Sunday 24 July 2011

Ο Ζακ Στεφάνου στο Προεδρικό με τους διαδηλωτές: Δευτέρα, 25 Ιουλίου

Ο πολύ δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ζακ Στεφάνου φτάνει στην Κύπρο γιά να ενωθεί με τους διαδηλωτές στο Προεδρικό. Φέρνει τη συμπαράσταση του στις οικογένειες των νεκρών και με την παρουσία του στις εκδηλώσεις πένθους και οργής που συνεχίζονται επί δύο εβδομάδες στο Προεδρικό δηλώνει την αλληλεγγύη του με τον κόσμο που διαδηλώνει εκεί.

Ο Κώστας Τσαγγαρίδης, ένας από τους εθελοντές που βοηθούν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, δήλωσε ότι είναι σε επαφή με τον Ζακ Στεφάνου γιά ακριβώς αυτό το σκοπό. Μέσω του ο Ζακ Στεφάνου διεμήνυσε ότι μέρος της παρουσίασης του στη διαδήλωση αύριο θα είναι μελοποιημένοι στίχοι που είχαν γράψει οι δίδυμοι ήρωες Χρήστος και Μίλτος Χριστοφόρου που φονεύθηκαν στην καταστροφική έκρηξη που έγινε στο Ζύγι.

Μεγάλο Συλλαλητήριο
8μμ Δευτέρα, 25 Ιουλίου
στο Προεδρικό

Δύο Εβδομάδες στην Πύλη του Προεδρικού

Κλείνουν δύο εβδομάδες τη Δευτέρα από την έκρηξη που σάρωσε τα πάντα. Και επίσης δύο εβδομάδες καθημερινών διαδηλώσεων συνολικώς πολλών χιλιάδων λαού στο Προεδρικό, όπου το πένθος και η οργή των αγανακισμένων απαιτεί:
1. Παραίτηση του Προέδρου.
2. Άμεσο διορισμό διερευνητικής επιτροπής με ουσιαστικές εξουσίες (γιά Δικαστικού κύρους διατάγματα επί μαρτύρων και τεκμηρίων), αποτελούμενη από καταξιωμένους νομικούς με εξειδικευμένο προσωπικό (ανιχνευτές, γραμματεία, κλπ), επαρκή κονδύλια και σαφή στόχο την κατηγορία, δίκη και τιμωρία των ενόχων γιά το έγκλημα στο Ζύγι που σκότωσε κόσμο και κατέστρεψε την οικονομία μας.
Επί δύο εβδομάδες έξω από το Προεδρικό, οι συνολικά δεκάδες χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές:
ο- επιβιώσαμε μία νύκτα βάρβαρης επίθεσης με όλμους δακρυγόνων και επίθεση με τεθωρακισμένα και ρόπαλα κατόπιν διαταγής από το Προεδρικό (Τρίτη, 12 Ιουλίου).
ο- διατηρήσαμε την ειρήνη τη νύκτα που ο Πρόεδρος και το κόμμα του προσπάθησαν να αρχίσουν εμφύλιο πόλεμο ρίχνοντας παρακρατικούς τραμπούκους και απλό λαό εναντίον των διαδηλωτών ελπίζοντας να σκοτωθούμε μεταξύ μας με μαχαίρια και πέτρες (Τρίτη, 19 Ιουλίου).
ο- επικρατήσαμε και αντικρούσαμε ειρηνικά προσπάθεια κατάληψης της διαδήλωσης από απειθάρχητους υποστηρικτές εθνικιστικού σωβινιστικού κόμματος,
και, πιό σημαντικό από όλα
ο- λειτουργούμε καθημερινά ανοικτό βήμα όπου εκφράζονται οι απλοί άνθρωπο από το μικρόφωνο, μιά σύγχρονη ενσάρκωση της Αγοράς και Εκκλησίας του Δήμου.
Μέχρι στιγμής οι διαδηλώσεις μας έχουν επιτύχει:
ο- παραίτηση του Υπουργού Αμύνης και του Αρχηγού της ΕΦ (πριν καν φθάσουμε στην Πύλη του Προεδρικού!).
ο- παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών.
ο- αποκάλυψη του βάρβαρου και βίαιου κομματικού παρακράτους που σταθμεύει στο Προεδρικό.
ο- τελεσίγραφο του συγκυβερνώντος ΔΗΚΟ γιά ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.
ο- δηλώσεις από μικρότερα κόμματα και επώνυμους πολιτικούς γιά παραίτηση του Προέδρου.
ο- αποδοχή από το κυβερνών ΑΚΕΛ της ανάγκης γιά άμεσο ανασχηματισμό.
Δεν σταματούμε εδώ!
Ελάτε μαζί μας να διαδηλώσουμε μαζί ειρηνικά ξανά:
8μμ Δευτέρα, 25 Ιουλίου
στο Προεδρικό

"Χριστόφια Παραιτήσου - Εσύ και οι Υπουργοί σου!"



