Sunday, 9 February 2020

Η Κάνναβις στην Εκπομπή "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ"http://www.omegatv.com.cy/cgibin/hweb?-A=159904&-V=megatvvodvideos

♦ H εκπομπή αναδεικνύει και τεκμηριώνει τα παράνομα και τεχνητά εμπόδια με τα οποία οι εξουσιαστές παρεμποδίζουν τους ασθενείς μας από το να έχουν νόμιμη, ασφαλή, απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση σε φάρμακα Κάνναβης. Επίσης, το πως οι ίδιοι άρχοντες ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ολοσχερώς την ΝΟΜΙΜΗ παραγωγή Βιομηχανικής (Κλωστικής) Κάνναβης, πριν καν αυτή βάλει ρίζες στο χώμα και στην οικονομία εγχώριας παραγωγής.

♦ Παρουσιάζει και τεκμηριώνει το πως κάποια από τα εμπόδια ΜΟΙΑΖΟΥΝ να είναι "νόμιμα" αλλά στην ουσία αποτελούν έντεχνη και επιτήδεια παραβίαση των νόμων και του Συντάγματος τόσον της Κύπρου όσον και της ΕΕ - από το ίδιο το Κράτος!

♦ Στην εκπομπή εμφανίζονται διάφοροι γνωστοί ψεύτες, προπαγανδιστές και δηλωμένοι ΕΧΘΡΟΙ της κοινότητας ασθενών και Φίλων της Κάνναβης, οι οποίοι με διάφορα τεχνάσματα και υπεκφυγές, καθώς και με υποκριτικές δηλώσεις προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μεταξύ άλλων εμφανίζεται και ο Πρόεδρος του Παγκ. Ιατρικού Συλλόγου κος Πέτρος Παπαγαθαγγέλου που ομιλεί ωσάν να ήδη τάχα συνταγογραφείται και διανέμεται η Κάνναβις στους ασθενείς μας, και μάλιστα με συμβουλές, με βοήθεια και υποστήριξη από τους γιατρούς! Ομιλώντας αργότερα στο βίντεο, αναφερόμενος πολλές φορές σε "επιστημονικότητα", στην "ιατρική βιβλιογραφία" και με επίκληση στην "επιστήμη", παραδέχεται ότι οι γιατροί του Συλλόγου ακόμη δεν έχουν ιδέα ποιά είναι τα θεραπευτικά πρωτόκολλα, δεν ξέρουν πως να παρέχουν τα φάρμακα σε θεραπευτικό πλαίσιο, δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τα φάρμακα Κάνναβης σε ταυτόχρονη χρήση με άλλα φάρμακα ώστε να αποφεύγονται οι αρνητικές αλληλεπιδράσεις, και ότι όλα αυτά ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο που δηλώνει (δύο φορές) είναι πως τάχα κάθε προσωπική χρήση της Κάνναβης έξω από την ιατρική χρήση ισοδυναμεί με "κατάχρηση".

♦ Εμφανίζεται και η αστέρας της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, η Εισαγγελεύς κα Θεανώ Μαυρομουστάκη. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι κρατικοί λειτουργοί στα Υπουργεία Υγείας, Γεωργίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, στην Αστυνομία, στην ΥΚΑΝ και στα Τελωνεία, ΟΛΟΙ, ισχυρίζονται ότι έχουν λάβει "νομική γνωμάτευση" από την κα Μαυρομουστάκη που τάχα τους καλύπτει όταν αυτοί θέτουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εμπόδια στις ανάγκες ασθενών και καλλιεργητών Βιομηχανικής Κάνναβης. Λεν ότι "έτσι μας είπαν από την Εισαγγελία". Ήδη δικάζονται στα Δικαστήρια τουλάχιστον τρεις υποθέσεις που προσήγαγε η Εισαγγελία όπου απλοί έμποροι που ακολούθησαν κατά γράμμα τους νόμους Κύπρου και ΕΕ τώρα κατηγορούνται ως "ναρκοβαρώνοι" επειδή εισήγαγαν στην Κύπρο Βιομηχανική Κάνναβη ή/και το φυσικό φάρμακο Κανναβιδιόλη (ΚΒΔ, διεθνώς CBD). Στο βίντεο η κα Μαυρομουστάκη ποιεί την νήσσαν, αποποιείται κάθε ευθύνης, και προσποιείται πως όλα αυτά αφορούν άλλους κλάδους της κρατικής υπηρεσίας!

♦ Με χαρά είδαμε να εμφανίζεται η δικηγόρος Εύη Τουλέκκη η οποία παραθέτει απλά τεκμηριωμένες δηλώσεις με πεντακάθαρες και αδιαμφισβήτητες ερμηνείες των νόμων. Οι οποίες για τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο είναι φανερό πως ξεσκίζουν τα ψέμματα των εξουσιαστών. Είναι φανερό πλέον πως - λόγω των κεκτημένων του Κινήματος - οι εξουσιαστές τώρα στην παρούσα φάση του αγώνα προσφεύγουν σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πράξεις για να συνεχίσει η καταπίεση των ασθενών και Φίλων της Κάνναβης. Και ταυτόχρονα βέβαια, η υπερ-εκμετάλλευση από την Μαφία, την οποία προσπαθεί να μιμηθεί και το Κράτος.

