Sunday 19 September 2010

Η ΠΕΟ απειλεί και επιτίθεται σε αντικατοχικούς ΤουρκοΚύπριους

Οι Αντιστασιακοί ΤουρκοΚύπριοι Απαντούν


Η αισχρότητα της ψευδοαριστεράς που κυβερνά τον τόπο μας δεν έχει φαίνεται κανένα πλέον ιερό και όσιο, στην προσπάθειά της να επιβάλει στο νησί μας το καθεστώς Εθνοφυλετικού διαχωρισμού του λαού μας το οποίο οραματίζεται σε συνεργασία με τις δυνάμεις του Ιμπεριαλισμού και Κεφαλαίου τις οποίες έχει αγκαλιάσει.

Η "τελική λύση" διζωνικής την οποία σχεδιάζει η προδοτική ηγεσία της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ και των φερέφωνών της είναι αδύνατο να στηριχτεί χωρίς την κινητοποίηση των μηχανισμών απειλών, σπίλωσης και επιθέσεων εις βάρος όλων όσων αντιστέκονται στην Κατοχή.

Μέχρι στιγμής οι μηχανισμοί αυτοί έχουν στοχεύσει όλα τα άτομα και οργανώσεις πατριωτών ΕλληνοΚυπρίων που αντιτίθενται στην επιβολή λύσης απαρτχάιντ στο νησί μας.

Η αλαζονία των κυβερνώντων έχει περάσει πλέον και σε νέα φάση. Ούτε οι αντικατοχικοί ΤουρκοΚύπριοι πλέον μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς από τις δυνάμεις της ψευδοαριστεράς, τα φερέφωνα και τους συμμάχους της.

Μέλη της ΠΕΟ απείλησαν φραστικά και επιτέθηκαν με τη γλώσσα του σώματός τους σε μέλη και υποστηρικτές του Κόμματος Νέα Κύπρος (Yeni Kibris Partisi) για το "ατόπημά" τους να αναρτήσουν πανό ενάντια στην Κατοχή στα πλαίσια της δικοινοτικής εκδήλωσης για την Ημέρα Ειρήνης στη νεκρή ζώνη, την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην δημοσίευση μάλιστα των όσων διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση, η ηγεσία της ΠΕΟ έσπευσε ψευδώς να διαψεύσει τα γεγονότα. Αντί απολογίας για την αιχρότητά τους αυτοί και τα φερέφωνά τους έσπευσαν να συγκαλύψουν την επίθεση. Η ξεδιαντροπιά τους δε γνωρίζει κανένα όριο στην προσπάθεια τους να επιβάλουν μια άδικη λύση στο λαό μας.

Το ιστορικό των δημοσιεύσεων

Στις 6 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα "Καθημερινή" Κύπρου δημοσίευσε ένα άρθρο του Νίκου Στέλγια στο οποίο καταγγελόταν η παρέμβαση της ΠΕΟ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ημέρα Ειρήνης στη αποστρατικοποιημένη ζώνη, την 1η Σεπτεμβρίου.

Στο άρθρο με τίτλο ''Η ΠΕΟ ζήτησε την αφαίρεση τ/κ αντικατοχικού πανό'' αναφερόταν ότι:

"Το μαυρόασπρο πανό έγραφε στα τούρκικα το σύνθημα «Διαμαρτυρόμαστε για την κατοχή»".

Τουρκοκύπριοι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ημέρα Ειρήνης στη νεκρή ζώνη, την 1η Σεπτεμβρίου, η ΠΕΟ ζήτησε την αφαίρεση ενός αντικατοχικού πανό.

Σύμφωνα με τα μέλη του τουρκοκυπριακού κόμματος Νέα Κύπρος (YKP) και διαφόρων τουρκοκυπριακών αριστερών ομάδων, η ΠΕΟ αντέδρασε στο πανό που έφερε το σύνθημα «Διαμαρτυρόμαστε για την κατοχή», με το πρόσχημα ότι θέτει σε «κίνδυνο» το μέλλον των δικοινοτικών κινητοποιήσεων, και συνεργάστηκε με τα μέλη της δύναμης του ΟΗΕ για την απομάκρυνσή του από τον χώρο της εκδήλωσης."
από:
http://kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=26892&show=Y

Στις 8 Σεπτεμβρίου η ΠΕΟ διά του Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα της Χρίστου Τομπάζου σε επιστολή του προς την εφημερίδα διέψευσε το δημοσίευμα.

