Wednesday 20 July 2011

Ηλεκτρονικό Κτύπημα

Μόλις ενημερωθήκαμε πως οι ιστοσελίδες του σταλινικού καθεστώτος edon.org.cy και proodeftiki.org.cy κτυπήθηκαν από ηλεκτρονικούς ακτιβιστές (crackers / hackers) σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη συνεχιζόμενη παρουσία του Δημήτρη Χριστόφια στην Προεδρία.

Η καταπληκτική πολιτική ήττα του καθεστώτος ψες Τρίτη, καθ' ην ο λαός στην Πλατεία απενεργοποίησε και απέκρουσε ειρηνικά πολύπλοκες και βίαιες συνωμοσίες μεταξύ Προεδρικού, παρακρατικών τραμπούκων, προβοκάτορων και Αστυνομίας που στόχευσαν να αιματοκυλίσουν τον τόπο, έδωσε θάρρος στον κόσμο να κινείται με νέους και δημιουργικούς τρόπους.

Γιά να δείτε την ανακοίνωση που αντικατέστησε τις σταλινικές ιστοσελίδες, παρακαλούμε κάμετε "κλικ" πάνω στην εικόνα.

{ "κλικ" }


{ "κλικ" }


11 comments:

  1. Ovis Orientalis20 July 2011 at 17:27

    Επιτέλους! Καίριες παρεμβάσεις και εναλλακτικοί τρόποι διαμαρτυρίας!

    ReplyDelete
  2. Είμαι εναντίον της ηλεκτρονικής επίθεσης. Δεν ένιωσα καθόλου καλά, όταν η προσωπική μου ιστοσελίδα theklapetridou.com έγινε στόχος επίθεσης, αφού καταγγέλθηκε μαζικά στο fb ως ακατάλληλου, προσβλητικού και αισχρού περιεχομένου, προφανώς επειδή γράφω υπέρ της παραίτησης Χριστόφια. Φυσικά, αυτό δεν έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τις ειδήσεις. Παρόλο που το δημοσιοποίησα...

    ReplyDelete
  3. Αγαπητοί φίλοι, είναι προφανές ότι καμία επίθεση δεν έγινε, όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της ΕΔΟΝ. Προφανώς άτομο της ίδιας της ΕΔΟΝ, δεν άντεξε να πρέπει να καταπιέζεται η συνείδησή του κάθε μέρα, δεν άντεξε να ταυτίζεται με αυτούς που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα, δεν άντεξε τον αδίστακτο και φασιστικό σταλινισμό και κατέβασε τη σελίδα από το σέρβερ της. Το ΑΚΕΛ τρέχει να μαζέψει τον κόσμο του που μαζικά το εγκαταλείπει.

    Πληροφορίες χθες από τη Λεμεσό, όπου στήθηκαν λεωφορεία και δίνονταν δωρεάν εδέσματα και αναψυκτικά, για να φέρουν κόσμο για το κομματικό τους συλλαλητήριο, λένε ότι μόνο ελάχιστα λεωφορεία γέμισαν και ήρθαν και ότι ακόμη και έμμισθοι του ΑΚΕΛ και της ΠΕΟ, προτίμησαν να απέχουν και να μην έρθουν.

    Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα νεολαίου της ΕΔΟΝ, που χθες εμφανίστηκε δημόσια στο πλευρό των Αγανακτισμένων και απολογήθηκε που υπήρξε μέλος του ΑΚΕΛ.

    Μα το ΑΚΕΛ δεν καταλαβαίνει ότι χάνει πια και τους δικούς του;

    ReplyDelete
  4. οι προβοκατόρικες ενέργειες είναι συνηθισμένη τακτική του ΑΚΕΛ.

    μόνοι τους το έκαναν.

    ReplyDelete
  5. Ευδόκα,

    ίντα πρόβλημα έσιεις με την ΕΔΟΝ?

    Εσύ τον τζιερό σου σε πιά ομάδα ανήκες. Είσιε οργανώσει ο Δούντας κάτι τότε με τον Γρίβα? Πε μας λεπτομέρειες αν ηξέρεις.

    ReplyDelete
  6. Anonymous, τα δηλητήρια σου δεν έχουν θέση εδώ. Καιρός να βγείς από την δεκαετία του '50 που σε έβαλαν να ζεις.

    Έχει δίκιο ο Lau Lau. Οι Ακελικοί ξυπνούν!! Το καθεστώς το έχει μυριστεί και θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνο . Θέλει απαραιτήτως θύματα- τραυματισμούς Ακελικών, για να φανατίσει τις μάζες. Προσοχή πολλή απαιτείται. Αλλά σας αφιερώνω τις πιο κάτω ομιλίες συμπατριωτών μας 'αγανακτισμένων' Ακελικών από πριν 2 μέρες.

