Sunday 4 October 2020

🟪 Για όσους ανησυχούν για την "ψεκασμένη" ή νοθευμένη Κάνναβη


Η πραγματικότητα είναι πως ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ προκύπτει αυτό το φαινόμενο. Η κοινότητα Φίλων της Κάνναβης και ασθενών είναι πάρα πολύ ευάλωτη σε φήμες και παραπληροφόρηση λόγω της παρανομίας και της διαχρονικής εκστρατείας δαιμονοποίησης από τα καθεστώτα, καθώς και τη ΦΙΜΩΣΗ των αντιφρονούντων, δηλαδή την στέρηση έγκυρης ενημέρωσης του πληθυσμού. Έτσι οι φήμες για "ψεκασμένη" ή νοθευμένη Κάνναβη έχουν μετατραπεί σε όπλο εναντίον μας, που αξιοποιείται και αυτό για την κατατρομοκράτηση του πληθυσμού. Σε κάποιους κύκλους αυτές οι φήμες έχουν φτάσει τα όρια της υστερίας.

Όσοι θυμούνται την αρχή αυτής της μορφής του Ψυχολογικού Πολέμου ενάντια στους Φίλους της Κάνναβης, την αποδίδουν στην προσπάθεια του φασίστα Προέδρου των ΗΠΑ, Ρ.Νίξον, να διεξάγει Χημικό Πόλεμο ενάντια στην κοινότητα μας μέσω χημικού βομβαρδισμού - "ψεκάσματος" - της Κάνναβης από τον στρατό του Μεξικού. Ο ψεκασμός σταμάτησε... αλλά ο ΦΟΒΟΣ για την "ψεκασμένη" Κάνναβη παρέμεινε ενεργός και μας κατατρέχει από τότε:

POISONOUS FALLOUT FROM THE WAR ON MARIJUANA
By Jesse Kornbluth, Nov. 19, 1978
https://www.nytimes.com/1978/11/19/archives/poisonous-fallout-from-the-war-on-marijuana-paraquat.html

Στη σημερινή εποχή τα περιστατικά ψεκάσματος και νόθευσης υπάρχουν αλλά είναι πολύ σπάνια σε σύγκριση με την φημολογία και τον φόβο του κόσμου μας, που είναι σχεδόν πεπεισμένος πως σχεδόν "κάθε παρτίδα Κάνναβης είναι ψεκασμένη".

Ο πανικός και ο υποσυνείδητος φόβος που προκαλεί η πεποίθηση σε αυτή την προπαγάνδα του αντιπάλου μας, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πως οι πλείστοι που χρησιμοποιούν την Κάνναβη υποφέρουν από κρίσεις πανικού ή παράνοιας (που συνδέονται με τα βαθύτερα άλυτα ψυχικά προβλήματα εκάστου ατόμου) και τα οποία φαινόμενα μεγεθύνονται από την Ψυχοδηλωτική επίδραση του φυτού, γεγονός που παρερμηνεύεται ως "επιβεβαίωση" πως τάχα η Κάνναβις "είναι ψεκασμένη".

Ναι, υπάρχουν κάποια σπάνια περιστατικά νόθευσης. Αν όμως ΔΕΝ έχετε στοιχεία και αποδείξεις για αυτό, καλύτερα να μην τρομάζετε τους γύρω σας με την άγνοια, την ημιμάθεια, και τις αναπόδεικτες φήμες. Το "κάπνισα και φοβήθηκα" δεν είναι τεκμήριο ψεκάσματος - είναι τεκμήριο ότι χρειάζεστε βοήθεια να μάθετε την Ορθή Χρήση της Κάνναβης. Αν θέλετε να μελετήσετε καλύτερα για ποιές ακριβώς ουσίες χρησιμοποιούνται στις σπάνιες αυτές περιπτώσεις, μελετήστε τα πιο κάτω. Παρέχουν τεκμηριωμένη γνώση, και σε μερικές περιπτώσεις τρόπους ανίχνευσης για κάποιες περιπτώσεις νοθείας.
🟪 Contaminated Cannabis and How To Detect it
https://www.royalqueenseeds.com/blog-contaminated-cannabis-and-how-to-detect-it-n989
Και εδώ:
🟪 Cannabis Contaminants & How to Tell If Cannabis Is Laced
https://sensiseeds.com/en/blog/cannabis-contaminants-how-to-tell-if-cannabis-is-laced/

🟪 Από την αλληλογραφία μου

Η απάντηση μου σε μια μητέρα που ανησυχούσε πάρα πολύ για την "ψεκασμένη" Κάνναβη που καπνίζει ο γιός της. Έχω στείλει αυτό το γράμμα σε πολλούς γονείς που ανησυχούν και επικοινωνούν μαζί μου. Τουλάχιστον αυτοί οι νούσιμοι γονείς αποδέχονται μεν το ότι τα παιδιά τους χρησιμοποιούν την Κάνναβη, αλλά έχουν τεράστιες ανησυχίες για το αν το προϊόν που παίρνουν είναι νοθευμένο ή ψεκασμένο με χημικά δηλητήρια. Αναγνωρίζουν ότι οι πιθανοί κίνδυνοι ΔΕΝ είναι από την Κάνναβη αλλά από άλλες ουσίες που κάποτε βρίσκονται μες το φυτό λόγω νοθείας.

Η λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και η επίβλεψη της παραγωγής-διανομής από λειτουργούς υγείας. Επιπλέον, τα γεγονότα υπογραμμίζουν την ανάγκη Νομιμοποίησης της καλλιέργειας από όποιον θέλει να την καλλιεργήσει, καθώς και την ανάγκη για ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ προϊόντα Κάνναβης και υγειονομικούς ελέγχους των όσων προϊόντων θα διατίθενται στο ανοικτό εμπόριο.

-------- Forwarded Message --------
Subject: Για τη νοθευμένη Κάνναβη / Contaminated Cannabis
Date: Thu, 17 Mar 2016
From: Petros Evdokas <petros@cyprus-org.net>
To: ΕM <em.........@hotmail.com>

Γειά σου,

Θα ήθελα και πάλιν να σε υπενθυμίσω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το παρουσιάζουν οι διάφοροι, και ότι στην Κύπρο σπανίως προκύπτει νοθευμένη Κάνναβις. Τα πλείστα που ακούμε είναι απλώς οι φόβοι μιας καταδιωκόμενης κοινότητας που πολλαπλασιάζονται από την παρανομία. Ακόμα και αν είναι νοθευμένη η Κάνναβις, σπανίως προκύπτει να έχει ψεκαστεί με δηλητήρια ή ναρκωτικά.

Κάποιες από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται, παρουσιάζονται σε αυτή την σελίδα:
KNOW WHAT YOU'RE SMOKING?
What is Gritweed ?
https://web.archive.org/web/20160412101008/http://www.gritweed.co.uk/gritweed.htm

Διακρίνουν τέσσερεις μορφές:

  - Large Glass Particle Contamination
https://web.archive.org/web/20160319010652/http://www.gritweed.co.uk/grit_1.htm

  - Industrial Etchant Spray Contamination
https://web.archive.org/web/20160319010652/http://www.gritweed.co.uk/grit_1.htm

  - Sugar or Sand Contamination
https://web.archive.org/web/20160319010707/http://www.gritweed.co.uk/grit_3.htm

  - Micro Contaminants (stealth grit)
https://web.archive.org/web/20160319010712/http://www.gritweed.co.uk/grit_4.htm

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα για περαιτέρω μελέτη, μπορείς να δεις τού'ν την ιστοσελίδα. Η πρώτη σελίδα απλώς καλύπτει τις ίδιες ουσίες όπως και η πιο πάνω, αλλά οι επόμενες καλύπτουν άλλες πτυχές νόθευσης. Θα δείς ότι παρ' όλον που όλοι συμφωνούμε πως αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες, δεν υπάρχει λόγος για πολύ μεγάλη ανησυχία.

Sprayed Cannabis 101
https://web.archive.org/web/20141005185755/http://www.sickchirpse.com/sprayed-cannabis-101

https://web.archive.org/web/20141005193451/http://www.sickchirpse.com/sprayed-cannabis-101/2

https://web.archive.org/web/20141005185811/http://www.sickchirpse.com/sprayed-cannabis-101/3/

https://web.archive.org/web/20141005193456/http://www.sickchirpse.com/sprayed-cannabis-101/4

Η σελίς 5 του κειμένου έχει χαθεί.


Οι νοθίες της Μαφίας είναι ένας επιπρόσθετος λόγος να νομιμοποιηθεί η Κάνναβις ώστε να μπορεί και το κράτος να ελέγχει την ποιότητα, και οι ίδιοι οι καταναλωτές να την ελέγχουν με τα δικά τους μέσα, νόμιμα.

Ευχαριστώ,
Πέτρος Ευδόκας
__________

🟪 Η Ορθή Χρήση της Κάνναβης || Mικρό εγχειρίδιο
https://cannabisnews.gr/petros-evdokas-i-orthi-chrisi-tis-kannavis-mikro-egcheiridio

Photo: many thanks to Jan Amiss 
https://pixabay.com/users/amissphotos-472829 


 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment