Wednesday 28 July 2010

Μελανοχίτωνες ~ Ερυθροφασίστες: τα Ναρκοπέδια της Επερχόμενης Σύγκρουσης



Εκ Δεξιών:
"Θέλουμε να δηλώσουμε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την υπόθεση ξυλοδαρμού μετανάστη, στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λευκωσία το βράδυ της 20ης Ιουλίου του 2010":
ΕΛΑΜ:
Δελτίο τύπου σχετικά με τον ξυλοδαρμό μετανάστη στην Λευκωσία
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

Εξ Αριστερών:
"Στις 20 Ιουλίου η ώρα 22:00, μετά το τέλος αντικατοχικής πορείας, 15 άτομα μέλη του ΕΛΑΜ κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν σε ένα νιγηριανό φοιτητή επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα του δέρματος του. Έπειτα από κυνηγητό ο άτυχος νέος κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και οι διώκτες του τον ξυλοκόπησαν και έσπασαν και το αυτοκίνητο που τον κτύπησε."
Ένωση Αναρχικών / Ελευθεριακό Δίκτυο Φάλιες / Πλανόδιο Στέκι Δρόμου:
Κάλεσμα γιά Αντιφασιστική Συγκέντρωση με τίτλο
"Καμιά Ανοχή Στους Εθνικιστές- Νεο Ναζί"
http://tinyurl.com/falies-elam

Οι δύο αντικρουώμενες τοποθετήσεις και ισχυρισμοί πιό πάνω ντροπιάζουν και εκθέτουν την "ανεξάρτητη αριστερά" ανεπανόρθωτα. Εμφανίζεται η δήθεν αναρχική παράταξη να εκτοξεύει κατηγορίες ανυπόστατες μόνο και μόνο επειδή τις είπε η Χαραυγή (σκέτη αντιγραφή των σταλινιστών), ενώ η ρατσιστική-σωβινιστική οργάνωση ΕΛΑΜ εμφανίζεται να έχει ήθος και πολιτική συνέπεια. Ούτε καν να ελέγξουν τα στοιχεία τους δεν μπορούν οι συντρόφοι στις Φάλιες; Τι θα γίνει Δέσπω; Μάριε; Γρηγόρη; Έτσι θα μας κάμνετε ρεζίλι;

Αλλά τα πράματα είναι πολύ χειρότερα από ένα ντρόπιασμα. Αυτές οι ανοησίες μας οδηγούν στον εμφύλιο πόλεμο.

Τα Σενάρια: Υπαρκτά Ναρκοπέδια

1. Το Κάλεσμα είναι μέρος της Πράξης Δεύτερης μιάς στημένης ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ (στο μικρό μας Θέατρο του Παραλόγου). Η παράσταση ονομάζεται "Μιά στο Καρφί και Μιά στο Πέταλο".

Το Κάλεσμα είναι γεμάτο ψέμματα, ανακρίβειες και παντελώς λανθασμένη ανάλυση βγαλμένη από τις σελίδες της Χαραυγής του 1972. Είναι αληθινή τροφή γιά τον φασισμό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό με τον καϋμένο τον Νιγηριανό ήταν η Πράξη Πρώτη:
τα εκατοντάδες μέλη του ΕΛΑΜ ζυγημένοι και στοιχημένοι σε απόλυτη πειθαρχία δεν έσπασαν την πειθαρχεία τους βέβαια γιά να τρέχουν ξωπίσω έναν κακομάζαλο την ώρα που είχαν και εκείνοι σημαντικούς ρόλους και συμμετοχή στο Υψηλό Θέατρο του Παραλόγου εκεί έξω από το αντικατοχικό συλλαλητήριο.

Εκείνοι που επιτέθηκαν στον άνθρωπο είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. Είναι γνωστή η διασύνδεση του ΕΛΑΜ με τη Χρυσή Αυγή και με τους Ασφαλίτες Ελλαδικών Πόλεων, κυρίως της Αθήνας αλλά και αλλού στην επαρχία. Μέλη αυτών των υπηρεσιών εμφανίστηκαν αρκετές φορές στην Κύπρο προσποιούμενοι τους "φασίστες" ενώ επιδίδονται σε πράξεις ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ (θυμάστε το μέλος της Αστυνομίας Κύπρου που έσπασε στο ξύλο ένα ΤουρκοΚύπριο δημοσίως σε ένα καφέ και οι "προοδευτικές" εφημερίδες το ανέφεραν ως "επίθεση της Χρυσής Αυγής";) Το ΕΛΑΜ - όπως και η ΕΦΕΝ πριν μερικά χρόνια - υπόκεινται μιά σκευωρία με τού'ν το στημένο περιστατικό μέσω της δράσης ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ. Έχουν ευθύνες, βέβαια, γιά την λανθασμένη τους ιδεολογία, αλλά όχι γιά τις πράξεις άλλων που γίνονται στο όνομα τους γιά αλλότριους σκοπούς.

Κρίμα που το ΕΛΑΜ (μαζί και με κάποιους Γά-αρους) ελκύει τόσα καλά παιδιά που δεν μπορούν να δουν που τους οδηγεί η ανόητη τους και ρατσιστική ηγεσία - στο στόμα του (Γκρίζου) Λύκου. Διότι η ηγεσία ελέγχει μεν τις πράξεις της πλειονότητας των μελών της (ευτυχώς!) αλλά δεν ελέγχει πολιτικά την οργάνωση. Η δράση ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ από την πίσω πόρτα, σε συνδυασμό με την δράση ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ στην απέναντι παράταξη είναι ο πραγματικός μηχανισμός ελέγχου, το καρόττο και μαστίγιο που σπρώχνουν ή τραβούν την οργάνωση όπου την θέλουν κάποιες πολύ πιό σκοτεινές δυνάμεις.


2. Οι ψευδο-αναρχικοί και ψευδο-επαναστάτες που έστειλαν το "αντιφασιστικό" Κάλεσμα έχουν ήδη διαβληθεί και υπονομευθεί:
ο- από ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ (βλέπε Ασφάλεια Αθηνών και Λευκωσίας),
ο- από λεφτά του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ,
και,
ο- από ρατσιστές ανθέλληνες ψευδο-αναρχικούς ψευδο-αριστερούς δορυφόρους της ηγεσίας του ΑΚΕΛ που κάμνουν πως είναι η ηγεσία της "ανεξάρτητης αριστεράς".

Οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ της ψευδο-επαναστατικής κοινότητας έφτασαν πολύ κοντά στο να κάψουν την Εντός των Τειχών Λευκωσία τον Δεκέμβριο - θυμάστε τα γεγονότα που αποκαλύψαμε εδώ;
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/12/blog-post_07.html

Και μόλις που συγκρατήθηκαν από πιό νούσιμους (πάλι με πολιτική μας παρέμβαση) από το να αιματοκυλίσουν την Αντιφασιστική Πορεία αργότερα τον ίδιο μήνα. (Αντί αυτού πυρπόλησαν το οίκημα του Αποέλ και βανδάλισαν σπίτια μεταναστών στην Παληά Πόλη).

Το ποιοί ακριβώς είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ της δήθεν Antifa παράταξης, το ανέπτυξαν σε πολύ καλό βάθος οι σύντροφοι της Σοσιαλιστικής Έπαλξης Εμπροσθοφύλακας σε δύο τους κείμενα εδώ:
Αντιφασιστική Δράση: o εισαγόμενος «αντιφασισμός»
http://www.efylakas.com/archives/1752
και εδώ:
Οι φασίστες “αντιφασίστες” κατά του «Δεν Ξεχνώ»
http://www.efylakas.com/archives/1745

Τώρα οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ μες την ψευδο-αναρχική κοινότητα ανασυγκροτούνται και προσπαθούν να παρασύρουν τον καλό κόσμο της ανεξάρτητης αριστεράς σε νέες συγκρούσεις και φανατισμό. Στόχος η Διχόνοια.


3. Δηλαδή:

Πράξη Πρώτη: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ "εκ δεξιών" επιτίθενται σε Νιγηριανό με τρόπο που να μοιάζει πως είναι πολιτική πράξη του ΕΛΑΜ.