    «Ονομάζομαι Πανίκος Νεοκλέους και είμαι πρώην Ακελικός. Έφυγα γιατί δεν άντεχα τη χούντα του ΑΚΕΛ και του Χριστόφια. Είμαι μαζί σας απόψε, με το λαό, με τη νεολαία, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί αφήνοντας πίσω τα πάθη και τα μίση, αφήνοντας κατά μέρος τους τσαρλατάνους πολιτικούς. Η Κύπρος ό,τι έπαθε το έπαθε από αυτούς τους καραγκιόζηδες τους πολιτικούς».

    Του Πανίκου Νεοκλέους
    Συγγραφέα: «Μνήμες» και «Αγνοηθέντες 1974»

    «Είμαι 22 χρονών και είμαι ένας αγανακτισμένος πολίτης γιατί το μέλλον της δικής μας γενιάς διαγράφεται δυσοίωνο, γιατί τούτοι οι ανθρώποι μέσα σε δύο ώρες κατέστρεψαν την οικονομία, την ισοπέδωσαν κυριολεκτικά. Τι θα πουν οι επόμενες γενιές; Άκουσα από πολλούς ειδικούς ότι μπορεί να περάσουν και δυο γενιές ώσπου να φέρει η Κύπρος τα πόδια της. Σαν πολίτες αυτής της δημοκρατίας οφείλουμε να διαφυλάξουμε τους θεσμούς της και ο ελάχιστος τρόπος είναι να συναντιόμαστε εδώ για να εναντιωνόμαστε στην πολιτική εκείνων μέσα. Όπως ο προηγούμενος ομιλητής, είμαι κι εγώ πρώην Ακελικός και με το χέρι στην καρδιά, ρε παιδιά, ζητώ συγγνώμη και απολογούμαι για ό,τι έκαμαν».

    Ανώνυμου 22χρονου

    Ευχαριστώ.
    Από: "Ακόμα ένας που άνοιξε τα μάτια του".

    ReplyDelete
  7. Είναι αλήθεια ότι ο Πέτρος Ευδόκας υπήρξε μέλος της ΕΟΚΑ Β ως νεαρός έφηβος κυρίως λόγω της οικογένειας του, αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον γι αυτό το πράγμα αφού πολλοί απο μας παρασύρονταν χωρίς να το θέλουμς.

    ReplyDelete
  8. Κύριε Ευδόκα
    Το ΕΛΑΜ δεν συνεργάστηκε ποτέ με το προεδρικό και το ξέρεις πολύ καλά.

    ReplyDelete
  9. Ντροπή, ντροπή, ντροπή ακελικά σουσλοφικά υποκείμενα, να ρίχνετε λάσπη για έναν συνειδητοποιημένο Κύπριο αριστερό όπως ο Πέτρος. Ο Πέτρος ήταν αντιμακαριακός, αλλά ποτέ εοκαβητατζής και ποτέ δεν ταυτίστηκε με βίαια κινήματα όπως η ΕΟΚΑ Β!

    ReplyDelete
  10. Άλλοι ταυτίστηκαν με αυτά κερνώντας τα γλυκό καρυδάκι!

    ReplyDelete
  11. Μάνα μου τους, "ουδείς ανταποκρίθηκε"...

    Από τη Χαραυγή:

    Συνελήφθη ο δράστης για την επίθεση στην ΕΔΟΝ
    22-07-2011

    Εντοπίστηκε από το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας και συνελήφθηκε ο δράστης της διαδικτυακής επίθεσης ενάντια στις ιστοσελίδες της ΕΔΟΝ και της Προοδευτικής Κ.Φ. Υπενθυμίζεται ότι προχθές ο δράστης έθεσε εκτός λειτουργίας τις ιστοσελίδες αναρτώντας αντικυβερνητικά συνθήματα και απαιτώντας την παραίτηση της Κυβέρνησης και του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια. Ο ΓΓ της ΕΔΟΝ κατήγγειλε την επίθεση τόσο στην Αστυνομία όσο και δημόσια και κάλεσε όλους όσοι επιχειρηματολογούν αυτές τις μέρες υπέρ του δικαιώματος ελευθερίας της έκφρασης να τοποθετηθούν ξεκάθαρα ενάντια στην επίθεση. Ουδείς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Χάρη Καράμανου. Αντ’ αυτού γνωστοί κύκλοι που προωθούν αποσταθεροποιητικές κινήσεις καπηλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο μετά την τραγωδία στο Μαρί άρχισαν να διαδίδουν ότι η καταγγελία της ΕΔΟΝ ήταν προβοκάτσια... Η σύλληψη του υπόπτου δράστη διαψεύδει την προπαγάνδα των συγκεκριμένων κύκλων.

    http://www.haravgi.com.cy/site-article-8386-gr.php

    ...uzalistika

    ReplyDelete