♦ Εμφανίζεται ο κος Χρίστος Χρίστου, Λειτουργός του Υπουργείου Γεωργίας που ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι το όριο περιεκτικότητος της ουσίας Τετραϋδροκανναβινόλης (ΤΥΚ, διεθνώς THC) που ορίζει ο νόμος για την Βιομηχανική Κάνναβη (0.2%) θεσπίστηκε στις παγωμένες χώρες του Βορρά όπως την Φινλανδία. Και ότι στην Κύπρο τα ίδια φυτά που βγαίνουν από τους ίδιους ακριβώς σπόρους, λόγω αυξημένης θερμοκρασίας και υπεριώδων ακτίνων, καθώς και με την υγρασία στην εποχή της καλλιέργειας και την αποξήρανση μετά την συγκομιδή η περιεκτικότητα της ουσίας αυξάνεται κατακόρυφα, άρα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ οι καλλιεργητές να παράγουν αυτό που παράλογα απαιτεί ο νόμος. Παραδέχεται ότι το Υπουργείο Γεωργίας τα γνωρίζει αυτά. Αλλά το Υπουργείο εν τη σοφία του ΔΕΝ κινήθηκε ούτε για να αλλάξει αυτό το όριο πριν να θεσπιστεί ο νόμος, ούτε και μετά που θεσπίστηκε. Προτιμούν να ΜΗΝ υπάρχει εγχώρια παραγωγή. Γιατί άλλωστε να αναζωογονηθεί η βιομηχανία μας και να γλυτώσουμε από τα Μνημόνια και την υποταγή στους ξένους;

♦ Ευχαριστούμε πολύ τον δημοσιογράφο Ονούφριο Σωκράτους και την ομάδα του για το θάρρος του να ανοίξει αυτά τα κεφάλαια που αποτελούν όχι μόνο ταμπού στα ΜΜΕ αλλά και που υπόκεινται καθημερινά ηθελημένη αποσιώπηση, παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση. Σίγουρα κάποιοι θα πουν πως η εκπομπή "θα μπορούσε να ήταν καλύτερη" και μπορεί αυτό να είναι αλήθεια, αλλά δεν έχει και τεράστια σημασία το ότι τα ελάχιστα δακτυλογραφικά λάθη απέδωσαν το όνομα των ουσιών λίγο διαφορετικά, ή το ότι κάποιοι από τους φιλοξενούμενους δεν τέθηκαν πιο έντονα ενώπιον των ψεμμάτων, της ασυνέπειας, ή και της εγκληματικής τους σύμπλευσης με έκνομες και παράνομες δραστηριότητες λειτουργών που λαμβάνουν υποστήριξη από αυτούς τους ίδιους για την αυθαιρεσία και ασυδοσία τους. Η εκπομπή ορθώς έλαβε τις καταθέσεις τους - οι δηλώσεις τους είναι εκεί δημοσίως, και ο έχων νου ας τους κρίνει.

♦ Επιβεβαιώνεται ότι ο Ονούφριος Σωκράτους είναι από τους ελάχιστους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους μεγάλης εμβέλειας που προωθούν την Αλήθεια, και αυτό μας χαροποιεί γιατί με την Αλήθεια εξυπηρετούνται και οι στόχοι του Κινήματος για την Κάνναβη τους οποίους υπηρετεί το Σωματείο Φίλοι της Κάνναβης. Ανησυχούμε βέβαια, μήπως και σκάβοντας, ο Ονούφριος Σωκράτους ανακαλύψει και αποκαλύψει πιο πολλές αλήθειες απ' ό,τι αντέχει το σύστημα και γίνει προσπάθεια να φιμωθεί... όπως συνέβει με τον άλλο φίλο της Αλήθειας, τον αδιάφθορο δημοσιογράφο Μάριο Δημητρίου που στοχεύτηκε με φίμωση από ένα από τα μεγαλύτερα συμπλέγματα Τύπου-ΜΜΕ. Ευτυχώς απέτυχαν και σήμερα δημοσιεύει στην εφημερίδα 24Η, όπου κάθε του άρθρο αποτελεί προπύργιο διασποράς της Αλήθειας.

♦ Η Κάνναβις ~ στο κανάλι Ωμέγα TV
Εκπομπή "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ", 06/02/2020
http://www.omegatv.com.cy/cgibin/hweb?-A=159904&-V=megatvvodvideos

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~~~~~

■ Η ιατρική κάνναβη και ο... περαστικός δικηγόρος
του Μάριου Δημητρίου
https://simerini.sigmalive.com/article/2015/10/28/e-iatrike-kannabe-kai-o-perastikos-dikegoros/

■ Αποπληξία! Γιατί φιμώνουν τον Μάριο Δημητρίου;
https://web.archive.org/web/20180916071301/http://cyprus.indymedia.org/node/5071
~~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

 1. Wow! this is Amazing! Do you know your hidden name meaning ? Click here to find your hidden name meaning

  ReplyDelete
 2. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

  And getting it running is as simple as 1...2...3!

  This is how it works...

  STEP 1. Choose which affiliate products the system will push
  STEP 2. Add push button traffic (it ONLY takes 2 minutes)
  STEP 3. Watch the system grow your list and sell your affiliate products on it's own!

  So, do you want to start making profits??

  The solution is right here

  ReplyDelete