Monday 11 January 2010

Yorumlar? Σχόλια; Comments?



~~~~~~~~~~~~~

3 comments:

  1. Πιας τον ένα φάκκα τον πας τον άλλον!

    ReplyDelete
  2. Εντάξει είμαι σί'ουρος πως ο Χριστόφιας μέσα του - η ιδέα που έχει γιά τον εαυτό του δηλαδή - έν πως ΔΕΝ θέλει να υποτάσσεται (δηλ. αληθινά πιστέφκει πως εν επαναστάτης).

    Αλλά η τραγική αλήθεια είναι πως εκείνος, και σχεδόν η πλειονότητα της ηγεσίας του κόμματος, είναι σήμερα το ιδεολογικό προγεφύρωμα του Αττίλα στην Κύπρο. Τα φερέφωνα της υποταγής και τελικής μας εξόντωσης. Η αλαζονία τους δεν τους επιτρέπει να το παραδεκτούν στους εαυτούς τους.

    Αλλά υπάρχει και αντικειμενική πραγματικότης.

    Το είπεν πιό καλά πρόσφατα ο Şener Levent / Σενέρ Λεβέντ, συμπατριώτης μας που ζεί στην υπό κατοχήν βόρεια Κύπρο:

    "Όσοι γενναίοι αριστεροί διαθέταμε, αφού έπαψαν να ελπίζουν ότι μια μέρα θα γυρίσει πίσω ο Καρλ Μαρξ, αγκάλιασαν ως σωτήρα τον ιμπεριαλισμό, που κάποτε θεωρούσαν τον μεγαλύτερο εχθρό.

    ...Ερωτοτροπούν με τους Αμερικανούς και τους 'Αγγλους αντιπροσώπους που πηγαινοέρχονται και το παίζουν απόστολοι των σχεδίων που ετοιμάζουν εκείνοι. Και έκαναν και νέες ανακαλύψεις για την ιστορία. Είπαν ότι δεν είναι ο ιμπεριαλισμός ο κύριος υπεύθυνος γι’ αυτή την αιματοχυσία, γι’ αυτή τη διαίρεση.

    ...Παραγκωνίστηκαν όσοι λένε ότι η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη, φιμώθηκαν όσοι ζητούν μιαν ανεξάρτητη και ενωμένη Κύπρο."
    http://cyprusindymedia.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html

    ReplyDelete