Πράξη Δεύτερη: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ "εξ αριστερών" κινητοποιούν την "αντιφασιστική" αναρχοαυτόνομη αριστερά δημοσιεύοντας με το Κάλεσμα τους και μια "ανάλυση" που απηχεί μόνο σε ήδη φανατισμένους και δογματισμένους, με στόχο να ελέγξουν ολόκληρη την παράταξη ρίχνοντας την ενάντια στις πράξεις των συναδέλφων τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ που δρουν "εκ δεξιών". Με την αδρεναλίνη της σύγκρουσης η "ανάλυση" αγκαλιάζεται από τους πολιτικά αφελείς και διαδίδεται το δόγμα πιό πλατειά, επεκτείνοντας το πεδίο επίδρασης των ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ.

Ο λαός μας σιγά σιγά πολώνεται μέσα από τα θεατρικά και στημένα επεισόδεια. Θαυμάσιο και τραγικό παράδειγμα το η απεχθής απόπειρα φόνου ενάντια στον Βάσσο Λυσσαρίδη όπου σκοτώθηκε ο Δώρος Λοϊζου - μιά τέλεια στημένη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ που αποσκοπούσε στο να διαλυθεί η λιγοστή ενότητα είχαν καταφέρει τότε να κτίσουν οι διάφορες μέχρι τούδε αντιμαχόμενες παρατάξεις. Τότε και σήμερα, ο στόχος αυτών των ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ είναι να διασπαρεί η Διχόνοια


4. Προς Τι;

Ο μόνος τρόπος να επιβληθεί η Διζωνική πλέον, αφού φανερά ο λαός δεν τη θέλει και εκφράζεται, αυτο-οργανώνεται και κινητοποιείται εναντίον της, είναι να διασπαστεί η ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο. Αν μας καταφέρουν να οδηγηθούμε ξανά σε εμφύλιο θα είναι πανεύκολη μιά νέα "ειρηνευτική" επιχείρηση από τις κατοχικές δυνάμεις Αγγλίας - Τουρκίας ή ακόμα και δυνάμεις από την "Μάνα της Δημοκρατίας" - τις ΗΠΑ - ώστε να μας επιβάλουν την ρατσιστική λύση όπως την θέλουν.

Η Πράξη Πρώτη είναι μέρος του πρόσφατου σχεδίου γιά να καταληφθεί η παράταξη του ΟΧΙ από φασίστες, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, καιροσκόπους, ρατσιστές, εθνο-σωβινιστές και άλλους παληάνθρωπους ώστε να κατακερματιστεί.

Η Πράξη Δεύτερη είναι μέρος του σχεδίου να συμπαρασυρθεί η Αριστερά μες την παράταξη του ΝΑΙ (αφού δεν έχουν πλέον κόσμο, πρέπει να εξαπατήσουν κάποιους να τους ακολουθήσουν), και να τεθεί η όλη παράταξη υπό τον έλεγχο ενός πιό αυταρχικού Κράτους συν τις δυνάμεις του διεθνούς παρακράτους. Θυμηθήτε τα παρακάλια των δήθεν αναρχικών όπου ζητούσαν να καταλύσει η Αστυνομία το Σύνταγμα και να επιτεθεί σε ειρηνική διαδήλωση του ΕΛΑΜ ή και τα παρακάλια να "τεθεί εκτός νόμου" η ΕΦΕΝ όταν δεν έκαμε τίποτα παράνομο:
Σπρώχνουν το Λαό στο Φασισμό
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/12/blog-post_27.html
και
Ορθοδοξία, Μοναρχισμός, Βυζαντινισμός, Χειραγώγηση, Λογοκρισία και Αποσιώπηση
http://web.archive.org/web/20071130023737/http://ellinika-cyprus.indymedia.org/newswire/display/342/index.php

Ο έλεγχος της παράταξης θα ασκείται από όργανα ντυμένα με "αριστερό" περιτύλιγμα με την κατάλληλη συνθηματολογία, και με συναισθηματικούς εκβιασμούς από τρομοκράτες και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.


Η τεχνητή σύγκρουση των δύο παρατάξεων - που έρχεται σίγουρα αν δεν την αποτρέψουμε με το κτίσιμο αληθινής απελευθερωτικής λαϊκής κινητοποίησης - είναι ικανή να καταστρέψει τα πάντα στη χώρα μας.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~~

Σχετικά Αναγνώσματα και Πηγές

Ποιές Λύσεις Προτείνουμε
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/09/blog-post.html#proteinoume

Το "Κάλεσμα"
Ένωση Αναρχικών / Ελευθεριακό Δίκτυο Φάλιες / Πλανόδιο Στέκι Δρόμου
http://tinyurl.com/falies-elam
και
http://falies.com/2010/07/26/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9/

Επίσης αναρτήθηκε στις σελίδες μας, εδώ:
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html?showComment=1280268986013#c175055082714670404

Η δήλωση του ΕΛΑΜ γιά το επισόδειο:
Δελτίο τύπου σχετικά με τον ξυλοδαρμό μετανάστη στην Λευκωσία
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

Η φωτογραφία είναι από την Αντιφασιστική Πορεία του Δεκεμβρίου 2009
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/12/blog-post_30.html

~~~~~~~~~

63 comments:

  1. αγαπητε λαθος κανεις.το ελαμ ειναι που χτυπησε το τυπο.μονο αυτοι εκφραζονται τσι,χτυπουν ενα αθωο ατομο και μετα σου πουλανε αθωοτητες.δεν μας ξεγελουν.τους ξερουμε.απο την αλλη οι σταλινικοι φασιστες χτυπουν κυπριους που φορανε φανελα με την ελληνικη σημαια.ιδιοι ειναι.το αν αστυνομικοι και στρατιωτικοι χτυπουν κοσμο και τους συνδεουν με χρυση αυγη που ειναι το κακο?αφου δεκαδες ενστολοι κατα παραβαση ανηκουν σε συτες τις οργανωσεις.απαγορευεται αν ανηκουν σε εθνικιστες οργανωσεις αλλα ζουμεσ την κυπρο.οπου οι ρουσφετολαγνοι δεν τιμωρουνται θα πιασουν τους φονιαδες?

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ λάθος κάνεις. Το κάλεσμα το έκανε η ένωση αναρχικών και το κείμενο το έγραψε το πλανώδιο στέκκι δρόμου. Σύντροφος με τις φάλιες που πότε είσαι, λάθος κάνεις και κοίτα αριστερέ μου ποιους επαινείς γιατί από δεξιά την βγαίνεις και θα σου βρεθούν σύντροφοι οι Ελαμίτες... Ή μήπως γουστάρεις;

    ReplyDelete
  3. πρώτε ανώνυμε η εκδήλωση αύριο εν έχει σχέση ούτε με τους δεξιούς φασίστες ούτε με τους σταλινικούς φασίσστες του ακέλ ούτε με τους ένστολους ακροδεξιούς ούτε με τους ρουσφετολάγνους. τζι εσύ ευδόκα εν καλά να το καταλάβεις επιτέλους τούτο

    ReplyDelete
  4. In a country which scores 1st in racism from all european countries, it is to be expected that organisations and individuals that exhibit anti racist activism are to be labeled extremist. It could not be different, however sad this might be.

    anti racist - anti nationalist

    ReplyDelete
  5. Provokatoriko einai to arthro.. akomi pio provokatoriko oti ekmetaleveste to onoma "indymedia"

    ReplyDelete
  6. σαν δεν ντρεπεστε να λασπωνετε ετσι το ονομα του indymedia.. αλαξτε το σε ρουφιανοιφασιστεςτουελαμ.com να τελιωνει αυτη η ιστορια .. αλλα που θα παει οι μερες σας τελιωνουν αν συνεχισετε.. και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ !
    μακαρι να ειχατε τα κοτσια ν βγειτε και εξω απο τις οθονες και να κανατε κατι αντι απλα να κραζετε.. αλλα στην τελικη αν κανατε κατι εσεις, παλι κανενα νιγηριανο θα δερνατε μες την μακαριου ! και κατσε ρε πετρο θυμηθου και πια αλλα ονοματα ξερεις γιατι σου διεφυγαν ενα-δυο ατομα που δεν αναφερες τα ονοματα τους δημοσιως να το δουν οι φιλοι σας μπατσοι ! ρουφιανοι !

    revuelta
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ

    ReplyDelete
  7. ma giati kirie evdoka ine lanthasmeni i ideologia tou elam ke tis efen? afou ke aftoi ine perifanoi ellines opos esena, ke aftoi antimahonte ton kipro-kentrismo ke aftoi polemoun me sthenos, opos olos o laos alloste, pou afto-organonete ke kinitopoieite enantia stin omospondia ke tin lisi. yiati diaspas tis dinameis tou anti-katohikou ke anti-omospondiakou metopou?

    ReplyDelete
  8. However to target specific anti racist activists, in an article aimed to be read by all kind of racists and police, goes beyond simple bigotry. It's already well into the sphere of deep psycho trouble. I can only feel sorry for you... really..

    antiracist antinationalist

    ReplyDelete
  9. Το μειονέκτημα ενός ανώνυμου καλέσματος είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ποιες είναι οι δυνάμεις που συγκαλούν την οποιαδήποτε εκδήλωση. Οι δε απειλές τραμπούκων δείχνουν και το ποιόν ανθρώπων ακατάλληλων για αυτοοργάνωση και επιβεβαιώνουν όλα όσα στο παρελθόν δημοσιέυσαμε.

    Το όνομά σας παραπέμπει σε μια οργάνωση καινούρια που συνενώνει. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσής σας ξεχυλίζει μίσος ανακρίβειες και διχάζει.

    Ποιοι λοιπόν είστε;

    Οι αναρχικοί που τους καθοδηγεί το μίσος ή μήπως οι αναρχικοί που τους καθοδηγεί η αγάπη;

    Οι αναρχικοί που κλείνουν τα μάτια μπροστά στην Κατοχή ή οι αναρχικοί που αγκαλιάζουν την Ελευθερία ως το ύψιστο αγαθό;

    Οι αναρχικοί που συμμετείχαν σε οργανώσεις χρηματοδοτούμενες από την US AID/UNOPS ή οι έντιμοι αναρχικοί που δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με τον ιμπεριαλισμό και αποχώρησαν, όταν δε ανάλαβαν το χώρο πρωην KARDASH έδωσαν μέχρι και τα έπιπλα στους προκατόχους τους διότι δεν ήθελαν το μίασμα;

    Οι αναρχικοί που δημοσίευσαν έντυπο αγκαλιάζοντας και προωθώντας τα ψέματα του συστήματος για την κάνναβη ή οι αναρχικοί που κινδυνεύουν να φυλακιστούν για την υποστήριξη της αποποινικοποίησης;

    Οι αναρχικοί που θέλουν να τα σπάσουν και να κάψουν την πόλη ή οι αναρχικοί που ακούουν τις φωνές των νούσιμων συντρόφων τους αγωνιστών στην Κύπρο αλλά και εδώ:
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1165849

    Οι αναρχικοί που πιππιλούν τις παραπληροφορίες και τις γνώσεις που άλλοι τους φουρνίζουν -για όλα φταίει ο Γρίβας- ή οι αναρχικοί που μελετούν συνετά την ιστορία σε όλες τις τις πτυχές;

    Οι αναρχικοί που καθοδηγούνται και συνεργάζονται με ερυθροφασίστες γονιδιακούς νεοΝαζί όπως ο Γρηγόρης Ιωάννου ή οι αναρχικοί που αγκαλιάζουν το δικαίωμα των ανθρώπων για αυτοκαθορισμό;

    Οι αναρχικοί ρατσιστές ανθέλληνες ή οι αναρχικοί που αποδέχονται τους άλλους ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας;

    Οι αναρχικοί φαλλοκράτες αυταρχικοί που συμπεριφέρονται στις συντρόφισσες τους σαν κτήμα τους και εκχυδαΐζουν τον Έρωτα ενώ ξεχυλίζουν από ομοφυλοφοβία ή οι αναρχικοί που σέβονται την ελευθερία όλων και την αγκαλιάζουν στις σχέσεις και συναναστροφές τους;

    Οι αναρχικοί που εγκατελειψαν τους συντρόφους τους στους αγώνες τους στα δικαστήρια ή οι αναρχικοί που συμμετείχαν σε δίκτυα στήριξης;

    Οι αναρχικοί που θέλουν να κάψουν τον κόσμο ή οι αναρχικοί που θέλουν να οικοδομήσουν ένα νέο κόσμο βασισμένο σε όλα το όμορφα που επιθυμούμε να ζήσουμε;

    Με τους δεύτερους δηλώνω αναρχικός και πρόθυμος να συνεργαστώ άμεσα, με τους πρώτους δε θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση.

    (συνεχίζεται)

    ReplyDelete
  10. Όσον αφορά τα περί ρουφιανιάς η αντίδραση και οι απειλές σας λεν πολλά. Η ασυνομία βέβαια δε χρειάζεται ρουφιάνους για να γνωρίζει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Μόνον αφελείς αγκαλιάζουν τέτοια επιχειρήματα. Ρωτήστε τους έντιμους και γνήσιους αγωνιστές και αγωνίστριες ανάμεσά σας για τους φακέλους που ανέσυραν οι πράκτορες του Κράτους στα αστυνομικά τμήματα εναντίον τους.

    Με εντυπωσιάζει επίσης η επιλεκτική σας επιλογή να κατηγορείτε εμάς για ρουφιανιά όταν άλλοι στο δίκτυο πολύ πριν από εμας έχουν δημοσιεύσει ονόματα ζωγραφίζοντας ολόκληρο τον εναλλακτικό χώρο.
    http://nekatomata.blogspot.com/2007/11/5-2003-2007.html

    Μήπως είστε οι αναρχικοί που συμμετείχαν και συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες με τον εν λόγω "ανεξάρτητο προοδευτικό"; Χρηματοδοτούμενες από την US AID/UNOPS; Μήπως γι αυτό η επιλεκτική ρουφιανολογία;

    Οι ρουφιάνοι και οι σπίουνοι ζουν ανάμεσά σας. Είναι αυτοί που χρηματοδοτήθηκαν από τον ιμπεριαλισμό. Είναι οι πολιτικοί καθοδηγητές εγκάθετοι της ηγεσίας του ΑΚΕΛ. Είναι όλοι εκείνοι που εδώ και εφτά χρόνια δραστηριοποιούνται ψιθυρίζοντας και σπείροντας ψέματα και ανυπόστατες κατηγορίες εις βάρος μας και χολή και όξος στην κοινότητα με στόχο το διχασμό, την ίδια στιγμή που μιλούν απευθείας με τους Υπουργούς της κυβέρνησης με ένα τηλέφωνο, που αναφέρονται στον Υπουργό Εσωτερικών ως ο Νεοκλής. Που η αστυνομία και οι βουλευτές και Ευρωβουλευτές στις διαδηλώσεις τους απευθύνονται με το μικρό τους όνομα.

    Μόνη τους έγνοια είναι η πρώθηση μιας ρατσιστικής διζωνικής λύσης για τον τόπο μας και της κομματικής γραμμής. Και τη συγκαλύπτουν με ωραιολογίες δήθεν προοδευτικές.

    Μελετήστε τους λοιπόν. Εξετάστε την ελευθεριακή συμπεριφορά τους. Το ποιον της επικοινωνίας τους. Τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα τους. Ποιες θέσεις ελευθερίας αγκαλιάζουν και πως το πράττουν. Πόσον αυταρχισμό και φαλλοκρατία κουβαλούν.

    Οι απειλές δεν μας αγγίζουν.

    Σόλων Αντάρτης ~solon_antartis@yahoo.com
    --------------

    ReplyDelete
  11. "Οι αναρχικοί που δημοσίευσαν έντυπο αγκαλιάζοντας και προωθώντας τα ψέματα του συστήματος για την κάνναβη" ?!?!

    Μήπως αναφέρεσε σε αυτό:

    ROYAL COLLEGE OF PSYCHIATRISTS
    Mental health problems

    There is growing evidence that people with serious mental illness, including depression and psychosis, are more likely to use cannabis or have used it for long periods of time in the past. Regular use of the drug has appeared to double the risk of developing a psychotic episode or long-term schizophrenia. However, does cannabis cause depression and schizophrenia or do people with these disorders use it as a medication?

    Over the past few years, research has strongly suggested that there is a clear link between early cannabis use and later mental health problems in those with a genetic vulnerability - and that there is a particular issue with the use of cannabis by adolescents.

    Depression
    A study following 1600 Australian school-children, aged 14 to 15 for seven years, found that while children who use cannabis regularly have a significantly higher risk of depression, the opposite was not the case - children who already suffered from depression were not more likely than anyone else to use cannabis. However, adolescents who used cannabis daily were five times more likely to develop depression and anxiety in later life.

    Schizophrenia
    Three major studies followed large numbers of people over several years, and showed that those people who use cannabis have a higher than average risk of developing schizophrenia. If you start smoking it before the age of 15, you are 4 times more likely to develop a psychotic disorder by the time you are 26. They found no evidence of self-medication. It seemed that, the more cannabis someone used, the more likely they were to develop symptoms.

    Why should teenagers be particularly vulnerable to the use of cannabis? No one knows for certain, but it may be something to do with brain development. The brain is still developing in the teenage years – up to the age of around 20, in fact. A massive process of ‘neural pruning’ is going on. This is rather like streamlining a tangled jumble of circuits so they can work more effectively. Any experience, or substance, that affects this process has the potential to produce long-term psychological effects.

    Recent research in Europe, and in the UK, has suggested that people who have a family background of mental illness – and so probably have a genetic vulnerability anyway - are more likely to develop schizophrenia if they use cannabis as well."

    μή αναρχικός

    ReplyDelete
  12. Για την Κάνναβη

    Παρ' όλον που είναι θέμα άσχετον με το άρθρο, η τοποθέτηση κάποιων ψευδο-αναρχικών και κάποιων ψευδο-σοσιαλιστών ως προς την Κάνναβη, δείχνει ακριβώς το πως εξυπηρετούν την Άρχουσα Τάξη με τα ψέμματα και τις παραποιήσεις που προωθούν.

    Διαβάστε τι α κ ρ ι β ώ ς ήταν τα πορίσματα της εν λόγω επιστημονικής έρευνας που αναφέρεται πιό πάνω, και ανάλυση των ψεμμάτων που δημοσιεύουν οι διάφοροι, εδώ:
    Καννάβι σε Κάθε Μανάβη
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/03/blog-post_17.html

    Γνωρίζουμε προσωπικά το "καλόπαιδο" που το παίζει αναρχικός - και που τώρα προωθεί την λεγόμενη "Ενωση Αναρχικών" - που δημοσίευσε ΔΙΚΟ του φυλλάδιο γεμάτο με ψέμματα και συνειδητές διαστρεβλώσεις της αλήθειας γιά την Κάνναβη.

    Είναι εκείνος που έκαμνε "αγώνα" γιά την χορτοφαγία και τσακώνετουν με τους συντρόφους του γιά τα δικαιώματα των ζώων ενώ έτρωε μιά πίττα σουβλάκια.

    Πόσον ακόμα θα αφήνουμε τού'ν τους "επαναστάτες" να καθωρίζουν τη μοίρα μας;

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
    ~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  13. ατε ρε... σοβαρά?...έφαε σουβλάκια?...
    Καμιάν άλλη αμαρτία του εν ηξέρετε να μας την πείτε.
    Κάμνουμε συλλογή των αμαρτιών των ατόμων που ξέρετε προσωπικά....

    ReplyDelete
  14. piso pou to dithen enallahtiko prosopeio tze tous epanastatikous sas portous, diakrinonte ksekathara 2 aksiolipita anthropakia pou girefkoun agoniodos simasia.
    oson tze an mashieste na to peksete pefotismenoi igetes tze rizospastika montella, klapsourizontas pou den sas anagnorizete i politiki iperaksia pou prospathite na klepsete, i okka en tetrakosia,
    eisaste yia klamata - enas fontamentalistis xristianos pou girefkei pateres tze agnotites tze enas enotikos astoulis pou tin iden tze gourou ton hippidon...

    ReplyDelete
  15. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ, τζιαι η ελληνικη τζιαι η τουρκικη τζιαι η κυπριακη τζιαι η ουζμπεκιστανικη

    ReplyDelete
  16. Διαφωνείς Πετρο ότι τα παιδιά και οι έφηβοι έως 18 χρονών, ειναι καλύτερα να μην κάνουν χρήση Μαριχουάνας για τους λόγους που εξηγούν οι επιστήμονες?

    ReplyDelete
  17. εν οι ψευδο-αναρχικοι, οι ψευδο-επαναστατες, το ψευδο-κρατος τζιαι η ψευδο-κοκα-κολα αλλα κυριως εν το ΨΕΥΔΟ-ΙΝΤΥΜΙΤΙΑ

    ReplyDelete
  18. Η νεολαία χρειάζεται ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στην ορθή χρήση της Κάνναβης και των άλλων Ψυχοδηλωτικών μέσων.

    Το οποίο σημαίνει αυτόματα και γνώση να αποφεύγουν οι άνθρωποι τα δηλητήρια (τομπάκο, αλκοόλ, ηρωίνη, κοκαϊνη), και τη γνώση γιά τη διαφορά μεταξύ ορθής χρήσης, λάθος χρήσης, και κατάχρησης.

    Παρακαλώ μελέτησε εδώ
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/04/blog-post_24.html

    και εδώ, το αριστούργημα του Aldous Huxley με τίτλο "Island":
    http://www.huxley.net/island/

    Συν, να προσθέσουμε πως γιά αρκετές παθήσεις παιδιών και εφήβων, η Κάνναβις είναι το μόνο ασφαλές φάρμακο.

    Πρέπει όμως να μάθουμε να διαχωρίζουμε την ιατρική χρήση από τις άλλες: τη διαφορά μεταξύ της ιατρικής από της ιερατικής χρήσης, και τη διαφορά μεταξύ ιερατικής, ιατρικής και αναψυχής.

    Η κάθε χρήση έχει τον χώρο, χρόνο και τη μέθοδο της.

    Πέτρος
    ________

    ReplyDelete
  19. pou kolla to xorton twra..?

    Solona pisteukw oi perissoteroi sto deutero symperivallomaste.

    Eudoka en akousa mian kalin kouventa yper tou enallaktikou xwrou pou ton jiairon pou irtes pou to USA...

    Ekatantisete koutsompoles
    Kleiste to.

    ReplyDelete
  20. "Το Κάλεσμα είναι γεμάτο ψέμματα, ανακρίβειες και παντελώς λανθασμένη ανάλυση βγαλμένη από τις σελίδες της Χαραυγής του 1972. Είναι αληθινή τροφή γιά τον φασισμό".

    Eno i efimerida "Patris" to 71-74 ekamne sostes analiseis kai polemouse to fasismo me nixia kai me dontia. Epeises mas tora oti gia ti drasi tis EOKA B ftaiei to AKEL tzai oi i enotiki parataxi.
    Tzai oi Nazi sta stratopeda sigkentrosis evallan evraious tzai allous filakismenous sta krematoria na sinaoun tzai na petassoun tes staxtes. Eprospathousan na metathesoun tin efthini tzai tin enoxhi parakato.
    Dame prospatheis Evdoka, na enochopoiiseis ti Xaravgi gia ta egklimata tis EOKA B. Apon antrepetai o kosmos en dikos tou

    ReplyDelete
  21. "Οι αναρχικοί που καθοδηγούνται και συνεργάζονται με ερυθροφασίστες γονιδιακούς νεοΝαζί όπως ο Γρηγόρης Ιωάννου ή οι αναρχικοί που αγκαλιάζουν το δικαίωμα των ανθρώπων για αυτοκαθορισμό;"
    Eton palai. Ekollisen. Eishen tzairo na ton sinafereis. Omos anagonrizo tous empnevsmenous charaktirismous pou genna kathe fora i tzafali sou. Ma o evdokas en se voitha na kseperaseis tes emmones sou? Inta giatros enei?

    Miasma

    ReplyDelete
  22. I alithkeia einai oti ekatsan polloi koloi pano mou....
    Omos, anarchikos kolos en ekatsen. Touto na legetai. Eshei dikaio o Solonas. Tora ekatalava giati me ethorousan tzai ekathountan hamai.

    Imperialistikos Kanapes USAID - UNOPS,
    gia ena diastima sto KARDASH

    ReplyDelete
  23. Γεια σας κοπέλλια

    He who has the fly get's flied.

    Επιάσετε το ή να σας το μεταφράσω;

    Μάριος

    ReplyDelete
  24. βαρέθηκα τούντα επαναλαμβανόμενα κολλήματα σας .κάνναβι εθνος γρηγόρης ψευδο αναρχικοί unops.
    εν έχει πλάκα πλέον το ανέκδοτο και αν δεν ήταν και ο pouzas εγώ δεν θα ξαναδιάβαζα το kibris indymedia .

    ReplyDelete
  25. Μα καλά, πράγματι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει εμφύλιος πόλεμος και προβοκάτορες;

    Μαρία Συν.

    ReplyDelete
  26. Μάνα μου τούτα που λαλεί ο ευδόκας είπεν τα τζ' ο γρηγόρης ιωάννου:

    "είπα το τζιαι πριν 5-6 μήνες, λαλώ το τζιαι τωρά. η επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων της επανένωσης τζιαι του στάτους κβο θα είναι πολλά πιο έντονη που ότι το 2004. τούτην την φορά οι απορριπτικοί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κρατικό μηχανισμό τζιαι θα δράσουν παρακρατικά. προς το παρόν η βία που χρησιμοποιούν εν συμβολική."
    http://mihalismihail.blogspot.com/2009/12/blog-post_11.html

    Όποιον θέλετε, πιστέψετε.

    ReplyDelete
  27. "Με τους δεύτερους δηλώνω αναρχικός και πρόθυμος να συνεργαστώ άμεσα, με τους πρώτους δε θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση."

    κλάσε μας τα αρχίδια ρε καραγκιόζη που εννά συνεργαστείς μαζί μας τζιόλας
    να πάεις να συνεργαστείς με τους ομοϊδεάτες σου τους εθνικιστές σε αντι-κατοχικούς αγώνες γυρόν που τον κώλο της Λόπεζ τζιαι εμάς να μας παραιτήσεις. αα τζιαι πάρε τζιαι κλίνεξ μαζί σου

    ReplyDelete
  28. Sister of Antigonis30 July 2010 at 09:51

    Σύντροφοι με τους Τουρκοκύπριους
    Σύντροφοι με την Εργατική Δημοκρατία
    Σύντροφοι με τον Εμπροσθοφύλακα
    Επαινετές τις ΕΔΕΚ και του Κολοκασίδη
    Σύντροφοι με τους -σωστούς(πώς λέμε "λύση με σωστό περιεχόμενο;") αναρχικούς (που μεταξύ άλλων ΔΕΝ κατηγορούν το Γρίβα μονολιθικά, αλλά διαβάζουν συνετά ιστορία σε όλες της τις πτυχές, αλλά όχι να το παραχέζουν και όπως ο Σύνδεσμος Ιστορικού Διαλόγου)

    Boys; Έχω σας ένα μυστικό -αλλά ΟΧΙ και να το βγάλετε και τούτον σε άρθρο σας, οκ;... Λοιπόν, εν δύσκολο, αλλά τι να κάμω, κατά βάθος συμπαθώ σας γιατί αντιλαμβάνομαι το, έχετε αληθινές προθέσεις τζι ας μεν το θωρούν τούτοι ούλοι οι ψευδοποτέτοιο....
    Παιθκιά, Here it is: 3 στους 5 εν σας θέλoυν για συντρόφους! Τσιακκαρισμένα πράματα δηλαδή. Τωρά ποιοι που τους 5, εν μπορώ να πω, η επαγγελματική μου εχεμύθεια εν μου επιτρέπει να φκάλω τούτην την πληροφορία στα μπλοκ. Εν γίνεται, είπαν μου τα πέρκι θεραπευτούν να γλιτώσουν, τζιαι να ξιφουρνίσω τούτον το πράμα που με σσίλλια ζόρκα κατάφεραν τα πλάσματα να το πουν, εν εν σωστόν....
    Αλλά είμαι σίγουρη εσείς εν να το καταλάβετε.

    ReplyDelete
  29. Σόλωνα σε παρακαλώ μεν κλάσεις τα αρχίδια του πιο πάνω.

    Οι πόρτοι σου πιστεύκω θα εν θανατηφόροι τζιαι ύστερα μπορεί να κατηγορηθείς μέχρι τζιαι για ανθρωποκτονίαν εξ αμελείας.

    Τζιαι ύστερα φίλε μου ποιος σε γλιτώνει.

    Εννα γράφουν οι εφημερίδες τζιαι ο ακατονόμαστος.

    "Δάσκαλος δολοφόνησε αναρχικό με τη χρήση χημικών αερίων. Εικάζεται ότι ο εκπαιδευτικός ήταν μέλος της οργανωσης Χ3.14" Αλήθκεια ρε κοπέλλια τούτη η οργάνωση Χ2 που εβάλετε στο κάλεσμαν σας μοιάζει με ευγενές αέριον, που την ήβρετε; Ου έφυεν μου, Σόλωνα άμπα τζιαι κλάσεις να χαρείς...

    Ρε κοπέλλια φέρτε το νου σας. Ούλλα όσα γράφετε, χωρίς κανέναν απολύτως επιχείρημα- απλώς επιβεβαιώννουν όσα γράφουν τα κοπέλλια της σύνταξης.

    Θέλω πραγματικά να δω που λλόου σας τζια κανέναν επιχείρημαν. Διάλογον. Η κριτική τζιαι η πολιτική ανάλυση μέσα στο σάιτ έννεν άσιημον πράμαν. Τούτον σας κάμνουν τα κοπέλλια της σύνταξης. Μπορεί ναν κάπως σκληρή αλλά εμέναν φαίνεται μου πως όι μόνον ξέρουν ιντα μπου λαλούν αλλά τζιαι πως ξέρουν σας τζιαι προσωπικά.

    Εσείς όμως με το φουτούνιασμάν σας απλώς αποδεικνύετε ότι:
    -Είτε είσαστεν μιλημένοι. Προκαταλημμένοι δηλαδή τζιαι κάποιοι εφάαν σας τα αυκιά σας για το ίντα φασίστες εν ο Σόλωνας τζιαι ο Πέτρος τζιαι ίντα εθνικιστές.
    -Είτε είσαστεν πραγματικοί προβοκάτορες κάτι που εθέλω ούτε στιγμήν να πιστέψω.

    Ξέρω όμως που τον τζιαιρόν μου-τον τζιαιρόν του Κουτσιούκ Μεχμέτ- ότι σε ούλλους τους αγώνες μας ως μαθητές είσιεν παντού προβοκάτορες που τες παρατάξεις. Τζιαι θωρώντας τι γίνεται στην Ελλάδαν νιώθω ότι ούλλα που γράφονται δαμέσα εν αλήθκεια. Ναι έσιει αληθινούς προβοκάτορες που δρουν μες τον τόπον μας. Τζιαι φαίνονται πεντακάθαρα που το τι υποστηρίζουν τζιαι ποιος εν ο στόχος τους.

    Αλήθκεια πέτε μου έναν εθνικιστικόν λον που αρθρώθηκεν δαμέσα.

    Τζιαι βάλτε τζιαι σεις τες θέσεις σας, τες τοπθετήσεις σας, τες πολιτικές σας αναλύσεις.

    Μπορεί να διαφωνούμεν ή τζιαι να συμφωνούμεν, ποιος ξέρει. Αλλά εσείς μόνον "σιέσιμον" παράγετε δαμέσα.

    Βάλτε τες θέσεις σας.

    Πως θα σταμτατήσει η Κατοχή; Θέλω να πάω σπίτιν του παππού μου.
    Πώς θα βελτιωθεί η καθημερινότητα;
    Πώς θα δουλεύκω το τράκτορ χωρίς να παττίσω; Ξέρετε που επήεν η πεζίνα;
    Πώς θα μπορώ να καλλιεργώ στο χωρκόν κανναούριν; Συμφωνώ με ούλλες τες τοποθετήσεις τζιαι δαμέσα τζιαι αλλού για την αποποινικοποίησην τζιαι την καλλιέργειαν τζιαι τη σωστήν χρήσην τζιαι την οικονομικήν εκμετάλλευσην της κάνναβης. Το κανναούριν είναι αθώωον!
    Πώς θα μπορέσω να έβρω κάποιαν να μοιραστώ το κρεβάτιν μου μαζίν της για την χαράν της επαφής τζιαι της ηδονής; Τούτον εν το μέγαν θέμαν για μέναν. Δίχα Έρωταν βάλτε του ρίγανην.

    Καρτερώ τες απαντήσεις σας

    Μάριος

    ReplyDelete
  30. Δε γνωρίζω καλά το Κυπριακό πολιτικό πεδίο.

    Γνωρίζω όμως εξαιρετικά το Ελλαδικό και κυρίως το Αθηναϊκό.

    Σας καλώ λοιπόν να ακούσετε το μήνυμα και να σταματήσετε να κτυπάτε τους αγγελιαφόρους.

    Στην Αθήνα έχουμε πλέον φάει και το μεδούλι των υποτιθέμενων αναρχικών ομάδων.

    Κάθε φορά που ο λαός ταρακουνιέται και ετοιμάζεται να σπάσει τα δεσμά του, κάθε φορά που η λαϊκή οργή είναι πολύ κοντά στο να τους πάρει και να τους σηκώσει, με τα κόμματα και τα Βατοπέδιά τους, τις Siemens και τις γκαρσονιέρες τους, εμφανίζονται οι προβοκάτορες "εξ αριστερών".

    Αυτοί εξυπηρετούν μόνο το ΤρομοΚράτος.

    Σας καλώ αντί να δημοσιεύετε εδώ
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1196148

    τις κατηγορίες σας εις βάρος όσων σας τα υπενθυμίζουν να μελετήσετε λίγο όχι τη μακρινή ιστορία αλλά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία δύο χρόνια την Αθήνα.

    Δείτε τι έγινε μετά το φόνο του Αλέξη. Πώς σταμάτησαν οι κινητοποιήσεις;

    Τι έγινε με τις παναπεργίες; Πώς σταμάτησε η έμφυτη κίνηση του λαού για δράση;

    Τι έγινε με το ασφαλιστικό; Πώς ο Ελληνικός λαός από τους δρόμους ξανακάθισε στον καναπέ μουδιασμένος;

    Πάντοτε ένα τυφλό κι ανεξήγητο κτύπημα, ένας φόνος, μια δόλια κατακυρίευση του Κινήματος από τους προβοκάτορες του Κράτους και της Εξουσίας. Και τους πράκτορες έξωθεν.

    Είμαι βέβαιος ότι έχετε γνωστούς μέσα στον αναρχοαυτόνομο κόσμο της Αθήνας και των Εξαρχείων. Εδώ έχει ήδη αρχίσει μια διαφορετική πολιτική ανάγνωση της πραγματικότητας.

    Μιλήστε μαζί τους.

    Και σταματήστε να κτυπάτε τους αγγελιαφόρους.

    Εξ Ελλάδος

    ReplyDelete
  31. πούζα,
    στα επιχειρήματα απαντούμεν με άλλα επιχειρήματα
    στες μπαρούφες απαντούμεν με ειρωνικό χιούμορ. εν τζιαι πολλύν σας που σας διούμεν σημασία. εξάλλου ψυχαγωγούμεν τζιαι τους αναγνώστες σας

    όμως έσιει δίκαιον ο πουπάνω ανώνυμος, (29/7, 23.58) εκατάντησεν ανιαρή η θεματολογία του σάιτ. ο πούζας μάσιεται να σάσει τα πράματα αλλά τζιαι τζίνος επαναλαμβάνει πάνω κάτω τα ίδια

    ReplyDelete
  32. διάλογος και κριτική ανταλλαγή απόψεων γίνεται εντός του εναλλαχτικού χώρου, όχι με τους πολέμιους του, που εν πάση παριπτώσει είναι και φαντασιόπληκτοι (κινδίνευσε η παλιά πόλη) και εγωμανείς (αλλά την σώσαμε) και γενικά για γέλια...
    εκ Κύπρου

    ReplyDelete
  33. "το ανέπτυξαν σε πολύ καλό βάθος οι σύντροφοι της Σοσιαλιστικής Έπαλξης Εμπροσθοφύλακας"

    όσον είσαστεν εσείς "ιντημήντια" εν τζιαι οι "εμπροσθοφύλακες" (του έθνους να υποθέσουμεν;) σοσιαλιστές

    ReplyDelete
  34. Άρεσεν μου το σχόλιο πουπάνω.

    Κάτι σαν "αν ήταν η ΕΔΕΚ σοσιαλιστικό κόμμα ήταν να ψήφιζεν τζε το ΑΚΕΛ ΝΑΙ"?

    ReplyDelete
  35. "Οι αναρχικοί ρατσιστές ανθέλληνες ή οι αναρχικοί που αποδέχονται τους άλλους ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας;"

    εγιώ κουμπάρε αποδέχουμαι τζιαι τους Έλληνες τζιαι τους Τούρκους της Κύπρου. εσού μπορείς να μας αποδεχτείς εμάς τους απλά Κυπραίους της Κύπρου;

    εν το δικό σου το εθνικιστικό μυαλό που δεν μπορεί να διανοηθεί την ύπαρξη ανθρώπων χωρίς εθνική ταυτότητα...τζιαι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    ReplyDelete
  36. eshete plaka re eseis. aman sas poun yia kipro-kentrismo (os ipervasi ton 2 antimahomenon tze istorika eisagomenon ethnikismon) fkallete spirouthkia oti katapatoun sas ton ellinismo sas. aman sas poun yia dizonikotita tze dikoinotismo opou enna anagnorizete tze na katohironete o ellinismos sas tze o tourkismos ton allon, pale fkallete spirouthkia. epeidi vasika goustarete tin sigkrousi tze tin dihotomisi afou en boreite opos thelete na ta eshete oulla dika sas. thelete tin kipro kathara elliniki (deftero elliniko kratos, mias tze oi ideologiko-politikoi sas progonoi en eksortosan tin enosi) tze nomizete oti enna kiriarhisete me ton pleiopsifismo pano stous t/k. thelete tous t/k meionotita ipotagmeni tze dinitika afomoiomeni tze kamoneste tze tous proodeftikous. pseftes tze ipokrites

    kipreos omospondiakos

    ReplyDelete
  37. Μια χαρά τα λέτε παιδιά και γι' αυτό αφήνιασαν όλοι αυτοί.

    Εγώ δεν καταλάβω πως γίνεται να είσαι αναρχικος και να στηρίζεις το ΑΚΕΛ, την Χαραυγή, τον Έρογλου και τον Ταλάτ, και την ρατσιστική διζωνική ομοσπονδία.

    Μπράβο σας και πάλι. Επιτέλους μια σωστή, σοβαρή και προοδευτική φωνή από τον αναρχικό χώρο, και όχι ο γνωστός θόρυβος αυτών που τα παίρνουν από τις πρεσβείες του ιμπεριαλισμού

    ReplyDelete
  38. Πράγματι...
    εν γίνετε να είσε αναρχικός τζε να με υποστηρίζεις τον Κολοκασίδη, τον Βαρνάβα, τους Σέρτηες τζε το ποντίκι. Εξήχασα κανένα?

    ReplyDelete
  39. μα ο κολοκασίδης εν γνωστός αναρχικός, εν το ξέρεις; λαλεί ότι αφού πολλοί τ/κ εφύαν που την Κύπρο, εν γύρω στο 12-13% σήμερα τζιαι δεν μπορούμεν να μιλούμεν να πολιτική ισότητα, πρέπει επιτέλους να αναγνωριστούν ως μειονότητα..
    τζιαι ο Βαρνάβας λαλεί το σχέδιον Ακρίτας εν υπήρξεν, εν που τζίνους που μελετούν σε βάθος την ιστορία που λαλεί τζιαι ο Αντάρτης...
    καλάν ο Σέρτης εν σίουρα αναρχικός, αφού έσιει στήλη στην γνωστή αναρχική εφημερίδα Φιλελεύθερος, με τίτλον "Χαιρετίσματα στην εξουσία"
    ξιάννεις τον μεγάλον αναρχικό επαναστάτη Γρίβα που είσιεν τζιαι ήθος, την ΕΟΚΑ Β που ήταν ένοπλη λαική αυτοάμυνα, την αδούλωτη Κερύνεια, το αντικαθεστωτικό Χριστόφιας Γουότς κλπ

    ααα ρε Ευδόκα τουλάχιστον ο τζιύρης σου ήταν ίσιος. αστός εθνικιστής τζιαι ντόπρος. εν εχώνετουν όπως τον στρουθοκάμηλο πίσω που "σοσιαλιστικές" ρητορίες τζιαι άλλα φούμαρα. τζίνον που ήταν ελάλε τον. όι σαν εσένα

    ReplyDelete
  40. Το αντικαθεστωτικό WC εν το ξέχασα.
    Αφού είπα τους Σέρτηες. Τζείνο που εξίασα εν τον Ρηγα Αγγέλου Σημίδη....

    ReplyDelete
  41. μα ο Σέρτης ο τζιούνιορ εν τζιαι παραδέχεται ότι εν δικό του το WC. μάλλον εβάλαν τον για βιτρίνα άλλοι επειδή εν μαννός.
    ο Ρήγας που την άλλη εν γενναίος...αγωνιστής με τα ούλλα του. παίζει τον μάγκα τζιαι απειλεί για λάκκους με ασβέστη τζιαι μετά χώνεται τζιαι αφήνει τον καυμένο τον Σέρτη τζιούνιορ τον μαννό να ταλαιπωρείται...έτσι "η αλληλεγγύη το όπλο μας"...που λαλούν τζιαι οι αναρχικοί...

    ReplyDelete
  42. Αθηνά Κουλία31 July 2010 at 11:16

    Ευδόκα, χρωστάς μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για το γιατί, ως αναρχικός, χρειάζεσαι την εθνική ταυτότητα.

    ReplyDelete
  43. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗς

    Ο λόγος που σας βρίζουσιν ε'ν ξεκάθαρος - και μάλιστα τόσον προσωπικά και πρόστυχα. Είδα δαμαί να βρίζουν τις οικογένειες σας και να σας φορούν τέτοια επίθετα ώστε κάποια μέρα να γίνεται στόχοι βίας. "Φασίστες" και "αστούς" σας ανεβάζουσιν, εχθρούς και "εγωμανείς" σας κατεβάζουν.

    Ο λόγος είναι πως λαλείτε την αλήθεια. Όσον πιό κοντά στην αλήθκεια μιλάτε, τόσον πιό πολλά θα ουρλιάζουν και θα σας απειλούσιν.

    Εφάνηκεν πλέον καθαρά πως τίποτα δεν τους συγκρατεί - θα μας πάρουν στον εμφύλιο πόλεμο. Τα παληόπαιδα οι συνάδελφοι τους στην Αθήνα με ακριβώς την ίδια νοοτροπία - η λεγόμενη "Σέχτα Επαναστατών", και οι εχθροί του λαού που εκάψαν τους εργάτες μες την τράπεζα στις 5 του Μάη - έτσι αρχίσαν, πρώτα να βρίζουσιν, τώρα να σκοτώνουν. Και να καμαρώνουν!

    Πρέπει να τους σταματήσουμε. Με κάθε τρόπο.

    Συνεχίστε να λέτε την αλήθκεια. Αγνοείστε τους που ουρλιάζουν. Έχετε υποστηρικτές.

    Κρατάτε.

    ReplyDelete
  44. ΑΘΗΝΑ:

    Το όνομα σου με αγγίζει με ρίγη. Εσένα... σου λέει τίποτα;

    Ο πολιτισμός που ρέει μέσα μου και μέσα 'που τ' όνομα σου, μας λέει τα εξής:

    Κρατύλος: "το όνομα Αθηνά ετυμολογείται από το Α-θεο-νόα ή Η-θεο-νόα". Η Νόηση, δηλαδή, της Θεάς, του Θείου. Εκείνο που η Καμπάλα ονομάζει "Άειν Σοφ". Εκείνο που ο ιερατικός Ινδουισμός ονομάζει "Dhyana", που γέννησε το "Dhyana Yoga" και το "Zen". Μπορείς να τα δείς εδώ,
    http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC_%5C%CE%98%CE%B5%CE%AC
    και εδώ:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dhy%C4%81na

    Ακόμα και αν εσύ νομίζεις πως διαφωνούμε σε κάτι, εγώ δεν το βλέπω.


    Εσύ τι νομίζεις - ακριβώς - πως είναι εκείνο που μας χωρίζει;

    Δεν έχουν σημασία τα Πανανθρώπινα που μας ενώνουν; Εκείνα δεν σου λέν τίποτα;

    Πέτρος, cyprus@cyprus-org.net
    ~~~~~~~

    ReplyDelete
  45. τι λε ρε παιδί μου . εμένα που με λένε Μάριο και νομίζω πως δεν μας ενώνει τίποτε μπορώ να περάσω έξω ?

    ReplyDelete
  46. δεν αισθάνεστε περίεργα να γράφετε με άλλα ονόματα για να δείξετε ότι έχετε υποστηρικτές?

    ..............
    Τέλος πάντων:
    Απευθύνεστε σε ένα κίνημα που η λογική του είναι πέρα από τους εθνικούς διαχωρισμούς .

    ειναι υπέρ ΝΑΙ ΠΕΤΡΟ ΥΠΕΡ του εμφυλίου αφού οι κοινωνία μας είναι ταξική και η ταξική πάλη είναι καθημερινή και διαρκής
    ( αυτό που λέμε πάλη των τάξεων, αν το ξανάκουσες, είναι ένας καθημερινός εμφύλιος )
    Eστω και εσύ δεν το θεωρείς σωστό να αντιπαρατεθούμε με τους εθνικούς μας καταπιεστές, τα αφεντικά μας που μας κλέβουν κάθε μέρα την ζωή ,
    το σύστημα, τον καπιταλισμό, που τους παράγει, και το κράτος μας που τους προστατεύει .

    Για μας ίδια είναι τα αφεντικά ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ και ότι άλλο και αν ονομάζονται
    και οι εθνικοί αγώνες είναι στάχτη στα μάτια των καταπιεσμένων

    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  48. Μια ερώτηση για τον κύριο Ευδόκα.
    Εάν κάποιος έχει πρόβλημα με τα έντερα του ή κάποιου είδους αλλεργία και έρθει κοντά σου να τον γειάνεις, πότε θεωρείς ότι δικαιούσε να αναρτήσεις τα σώψυχα του στο blog του Indymedia?
    - Όταν πάψει να είναι ασθενής σου.
    - Όταν σου χρωστά και δεν σε πληρώνει?
    - Όταν δεν ακολουθά τις οδηγείες σου?
    - Όταν κάνει σχέση με άτομο που δεν τον εγκρίνεις?
    - ή όταν σου εκμυστηρευτεί ότι νοιώθει κυπρέα και όχι ελληνίδα?

    ReplyDelete
  49. Και κάτι ακόμα.
    Ποιά η άποψή σου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων?

    ReplyDelete
  50. Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
    του Πέτρου Ευδόκα γιά ερωτήσεις όπως τις πιό πάνω είναι η:

    Δέσπω Πασιά / Despina Pasia
    pagotamon@yahoo.com

    Falies Alternative Media
    www.falies.com


    Η Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων έχει ήδη προβεί σε αρκετές δηλώσεις στην κοινότητα γιά τον Πέτρο Ευδόκα και μπορεί να σας απαντήσει γιά οτιδήποτε σχετικό.

    Δραστηριοποιείται σε διάφορες πολιτικές εργασίες γιά την προώθηση της Διζωνικής,
    http://tinyurl.com/pasia-pagotamon
    και σε άλλα κοινοφελή έργα αυτού του τύπου:
    http://nekatomata.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

    Θα σας πει ό,τι θέλετε γιά τον Ευδόκα.

    ReplyDelete
  51. Πάλε έκαμες λάθος. Έβρε κανένα να σε βοηθήσει.

    γιατι "you are already well into the sphere of deep psycho trouble. I can only feel sorry for you... really.."

    Στην κατάσταση σου όμως δεν πρέπει να κάνεις τον θεραπευτήν. εκθέτεις τον κόσμο σε κίνδυνο

    ReplyDelete
  52. tinyurl.com ??

    Let me try and unravel your answer: The people who have sighned the above can have their personal data expossed in indymedia blog!? Is that so?
    I wonder what Murat has to say

    ReplyDelete
  53. δεν χρειάζεται δημόσιες σχέσεις Πέτρο είσαι μια διαφήμιση που μόνος σου

    ReplyDelete
  54. "ειναι υπέρ ΝΑΙ ΠΕΤΡΟ ΥΠΕΡ του εμφυλίου αφού οι κοινωνία μας είναι ταξική και η ταξική πάλη είναι καθημερινή και διαρκής "

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΕΡΟΓΛΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΡΝΤΑΡ;

    ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΓΚΡΙΛΙΣΤΕΣ! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

    ReplyDelete
  55. Dear WC can you explain to us what "ΡΕ ΜΙΓΚΡΙΛΙΣΤΕΣ" means.
    "ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ" we know its literal meaning but i am afraid i cannot understand its meaning in this context either. Maybe the super-duper-cyber-bullies can help on this

    ReplyDelete
  56. Γιά τους Μιγκρίλ: εφύρτηκα που τα γέλια!

    Ήθελα και εγώ να ομολογήσω την άγνοια μου. Διαβάζοντας τον όρο "Μιγκρίλ" εδώ και σε κάποια άλλα Σχόλια σε άλλα άρθρα στις σελίδες της Ενδο~Μήδεια, απόρησα. Μα ποιός είναι τελοσπάντων ο Μιγκρίλ και τι είναι ο Μιγκριλισμός;

    Στην αρχή υπέθεσα πως ο Μιγκρίλ είναι κάποιος Γάλλος διανοούμενος της επαναστατικής Αριστεράς του οποίου η ιστορική επίδραση ίσως να μου είχε διαφύγει. Έψαξα, μα δεν ήβρα αναφορές σε κανένα Μιγκρίλ.

    Ύστερα υπέθεσα πως ίσως ήταν κάποιος Γάλλος πολιτικός από την παράταξη των εγκάθετων που διόρισε η Κυβέρνηση των Ναζί στην Γαλλία επί Κατοχής. Μα πάλι δεν ήβρα κανένα με το όνομα, ούτε και πουθενά αλλού στην διεθνή πολιτική ή ιστορική αρθρογραφία υπάρχει αναφορά σε κάποιο κίνημα ή "-ισμό" που να ακολουθεί τον Μιγκρίλ.

    "Ίσως κάποιος μεταφυσικός όρος;" σκέφτηκα. Γιά παράδειγμα μήπως είναι κάτι σαν τους Βρίλ; Εε, Βριλ, Μιγκρίλ, κάτι γίνεται.

    Οι Βρίλ είναι ένας λαός όντων που υποτίθεται έχουν μεταφυσικές καταβολές (ή κατάγονται από άλλο πλανήτη), οι οποίοι τώρα κατοικούν στο κέντρο της Γής. Με κάποιο περίεργο τρόπο η "πίστη" προς την ύπαρξη τους, η επιστημονική αναζήτηση γιά την παρουσία τους και οι προσπάθειες αναπαραγωγής της υποτιθέμενης ανώτερης των τεχνολογίας δέθηκε με κάποιες εσωτεριστικές πτέρυγες των Ναζί, και πιό ειδικά με τους Ες-Ες. Κάποιοι θεωρούν πως οι Ναζί κατάγονται οργανωτικά και ιδεολογικά από τους Βρίλ. Ορίστε μερικές πληροφορίες:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Vril

    Έψαξα λοιπόν σε εκείνες τις οδούς γιά τον Μιγκριλισμό, μα πάλιν μηδέν εις το πηλίκο.

    Αντελήφθηκα όμως πως ο όρος Μιγκρίλ προκύπτει μόνο σε ιστοσελίδες που αφορούν την πολιτική σύγκρουση στην Κύπρο:
    http://tinyurl.com/migkril

    Φαίνεται να έχει κάποιο νόημα παρόμοιο με εκείνα που έψαχνα (Ναζί, ενδοτικός, εγκάθετος του ιμπεριαλισμού), αλλά και κάποιο υποτιμητικό απόηχο που αφορά όχι μόνο ρατσιστικές τάσεις και υποτέλεια στην Κατοχή, ή και ταύτιση με την Κατοχή, μα και κάτι που μυρίζει "μικρότητα", κάτι σαν "παντελής απουσία ήθους"... "μικρόψυχος"...

    Διαβάζοντας όλα εκείνα τα άρθρα και σκεπτόμενος την έννοια "μικρόψυχος"... αισθάνθηκα την επέλαση ενός "Αά! ά!...", και ξαφνικά καθάρισε ο νούς μου. Κατάλαβα. Μικρός Γκρίζος Λύκος: ΜιΓκρίΛ.

    Εφύρτηκα που τα γέλια!
    Νυν απολύεις τον Δούλον σου Δέσπρωτα.

    Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
    ~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  57. So it is a term that the other super-duper-cyber-bully website uses to harass anti racist cypriots.

    ReplyDelete
  58. αρέσκουν σου οι αγγλικούρες ά;

    ReplyDelete
  59. αρέσκει σου να τζυνιάς αντιρατσιστές ά?

    Οι ΕΛAM τζυνιούν τους μετανάστες τζε εσείς (wc, cyprus indymedia, pontiki, αντένες, σέρτοκουνναφίες, αντπαρακμές, οπισθοφυλακές κ.λ.π.) τζυνιάτες τους κυπραίους που τους υπερασπίζουντε.

    ReplyDelete
  60. ALLAKSETE ONOMA STO KWLO-SITE SAS...

    NTROPI TOU INDYMEDIA

    FASISTES KOUFALES ERXONTAI KREMALES

    antifascista

    ReplyDelete
  61. Μπράβο σας που υπερασπίζεστε με σθένος αυτούς που "αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και την άλωση των εθνικών αξιών"!

    http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2010/10/gay-pride.html

    ReplyDelete
  62. Αδιάβαστε και ποταπό σκουλουκούδιν εξυπνάκια μου εσύ...
    Μάνα μου σε, χαρώ σε...

    Ντροπή σου που δεν μπορείς να καταλάβεις δύο τρία απλά πράματα. Ή ακόμα χειρότερα αν καταλάβεις και απλώς προσποιείσαι γιά να διαστρεβλώνεις τις θέσεις μας και να χειραγωγείς.

    Μελέτα λιγουλάκι, πούλλε μου, ψευτούϊν απατηλόν:

    Γιατί επιμένουμε στην Ομοφυλοφιλία
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

    Η φίμωση του Έρωτα είναι το θεμέλιο κάθε Εξουσίας
    (υπομονή, το server πάει αργά)
    http://web.archive.org/web/20060216164053/http://ellinika-cyprus.indymedia.org/newswire/display/34/index.php

    ReplyDelete