Όπως γράφει στο άρθρο της με τίτλο " Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΕΟ σε άρθρο της ''Κ'':
"Σε ανακοίνωση του προς την εφημερίδα μας, ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας ΠΕΟ, Χρίστος Τομπάζος, εκφράζει τη διαφωνία του με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα, στις 6/9/2010 με τίτλο ''Η ΠΕΟ, ζήτησε την αφαίρεση Τ/κ αντικατοχικού πανό'' και διαψεύδει ως ανυπόστατες τις πληροφορίες...

...Επί της ουσίας διαψεύδουμε κατηγορικά ότι η ΠΕΟ ζήτησε και μάλιστα, όπως αφήνει το δημοσίευμα να εννοηθεί, συγκρουσιακά κάτι τέτοιο."
Εδώ:
http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=27082&show=Y

Η κορυφή λοιπόν της ηγεσίας της ΠΕΟ έσπευσε να υποστηρίξει ότι οι ΤουρκοΚύπριοι ανέφεραν ψευδώς τα γεγονότα. Η πράξη τους δεν είναι ένα ολίσθημα αλλά μια συνειδητή απόκρυψη της αλήθειας και συγκάλυψη των όσων αισχρών διέπραξαν στην εκδήλωση.

Δημοσιεύουμε πιο κάτω σε μετάφραση από την ομάδας σύνταξής μας την απάντηση του Εκτελεστικού Γραφείου του Κόμματος Νέα Κύπρος (Yeni Kibris Partisi) στα ψέματα της ηγεσίας της ΠΕΟ.

Η απάντηση ζωγραφίζει ξεκάθαρα το πεδίο μέσα στο οποίο καλούμαστε όλοι να αγωνιστούμε για την επανένωση του νησιού μας ενάντια στην Κατοχή. Αποκαλύπτει την αισχρότητα της ψευδοαριστεράς και των "προοδευτικών" οργανώσεών της, αλλά και την συμπόρευσή της με όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν να μετατρέψουν το νησί μας και το λαό μας σε μια πηγή διαρκούς αδικίας και καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη βάση του Εθνοφυλετικού διαχωρισμού.

Ομάδα Σύνταξης Ενδο~Μήδεια / Cyprus IndyMedia Editorial Collective

***



Αγαπητή Σύνταξη της "Καθημερινής,

Έχουμε διαβάσει την απάντηση της ΠΕΟ στην εφημερίδα "Καθημερινή" σχετικά με την εκδήλωση της 1ης Σεπτεμβρίου 2010 και μας προξένησε έπληξη το γεγονός ότι η ΠΕΟ προσπάθησε να κρύψει ή να διαστρεβλώσει τι έχουν κάνει την 1η Σεπτεμβρίου. Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν. Ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να δουν, μπορούσαν να ακούσουν τα συνθήματά μας, να δουν τα πανό μας και την κίνησή μας μακρυά από το χώρο της εκδήλωσης όταν η ΠΕΟ επέβαλε τη θέση της.

Η ΠΕΟ έστειλε την απάντησή της στην εφημερίδα "Καθημερινή" στις 6 Σεπτεμβρίου 2010 λέγοντας ότι αυτό δεν ήταν μεγάλο ζήτημα, αλλά για μας, ως YKP, ναι, είναι ένα τεράστιο θέμα.

