Monday 11 July 2011

Διαμαρτυρίες και Εκδηλώσεις Πένθους και Αλληλεγγύης

Τρεις Εκδηλώσεις στο Επόμενο 24ωρο

Ομάδες πολιτών αυτο-οργανώνονται με βάση τα τηλέφωνα, το διαδίκτυο και προσωπικές επαφές με πρωτοβουλίες γιά εκδηλώσεις που στοχεύουν αφ' ενός στην έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης με τις οικογένειες των θυμάτων της εγκληματικής καταστροφής στο Ζύγι, αφ' εταίρου στην έκφραση οργής, αγανάκτησης, διαμαρτυρίας και απαίτησης γιά τιμωρία των ενόχων.

Προκύπτουν άμεσα οι εξής εκδηλώσεις:

ο- Ώρα: 20:00 απόψε Δευτέρα, Προεδρικό
Σιωπηρή εκδήλωση συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από την έκρηξη στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Όλοι με μαύρα και ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων...
http://www.facebook.com/event.php?eid=233867903303394

ο- Ώρα: 20:30, απόψε Δευτέρα, Επαρχιακό Διοικητήριο Λεμεσού
"Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων της νέας αυτής τραγωδίας.
Απαιτούμε από την πολιτεία, όπως διερευνηθεί το σημερινό περιστατικό και όλοι όσοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση όχι μόνο να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά να τιμωρηθούν για την δολοφονική τους αδιαφορία..."
http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=51173&desktop=Y


ο- Τρίτη, ώρα 20.00 Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία
"Φίλοι, Συμπολίτες! Όλοι αύριο 12/7/11 ώρα 20.00 στην Πλατεία Ελευθερίας γιά να φωνάξουμε την αγανάκτησή μας κατά της εγκληματικής ανευθυνότητας των υπεύθυνων γιά την τραγωδία στην ναυτική βάση Ζυγίου. Προωθείστε το μήνυμα, είναι σημαντική η αθρόα προσέλευση! " - κυκλοφορεί ευρέως μέσω SMS στα φορητά τηλέφωνα.
και:
http://www.facebook.com/event.php?eid=232855896736512

Ομάδα Σύνταξης,
Ενδο~Μήδεια / Cyprus IndyMedia Collective
http://cyprus.indymedia.org/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment