτοποριακής ανάλυσης του Κυπριακού Ινδιμίδια εδώ:

    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/09/blog-post_7356.html )

    Ή μήπως... μήπως έχουν προσχωρήσει στο Ιντιμίτια undercover σκοτεινοί αντι-ιεραρχικοί, ελευθεριακοί, αναρχικοί (που - για τους νέους αναγνώστες του μπλογκ αυτού- μισούν -κατά το μπλοκ αυτό- κάθε τι ελληνικό;)

    ReplyDelete
  7. dear dersu uzala,
    I support neither karagian nor the new age upper class heirs. It is you who has taken sides. And thus it is you who has to explain this extraordinary (to say the least) stance through an indymedia website.

    ReplyDelete
  8. Sister of Antigonis21 March 2010 at 09:53

    Αγαπητέ Derzu

    Χαίρομαι αφάνταστα, ευχαριστώ για το σχόλιο (που θα έλεγεν και ο Σόλωνας ή ο Πέτρος)που επιτέλους, δημόσια, "στο φως!" παραδέχεται κάποιος ότι ο κύκλος που κινείται γύρω που το Ιντιμίτια Κύπρου είναι -αμμά είναι- μικρός!

    Και απαντώ στο τελευταίο σου ερώτημα, χωρίς φυσικά να παίρνω στο λαιμό μου και τον 8:45 :
    Φωνάζουμεν διάφοροι για δύο λόγους
    α) διότι το Ιντιμίτια εκμεταλλεύκεται το όνομαν μιας παγκόσμιας εναλλακτικής κοινότητας αντι-πληροφόρησης χωρίς να σέβεται τις προδιαγραφές της. Τις προδιαγραφές της σου τις έδωσα σε άλλο σχόλιο με συνδέσμους στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιντιμίτια και σε ενθαρρύνω να τις μελετήσεις και να κρίνεις από μόνος σου αν το Ιντιμίτια κύπρου 'αγκαλιάζει' οποιαδήποτε από εκείνες.
    Φωνάζουμεν επίσης διάφοροι διότι
    β) ναι μεν μπορεί να απορρίπτουμεν ούλες τις λύσεις που βάλλεις κάτω, αλλά απορρίπτουμεν και την ενωτική ελληνολατρική προπαγάνδα που φουμάρει το Ιντιμίτια Κύπρου.
    Get it τωρά;

    ReplyDelete
  9. Πούλλε μου Twisted Sister of Antigonis:

    Όλα γιά τα οποία φωνάζεις έχουν ήδη απαντηθεί. Οι καταχωρήσεις σου είναι απλώς φασαρία, ανούσια και ψευδο-άναρχη. Κύμβαλον Αλαλάζον.

    Και ο ρατσιστικός σου ανθελληνισμός όλον και πιό εμφανέστατος όσον προχωρά η ώρα και αισθάνεσαι πιό άνετος στις εξομολογήσεις σου.

    Το αγκάλιασμα - όχι το "ανέχουμαι", ούτε το "απορρίπτω" - το αγκάλιασμα της εθνικής-πολιτιστικής ταυτότητας των Τούρκων και Ελλήνων της Κύπρου είναι ο μόνος δρόμος γιά την σωστή και δίκαιη αρμονική συνύπαρξη των κοινοτήτων μας.

    Όπως όλοι οι ρατσιστές-εθνικιστές όμως, εσύ και οι όμοιοι σου εναντιώνεστε με μίσος στην ελληνική και τουρκική ταυτότητα διότι ταυτίζεστε με την επιβολή της Κυπραίϊκης "εθνικής" υπόστασης. Ο κυπρο-εθνικισμός σας είναι απεχθής, γεμάτος κάχριν, παθολογίαν και βόρβορον.

    Πες το καθαρά, Sister: έχεις ή δεν έχεις μίσος και απέχθεια γιά τον ελληνισμό;

    ReplyDelete
  10. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ IDYMEDIA.

    "The Independent Media Center (aka Indymedia or IMC) is a global participatory network of journalists that report on political and social issues. It originated during the anti-WTO protests worldwide in 1999 and remains closely associated with the global justice movement, which criticizes neo-liberalism and its associated institutions. Indymedia uses an open publishing and democratic media process that allows anybody to contribute.

    According to its homepage, "Indymedia is a collective of independent media organizations and hundreds of journalists offering grassroots, non-corporate coverage. Indymedia is a democratic media outlet for the creation of radical, accurate, and passionate tellings of truth."[1] Indymedia was founded as an alternative to government and corporate media, and seeks to facilitate people being able to publish their media as directly as possible.[2] "

    Τo Indymedia Athens είναι μια ανοιχτή συλλογικότητα ατόμων που προσφέρουν άμεση και μη-εμπορευματική πληροφόρηση. Να πάρουμε την πληροφόρηση στα χέρια μας!

    http://athens.indymedia.org/

    http://www.indymedia.org/en/index.shtml


    Τα πιο πάνω είναι INDYMEDIA...αυτό εδώ είναι 2-3 κουρούπεττοι που καπηλεύονται τον θεσμό για να κερδίσουν σημασία. marketing.
    Περνάτε συστηματικά μια παράξενη πολιτική προπαγάνδα με την εξουσιαστική της λογική και αραιά και πού πετάγεστε και μ' ένα cool θέμα όπως ας πούμε η καναβη....

    Φυσικά μπορεί και να λανθάνομαι, παρακαλώ ας μας εξηγήσετε τι έχετε να κερδίσετε από αυτή την κλοπή...

    Ειναι συνηθές φαινόμενο στον τόπο μας να χρησημοποιούνται σύμβολα για παραπλάνηση. Ελληνική ή κυπριακή σημαία, σταυρός, Τσεκεβάρα, ποδοσφαιρικές ομάδες, το άλφα σε κύκλο, τα ράστα μαλλιά κτλ.

    μια άσχετη-σχετική παρενθεση:( Πρόσφατα ανακάλυψα έκλπηκτος ότι το φιλικό σας blog αντι-παρακμη είναι οι ίδιοι συντελεστές με το αποελ-news!!! ΓΙΑΤΙ? Χρησημοποιούν δόλια μια ποδοσφαιρική ομάδα για να περάσουν στους βλακες οπαδούς της μια συγκεκριμενη πολιτική προπαγάνδα...Χωρις όλο αυτο το backup και τον συντονισμό με αλλα blog και παραφυλλάδες για συγκεκριμενα θέματα, ουτε σκύλλοι δεν θα τους κατουρούσαν...Τώρα αποκτήσαν και αναγνώστες...είδες τι κλαννει το καλό marketing? )

    Το ίδιο κάνετε και εσείς. MARKETING... ο τίτλος στα ελληνικά, τουρκικα και εγκλέζικα...Ζυρίχη να πούμε...και πιο κάτω να διαβάζει κανείς ότι ο αρχιφονιάς πολέμαρχος Γρίβας Διγενής είχε ΗΘΟΣ!!!!!!!!Η ότι ο κολοκασίδης αντιπρόεδρος εξουσιαστικής παραταξης που ΠΑΝΤΑ καθόταν στην καράκλα του ΘΥΤΗ είναι παραδειγμα πολιτικού!!!Ε οχι όλα αυτά κάτω απο την ταμπέλα του INDYMEDIA!!!

    αφήστε τα INDYMEDIA ησυχα. Αρκετά υποφέρει ο ελευθεριακός χώρος σε τουντον τόπο.

    Και μην μου σβήσεις το μυνημα ή μην κλειδώσεις τα σχόλια όπως η αντιπαρακμή που φοβούνται την αλήθεια...

    ReplyDelete
  11. I personaly do not oppose hellenism. I embrace the right of each individuel to determine herself - may be greek, tuskish , cypriot or horaitis. Allow me to put forward another preposition:
    "Ότι αυτό που σας ενώνει με τους upper class heirs του Δήκο, τους εθνικιστές του ΔΗΣΥ, τους ρατσιστές της ΕΔΕΚ (τζε τον αρχιεπίσκοπο ή ακόμα να του κάμετε ανάρτηση ηρωποίησης τούτου?) είναι η αντίθεσή σας στο να αυτοπροσδιορίζετε κάποιος κυπραίος"

    ReplyDelete
  12. Sister of Antigonis21 March 2010 at 11:30

    Πρώτον: "έχεις ή δεν έχεις μίσος και απέχθεια γιά τον ελληνισμό;"

    Δεν έχω κανένα που τα δύο. Δε μίσησα ποτέ μου κανέναν πολιτισμό. Μίσησα κομμάτια τους όμως. Απολαμβάνω που τον ελληνισμό εκείνα που επιλέγω. Με τον ίδιο τρόπο που απολαμβάνω που τον τουρκικό πολιτισμό εκείνα που επιλέγω. Και το κριτήριο επιλογής μου είναι πάντα η απο-εθνοποίηση, η ανεξαρτητοποίηση που τη θρησκεία-πατρίδα-οικογένεια και η αντι-ιεραρχικότητα.

    Δεν πιστεύω σε καμία εθνοτική ταυτότητα. Κάθε εθνοτική ταυτότητα όπως και θρησκευτική είναι πηγή διχωρισμού και ρίξης. Οι εθνοτικές ταυτότητες υπάρχουν. Δε σημαίνει ότι πρέπει να κτίζουμε το όραμα του μέλλοντος πάνω τους. Αναγνωρίζω την ανάγκη της ταυτότητας των τουρκοκυπρίων για επιβεβαίωση της δυνατότητάς τους να υπάρχουν, για επιβεβαίωση ασφαλούς δυνατότητας.