* * *


20 comments:

  1. Νικολέττα Χριστοδούλου25 July 2011 at 01:03

    Συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία! Θα τα πούμε αύριο.

    ReplyDelete
  2. ΕΔΟΝ ΛΕΜΕΣΟΥ25 July 2011 at 12:34

    Σας έφαγε ο αυθορμητισμός! Μικροφωνικές, φανελάκια, πανό και τώρα φέρνετε μεγάλους και ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές από την Ελλάδα. Παρολίγο να μας φάτε κι εμάς, "αυθόρμητοι" "Αγανακτισμένοι"!

    Εκμεταλλεύεστε την θλίψη και τον πόνο των οικογενειών για τις πολιτικές σας σκοπιμότητες προσπαθώντας να βγάλετε Πρόεδρο τον Αναστασιάδη. Ειδικά εσείς οι "αριστεροί" του Indymedia, έχετε δώσει δείγματα γραφής εδώ και καιρό, συνεργαζόμενοι με ακροδεξιές και γριβικές ομάδες, αυτών που υποστηρίζουν τον Ολετήρα της Κύπρου, Γρίβα και τους δολοφόνους του.

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ προβοκάτορα της ΕΔΟΝ Λεμεσού, είναι φανερό ότι σας έχει τρομοκρατήσει το μαζικό αγκάλιασμα των εκδηλώσεων έξω από το Προεδρικό και αρχίσατε πάλι να αναμασάτε τα γνωστά σας για Γρίβες, ολετήρες, δολοφόνους κλπ. Προφανώς πολίτες διαθέτουν εκτός από χρόνο και χρήμα και φαντασία και δημιουργικότητα. Τουλάχιστον δεν κλέβουν από τα κρατικά ταμεία για να το κάνουν, όπως εσείς, που εκμεταλλεύεστε τα λεφτά των φορολογουμένων για φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, για παίκτες της Ομόνοιας κλπ κλπ.

    Δεν καταλαβαίνετε ότι μετά τις 11 Ιουλίου, δεν νομιμοποιείστε να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για τέτοια θέματα; Από τη στιγμή που επιλέξατε να ταυτιστείτε με τους Ολετήρες της Κύπρου, αυτούς τους ανίκανους κυβερνώντες που έστειλαν στο θάνατο 13 ψυχές, δεν νομίζω ότι μπορείτε να μιλάτε για Γρίβες και ακροδεξιούς κλπ κλπ.

    Άλλωστε είναι γνωστό ότι η αυθεντική ακροδεξιά οργάνωση στην Κύπρο, είναι η ΕΔΟΝ, τόσο λόγω της ακραίας ιδεολογίας της, όσο και λόγω των τραμπουκισμών και των γκεμπελισμών στους οποίους συχνότατα καταφεύγει.

    Όσο για το Γρίβα, χωρίς να κρίνω τη δράση του, που είχε και καλά και μεμπτά, θα πω ότι κάποιοι όπως εσείς τον ψηφίσατε "Άξιο Τέκνο της Πατρίδος" στην κυπριακή βουλή. Σήμερα τον κάνατε Ολετήρα. Ποιοι; Οι Αρχιολετήρες!

    Όσο για το αν είναι αριστερό ή όχι το Indymedia, δεν νομίζω ότι ακροδεξιοί όπως εσείς είστε οι κατάλληλοι να το κρίνετε.

    ReplyDelete
  4. Δικτάτορας Χριστόφιας25 July 2011 at 13:38

    Ο ολετήρας της Κύπρου είναι ένας και ονομάζεται ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ.

    ReplyDelete
  5. Ακόμα μιά απάντηση εδώ:

    Εθελοντές «επιχορηγούν» τους
    αγανακτισμένους
    http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/403352

    Μαρία Συν.

    ReplyDelete
  6. Ekmetalevomaste tin thlipsi oikogeneion zitontas timoreia g to pio megalo egklima p egine stin kypro meta to praxikopima k tin eisvoli? P exoume mpouxtisei na akoume g grivikous k makariakous to DIO XILLIADES fucking 11??? Pou i oikonomia mas avti ti stigmi parallilizetai me avtin tou 1974?? Pou tha plirosoume ta spasmena, oxi mono se oikonomiko alla k ethniko epipedo? An erxosoun k esi stis ekdiloseis tha eixes akousei tis pampoles katigories toso pros to syngyvernon koma oso k pros ta kommata tis antipolitevsis p apetixan oiktra na kanoun akivos avto: antipoliteysi...

    Alla vlepeis emathes na anamasas avta p sou epivaloun, na katigoras ton diko mas aythormitismo, na theoreis oti xereis to parelthon mas, tis axies, tis politikes mas pepithiseis.... Eh loipon kaneis lathos, kanenas den mas ypokinei, den xreiazomaste ypokinisi, exoume tin AXIOPREPIA, tin AGANKTISI, tin AHDIA p niothoume g osa vlepoume na ginontaii kai mas ypokinoun arketa oste na eimaste ekei, xoris na mas mantronoun se leoforeia g na mas pane kouvalitous, xoris antallagmata, xoris kommatikes skopimotites.....

    An esi exeis mathei na skeftese k na energeis me vasi avta p s ypagorevei to komma, lipoume p se apogoitevo, ma den eimaste oloi idioi.....

    Ah kai mia erotisi, mipos tin epomeni fora p tha pan sto proedriko g diamartyria oi patatokalliergites/xenodoxoi/taxitzides/leoforiarxes tha tous apokalesete k avtous fasistes kai akrodexious, elamites kai narkomanis?!? I mipos theloun oloi avtoi na vgaloun ton anastasiafi proedro? Lipamai alla eisaste gelioi..

    ReplyDelete
  7. Τα ΕΔΟΝοπουλα και γενικα το ΑΚΕΛ επειδη ποτε τους δεν ειχαν προγραμμα και οραμα καταφευγουν παντα στο πραξικοπημα και τονΓριβα.Κατ' αρχας χωρις να δινεται αφεση στον Γριβα για το διχασμο,οταν εγινε το πραξικοπημα ηταν νεκρος.Ο Μακαριος ηξερε που εμενε ο Γριβας και μαλιστα ειχαν κανονισει και συναντηση.Αν Ζουσε ο Γριβας να εισαι σιγουρος Εδονοπουλο της Λεμεσου οτι πραξικοπημα δεν θα γινοταν.Σας εχουν μπολιασει με μισος εναντιον του Γριβα γιατι απλουστατα το ΚΚΕ ελλαδας και το Ακελ δεν χωνεψαν ποτε τους οτι ο Γριβας τους κατετροπωσε στη μαχη του Θησειου στην Αθηνα και απετρεψε την κουμμουνιστικοποιηση της Ελλαδας.Ακομα ζειτε με παρωπιδες στο παρελθον γιατι δεν καταλαβατε τι εγινε το 1990 με τη πτωση του τειχους του αισχους στο Βερολινο.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Βικιπαίδεια
    Η Οργάνωση Χ ήταν η μετονομασία της Στρατιωτικής Οργανώσεως Γρίβα που ιδρύθηκε την περίοδο της γερμανικής κατοχής τον Ιούνιο του 1941 στην Αθήνα από τον αντισυνταγματάρχη Πεζικού Γεώργιο Γρίβα.

    Σχέσεις Χ με δοσιλογικές Κυβερνήσεις, Τάγματα Ασφαλείας και δυνάμεις Κατοχής

    Η Χ ήδη από το 1943 απέκτησε επαφές με την κατοχική κυβέρνηση, που επισημοποιήθηκαν από την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας εφτά "εθνικών οργανώσεων" (Οργάνωση Χ, ΡΑΝ, Εθνική Δράση, ΕΔΕΣ Αθήνας, ΕΔΕΜ, ΕΚΟ, Τρίαινα) με την Υπηρεσία Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της κατοχικής δοσιλογικής κυβέρνησης[3]. Πλέον, όποτε τα μπλόκα των Ταγμάτων Ασφαλείας συλλαμβάναν ενόπλους των οργανώσεων αυτών, τους άφηναν ελεύθερους επιστρέφοντας τον οπλισμό τους[4]. Εξάλλου, πολλοί εύζωνοι των Ταγμάτων Ασφαλείας ήταν ταυτόχρονα και μέλη της Χ[5].
    Εξάλλου, σε πολλές μάχες του ΕΛΑΣ με τα Τάγματα Ασφαλείας, οι χίτες πήραν ανοιχτά θέση μάχης στο πλάι των δοσιλογικών σωμάτων. Οι χίτες, άλλωστε, εξοπλίζονταν από τους Γερμανούς στην Κατοχή, ενώ λέγεται ότι η Χ έδινε πληροφορίες στις ναζιστικές αρχές για πιθανά σημεία στα οποία βρίσκονταν κομμουνιστές. Χαρακτηριστικά, ο Κρις Γουντχάουζ έγραψε, ότι η Χ ήταν σχεδόν άγνωστη πριν την Απελευθέρωση, και πως ό,τι ήταν γνωστό για τη Χ δεν παρέπεμπε σε Αντιστασιακή δράση, αλλά σε δράση ανάλογη με την Κου Κλουξ Κλαν[6].

    ReplyDelete
  10. ΠΡΟΣ ΕΔΟΝ ΛΕΜΕΣΟΥ:

    Όταν δεν έχετε επιχειρήματα να καταρρίψετε μια άποψη ή μια γνώμη, καταφεύγετε στη γνωστή αναμασημένη τροφή: S-300, Αδελφοί Τουρκοκύπριοι, Γρίβας, ΕΟΚΑ Β, Πραξικόπημα, Φασισμός και άλλες σάχλες.... Άμα ανοίξετε λεξικό πρώτα (και όχι αυτό που σας δίνουν γραμμένο από το κόμμα), θα δείτε ότι άλλο ο φασισμός και άλλο ο πατριωτισμός!

    Ρε γελοίοι, ακόμα να καταλάβετε ότι τα υπόθετα που σας βάλλουν στην κατασκήνωση στα Περβόλια, είναι ληγμένα;;; Βγάλτε τις παρωπίδες και δέστε ότι έχουν χαθεί 13 ζωές εξ αιτίας των αναξίων που κυβερνούν...κι εσείς το βιολί σας! Χεστήκατε τόσο πολλά από την λαϊκή κατακραυγή εναντίον του παπάκη σας, που αρχίσατε να στέλνετε απειλητικά μηνύματα ότι θα καταπνίξετε "φασιστικές" διαδηλώσεις των αγανακτισμένων...και δεν σας αδικώ.... Θα σας κοπούν τα λεφτά με τα οποία επιβιώνετε τόσα χρόνια. Και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί θα σας βάλουν κλειδαριά μετά, αν πάτε ενάντια στο κόμμα σας.

    Και κάτι άλλο....γιατί γράφετε ελληνικά; Τούρκικα έπρεπε να μιλάτε και να γράφετε! Αυτοί είστε!

    ΑΡΝΙΑ!

    ReplyDelete
  11. Προς Βικιπαιδεια¨ Προσπαθεις να μας πεις ποιοι ηταν οι Χιτες,αλλα με την αναλυση σου στην ουσια παραδεχεσαι αυτα που αναφερονται πιο πανω, οτι οι Χιτες πολεμησαν και εσωσαν την Ελλαδα απο τους Ελασιτες που ματοκυλησαν ξανα την Ελλαδα χαριν του Σοβιετ για να παρουν την Ελλαδα στο Σιδηρουν ανατολικο παραπετασμα,το πιο ολοκληρωτικο και στυγνο καθεστως που υπηρξε.Οι Χιτες που πολεμησαν για την ελευθερια στην Ελλαδα ειναι δοσιλογοι και προδοτες για σας και σεις εισαστε οι ηρωες και πατριωτες.Μηπως κ.Βικιπαιδεια γνωριζεις ποσους Ελληνες εσφαξαν-κυριολεκτικα-οι Ελασιτες σου?Μηπως γνωριζεις οτι ο Σταλιν σας ηταν αυτος που συμμαχησε με τους ΝΑΖΙ ,πριν φυσικα του επιτεθει ο Χιτλερ?Μηπως γνωριζεις οτι το ΚΚΕ συμμαχησε και αγωνιστηκε με τους Βουλγαρους για να γινει η Μακεδονια μας Βουλγαρικη?Μηπως γνωριζεις ποσα ελληνικα χωρια κατεκαψαν και ποσο κοσμο εσφαξαν οι Βουλγαροι κομιτατζηδες?

    ReplyDelete
  12. Το αρθρο απο τη Βικιπαίδεια δεν ειναι “δικη μου αναλυση”…

    Η Βικιπαίδεια (ο όρος προήλθε από το Αγγλικό Wikipedia σε ελεύθερη μεταγραφή) είναι μία διεθνής, ελεύθερου περιεχομένου, εξελισσόμενη δια συνεργασίας εγκυκλοπαίδεια, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.wikipedia.org στο Διαδίκτυο…

    -Ναι, σας παρακαλω να μας αναφερετε ποσους Ελληνες εσφαξαν-κυριολεκτικα-οι Ελασιτες. Επισης σας παρακαλω να μας αναφερεται τις πηγες σας.

    -Αφου οι χίτες εξοπλίζονταν από τους Γερμανούς στην Κατοχή, δεν βλεπω το λογο γιατι να ειστε ιδιαιτερα περηφανος γι’ αυτους. Ειναι δυσκολο να φανταστει κανεις πως φτασατε στο συμπερασμα οτι ειναι δυνατον συμμαχοι των ΝΑΖΙ να εσωσαν την Ελλαδα. Ειναι σαν να λετε οτι η κυβερνηση του Vichy εσωσε τη Γαλλια, που φυσικα ειναι εντελως παραλογο. Εαν εχετε οντως τετοιες αποψεις υπαρχει ο κινδυνος να χαρακτηριστειτε φιλο-ΝΑΖΙ και οχι ιδιαιτερα πατριωτης.

    ReplyDelete
  13. mpee mpee mpeeeee, ta edonopoula!

    ReplyDelete
  14. ha-ha kalo! Prospathise na gariseis episis, sigoura tha ta katafereis akoma kalitera!

    ReplyDelete
  15. Οπως λες η βικιπαιδεια ειναι ελευθερου περιεχομενου εγκυκλοπαιδεια που ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.Εσυ απο που εχεις τις πηγες σου οτι οι Χιτες επαιρναν οπλα απο τους Ναζι?Γιατι δεν μας λες για τον Σταλιν που υπεγραψε συμμαχια με τον Χιτλερ?Οσο για τις πηγες μου για τους Ελασιτες ειναι απο τους ιδιους τους ανθρωπους που τις εζησαν και δεν σηκωνουν καμμια αμφισβητηση.Σε τρια ημιορεινα χωρια των Σερρων μαζεψαν ολους τους ανδρες σε μια κορφη, τους καρφωναν την ξιφολογχη απο το αριστερο στερνο μεχρι την καρδια και τους πετουσαν στο γκρεμο ξεκινωντας πρωτα-πρωτα με τον ιερεα.Σου φτανει η πηγη μου η μηπως θελεις να σε στειλω στα χωρια να το διαπιστωσεις.

    ReplyDelete
  16. Αναφερεστε στον Σταλιν και συμφωνω μαζι σας οτι ηταν ενα τερας και φοβερος δικτατορας και εγκληματιας. Αυτο ομως δεν σημαινει αυτοματως οτι δοσιλογικες, φασιστικες, φιλοβασιλικες οργανωσεις ειναι κατι για τις οποιες της επρεπε να ειστε περηφανος και να τις υπερασπιζεστε. Δεν υπαρχει κανενας λογος να σκεφτεσται τοσο ακραια.
    Εαν το αρθρο της βικιπαιδεια για την οργανωση Χ το θεωρειτε λαθος, τοτε θα ηταν καλο να γραψετε τη σωστη ιστορια της οργανωσης αυτης.
    Οσο για την ιστορια που περιγραφετε στα “τρια ημιορεινα χωρια των Σερρων”, πια ειναι αυτα τα χωρια; Ποτε εγινε ακριβως το περιστατικο και ποιοι ειναι οι “ιδιοι ανθρωποι που τις εζησαν”, τους γνωριζετε προσωπικα ειτε διαβασατε την ιστορια αυτη σε καποιο βιβλιο;

    ReplyDelete
  17. Τα αντι-κομμουνιστικά ψέμματα και προπαγάνδα είναι καιρός να εκλείψουν από τον πολιτικό διάλογο.

    Η αλήθεια είναι ότι οι επαναστατικές δυνάμεις στην Ελλάδα εκείνη την εποχή είχαν την υποστήριξη σχεδόν όλου του λαού - πως την εκέρδισαν (ρε γάρε) αν επιδίδοντο σε εγκλήματα τέτοια όπως αναφέρεις;

    Επίσης η αλήθεια είναι ότι εάν και όταν κάποιο μέλος των δυνάμεων του ΕΛΑΣ και μετέπειτα του ΔΣΕ γλυστρούσε ηθικά και δρούσε ενάντια σε άμαχους υποβάλλετο σε Δικαστήριο και εκτέλεση.

    Σε ένοπλες συρράξεις πάντα υπάρχουν ακατάλληλα άτομα και εγκληματικά στοιχεία που φορούν τον μανδύα της άλφα ή βήτα παράταξης γιά να επιδωθούν σε εγκλήματα. Αλλά οι κομμουνιστικές δυνάμεις της εποχής πάντα, σε κάθε περίπτωση, τιμώρησαν όποιους ενέργησαν με ατιμία και παληανθρωπιά, πρωτίστως διότι αυτές οι πράξεις βλάπτουν την Επανάσταση, και τραυματίζουν και αδικούν τον λαό.

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

    ReplyDelete
  18. 1.προς ανωνυμο βικιπαιδεια, κατ'αρχας αφου συμφωνεις για τα εγκληματα του κουμμουνισμου, νομιζω οτι λαθος καταλαβες οτι υπερασπιζομαι ακραιες οργανωσεις απλα επειδη ειμαι εναντια των κουμμουνιστικων καθεστωτων.2.Το ελληνικο συνταγμα χωροφυλακης και τον στρατο εναντια στον ΕΛΑΣ τον υποστηριζαν Αγγλικες δυναμεις.Πως λετε οτι επαιρναν οπλα και ηταν συνεργατες των Γερμανων?3.Οσο για τα χωρια που αναφερω δεν τα διαβασα σε κανενα βιβλιο οπως υπαινισσεσαι αλλα δουλεψα και εζησα με αυτους τους ανθρωπους για εξη ολοκληρα χρονια.

    ReplyDelete
  19. Προς Ευδοκα, ποιος μιλα για προπαγανδα?Η προπαγανδα του Χιτλερ ωχρια μπροστα στη προπαγανδα του Σοβιετ, που παρουσιαζε το πιο στυγνο και ολοκληρωτικο καθεστως που για 70 περιπου χρονια καταδυναστευε τους λαους της ανατολικης Ευρωπης σαν παραδεισο.Μηπως γνωριζεις ποσους Ρωσσους "καθαρισε" ο πατερουλης Σταλιν γιατι ειχαν αντιθετη αποψη?Μηπως γνωριζεις ποσους σκοτωσαν εν ψυχρω οι φρουροι του Σοβιετ στο τειχος του αισχους στο Βερολινο ενω προσπαθουσαν να περασσουν στη Δυση και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?Μηπως γνωριζεις ποσους Πολωνους αξιωματικους δολοφονησαν εν ψυχρω στο δασος του Κατιν οταν εισεβαλαν στην Πολωνια αφου υπεγραψε ο Σταλιν συμφωνο συμμαχιας με τον Χιτλερ?Ποιος σου ειπε οτι ο Ελας ειχε την υποστηριξη ολων των Ελληνων?Μηπως γνωριζεις για το παιδωμαζωμα των παιδιων δια της βιας για να τα μπολιασουν στον κουμμουνισμο?Αν απαντησεις τεκμηριωμενα σ'αυτα ,κερδιζεις μια εβδομαδα δωρεαν διακοπες στα Γκουλαγκ της Σιβηριας.Και για να τελειωνω μαζι σου, εγω δεν εβρισα πορωμενε Σταλινιστη, αλλα φαινεται το "γαρε"το γνωριζεις πολυ καλα απο το σο'ι' σου και τον εαυτο σου.

    ReplyDelete
  20. e! min vrizeis to soi mas!

    ReplyDelete