Τα Ηνωμένα Έθνη προσπάθησαν να σταματήσουν τη δικοινοτική εκδήλωση επειδή έκριναν και αποφάσισαν ότι ένα από τα πανό μας ήταν προκλητικό. Εκπρόσωποι της ΠΕΟ μας απείλησαν ότι θα χρησιμοποιούσαν βία για να κατεβάσουν το πανό. Ναι, χρησιμοποιούμε την ορθή λέξη όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη "απειλή". Εκπρόσωποι της ΠΕΟ είπαν σε μας, στο Γενικό Γραμματέα του YKP, ότι αν εμείς, οι ίδιοι, δεν κατεβάσουμε το πανό θα χρησιμοποιούσαν βία για να το κλείσουν. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της ΠΕΟ χρησιμοποίησαν φραστική βία σε εκείνο τον χώρο και με τη γλώσσα του σώματός τους μας απειλούσαν.

Είναι ντροπή ότι τα ΗΕ μπορούν να αποφασίσουν να σταματήσουν μια δικοινοτική εκδήλωση κατά το δοκούν. Μετά το 2003 τα ΗΕ συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν βοηθά τις δικοινοτικές εκδηλώσεις, ενώ κυρίως εκείνοι (τα ΗΕ) δημιουργούν προβλήματα στη χρήση της Αποστρατικοποιημένης Ζώνης, του ξενοδοχείου Ledra Palace κτλ. Κάθε φορά δημιουργούν μια μεγάλη γραφειοκρατική λίστα με την οποία προσπαθούν να μας εμποδίσουν από την οργάνωση δικοινοτικών εκδηλώσεων στην Αποστρατικοποιημένη Ζώνη και στο ξενοδοχείο Ledra Palace. Στο παρελθόν το ξενοδοχείο Ledra Palace ήταν μια φωλιά για δικοινοτικές δραστηριότητες, φαίνεται όμως ότι τελευταία έχει γίνει ένα στρατόπεδο για την αποκλειστική χρήση των στρατιωτών των ΗΕ.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2008 και 2009 και την 1η Μαΐου 2009 οργανώσαμε δικοινοτικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Αποστρατικοποιημένη Ζώνη, στις οποίες η ΠΕΟ δε συμμετείχε και στις οποίες ξανά τα ΗΕ προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδεια, αλλά λόγω της ενότητας των οργανωτών απέσυραν τις απαιτήσεις τους και οι δικοινοτικές εκδηλώσεις έγιναν με επιτυχία.

Είναι αισχρό διότι η ΠΕΟ χρησιμοποιεί κάθε φορά τον όρο "σύντροφοι" αλλά μας εγκατέλειψαν μόνους μας ενάντια στους στρατιώτες των ΗΕ. Όχι μόνο μας εγκατέλειψαν μόνους αλλά και μας απείλησαν και μας επιτέθηκαν φραστικά και με τη γλώσσα του σώματος τους στο χώρο. Εκπρόσωποι της ΠΕΟ ήρθαν μαζί με τους στρατιώτες των ΗΕ και προσπάθησαν να μας επιβάλουν ποια πανό και ποια συνθήματα θα απαγορεύονταν.



Παρά τούτο, με την ενότητα των Κυπρίων, ΤουρκοΚυπρίων και ΕλληνοΚυπρίων, κάποιες ομάδες και κόμματα, τα μέλη του YKP, το πολιτιστικό Κέντρο BARAKA, την Πλατφόρμα Κυπριακής Νεολαίας (KGP) και κάποιων συνδικαλιστών, αντισταθήκαμε και επικρατήσαμε της αλαζονικής συμπεριφοράς των ΗΕ καθώς επίσης και των γραφειοκρατικών πανό της ΠΕΟ.

Η ΠΕΟ δεν ήταν μαζί μας στη διάρκεια των τελευταίων 3 χρόνων και εμφανίστηκαν ξαφνικά να συμμετέχουν στη δικοινοτική εκδήλωση στην Αποστρατικοποιημένη Ζώνη. Θέλουμε να τους καλωσορίσουμε αλλά ευχόμαστε την επόμενη φορά να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και να δείξουν αλληλεγγύη στους συντρόφους τους, διότι εμείς ως YKP, γνωρίζουμε τι επιθυμούμε. Επιθυμούμε την επανένωση της Κύπρου και των Κυπρίων και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτή. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα πανό μας, τα συνθήματά μας σε όλα τα επίπεδα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Εκτελεστικό Γραφείο YKP
13/9/10
~~~~~~~~~~

Περαιτέρω

"Απίστευτο και όμως ΑΚΕΛικό!
Η ΠΕΟ υπονομεύει το τουρκοκυπριακό, αντικατοχικό κίνημα

Όταν οι «επαναπροσεγγιστές» του ΑΚΕΛ απαγορεύουν στους ίδιους τους Τουρκοκύπριους να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ενάντια στην τουρκική κατοχή, τότε εύλογα διερωτόμαστε: Με ποιους επιθυμούν επανένωση; Με Τουρκοκύπριους που αντιτάσσονται στην παράνομη κατοχή και το ψευδοκράτος ή με τους Τούρκους έποικους και τους γκρίζους λύκους;..."
http://www.metopo.org.uk/dt2010009015-ekdilosipeo.html

~~~~~~~~~~~~~~~

15 comments:

  1. Αυτός είναι ο ρατσισμός της ΠΕΟ και του ΑΚΕΛ.

    ReplyDelete
  2. Ρε υποκριτές και φαρισαίοι ψευδο-επαναπροσεγγιστές και ψευτο-αριστεροί σας ενόχλησε η μαζικότητα της εκδήλωσης και επειδή δεν βρήκατε κάτι άλλο να γράψετε διυλίζετε τον κώνωπα!!! Απαντήστε ρε, εσείς ήσασταν στην εκδήλωση; Και φυσικά ΟΧΙ!

    ReplyDelete
  3. Ρε παιδιά, σας κατέβηκε και ο Anef_Oriwn να παριστάνει τον επαναπροσεγγιστή;

    Πες μας ρε Anef Πρωμιθέα, εσύ που αποκλείεις την επιστροφή των ε/κ στις εστίες τους για χάρη των εποίκων, πως προωθείς την επαναπροσέγγιση;

    ReplyDelete
  4. Καλά σας λαλεί...

    Ο προηγούμενος Ανώνυμος κατονομάζει τον "Προμιθέα" πιό πάνω ως κλώνο του καθεστωτικού πράκτορα που είναι γνωστος με το ψευδώνυμο Anef_Oriwn. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μήν είναι. Αλλά τα λόγια του είναι πιστό αντίγραφο της ρομποτικής "φιλολογίας" επιχειρημάτων που εκτοξεύουν τα ρομποτάκια των σε όλους τους επικριτές.

    Καλά του λέει: "ρε κουττούκι, πως θα γίνει επαναπροσέγγιση όταν θα έχει θεσμοθετηθεί ο ρατσιστικός διαχωρισμός μεταξύ των κοινοτήτων μας που τώρα επιβιώνει μόνο λόγω της δύναμης των όπλων; Όταν θα έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και Φυλετικοί Νόμοι, τούτο θα συνενώσει ή θα διαχωρίσει περισσότερο τους λαούς μας;"

    Θα έπρεπε να του πεί επίσης: "ρε μιγκριλίδιο, {δηλαδή 'πολύ ΜΙκρέ ΓΚΡΙζε Λύκε'}, αφού θέλεις να το παίζεις ελληνιστί, γιατί δεν μαθαίνεις να γράφεις το Προμηθέας ορθά;".

    Άτε, uzalistika

    ReplyDelete
  5. Ά το ρατσιστούιν!

    Δα'μαί τούτοι λέν πως η ηγεσία ΠΕΟ/ΑΚΕΛ έκαμεν ανοικτή πολιτική επίθεση σε αντικατοχικούς ΤουρκοΚύπριους!

    Εσύ λέεις "διυλίζετε τον κώνωπα". Ποιούς υπηρετείς ρε; Καλά να θέλεις να υπηρετείς τους σταλινικούς, χαλάλιν, αλλά να θέλεις να υποστηρίξεις την απόπνιξη, την αποσιώπηση της αντικατοχικής φωνής των Τ/Κυπρίων;

    Που εφτάσαμε, θεέ μου;
    Αντροπήν πλέον.

    ReplyDelete
  6. "Πρωμιθέα", όλοι ξέρουμε πως είσαι ο Anef_Oriwn,το γνωστό bot της Επαγρύπνησης, ο πράκτορας προπαγάνδας του ΑΚΕΛ στο διαδίκτυο.

    Τώρα υπερασπίζεσαι και τον φασισμό κατά των Τουρκοκυπρίων; Ντροπή σου φασίστα!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Η αλαζονία, η επιθετικότητα και τα ψέματα των ψευδοαριστερών οργανώσεων που περιλαμβάνουν τις ηγεσίες του ΑΚΕΛ, της ΕΔΟΝ και της ΠΕΟ δεν είναι κάτι καινούριο για όλους εμάς που συμμετείχαμε στις διεθνιστικές αντι-ιμπεριαλιστικές προσπάθειες πολλών κοινοτήτων του νησιού μας.

    Όλοι μας που παραστήκαμε σε εκδηλώσεις και πορείες ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τους σχεδιασμούς του ζήσαμε από πρώτο χέρι την αισχρή συμπαιγνία των με τον Κρατικό μηχανισμό και τους ίδιους τους ιμπεριαλιστές.

    Οι συνειδητές προσπάθειές τους κάθε φορά να συγκαλύψουν τα εγκλήματά τους δείχνει και το αγαθό των προθέσεών τους.

    Για όλους εκείνους ανάμεσα μας που πάσχουν από το σύνδρομο της επιλεκτικής μνήμης θέλω να υπενθυμίσω ότι οι πράξεις και η δράση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, της ΠΕΟ και της ΕΔΟΝ είναι ακριβώς οι ίδιες εδώ και πολλά χρόνια. Με τη βοήθεια ατόμων-συνειδητών πρακτόρων τους- μέσα στην εναλλακτική κοινότητα και με την ανοχή και τη συμπαίγνια των ούτω καλούμενων ανεξάρτητων αριστερών οργανώσεων προσπάθησαν να χειραγωγήσουν και να καπελώσουν κάθε ανεξάρτητη αντι-ιμπεριαλιστική προσπάθεια.

    Αφού γέμισαν το πολιτικό πεδίο με κενά συνθήματα επιτέθηκαν ενάντια σε κάθε φωνή αντίστασης στους σχεδιασμούς τους με δηλητηριώδης επιθέσεις, διασπορά φημών και ψεμάτων, απειλές και πραγματική βία.

    Η ανακοίνωση του YKP δίνει ένα πραγματικό, ηθικό και ουσιστικό τέλος στα ψέματά τους.

    Έχουμε βιώσει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά σε πολλές εκδηλώσεις, συναντήσεις και πορείες από τα πιόνια και τους συνεργάτες των ηγεσιών των ΑΚΕΛ, ΠΕΟ και ΕΔΟΝ και τη συνεργασία τους με τον Κρατικό μηχανισμό και κυρίως με την αισχρή σχέση των με την αστυνομία.

    (συνεχίζεται)

    ReplyDelete
  9. Για χάρη της ιστορίας θα ήθελα να θυμίσω κάποιες από τις βρωμιές τους:

    Μέλη του ΑΚΕΛ, της ΠΕΟ και της ΕΔΟΝ συνεργαζόμενοι με την αστυνομία στοχοθέτησαν ανρχικούς στην μεγαλύτερη αντιπολεμική πορεία της τελευταίας δεκαετίας μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ το Μάρτιο του 2003. Μέλη της αστυνομίας επιτέθηκαν και έδειραν αναρχικούς, τους συνέλαβαν και με πλαστές κατηγορίες τους έριξαν στη φυλακή. Τα μέλη των ΑΚΕΛ, ΠΕΟ και ΕΔΟΝ κατεύθυναν ουσιαστικά την αστυνομία λέγοντάς:
    "ΠΙάστε τον τούτον εν αναρχικός!"

    Συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις κατοχής των Βρεττανικών βάσεων στην Επισκοπή και το Ακρωτήρι στοχοθετώντας αναρχικούς και ανεξάρτητους ακτιβιστές σε διαμαρτυρία ενάντια στις Βρεττανικές βάσεις τον ίδιο περίπου χρόνο. Οι οργανωτές εγκατέλειψαν τους διαδηλωτές στα γκλόμπ των κατοχικών δυνάμεων σε εκδήλωση στην οποία κύριος ομιλητής ήταν ο τότε πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας.

    Αρνήθηκαν να δώσουν τη σκηνή στην ομάδα θεάτρου του ΤουρκοΚυπριακού Πολιτιστικού κέντρου Baraka σε πορεία ενάντια στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Η ομάδα παρουσίασε το θεατρικό της στο ανεξάρτητο τμήμα της πορείας την ώρα που τα μέλη της ΕΔΟΝ έμπαιναν στα λεωφορεία για να φύγουν.

    Αρνήθηκαν να περιμένουν την άφιξη των ΤουρκοΚυρίων στο χώρο της ΠΛατείας Ελευθερία για την ίδια πορεία. Στις διαμαρτυρίες και επικλήσεις μας να περιμένουν και ότι οι συμπατριώτες μας περνούν το οδόφραγμα απάντησαν:
    "Εμείς λέμε πότε να ξεκινήσουμε!"

    Συνεργάστηκαν με την αστυνομία, απείλησαν και ανάγκασαν ομάδα αναρχικών να αφαιρέσει το πανό τους από την εκδήλωση για την Πρωτομαγιά που οργάνωνε η ΠΕΟ την 1η Μαίου 2007.

    Αρνήθηκαν το δικαίωμα σε ΤουρκοΚύπριους συντρόφους να μιλήσουν στην πορεία ενάντιασ την πρεσβεία του Ισραήλ το 2008. Στην πορεία κύριος ομιλητής ήταν ο νυν ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριαού.

    Κατάτη διάρκεια της πορείας μέλη των ελεγχόμενων από την ηγεσία του ΑΚΕΛ οργανώσεων επιτέθηκαν και έδειραν μέλη ομάδας αναρχικών, σκϊζοντας τις σημαίες και τα φυλλάδια των.

    Αυτή είναι η συνειδητή πορεία που η ηγεσία των οργανώσεων ΑΚΕΛ, ΠΕΟ και ΕΔΟΝ έχει επιλέξει.

    Η επίθεση ενάντια τα μέλη του YKP δεν είναι ούτε τυχαία ούτε ήσσονος σημασίας.

    Είναι η επιτομή της συνειδητής και καλά σχεδιασμένης πολιτικής των για επιβολή της "τελικής λύσης" διζωνικής στο λαό μας.

    Η ανακοίνωση του YKP αποκαλύπτει επιτέλους την προδοσία και τους σχεδιασμούς τους σε όλη την κοινωνία και στις χιλιάδες των γνήσιων αριστερών ανάμεσα στους κύκλους των ανθρώπων του ΑΚΕΛ και της αριστεράς.

    Δε θα περάσουν.

    Σόλων Αντάρτης
    --------------

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Σχόλιο που δημοσιεύτηκε και αφαιρέθηκε
    σήμερα:

    http://groups.yahoo.com/group/cyprus-imc-ellinika/message/1535

    ~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  13. mia filiki simvuli.

    ama svinete ulla ta comments extos pu ta dika sas gineste akoma pio gelioi

    ReplyDelete
  14. re eisaste indymedia eseis?? kseftilismenoi...!!
    eidete potte na svinoun sxolia se indymedia??
    asxeto me to ti grafoun...h poio einai to thema suzitisis...
    OUST RE OUST...

    ReplyDelete
  15. Περί σβησίματος και υπευθυνότητας στην δημοσίευση

    Ένα θαυμάσιο παράδειγμα που μόλις προέκυψε:

    violence calls at indymedia istanbul
    avi haligua
    http://lists.indymedia.org/pipermail/www-features/2010-September/0927-7n.html

    Petros Evdokas
    http://lists.indymedia.org/pipermail/www-features/2010-September/0927-ie.html

    Η νοούσα νοείτω.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete