Sunday 16 October 2011

Ναι, Επιμένουμε στην Ομοφυλοφιλία

Γιατί Επιμένουμε στην Ομοφυλοφιλία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2008/11/blog-post.html



Η καταπληξία με την οποία βουβάθηκε και παρέλυσε η κοινωνία μας μόλις ανακοινώθηκε η σύλληψη του πρώην Υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή από το παράνομο κατοχικό καθεστώς του Αττίλα αγγίζει τα όρια του παραλογισμού... διότι αγγίζει την ανυπόφορη δυσφορία που κρύβεται μέσα σε κάθε σπίτι και κρεβάτι στη χώρα μας, μέσα σε κάθε φαντασίωση και ερωτικό μας βλέμμα, μέσα σε κάθε δεύτερη σκέψη για το "μήπως... ποιός πραγματικά είμαι;".

Η φωτογραφία του υπουργού μας έκαμε το γύρο όλου του κόσμου. Πυροδότησε ένα εσωτερικό τρέμουλο και ανατριχίλα μιας "σχεδόν αυτογνωσίας" σε όλους. Αλλά αφού ζούμε στην εποχή της Κοινωνίας του Θεάματος ταυτόχρονα έδωσε ευκαιρία να φορτώσουμε "πάνω του" - πάνω στον όποιο "άλλο" που μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, φτάνει να μην είναι ο δικός μας εαυτός - όλα τα ανυπόφορα και αισχρά της κοινωνίας μας που προκύπτουν από την διαστροφική και διεστραμμένη καταπίεση του ομοφυλόφιλου ερωτισμού στην Κύπρο.

Δεκάδες χιλιάδες ομοφυλόφιλοι συμπατριώτες μας βιώνουν καθημερινά ένα αφόρητο καθεστώς καταδίωξης, καταστολής και καταπίεσης, στέρησης, απειλών, εκβιασμών που τους οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξορία, στα ψυχοφάρμακα και τα ηλεκτροσόκ, στην αυτο-απέχθεια, στις χημικές και ψυχικές εξαρτήσεις, στην απώλεια της εργασίας και εισοδημάτων, στο στήσιμο εικονικής ζωής με γάμο και παιδιά, και σε πολύ επικίνδυνες κρυφές ερωτικές επαφές με αστάθμητους παράγοντες σε ανθυγιεινές και ριψοκίνδυνες περιστάσεις με ασταθείς ή και ανισόρροπους ανθρώπους.

Ο έρωτας - σε όλες τις πολύχρωμες, πολύπλοκες και πολυδιάστατες του εκδοχές - χρειάζεται ασφάλεια και προστασία. Ο Ελληνικός μας πολιτισμός θεμελιώθηκε πάνω στην κοσμοθεώρηση ότι το Σύμπαν γεννήθηκε από το σμίξιμο του Χάους με τον Έρωτα. Και η κοινωνία μας στην κλασσική της εποχή θεσμοθέτησε, τίμησε και καλλιέργησε τον ομοφυλόφιλο έρωτα όσο καμιά άλλη - μια απλή ανάγνωση του Συμπόσιου του Πλάτωνος αρκεί για να συνέλθει όποιος αμφιβάλλει.

Στην σύγχρονη και "πολιτισμένη" μας κοινωνία η ομοφυλόφιλη επιθυμία εξαναγκάζεται σε υπόγειες διαδρομές να μισο-επιβιώνει ως καταζητούμενη. Υπό καταδίωξην. Παπάδες, γονείς, δασκάλοι και καθηγητές, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και λοχίες του στρατού δεν έχουν τίποτε άλλο να κάμνουν παρά να ασχολούνται με το αν δικαιούται το πέος του άλφα ή του βήτα να προσλάβει ηδονή με το σώμα, τα χέρια, τα χείλη, τη γλώσσα ή άλλα μέρη του γάμμα ή του δέλτα. Όλα αυτά απαγορεύονται ακόμα και στο επίπεδο της φαντασίας!

Η απαγόρευση του ηδονικού αυνανισμού και της ομοφυλοφιλίας είναι τα δύο θεμέλια πάνω στα οποία έχει στηθεί ολόκληρο το οικοδόμημα καταπιεστικής συμπεριφοράς και ιδεολογίας που εμφανίζονται ως ρατσισμός, εθνικισμός, φασισμός, ανδρικός σωβινισμός, (σεξισμός), βιασμός της Φύσης και σαδισμός, τα οποία στο σύνολο τους συνθέτουν την ανεπίσημη ιδεολογία της επίσημης μας κοινωνίας. Και πιο σημαντικό από όλα τους, η απαγόρευση του αυνανισμού και της ομοφυλοφιλίας είναι το υπόστρωμα πάνω στο οποίο έχει στηθεί η αυταρχική σωματο-ψυχοσύνθεση του σύγχρονου ανθρώπου που δεν μπορεί να λειτουργήσει παρά μόνον όταν υποτάσσεται σε μια εξουσία και ταυτίζεται μαζί της.

Μόλις πολύ πρόσφατα στο μέρος της Κύπρου που ο Τύπος και τα Μέσα αποκαλούν τις "ελεύθερες περιοχές" διότι διοικείται από τη "έννομη" μας Κυβέρνηση, η ομοφυλοφιλία ήτο παράνομη και διώκετο ως "παρά φύσιν συνουσία". Όλα τα κόμματα - ανεξαιρέτως - αρνούνταν επί μία δεκαετία ολόκληρη να υπογράψουν το νομοσχέδιο που θα αφαιρούσε αυτή την αισχρή νομοθεσία από τα χαρτιά. Οι σεξουαλικά διεστραμμένοι κομματικοί και εκκλησιαστικοί ρήτορες μιλούσαν (σαλιαρίζοντας) για παιδεραστία, βιασμούς ανηλίκων, κτηνοβασίες και καταστροφή του γάμου και της οικογένειας που όλα υποτίθεται θα επέρχοντο μαζικά αν σταματούσε να διώκεται ποινικά η ομοφυλοφιλία. Τελικά αναγκάστηκαν να υπογράψουν όλοι μαζί την ακύρωση εφαρμογής του αντισυνταγματικού εκείνου νόμου όταν δύο συμπολίτες μας αποτάθηκαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (στο ΕΔΑΔ - εκεί όπου αναγκαζόμαστε να διεκδικούμε αγωγές εναντίον της κατοχικής Τουρκίας), και όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση διευκρίνισε πως ΔΕΝ θα μπεί η Κύπρος στην ΕΕ αν δεν αλλάξει ο νόμος.

Από τότε, η ομοφυλοφιλία διώκεται ανεπίσημα στις "ελεύθερες περιοχές" διότι οι καταπιεστές έχασαν τη δικαιοδοσία για έννομη εφαρμογή του "αδικήματος της παρά φύσιν συνουσίας". Οι εξουσιαστικές δομές της κοινωνίας μας όμως, απανταχού, το τετρακέφαλο τέρας Κεφάλαιο - Κράτος - Εκκλησία - Κόμματα συνεχίζει την καταδίωξη μέσα από όλες του τις εκφάνσεις: στο σχολείο, στον χώρο εργασίας, στα Μέσα και τον Τύπο, στο δρόμο, στις μπυραρίες και το γήπεδο, και προπάντων στο στρατό: όπου "μυρίζονται" ομοφυλόφιλη επιθυμία κτυπούν ανελέητα.

Μαζί του, στοχεύουν και κτυπούν όλες τις άλλες "μη-εγκεκριμένες" μορφές ερωτισμού επιβάλλοντας μια ψυχαναγκαστική σεξουαλική "ηθική" βασισμένη σε ιδεοληψίες και φόβο της ηδονής:
απαγορεύουν τον αυνανισμό στα βρέφη, παιδιά και εφήβους, το ερωτικό παιγνίδι στους έφηβους, απαγορεύουν τη σεξουαλική ζωή σε όλους τους ενήλικες έξω από τον γάμο (εκτός αν οδηγεί σε γάμο), απαγορεύουν τις πολύπλευρες ερωτικές σχέσεις (δηλαδή τον έρωτα μεταξύ πολλών), απαγορεύουν την αμφιφυλοφιλία, απαγορεύουν το να ντύνεσαι με τα ρούχα του άλλου φύλου (τραβεστί), και απαγορεύουν την μετάβαση από το ένα φύλο στο άλλο (διαφυλία, τρανσεξουαλισμός).

Απόρησε κανείς το πως και το γιατί βρέθηκαν εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι Ελληνοκύπριοι να πηγαίνουν στα κατεχόμενα για κρυφές και μυστικές επαφές; Και ακόμα πιο φοβερό είναι το ότι δεν είναι πάντα για σεξ που παν οι ανθρώποι, απεναντίας, τις πλείστες φορές παν εκεί απλώς αναζητώντας φιλίες, αποδεκτικά και κατανοητικά άτομα στους οποίους να αποκαλυφθούν ως ομοφυλόφιλοι και να μπορέσουν ζήσουν για μερικές ώρες ενώπιον άλλων ανθρώπων ως ο πραγματικός τους εαυτός. Ακούεται μεν "πιο ήπιο", το ότι δηλαδή δεν είναι πάντα για σεξ που παν οι κατατρεγμένοι μας σεξουαλικοί πρόσφυγες στα κατεχόμενα, αλλά ας το συλλογιστούμε: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ στους συνανθρώπους μας να μπορούν να ομολογήσουν στον πλησίον τους το ποιοί είναι, τι τους δονεί, τι τους ελκύει και απωθεί, ποιούς χαϊδεύει το βλέμμα τους, το ποιός και ποία βασιλεύουν στον αστερισμό των πόθων και φαντασιώσεων τους. Και αναγκάζονται "να γυρευτούν αλλού".

Γιατί ξέρουν ακριβώς το τι θα εισπράξουν αν αποκαλυφθούν εδώ στις "ελεύθερες περιοχές":
ο- Αν είμαι λεσβία, η αποκάλυψη θα μου φέρει αμέσως ένα ατέλειωτο κοπάδι αρσενικών που θα προσπαθούν να με "γιατρέψουν" αναγκάζοντας με να γευτώ τι είναι ο "πραγματικός άντρας". Ανάμεσα τους θα υπάρχουν και βιαστές. Και θα υποστώ την απόρριψη και αποστροφή από πολλές γυναίκες - άσε δε το τι θα γίνει από πλευράς οικογένειας, ή στις κοινωνικές και εργασιακές σχέσεις.

ο- Αν είμαι άνδρας, η αποκάλυψη μου στις "ελεύθερες περιοχές" ως ομοφυλόφιλου θα με εκθέσει άμεσα σε κίνδυνο να φονευθώ, να υποστώ σεξουαλικά βασανιστήρια από σαδιστές, να υποστώ βιασμό, ξυλοκόπημα, εκβιασμούς, να χάσω τη δουλειά μου, να με απαρνηθεί η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς, να καταρρεύσουν οι επαγγελματικές μου σχέσεις.
Όλοι τα ξέρουμε, μα κανένας δεν τα ομολογεί. Ζούμε σε μια χώρα όπου όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και πολύ υψηλά ιστάμενα άτομα όπως Υπουργοί, Βουλευτές, Υποψήφιοι Κομμάτων, μεγαλο-επιχειρηματίες, αρχιερείς, υπόκεινται σε εκβιασμούς από Κομματάρχες, κρατικούς λειτουργούς και άλλους χυδαίους παληάνθρωπους πως θα "αποκαλύψουν το μυστικό" - και άρα υποτάσσονται σε ό,τι διατάξει ο εκβιαστής. Όλοι τα γνωρίζουμε. Όλοι τα αποσιωπούμε.

Τι απορεί λοιπόν και εξίσταται ο συμπολίτης μας με το περιστατικό του πρώην υπουργού μας; Το αντίθετο θα πρέπει να μας εξεγείρει, να μην μας αφήνει να κοιμηθούμε: η επίγνωση των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας καταδιωκόμενοι, με φόβο της ζωής τους, αναγκασμένοι σε μια εικονική πραγματικότητα να βιώνουν έναν τεχνητό ψέμα που τους επεβλήθει διά της βίας.

Γι' αυτό επιμένουμε στην Ομοφυλοφιλία.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~~~~~

"...Καθόλου τυχαία λοιπόν κάθε μορφή φαλλοκρατικής και αυταρχικής πολιτικής και θρησκευτικής Εξουσίας δομείται πάνω στην απαγόρευση, διαστρεύλωση και αποστέρηση του δικαιώματος στον Έρωτα και πάνω στην υποβιβασμό της γυναίκας στο ρόλο της οικιακής σκλάβας-τροφού υποταγμένης στον άντρα αφέντη. Συγκεκριμένα η αποστέρηση του αυνανισμού και η ποινικοποίηση της ομοφυλόφιλης επιθυμίας αλλά και ο αναθεματισμός κάθε μορφής ερωτικής συνεύρεσης αν δεν είναι ευλογημένη μέσα στα "ιερά" δεσμά του γάμου. Ο ψυχισμός και η σωματοδομή μας παραχαράσσονται από πολύ νωρίς από την στέρηση και τον τρόμο που η Εξουσία μας επιβάλλει από μητρός κοιλίας.":
Η φίμωση του Έρωτα είναι το θεμέλιο κάθε Εξουσίας
του Σόλωνα Αντάρτη
http://web.archive.org/web/20060216164053/http://ellinika-cyprus.indymedia.org/newswire/display/34/index.php

Το Γκουαντανάμο του Έρωτα
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/12/blog-post_27.html?showComment=1262154523366#c4587845010784161526

Διαστημικός Έρως
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

Σαπφίδες: χώροι, ομάδες & κοινότητες
http://www.sapphogr.net/sl/home.html

Σαπφώ
http://www.sapphogr.net

Η φωτογραφία του Υπουργού, πιο πάνω που έκαμε τον γύρο του κόσμου είναι του Α. Μανώλη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Οι άλλες εικόνες είναι από την ιστοσελίδα του Terry Richardson
http://inspirationbeyondreason.blogspot.com/2009/09/welcome-to-terryworld.html

Wilhelm Reich: the man who invented free love
http://www.guardian.co.uk/books/2011/jul/08/wilhelm-reich-free-love-orgasmatron


* * *

14 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. ΟΚ αυτά που λέτε --άνκαι δεν θα έφτανα στο σημείο να λέω "επιμένουμε" σαν πως και πρόκειται για κατόρθωμα. Επιλογή τρόπου ζωής είναι. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.

    Αν μπούμε στην παγίδα να πολιτικοποιήσουμε την ομοφυλοφυλία, θα καταλήξουμε αμερικανάκια.

    Λοιπόν, επί του προκειμένου: Το "πρόβλημα" δεν είναι αν ο Σαρρής είναι ομοφυλόφιλος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και η όλη ιστορία μπορεί να είναι και ένα παραμύθι. Δεν γνωρίζουμε.

    Το πρόβλημα (ας το πούμε έτσι) είναι ότι βρέθηκε στα κατεχόμενα. Την ίδια ώρα είναι μέλος της διαπραγματευτικής Ε/Κ ομάδας. Αυτό κτυπάει. Το αν έπαιζε γκολφ ή τάβλι ή ό,τιδήποτε άλλο, δεν έχει σχέση.

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ με όλα τα θέματα που έθιξε η ανάρτηση, αλλά προκύπτει ένα παράδοξο: εάν κάποιος (δικαιολογημένα) αισθάνεται κατατρεγμένος στις ελεύθερες περιοχές λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού, τότε γιατί επιλέγει να πάει στα κατεχόμενα, όπου εκεί η ομοφυλοφιλία είναι ποινικό αδίκημα; Επίσης, θα πρέπει να προβληματίσει όλους η στάση του κατοχικού καθεστώτος (ιδιαίτερα εκείνους που επισκέπτονται ως τουρίστες τον τόπο τους) όσον αφορά τον σεβασμό βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία δεν διασφαλίζονται. Την επόμενη φορά μπορεί κάποιος να συλληφθεί επειδή εξύβρισε τον ψευδοπρόεδρο (περίμενε... αυτό συμβαίνει και στις ελεύθερες περιοχές...)

    ReplyDelete
  4. Ορθά τα λέει ο Πατατούλλης - και ευχαριστώ.

    Αναζητώντας όμως το "γιατί" θα πρέπει να αναλογιστούμε πως οι καταπιεσμένοι και κατατρεχούμενοι τις πιο πολλές φορές κάμνουν λανθασμένες ή αυτοκαταστροφικές επιλογές. ΔΕΝ είναι θέμα φταιξίματος, αλλά δευτερογενές πρόβλημα που παράγει η καταπίεση.

    Σπανίως οι άνθρωποι οδηγούνται από την καταπίεση σε ορθές ή απελευθερωτικές κινήσεις. Το πιο συχνό είναι να κάμνουμε λάθη, και να τα επαναλαμβάνουμε.

    Δέστε για παράδειμα εμείς ως λαος. Συνεχίζουμε πενήντα χρόνια τώρα να δεχούμαστε μια τάξη ρατσιστών, μικρόψυχων και εγωκεντρικών αρχόντων να μας διοικεί και να μας επιβάλλει καταστάσεις που ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, αλλά εμείς τους ξαναψηφίζουμε!

    ReplyDelete
  5. Απολογούμαι, έπρεπε να είχα αντιληφθεί πως το γένος είναι θηλυκό: Πατατουλλίς, Πατατουλλίδα. Τα γέριμα τα γκρήκλιsh συγχίζουν τα πράματα παντελώς.

    ReplyDelete
  6. Συμφωνώ με την ανάλυσή σου όσον αφορά στο 'γιατί' κάποιος καταφεύγει στα κατεχόμενα για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Συμβαίνει ακόμα και με άτομα που, αν και μπορεί είναι λογικοί και πρακτικοί σε έναν τομέα, να μην μπορούν να συμπεριφερθούν έτσι σε άλλους τομείς της ζωής τους.
    Επίσης, μην ανησυχείς, επίτηδες έχω αρσενικό όνομα, για να συγχίζω τους ανυποψίαστους!

    ReplyDelete
  7. συμφωνώ με τον 'anonymous' και να μην αλλάζουμε το θέμα παιδιά... Το σοκ δεν είναι τόσο για το ότι ο Σαρρής είναι ομοφυλόφιλος,αλλά ο συνδυασμός συτού του θέματος μα το ότι το γεγονός συνέβηκε στα κατεχόμενα... Στο κάτω-κάτω, υπάρχουν κι άλλοι Κύπριοι πολιτικοί που είναι ομοφυλόφιλοι και δεν ασχολείται κανείς. Ο Σαρρής, κατέστρεψε την πολιτική του καριέρα και τη δημόσια εικόνα του, γιατί έκανε τα παρτούδκια του στα κατεχόμενα και μάλιστα με ανήλικους. Και το πιο πιθανόν είναι, να του την είχαν στημένη, τούρκοι που θέλουν να ρεζιλέψουν και να δημιουργήσουν 'θέαμα' όπως λες Πέτρο, εις βάρος πάλι των ελληνοκυπρίων και των πολιτικών μας. Και σε αυτό, ναι, συνέβαλε δυστυχώς, η απερισκεψία τού Σαρρή. Τον εκτιμούσα πολύ, αλλά λυπάμαι που τα έκανε τόσο θάλασσα. Γιατί στα κατεχόμενα;;Τόσο ανόητος είναι τελικά; Και ενώ είναι μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας;Εδώ είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμμένο θέμα.

    ReplyDelete
  8. Ακκανούρης17 October 2011 at 12:15

    Η ανάρτηση είναι η πεμπτουσία της νοοτροπίας της Κυπριακής Κοινωνίας. Υπάρχει έδαφος για βελτίωση αλλά είδωμεν...

    Πέραν αυτού μέμφομαι τις μυστικές μας υπηρεσίες, ( καθώς η δραστηριότητα του κ. Σαρρή στα κατεχώμενα ήταν γνωστή σε διάφορους κύκλους, ) που δεν προειδοποίησαν τον κ.Σαρρή περί της επικινδυνότητας των δραστηριοτήτων του, εφόσον αυτές είναι ποινικοποιημένες στα κατεχόμενα.

    Προβληματίζομαι επίσης με την οικιότητα που φαίρεται να έχει επιδείξει ο κ. Σαρρής αναφορικά με κύκλωμα που επιτρέπει την πρόσβαση σε νεαρά άτομα και σε ομοφυλόφιλα άτομα στα κατεχόμενα.

    Εν ολίγοις, αφού η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη δραστηριότητα και αφού η επί πληρωμή προσφορά ερωτικών υπηρεσιών ενδεχομένως να είναι παράνομη, δεν υπάρχει πιθανότητα το κύκλωμα αυτό να είναι αντιληπτό και αποδεκτό από τις κατοχικές αρχές;

    Αν αυτό δεν ήταν αντιληπτό στον κ. Σαρρή λόγω του πάθους του, οι μυστικές μας υπηρεσίες δεν διαισθάνθηκαν τον κίνδυνο ότι ο κ. Σαρρής μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού όπου για να απαλλαχθεί από τον εκβιασμό θα απαιτείτο να αποκαλύψει ζωτικές πληροφορίες του κράτους;

    Εκτός αν οι μυστικές μας υπηρεσίες είναι υπέραπασχολημένες με το να φακελλώνει αγανακτισμένους και να μπουκάρει στα σπίτια αντιφρονούντων δικηγόρων.

    ReplyDelete
  9. επεσαν οι μασκες.ο γιος του πραξικοπηματια ευδοκα εκτος απο μασονος και αναρχικος ειναι και γκευ.

    ReplyDelete
  10. Ορθά το λέει ο Ακκανούρης πιο πάνω πως "οι μυστικές μας υπηρεσίες είναι υπέραπασχολημένες με το να φακελλώνει αγανακτισμένους και να μπουκάρει στα σπίτια αντιφρονούντων δικηγόρων", αντί να βλέπουν το καθήκον τους.

    Το καθήκον τους, στην προκειμένη περίπτωση ήταν να βοηθήσουν τον κο Σαρρή, που όντας πολιτικός στόχος του εχθρού, έπρεπε να λάβει συμβουλές και να ενημερωθεί κατάλληλα. Απεναντίας, τον άφησαν να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του θηρίου.

    Όσον για τον ισχυρισμό του PSE ότι τάχα ο Σαρρής "έκανε τα παρτούδκια του στα κατεχόμενα και μάλιστα με ανήλικους", αυτά να τα λές αλλού. Ουδεμία απόδειξη υπάρχει: υπάρχει ένας ισχυρισμός από την παράνομη κατοχική αστυνομία, που είναι όργανο του κατοχικού στρατού. Αν πιστεύεις ό,τι σου λεν, καλώς, αλλά δεν δικαιούσαι να κατηγορείς κάποιον για τέτοιο έγκλημα χωρίς αποδείξεις.

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

    ReplyDelete
  11. Προς Ανώνυμο Χαζοπούλι

    που λέει πως "επεσαν οι μασκες":
    Ο Πέτρος ουδέποτε φόρησε μάσκα. Πάντα μας τα λέει υπεύθυνα και επώνυμα, με υπογραφή και διεύθυνση.

    ReplyDelete
  12. Άχριστος17 October 2011 at 18:54

    @P.S.E: Τι αποδεικτικά στοιχεία έχεις για τους ισχυρισμούς σου για το τι έκανε ο Σαρρής στα κατεχόμενα; Εκεί όπου δεν έχουμε όλα τα στοιχεία, καλά κάνουμε να είμαστε λίγο μετρημένοι αντί να αναπαράγουμε φήμες οι οποίες ενεργούν εις βάρος συμπολιτών μας. Οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει θύμα εκβιασμού. Είτε είναι ένας ετεροφυλόφιλος υπουργός που ξενογαμεί σε μπουρδέλα των κατεχομένων, είτε είναι ευυπόληπτο ετεροφυλόφιλο δημόσιο πρόσωπο που παίζει σε καζίνα των κατεχομένων είτε είτε είτε. Το πρόβλημα δεν είναι η ομοφυλοφιλία, αλλά το γεγονός ότι η κοινωνία την αναγκάζει να ντουλαπώνεται, έτσι; Για να εξηγούμαστε.

    ReplyDelete
  13. >>Εκτός αν οι μυστικές μας υπηρεσίες είναι υπέραπασχολημένες με το να φακελλώνει αγανακτισμένους και να μπουκάρει στα σπίτια αντιφρονούντων δικηγόρων.


    Εμ, πόσα να προλάβουν οι μυστικές υπηρεσίες... Τους διοργανωτές των εκδηλώσεων έξω από το προεδρικό, τους φοιτητές, τα ιστολόγια, τις εφημερίδες, τους δημοσιογράφους... Να προτείνει ο Καζαμίας να αυξηθεί ο προϋπολογισμός για τις μυστικές υπηρεσίες για να μπορούν να μας προλαβαίνουν όλους. Με τέτοια απόδοση, είμαστε πολύ χαμηλά στην αξιολόγηση των αυταρχικών καθεστώτων. Αν δεν δουλέψουμε σκληρά, ούτε στο final four δεν μας βλέπω. Χάσαμε την eurovision, να χάσουμε και εδώ; Εμπρός στον δρόμο που χαράσει ο αδελφός μας Άσσαντ. Δώστε περισσότερα λεφτά στην ΚΥΠ και στην Επαγρύπνηση. We are at war with everybody. We have always been at war with everybody.

    ReplyDelete
  14. Είναι οι Αγανακτισμένοι που φακελώνουν πολίτες γιατί είναι αυτοί που έχουν τα πόστα μέσα στες υπηρεσίες και ήταν πάντα αυτοί που ήταν το κράτος.

    ReplyDelete