    Δε θα γίνει αυτό με το να μεγεθύνετε τη δική σας εθνοτική ταυτότητα. Με το να αναρτάτε επαινετικά άρθρα για τον Κάιζερ που κυνηγούσε την Ένωση με το κράτος της Ελλάδας, επαινετικά άρθρα για τον Γεώργιο Γρίβα και τον Κολοκασίδη..
    Λες: "Το αγκάλιασμα - όχι το "ανέχουμαι", ούτε το "απορρίπτω" - το αγκάλιασμα της εθνικής-πολιτιστικής ταυτότητας των Τούρκων και Ελλήνων της Κύπρου είναι ο μόνος δρόμος γιά την σωστή και δίκαιη αρμονική συνύπαρξη των κοινοτήτων μας. " Αυτό ΔΕ δένει με τίποτε με την Ένωση, το Γρίβα και τον Κολοκασίδη. ΔΕ δένει ούτε με τον κυπρο-εθνικισμό πού θέλεις να μου φορτώνεις. Στ αφκιά σου η αποκοπή που τις 'μητέρες πατρίδες' εν εθνικισμός! Εν θέλω καμία εθνοτική ταυτότητα για τον εαυτό μου ζαλισμένε! Τό 'πιασες ή εν έξω που τα νοητικά σου σχήματα.

    Δεύτερο: "Όλα γιά τα οποία φωνάζεις έχουν ήδη απαντηθεί. Οι καταχωρήσεις σου είναι απλώς φασαρία, ανούσια και ψευδο-άναρχη. Κύμβαλον Αλαλάζον."
    Δεν απαντήθηκε τίποτε. Ποτέ. Ο/Η ανώνυμος/η
    10:24 τα επανέφερε.... Απάντα μου εσύ: πώς βλέπεις το ιντιμίτια κύπρου να ταιρκάζει με τις παγκόσμιες προδιαγραφές ιντιμίτια. Απάντα. Εσύ. Να καταλάβω κι εγώ Η εθνικίστριΑ που βλέπω ένα ιντιμίτια να επαινεί
    το Γρίβα
    το Γιώργο Κολοκασίδη
    τους -κρυφο-αποελίστες
    την ένωση με την ελλάδα....

    Δοκιμάστε να συζήσετε με τους τουρκοκύπριους ως έλληνες. Δοκιμάστε να εξηγήσετε στους πρώην συνεργάτες σας τουρκοκύπριους τις θέσεις σας με ένα αγγλόφωνο άρθρο.
    Θα έχουμε έτσι να ελπίζουμε σε μια καλύτερη κατανόηση του τι έχετε να κερδίσετε και καπηλεύεστε το σκοπό ύπαρξης των ιντιμίτια.
    Αλλά Derzu, απάντα μου,εσύ: πώς συνταιριάζεται το ιντιμίτια κύπρου με το παγκόσμιο;

    ReplyDelete
  13. Άρα τελικά, καλά το λέτε, και ο Ανώνυμος 10:31 και ο Twisted Sister:
    όλα, όλα που φωνάζετε εδώ περιστρέφονται γύρω από την εμμονή σας να αναδειχθεί ο Κυπριωτισμός ως η επικρατούσα εθνική ταυτότης.

    Και χειρότερα: θέλετε να γίνει αποκοπή του λαού 'που τις μητέρες πατρίδες.

    Αυτά είναι τα κίνητρα που τροφοδοτούν το μίσος σας. Αντίθεση στην πολιτιστική-εθνική ταυτότητα των ελλήνων, και αγκάλιασμα στην εθνοφυλετική υπεροχή εκείνου του σχήματος που δημιούργησαν η τοπική άρχουσα τάξη, Κεφάλαιο και Κράτος: τον Κυπραίϊκο εθνικισμό.

    Δικαίωμα σας βέβαια ο αυτοκαθωρισμός ως "εθνικά Κυπραίοι".

    Δεν έχετε όμως δικαίωμα να κινείστε πρός αποκοπήν των δεσμών των υπολοίπων με τις μητέρες πατρίδες.

    Ο ρατσισμός σας, σας αποκλείει εξ ορισμού από το να'χετε δικαίωμα έκφρασης στο ίντυ. Απορώ πως η ομάδα σύνταξης σας ανέχεται.

    Άτε ρε ρατσιστούθκια, jυλίστε το πάρακατω.

    ReplyDelete
  14. Κύριε Παντέλα,
    αντιγράφω τα που έγραψα η ανώνυμη
    "I personaly do not oppose hellenism. I embrace the right of each individuel to determine herself - may be greek, tuskish , cypriot or horaitissa"

    μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που είδες "την εμμονή σας να αναδειχθεί ο Κυπριωτισμός ως η επικρατούσα εθνική ταυτότης."
    Εκτός φυσικά αν το να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του οπουδήποτε να αυτοπροσδιορίζετε κυπραίος θεωρήτε ρατσισμός.
    "Απορώ πως η ομάδα σύνταξης σας ανέχεται" δημοκρατικές αντιλίψεις της αντιπαρακμής -αποελnews? Μεν ανησυχείς, σιγά σιγά εννα συγχωνευτήτε.

    ReplyDelete