Sunday 23 May 2021

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;


🟢 Ήταν ένας υγιής άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή του απροσδόκητου του θανάτου, όλοι αναρωτηθήκαμε "μήπως είχε βάλει το εμβόλιο;"

Αλλά...
Κατόπιν παραπόνων από διάφορους Υποψήφιους, καθώς και παραπόνων από μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου, το άρθρο σε αυτή την σελίδα που διερευνούσε αυτή την πιθανότητα εξαναγκάστηκε σε "απόκρυψη".

Κυκλοφορούν φήμες ότι "έγινε νεκροψία", αλλά δεν μας έχει λεχθεί το αν έγινε ειδική μελέτη για την επίδραση του εμβολίου στον πάσχοντα. Μιά τέτοια επίδραση δεν φαίνεται με το γυμνό μάτι και απαιτεί εξειδικευμένες ιστοπαθολογικές εξετάσεις ΣΥΝ συσχετισμό με το ιστορικό του πάσχοντος.

Η φίμωση του άρθρου δυστυχώς δεν θα καθησυχάσει τις ανησυχίες του κόσμου. Και αυτό είναι μεγάλο κρίμα σε μια εποχή μαζικής ανασφάλειας.

Ο πόνος από την απώλεια ενός ανθρώπου που αγαπήθηκε πλατειά για την κοινωνική του προσφορά μες το παρόν κλίμα δυστυχώς θα θρέψει τις υπόνοιες, και αντί να εξουδετερώσει, δυστυχώς θα ενισχύσει τις υποψίες για την αιτία θανάτου.

Πρός την οικογένεια:

🌹 Τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια. Ξέρω πως τα λόγια δεν μπορούν να αποτελέσουν καμία παρηγοριά σε τέτοιες στιγμές οδυνηρής απώλειας ενός αγαπημένου.

Αν έχετε πληροφορίες για την ιατρική πλευρά του θέματος και μπορείτε να τις δημοσιεύσετε, πχ. αν έγινε νεκροψία, αν ερευνήθηκε ειδικά το θέμα του εμβολίου, κοκ. αυτό θα συμβάλει πολύ για να καθησυχαστούν οι ανησυχίες όλων μας. Όταν μια τέτοια τραγωδία κτυπά ένα άτομο τόσο πολύ αγαπητό στην ευρύτερη κοινωνία, ο μόνος τρόπος να καθησυχαστούν οι ανησυχίες για την αιτία θανάτου είναι μια επίσημη ανακοίνωση.

Αναδημοσιεύουμε δημόσιο σχόλιο της Υποψήφιας Βουλευτού κας Έφης Ξάνθου:

"Είσαι απαράδεκτος και αισχρος. Στην προσπάθεια σου να επιτεθείς στο Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών γράφεις βλακείες και κουροφεξαλα, πιάνοντας στο στόμα σου ένα άνθρωπο που μόλις χθες θαψαμε. Ένα άνθρωπο με βαρύ ιστορικό καρδιακών προβλημάτων τον παρουσιάζεται ως θύμα του εμβολιασμού ενάντια στο covid. Είσαι εκτός πραγματικότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά έχεις αγγίξει τον πάτο με αυτή σου την ανάρτηση. Δεν σέβεσαι την οικογένεια του ανθρώπου βρε; Δεν σκέφτεσαι τι αντίκτυπο θα έχει στην 11χρονη κορούλα του που ακόμη δεν καταλαβαίνει πλήρως το της έχει συμβεί; Στην χήρα του που έχασε τη γη από τα πόδια της; Είσαι αισχρός βρε!"
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net



 * * *

3 comments:

  1. Με όλο το σεβασμό στον μακαριστό Κυριάκο, εγινε νεκροψία και ο ενας εκ των ιατροδικαστών ηταν και στην κηδεία. Εαν δεν αποσυρθεί το άρθρο η διορθωθεί θα γίνει καταγγελία στο fb με στοιχεία.
    Ευχαριστώ

    ReplyDelete
  2. Αν και δε συμφωνώ με το ύφος και τη φρασεολογία της αγαπητής μου Έφης, ωστόσο την κατανοώ πλήρως και δεν αποκλείεται να τη χρησιμοποιούσα κι εγώ κάτω από μια τέτοια ψυχική ένταση.
    Πέρα από αυτό, θεωρώ ύπουλο και απαράδεχτο, ο θάνατος κάποιου να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από οποιονδήποτε για ίδιους σκοπούς και εν ονόματι του κοινού καλού.
    Σε τι διαφέρει ένας τέτοιος εκμεταλλευτής από οποιονδήποτε άλλον;
    Στον βαθμό αισχρότητας, θεωρώ. Γιατί όσο πιο ύπουλη και υπόγεια είναι - ή προσπαθεί να είναι - η διείσδυση, τόσο χειρότερη είναι, αφόσον τα κίνητρά της δεν είναι σε όλους ορατά. Κρίμα!

    ReplyDelete
  3. Και ακόμα, θα ήθελα να πω πως η επαναστατικότητα φαίνεται και από τον τρόπο ή τους τρόπους που μετέρχεται κάποιος. Δεν μπορεί κάποιος να θέλει να είναι ή να φαίνεται επαναστατικός, όταν χρησιμοποιεί τα ίδια δόλια μέσα των αισχρών της εξουσίας.
    Τι αντιεξουσιαστής είσαι τότε;

    ReplyDelete