Thursday 9 September 2010

Της Γης οι Κολασμένοι... / Γράμμα από την Φυλακή….

Ο αγώνας ενάντια στην εξουσία, είναι αγώνας ενάντια στην λήθη!

«Σύντροφοι», σας μιλά ο μέσα από το είναι μου.

Βρίσκομαι στην φυλακή καταδικασμένος με την κατηγορία του σκοπού της προμήθειας……

Με έχετε κατηγορήσει ότι ασχολούμαι με την κάνναβη και το θέμα της αποποινικοποίησης, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι ασχολούμαι με δευτερεύοντα ζητήματα.

Ο φόβος και η βόλεψη σας, σας κάνουν να κρύβεστε πίσω από διάφορες δικαιολογίες ασχολούμενοι με ανούσια, χάνοντας την ουσία.

Στην φυλακή δεν βρίσκονται οι εγκληματίες, βρίσκονται της γης οι κολασμένοι.

Οι εγκληματίες βρίσκονται αλλού, έξω από την φυλακή …….. αυτοί δεν θα περάσουν ποτέ το κατώφλι αυτής της κόλασης……. Σιακόληες, ορφανίδηες, λανίτηες, δικαστές, μπάτσοι και λοιποί εγκληματίες μας τρώνε τα σωθικά καθημερινά.

Η λεγόμενη αστική δημοκρατία και η δικαιοσύνης της, όπως και όλοι οι θεσμοί αυτού του σάπιου κοινωνικού συστήματος, ποτέ μα ποτέ δεν λειτούργησε και ούτε ποτέ θα λειτουργήσουν.

80% των φυλακισμένων βρίσκονται εδώ για το ζήτημα της κάνναβης….. πρέπει επιτέλους το λεγόμενο κοινωνικό κίνημα να ανοίξει τα μάτια του.

Ποτέ μα ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με ουσιώδη ζητήματα της ζωής…. Κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

Οι φοβίες τους, τους έχουν καταβάλει. Τους έχει ισοπεδώσει η προπαγάνδα των μμε και του κράτους.

Ανά τω παγκόσμιω το αναρχικό κίνημα είχε ως ζωτικό ζήτημα, το ζήτημα της φυλακής.
Εμείς ουδέποτε ασχοληθήκαμε……… βολευόμαστε στα εύκολα…..

Υ.Γ. 1 :
Ουδεμία σχέση έχω με το λεγόμενο αυτόνομο εναλλακτικό κίνημα και ειδικότερα με το Cyprus-EνδοMήδεια.

Ο αγώνας μου και η ζωή μου είναι αφιερωμένες στο αναρχικό κίνημα!

Οποιαδήποτε αναφορά έχει γίνει στο πρόσωπο μου, έχει γίνει χωρίς την έγκριση μου.

Υ.Γ. 2 :
Η λεγόμενη κοινωνική αλλαγή με τον Χριστόφια βρωμάει. Το κυπριακό κράτος έχει μεταβληθεί σε πλήρως αστυνομικό κράτος.

Νεαροί «μικροπαραβάτες» φυλακίζονται με ψύλλου πήδημα.

Ενώ εδώ βρίσκονται εκατοντάδες μετανάστες, ο μόνος λόγος που βρίσκονται στην φυλακή είναι η «παράνομη» είσοδος τους στην Κύπρο.

Ζουν τον ρατσισμό εις διπλούν: μια στην «ελεύθερη» κοινωνία και στο αντικατόπτρισμα της, στην φυλακή αφού ακόμη και εδώ οι δουλειές που κάνουν κυρίως οι ασιάτες είναι να καθαρίζουν τις τουαλέτες!

Αυτό είναι το σημερινό κυπριακό κράτος…

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

pishipillis
προσωπικο σχολιο: μαλακισμενοι του cyprus indymedia δωστε ιδιαιτερη προσοχη στο κομματι στο οποιο αναφερεται σε εσας.

~~~~~~~~~~


Από την Ομάδα Σύνταξης:
Έχουμε επιβεβαιώσει μέσω του δικηγόρου του συγκεκριμένου αγωνιστή ότι πράγματι αυτός έστειλε το μήνυμα που δημοσιεύτηκε ανώνυμα στις σελίδες μας και ότι είναι λέξη επί λέξη αυθεντικό.

Ως εκ τούτου, και διότι το Γράμμα από την Φυλακή αφορά ολόκληρη την εναλλακτική~ανατρεπτική κοινότητα, πιστεύουμε πως πρέπει να προβληθεί ως πρωτοσέλιδο.

* * *

4 comments:

  1. ο pishpillis αναφερεται στην ΛΕΓΟΜΕΝΗ εναλλακτικη-ανατρεπτικη οπως την αποκαλειται εσεις τουλαχιστον και ξεκα8αριζει πως δεν εχει σχεση μαζι σας. Ετσι μου φαινεται. 100 μπραβο του λοιπον και λευτερια στον συντροφο αναρχικο αγωνιστη. Επισης το προσωπικο σχολιο δεν ειναι του pishpilli αλλα εκεινου που εκανε την αναδημοσιευση στο σαιτ απο το οποιο το πηρατε (φανταζομαι).

    ReplyDelete
  2. Oι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ξανακτυπούν

    Η ανώνυμη δήλωση πιό πάνω λέει πως το "προσωπικό σχόλιο" προς τους "μαλακισμένους του cyprus indymedia" δεν είναι λόγια του πολιτικού κατάδικου Pishpilli αλλά αποτελούν ΔΙΑΒΟΛΕΣ από άγνωστη ομάδα ή άτομο που προσποιούμενο τον Pishpilli δημοσίευσε αυτά τα λόγια εκ μέρους του.

    Που εφτάσαμε λοιπόν; Ούτε καν τον ίδιο τον Pishpilli σέβονται - αφού ακρωτηριάζουν την ακεραιότητα του λόγου του - ούτε και την κοινότητα υποστηρικτών του, τούς οποίους ζητούν να εξαπατήσουν και να συγχίσουν. Η μόνη τους έγνοια είναι η αποστολή του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ: να σπείρουν τη διχόνοια.

    Που πάμε; Πως εφτάσαμε στο σημείο να μπορούν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ να διαβάλλουν τις σχέσεις μας τόσο εύκολα;

    Τούτη η γέριμη η ομάδα σύνταξης πότε θα σταματήσει να 'ν ο στόχος τόσης παραπληροφόρησης, μίσους και δολιοφθοράς;

    Πως θα ξεπλυθεί τόση ξεδιάντροπη διαβολή και αναμόχλευση βίας; Θωρώ μες τις σελίδες τούτες καθημερινά, πως κάθε ένα βήμα προς την ενότητα τορπιλλίζεται 'που δέκα εγκλήματα υπέρ της διχόνοιας.

    Α'ήστε με να μιλήσω προς στιγμή σαν Παππούς:

    Είναι πεντακάθαρο πως αμετανόητοι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ δρούν ανάμεσα μας με στόχο κάποιες παρατάξεις της ριζοσπαστικής κοινότητας να 'ρθουμε σε βίαιη αντιπαράθεση ανάμεσα μας.

    Και ότι οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ λαμβάνουν ανόητη, άκριτη και ασυνείδητη υποστήριξη από κάποια άτομα και κύκλους ψευτο-αναρχικών και ψευτο-αριστερών, διότι οι πράξεις των, κρίνοντας τες ελαφριά τη καρδία και απουσία εγκεφάλου, νομίζουν πως είναι προς το συμφέρον τους. Λόγω φανατισμού και αυταρχικού δογματισμού αδυνατούν να δούν πως ΟΛΟΙ υποφέρουν με αυτήν την πολιτική, και κυρίως ο αγώνας και το Κίνημα.

    Είναι καιρός γιά όσους διακρίνουν την σκευωρία, να συσπειρωθούν σε ομάδες άμυνας και προστασίας. Έρχουνται ακόμα πιό δύσκολοι καιροί.

    Τάδε έφη Παππούς.

    uzalistika

    ReplyDelete
  3. Ορθόν.

    Θα επιδιώξουμε ακόμα μιά διευκρίνηση μέσω του δικηγόρου του αγωνιστή γιά το ποιά ακριβώς είναι τα δικά του λόγια, και ποιά είναι τα εμβόλιμα από λαθραίους και βαλτούς.

    Θα επιστρέψουμε επί του θέματος.

    Εθελοντές

    ReplyDelete
  4. κοπελια νομιζω εν ξεκαθαρο... οποιος/α εκανε την αναδημοσιευση απο εκει που την πηρε η ομαδα συνταξης εγραψε ενα ΔΙΚΟ ΤΗΣ/ΤΟΥ προσωπικο σχολιο. παπαρολογιες περι προβοκατορων δεν χρειαζονται. η διαφορα φαινεται στο οτι το προσωπικο σχολειο δεν εχει τονους και κεφαλαια οπως το υπολοιπο γραμμα. σε καθε περιπτωση o pishpillis εδιαχωρισε την θεση του απο το cyprus indymedia. το οριτζιναλ γραμμα χωρις το σχολιο εδω: http://osr55.wordpress.com/2010/09/07/της-γης-οι-κολασμένοι-γράμμα-από-την/ και αν δεν κανω λαθος ειναι ο osr που εκανε και την πρωτη δημοσιοποιηση του στο ιντερνετ

    ReplyDelete