Sunday 21 January 2018

Γ.Ε.ΛΑ.ΤΕΣ: Αποχωρούμε Μαζικά από το Κόμμα των «Ζώων»!



Γατάκια, γάτες, γάταροι…

Είναι με μεγάλη μας έκπληξη και οργή που διαβάσαμε - κάτω από τα πετραδάκια - στην πεταμένη στην τουαλέτα μας εφημερίδα «Πολίτης», ότι το Κόμμα των «Ζώων» αποφάσισε την υποστήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη για την προεδρία της δημοκρατίας.

«Ψηφίζει» Αναστασιάδη το «Κόμμα για τα Ζώα»
http://politis.com.cy/article/psifizi-anastasiadis-to-komma-gia-ta-zoa

Είναι φανερό ότι ο διορισμός του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Κυριάκου στην θέση του του Συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Προστασία και Ευημερία των Ζώων τον περασμένο Σεπτέμβριο έπαιξε το ρόλο του σε αυτή την κατάπτυστη πράξη.

Εκπροσωπώντας την επαναστατική οργάνωση Γ.Ε.ΛΑ.ΤΕΣ (Γάτες Επαναστατημένες Λαϊκές Ταξιαρχίες) δηλώνω την μαζική μας αποχώρηση από το κόμμα των «Ζώων».

Δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξουμε ποτέ υποψήφιο ο οποίος τάσσεται υπέρ της ρατσιστικής διζωνικής η οποία και θα επιχειρήσει να περιορίσει το προαιώνιο δικαίωμα των γάτων της Κύπρου για μετακίνηση και εγκατάσταση σε ολόκληρο το έδαφος της πατρίδας μας και ο οποίος δεν θα διασφαλίσει την πλήρη και άνευ όρων επιστροφή όλων των γατοπροσφύγων στα σπίτια μας.

Γάτάκια, γάτες, γάταροι…

Είναι φανερή πλέον η διαφθορά της πολιτικής μέσα από την κρατική και παρακρατική δράση του προαιώνιου μας εχθρού.

Τα κομματόσκυλα γατοσύντροφοι είναι παντού!

Εμείς ως Γ.Ε.ΛΑ.ΤΕΣ δηλώνουμε την άμεση αποχώρηση μας από το κόμμα των «Ζώων» το οποίο φαίνεται ότι εκπροσωπεί πλέον μόνον τα εχθρικά μας κομματόσκυλα και πιθανώς και κάποιους γάδαρους. Εδώ να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε τίποτε ενάντια στα συμπαθέστατα ιθαγενή γαϊδούρια της πατρίδας μας με τα οποία δηλώνουμε αλληλέγγυες, αλλά ότι οι ελάχιστοι γάδαροι που λυμαίνονται την ηγεσία του κόμματος των «Ζώων» είναι πλέον ορκισμένοι εχθροί μας στον ίδιο βαθμό εχθρότητας με τα κομματόσκυλα.

Εμείς θα τους αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά. Ξεσκίστε τους όπου τους βρείτε, φάτε το φαΐ τους και χέστε στο κρεβάτι τους! Κάμετε ζημιές στα σπίτια και μετά κρυφτείτε ώστε να ενοποιηθούν εκείνοι...

Ο αρχηγός και μέγας διγδάρτωρ των Γατίσιων Επαναστατημένων Λαϊκών Ταξιαρχιών…



Μπενίτο Γατουλίνι


No comments:

Post a Comment