Sunday 14 July 2019

Γκιαούρη τηλεφώνα μου



{κλικ επί της εικόνας για μεγέθυνση}


Οι κλήσεις προς την κατεχόμενη Κυρήνεια από τώρα και στο εξής είναι ΕΠΙΣΗΜΩΣ κλήσεις προς μια επαρχία της Τουρκίας, με ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ του Προέδρου Ανανστασιάδη.

Οι κλήσεις από την κατεχόμενη Κύπρο προς τις ελεύθερες περιοχές τώρα είναι "κλήσεις εξωτερικού" - η κλήση από την Μόρφου στην Λεμεσό είναι κλήση προς μια "ξένη χώρα": με ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ του Προέδρου Ανανστασιάδη.

Ουδεμία διαμαρτυρία από την Βουλή.
Ουδέν νομικό διάβημα στα Δικαστήρια.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
http://filiki.etaireia.org/Filiki-Arxes-A3ies.pdf

 ■ Κλήσεις στα κατεχόμενα με κωδικό +90 Τουρκίας
12 Ιουλίου 2019

Συνδεδεμένα είναι από το πρωί σήμερα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των ελεύθερων και των κατεχόμενων περιοχών. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των κατεχομένων Telsim (εμφανίζεται ως Vodafone TR) και Turkcell εμφανίζονται και είναι ενεργά στα κινητά των συνδρομητών της Cytamobile-Vodafone και Epic. Οπότε, είτε ο συνδρομητής βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές και θέλει να καλέσει αριθμό στα κατεχόμενα είτε το αντίθετο, αυτό από χθες είναι δυνατό μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Πρόκειται για σύνδεση με περιαγωγή, δηλαδή θα πρέπει να μπαίνει μπροστά από τον αριθμό που θέλουμε να καλέσουμε το διεθνές πρόθεμα της Τουρκίας και του καθενός από τα δίκτυα των κατεχομένων, δηλαδή 0090-533 για κινητά της Turkcell και 0090-544 για κινητά της Vodafone Tr (Telsim) των κατεχομένων. Επίσης, αν ένας συνδρομητής των Cytamobile-Vodafone ή της Epic, θα καλέσει έναν άλλο συνδρομητή κάποιου εκ των δικτύων που βρίσκεται στα κατεχόμενα, σε περιοχή που δεν καλύπτεται με σήμα των δικτύων των ελεύθερων περιοχών, θα πρέπει να βάλει το πρόθεμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλαδή το 00357.

Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ:
http://www.philenews.com/eidiseis/politiki/article/739860/kliseis-sta-katechomena-me-kodiko-90-toyrkias

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment