Wednesday 13 July 2011

Κάτω η Χούντα του Χριστόφια ~ Τι ακριβώς έγινε στο Προεδρικό

Καυτές Αλήθειες γιά τα Επισόδεια της Τρίτης

Επώνυμες Μαρτυρίες και Βίντεο



Η βάναυση επίθεση των πραιτοριανών της προεδρικής φρουράς εναντίον δέκα χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών ψες ξεπερνά κάθε όριο στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου. Ο δικτατορίσκος εγκάθετος των Ιμπεριαλιστών που προσποιούμενος τον σοσιαλιστή κάθεται επί του θρόνου στο προεδρικό έχει μεθύσει παντελώς, φαίνεται, με την αλαζονεία της εξουσίας, με το ακαταλόγιστο των κρατούντων στη δύστυχη μας χώρα.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν γέροντες, νεαρά παιδιά όλων των ηλικιών, οικοκυρές, δικηγόροι, μηχανικοί, οικοδόμοι, σοσιαλιστές, αναρχικοί και πατριώτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων, αντιπροσωπεύοντας όλο το πολιτικό φάσμα του λαού μας, από όλη την Αριστερά σε όλη τη Δεξιά.

Όλοι μας κτυπηθήκαμε αδιάκριτα και απρόκλητα με χημικά όπλα, κυρίως με το αέριο CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) του οποίου η χρήση απαγορεύεται από το Πρωτόκολλο της Γενεύης και τη Σύμβαση του Παρισιού (1993) - δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Χημικών γιά το θέμα, πιό κάτω.


Πως έδρασαν οι προβοκάτορες του καθεστώτος

Μαρτυρία από την Θέκλα Πετρίδου, Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος ΚΥ.ΠΡΟ.Σ
Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Facebook (παραπομπές /links, πιό κάτω)
"Χωρίς πρόσωπο και μάτια ο εθνοφρουρός που χαροπάλευε στην εντατική. Και στην ειρηνική διαδήλωση στο προεδρικό οι γνωστοί άγνωστοι προβοκάτορες, μπροστά στα μάτια μου, ήμουν εκεί, έρριξαν πέτρες και ξύλα κατά των διαδηλωτών, ενοχοποιώντας "ακροδεξιά στοιχεία" για να αρχίσουν τα δακρυγόνα και η αστυνομική βία ώστε να διαλυθεί η διαδήλωση... Ντροπή! Αίσχος!!!

"Ήμουν εκεί... μαζί με την 11χρονη κόρη μου, τον 14χρονο γιο μου και δύο φίλους του γιου μου. Μπήκαμε ειρηνικά στο προεδρικό. Σχεδόν μας άνοιξαν οι αστυνομικοί. Και καθίσαμε σε ειρηνική διαμαρτυρία. Ευτυχώς που τα παιδιά η ώρα 10,30μμ περ...ίπου ζήτησαν να τους πάρω σπίτι και να επιστρέψω επειδή κυκλοφορούσαν φήμες πως θα ρίξει η αστυνομία δακρυγόνα. Κανείς διαδηλωτής όμως δεν έκανε οποιαδήποτε προκλητική πράξη. Βγαίνοντας έξω από την είσοδο του προεδρικού, περάσαμε από τους ελαμίτες που ήταν παραταγμένοι και περίμεναν να μπουν μέσα, πιο κάτω ειρηνικοί διαδηλωτές.

"Στο roundabout του Προεδρικού ήταν πάνω καμιά εικοσαριά νεαροί με ξύλα και πέτρες, οι οποίοι δεν ήταν στην διαδήλωση, ήρθαν έξω από το προεδρικό ενώ όλοι είμασταν ήδη στο προεδρικό αφού κατευθυνθήκαμε από την πλατεία Ελευθερίας. Γύρω τους αστυνομικά αυτοκίνητα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Μια μικρή φωτιά έκαιγε στο πλάι που δεν την έσβηνε κανένας. Μόλις περάσαμε το roundabout, σε 20 δευτερόλεπτα, οι νεαροί αγνώστου προελεύσεως έριξαν πέτρες και ξύλα προς το προεδρικό, προς τους διαδηλωτές που ήταν μέσα και έξω από την αυλή του προεδρικού και τότε έπεσαν τα δακρυγόνα. Τότε... Καθαρή προβοκάτσια. Σαν δεν ντρέπονται!!! Να μην πέσει ο άχρηστος."
Στην μαρτυρία της Θέκλας απάντησε η Συντακτική ομάδα Ζήνων Κιτιεύς και διεξήχθει διάλογος:
Θέκλα Πετρίδου:
Ήταν πάνω στο roundabout του προεδρικού. Γύρω τους είχε αστυνομικά
αυτοκίνητα και ένα πυροσβεστικό όχημα. Σχεδόν εφυλάαν τους πας το
roundabout.

Ζήνων Κιτιεύς Συντακτική ομάδα:
Έχω πληροφορίες πως ο αναρχικός 'ψηλός' ήταν εκεί σήμερα. Κάποιοι τον
είδαν μέσα στο πλήθος.

Θέκλα Πετρίδου:
Ζήνων Κιτιεύ, σε κάποια φάση συναντηθήκαμε. Ήσουν εκεί. Σε έχασα στο
προεδρικό. Ούτε εσύ έριξες πέτρες, ούτε οι ελαμίτες. Ήμουν μπροστά ρε
γμτ. Τους είδα. 17 χρονα παιδιά. Μου θύμισαν τις εικόνες από τις κάμερες
από τα μαγαζιά γύρω από τα εκλογικά περίπτερα πριν τις εκλογές.

* * *
Φυσικά ο "Μάριος ο Ψηλός", πρωτοστάτης των καθεστωτικών τραμπούκων και προβοκάτορων που προσποιούνται τους "επαναστάτες" σε ψευδο-αναρχικούς κύκλους, είναι πασίγνωστος στους φίλους και αναγνώστες μας από την επίθεση εναντίον μελών μας, της οποίας ηγήθηκε πρόσφατα:
Θρασύδειλη Επίθεση Τραμπούκων
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/02/blog-post_3686.html

Με άλλα λόγια το καθεστώς απλώς ανακυκλώνει τους ίδιους πράκτορες με νέες ταμπέλλες.


Τα βίντεο - Αυτούσιες και Οφθαλμοφανείς Αλήθειες

1. Δείτε εδώ τον κόσμο μπροστά στην πύλη του προεδρικού, να κινείται χωρίς βία. Δείτε τον κόσμο που φωνάζει "Πάνω τα χέρια", και όλοι σηκώνουν τα χέρια γιά να δείξουν πως είναι ειρηνικοί. Αρχίζει επίθεση με τεθωρακισμένα οχήματα στον κυκλικό κόμβο τροχαίας, ακριβώς πάνω στην αρχαία εληά που φυτεύτηκε εκεί γιά να συμβολίζει την ειρήνη... Δείτε τους διαδηλωτές να κάθονται στο έδαφος, ασκώντας την παραδοσιακή τακτική της ειρηνικής καθιστικής διαδήλωσης... τίποτα δεν μετρά γιά τις δυνάμεις της Χούντας. Απλώς επιτίθενται.

Κάτω η Χούντα του Χριστόφια:
http://www.youtube.com/watch?v=djSJ_zqudis

2. Δείτε εδώ οι διαδηλωτές κινούνται ειρηνικά, άοπλοι, και χωρίς να επιδίδονται σε πράξεις βίας. Στο παρασκήνιο ακούεται η σώφρων φωνή εθελοντή από τη ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη Έπαλξη που ομιλεί με τηλεβόα λέγοντας "Βγάλτε τις κουκουλες..." γιά να μην δώσουμε πρόσχημα να μας κτυπήσουν. "Όσοι φορούν κουκούλες να τις βγάλουν". Ακούστε τον αστυνομικό να μιλά γιά τους νεκρούς της έκρηξης με τη φράση "εσυνάαμεν τα κρέατα". Αρχίζει απρόκλητος ψεκασμός με χημικά καταπρόσωπον. Ο κόσμος φωνάζει "σταματάτε, έσιει μωρά". Ο ψεκασμός συνεχίζει. Και ακολουθεί όλμος δακρυγόνων.

Αυτή είναι η αστυνομία του καθεστώτος Χριστόφια
http://www.youtube.com/watch?v=X8eBvrYQf9I

3. Δείτε απόλυτα ειρηνικούς διαδηλωτές να βομβαρδίζονται με όλμους δακρυγόνων από τα νέα τεθωρακισμένα άρματα καταστολής της Αστυνομίας. Λεφτά γιά τούτα βέβαια, υπήρχαν· το να κτυπάς αλύπητα ένα λαό αδικημένο και πληγωμένο είναι "πρώτη ανάγκη". Λεφτά γιά ένα απλό σκέπαστρο πάνω από τα εκρηκτικά υλικά στο Ζύγι "δεν υπήρχαν".

Όλη νύκτα μαζεύμαμε τους τραυματίες: είδαμε αμέτρητα περιστατικά οξείας αναπνευστικής κρίσης και άσθματος, λιποθυμίες, κατάγματα σε χέρια, ματωμένα πρόσωπα, κτυπημένα γόνατα, περιστατικά καταπληξίας (σοκ), απώλειας ακοής, εκδορές, μόλωπες, εξάντληση, αποπροσανατολισμό, σύνδρομο πανικού, υπερθέρμανσης και αναμένουμε τα περιστατικά μετα-τραυματικού συνδρόμου να αρχίσουν να εκδηλώνονται στις επόμενες μέρες.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ 12/7/2011
http://www.youtube.com/watch?v=sD8xk4FeJIU

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Επιπρόσθετες Πηγές

Αυτοί έριχναν μολότοφ; Δείτε φωτογραφίες…
http://koupepi-press.com/?p=5581

Η Μαρτυρία της Θέκλας Πετρίδου δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα με τίτλο
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ: ΩΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ
http://www.facebook.com/groups/119316184819195?id=131875856896561#!/groups/119316184819195

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΣ: τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος,κ. Γεώργιο Παπανδρέου
ΘΕΜΑ: Απαγόρευση χρήσης χημικών ουσιών – δακρυγόνων από τις δυνάμεις επιβολής της δημόσιας τάξης
http://www.inout.gr/showthread.php?t=85669

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

6 comments:

  1. Σας ευχαριστώ Πέτρο και Σόλωνα για τις έγκυρες σας ενημερώσεις.
    Ήμουν παρούσα σε όλες τις διαδηλώσεις και επιβεβαιώνω όσα λέτε.Χαίρομαι που υπάρχουν οι δικές σας και πολλών άλλων τεκμηριωμένες μαρτυρίες για να μαθαίνει την αλήθεια και ο κόσμος που βομβαρδίζεται καθημερινά με ψεύτικες πληροφορίες.
    Ανδρομάχη

    ReplyDelete
  2. Φίλοι μου , το έγκλημα συνεχίζεται από την χειρότερη διακυβέρνηση του τόπου. Φαίνεται δεν άκουσε ο Πρόεδρος και οι πραιτοριανοί του για 'θανάτους από ποδοπάτημα'προτού ρίξουν δακρυγόνα στο πλήθος 10,000 ειρηνικών διαδηλωτών, κυρίως οικογενειών με παιδιά. Χριστόφια ο κόσμος σε κατάλαβε. Καιρός να πάρεις και το jet σου και να φύγεις πριν μας παραδώσεις και στην Τουρκία, επειδή είσαι δεσμευμένος σε κάποιους ξένους, όπως δεσμευμένος είσουν και για το φορτίο του Θανάτου στον φίλο σου, τον άλλο δικτάτορα ...Άσσαντ της 'φίλης σου Συρίας.... Έχεις ακουστά κάποιον άλλο δικτάτορα με το όνομα Τσαουσέσκου ;

    ReplyDelete
  3. A new Tsaoushiestou!Yaks

    ReplyDelete
  4. Δεν μου αρέσει ο Χριστόφιας αλλά ούτε και ο Σόλωνας Τσαουσέσκου ούτε και ο Αδόλφος Ευδόκας.

    ReplyDelete
  5. Τα κομματόσκυλα έλαβαν εντολή να εμπλακούν σε αντεπίθεση στο διαδίκτυο:

    "Πέρασαν στην αντεπίθεση

    Ομάδα στήριξης του Δημήτρη Χριστόφια δημιουργήθηκε στο facebook μέσω της οποίας διάφορα άτομα επιτίθενται κατά όσων ασκούν κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την τραγωδία στο Μαρί. Κάποιοι από τους επισκέπτες του συγκεκριμένου χώρου κοινωνικής δικτύωσης κατηγορούν εφημερίδες και δημοσιογράφους για τα όσα γράφουν. Χαρακτηρίζεται ο «Φιλελεύθερος» ως φασιστική φυλλάδα ενώ καλούνται «οι σύντροφοι», όπως χαρακτηρίζονται, να σταματήσουν να αγοράσουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα καθώς και τον «Πολίτη» και να μην διαβάζουν «Offsite» στο διαδίκτυο. "

    http://offsite.com.cy/blog/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5/

    ReplyDelete
  6. Δυστυχώς σ' αυτή την κοινωνία υπάρχουν πάντα τα χειρότερα. Φαντάσου δηλαδή να έφευγε ο Χριστόφιας και να έμπαινε στην θέση του ένας Ελαμίτης ή ένας Σόλωνας Αντάρτης ή ένας Πέτρος Ευδόκας. Να φύγει ο Χριστόφιας και να μπει ένας ο οποίος θα ελέγχεται απευθείας από τον λαό και ο οποίος δεν έχει υπερεξουσίες. Και να υπάρχουν λαϊκές επιτροπές οι οποίες θα επεμβαίνουν στην λειτου΄ργία του κράτους. Ταυτόχρονα πρέπει όλος ο σάπιος κυβερνητικός μηχανισμός ο οποίος ελέγχεται από διακόσιες οικογένειες να φύγει από την μέση.

    ReplyDelete