Wednesday 3 February 2010

Μέ Θάρρος, αλλά και Χάριν!

Ζωγραφικότατη η εισαγωγή του "Εμπροσθοφύλακα" στο νέο άρθρο της ομάδας σύνταξης.


Μιλά γιά το νέο φρούτο της συνωμοσιολογίας του κυβερνώντος κόμματος τόσο καθαρά και εμπεριστατωμένα που θα 'πρεπε να συγκαταλέγεται στα καλύτερα πολιτικά κείμενα του έτους.

Όντας γνήσιοι Σοσιαλιστές, τα μέλη και η ομάδα σύνταξης του "Εμπροσθοφύλακα", μιλούν γιά το πως φτάσαμε στο σημείο που ανώτατα στελέχη της ηγεσίας του κόμματος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία όταν έφτασαν "στο σημείο να γελοιοποιούσαν τον εαυτό τους με τέτοιες προχειροκαμωμένες συνωμοσιολογίες!"

Χαρακτηριστικά, γράφουν οι σύντροφοι:
"Ο Άντρος Κυπριανού αναφέρθηκε σε “συντονιστικό κέντρο” και “διευθυντήριο” που κατευθύνει τα πυρά του κατά του Χριστόφια ['Χαραυγή' 28/01/2010]! Τόσο αυτός, όσο και διάφοροι άλλοι κολαούζοι και παρατρεχάμενοι του ΑΚΕΛ, εμπλέκουν μέσα τον Αρχιεπίσκοπο, σατιρικές εφημερίδες, ιστολόγια, δημοσιογράφους, πολιτικούς από όλα τα κόμματα, λέγοντας πως μερικοί απ’ αυτούς δήθεν ζητούν μέχρι και την φυσική εξόντωση του Προέδρου! Σοβαρομιλούν; Έχουν βγάλει στην επιφάνεια τα πιο παλιά και αναχρονιστικά τους γκεμπελικά και σταλινικά εγχειρίδια, αυτά μέσα στα οποία οπτασιάζονταν “εχθρούς του λαού”, με απώτερο σκοπό να φιμώσουν και να ελέγχουν τον ίδιο τον λαό. Πετάξανε μέσα και λίγη ΕΟΚΑ-Β’, έτσι για να δέσει, και νόμισαν πως έπεισαν τον κόσμο!"

Όλα εδώ:
"Οι ουφολογίες του Άντρου Κυπριανού"
http://www.efylakas.com/archives/5212

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment