Thursday 17 October 2024

🟥 Χαζοκούμπαροι κυπραίοι και ψευδο-Άραβες χάκερς στην Εποχή της Σφαγής

 

 

🟥 Διότι... είμαστε χαζοκούμπαροι κυπραίοι και πιστεύουμε ΟΛΑ όσα λεν οι εξουσιαστές,

 

🟥 Διότι... ο λαός μας έχει χάσει πλέον την ικανότητα κριτικής σκέψης,

 

🟥 Διότι... έχει καταστεί σχεδόν αδύνατο πλέον να διαχωριστεί η φονική προπαγάνδα των εγχώριων ΜΜΕ και Τύπου από τα φονικά συμφέροντα του Κεφαλαίου και του Κράτους, και των συμμαχιών τους με το διεθνές Βαθύ Κράτος /Παρακράτος του Δυτικού Ιμπεριαλισμού:

 🔴 Ξεχύθηκε σήμερα μια έξαλλη και υστερική εκστρατεία προπαγάνδας που μας απειλεί πως τάχα είμαστε στο στόχαστρο "Αράβων" χάκερ.

 Στην αγγλική της εκδοχή η εφημερίδα Φιλελεύθερος ("In Cyprus") σκορπά τον τρόμο με "ενημέρωση" πως τάχα η σχέση της Κύπρου με το Ισραήλ είναι η αιτία που θα μας στοχεύσει η ομάδα χάκερ που ονομάζεται "LulzSec Black":

🔺 Hackers set sights on Cyprus due to relationship with Israel, cybersecurity firm warns

https://in-cyprus.philenews.com/insider/hackers-set-sights-on-cyprus-due-to-relationship-with-israel-cybersecurity-firm-warns

 Στην ελληνική της εκδοχή όμως, η εφημερίδα φανερώνει καλύτερα αυτό που είναι, και ως η ναυαρχίδα της ρατσιστικής σιωνιστικής προπαγάνδας στον τόπο μας "ταυτοποιεί" τάχα τους υπόπτους ως "Άραβες":

🔺 Στο στόχαστρο Αράβων χάκερ η Κύπρος, ελέω πολέμου

https://www.philenews.com/kipros/astinomika/article/1519203/sto-stochastro-aravon-chaker-i-kipros-eleo-polemou-pos-sindeoun-tin-kipriaki-dimokratia-me-to-israil

 Τα άρθρα της εφημερίδας στηρίζονται στην ανακοίνωση μιας εταιρείας που αποτελείται από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΑΚΕΡΣ! - και ονομάζεται Odyssey:

🔺 LulzSec Black Targets Critical Infrastructure in Cyprus - Odyssey Cybersecurity

https://odysseycs.com/resources/threat-alerts/lulzsec-black-targets-critical-infrastructure-in-cyprus

 🔺 Ας σημειωθεί ότι ούτε ο Φιλελεύθερος, ούτε η "In Cyprus", ούτε η Odyssey παρέχουν έστω και ένα τεκμήριο, ή απόδειξη για τον ισχυρισμό για τους χάκερς. Καμία. Οι ισχυρισμοί τους βασίζονται απολύτως στο "πιστέψετε το γιατί εγώ το λέω".

  

🔴 Πριν προχωρήσουμε, αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιός οφελείται από αυτή την προπαγάνδα (και την πιθανή πράξη δολιοφθοράς υπολογιστών στην Κύπρο "λόγω της σχέσης μας με το Ισραήλ") μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε το παρόν κείμενο.

🔴 Στο ΣΥΝΟΛΟ της, ολόκληρη αυτή η "είδηση", καθώς και το αποτέλεσμα από πιθανά κτυπήματα δολιοφθορών με υπολογιστές, στοχεύει στο να οφελέσει το σιωνιστικό Ισραήλ στην γενοκτονική του σφαγή των Παλαιστινίων, και τον πόλεμο του εναντίον των Λιβάνιων και Ιρανών γειτόνων μας. Στοχεύει στο να κερδίσει "συμπάθεια" για το Ισραήλ και να ζωγραφίσει τους "κακούς Άραβες" ως εχθρούς μας.


🔴
Είναι γνωστό πως η ομάδα των χάκερ που ονομάζεται "LulzSec Black", τους οποίους η εταιρεία Odyssey /Οδύσσεια ταυτοποιεί ως "εχθρούς μας", είναι γόνος ή απότοκο (κάτι σαν παρακλάδι ή και αναβιώση) της προηγούμενης ομάδας των χάκερ με το όνομα "LulzSec". ΑΥΤΗ η ομάδα αλώθηκε από την αμερικανική FBI, και στην ηγεσία της τέθηκε ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ /ΣΠΙΟΥΝΟΣ /ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Hector Monsegur (Έκτωρ Μονσεγκούρ).

🔺 Υπό την ηγεσία του Hector Monsegur και με την καθοδήγηση της FBI διαπράχθηκαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ εγκληματικές δολιοφθορές ενάντια σε υπηρεσίες κατασκοπίας και αντικατασκοπίας, ενάντια στην CIA, ενάντια σε αμερικανικές εταιρείες, και - πιο σημαντικά από όλα αυτά - ενάντια σε ξένες Κυβερνήσεις και εταιρείες.

Οι πιο πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις δολιοφθορών είχαν σκοπό να εξυπηρετήσουν την ηγεμονία της FBI στο εσωτερικό μέτωπο, και την ηγεμονία των ΗΠΑ στο εξωτερικό.

Γι αυτές ακριβώς τις επιχειρίσεις, η διεθνώς γνωστή εφημερίδα Guardian έγραψε τα εξής:

"Καθώς ο Monsegur ξεκινά την εποπτευόμενη απελευθέρωση του για ένα έτος, που συμπεριλαμβάνει και στενή παρακολούθηση της χρήσης του υπολογιστή του, είναι πιθανό να παραμείνουν ερωτήματα σχετικά με τη φύση της επιεικούς ποινής του, και ιδιαίτερα για τον υποτιθέμενο ρόλο του ως αιχμή του δόρατος σε επιθέσεις σε ξένες κυβερνήσεις ενώ ενεργούσε για λογαριασμό του FBI.

Ο καθηγητής Ahmed Ghappur του νομικού κολεγίου UC Hastings, ειδικός στο δίκαιο περί υπολογιστών, είπε ότι άλλο πράγμα είναι να βοηθάς το FBI σε μια επιχείρηση παγίδευσης εναντίον δραστών ενός εγκλήματος που βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη, και άλλο «όταν συμβάλλεις στη δημιουργία, την παρακίνηση και εκτέλεση ενός εντελώς νέου εγκλήματος. Ειδικά όταν αυτά τα εγκλήματα μπορεί κάλλιστα να επηρεάσουν την εξωτερική μας πολιτική»."

🔺 LulzSec hacker 'Sabu' released after 'extraordinary' FBI cooperation | Hacking | The Guardian

https://www.theguardian.com/technology/2014/may/27/hacker-sabu-walks-free-sentenced-time-served

🔺 ΜΙΑ από αυτές τις επιχειρήσεις έβλαψε και εμένα τον γράφοντα, προσωπικά. (Περισσότερα πιο κάτω, στο τέλος του κειμένου).

🔴 Μερικές πηγές πιο κάτω περιγράφουν καλύτερα τον ρόλο του Hector Monsegur ως πράκτορα της Κυβέρνησης των ΗΠΑ - η οποία ας μην ξεχνούμε σήμερα είναι βυθισμένη ως τον λαιμό σε "επιχειρήσεις υποστήριξης" του σιωνιστικού Ισραήλ:

🔺 Hector Monsegur - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hector_Monsegur&oldid=1239319446

 🔺 FBI Says LulzSec Hacker Kingpin Was an Informant - The Atlantic
https://www.theatlantic.com/technology/archive/2012/03/fbi-says-lulzsec-hacker-kingpin-was-informant/330907

🔴 Άν θέλετε να μελετήσετε περισσότερο την δραστηριότητα της αρχικής ομάδας "LulzSec" και την σχέση της με την FBI μπορείτε να αρχίσετε εδώ:

LulzSec, informant - Google Search
https://www.google.com/search?q=LulzSec%2C+informant

 

🔴 Μα... αληθεύει πως η "έγκυρη" πηγή της εφημερίδας Φιλελεύθερος, η εταιρεία Odyssey, αποτελείται από χάκερς; Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ, δείτε την περιγραφή των θέσεων για τις οποίες η εταιρία προσφέρει εργοδότηση:

🔺 Ανάμεσα στις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι και η εξής:

"CEH: Certified Ethical Hacker":

CYBERSECURITY ANALYST, ITHACALABS™ - Odyssey Cybersecurity

https://odysseycs.com/job/cybersecurity-analyst-ithacalabs

🔴 Γνωρίζει κανείς αν η εταιρεία συνδέεται με τις μυστικές υπηρεσίες του σιωνιστικού Ισραήλ ή των ΗΠΑ; Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω. Τα τέσσερα κύρια άτομα της εταιρείας θα πρέπει να μιλήσουν με διαφάνεια για το αν έχουν τέτοιες σχέσεις. Η υπηρεσία του Εφόρου Εταιρειών λέει πως είναι οι εξής:

🔺 Διευθυντές και Γραμματέας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ Διευθυντής

ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ    Διευθυντής

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ    Διευθυντής

ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ    Γραμματέας

Εδώ: Organization Details

https://efiling.drcor.mcit.gov.cy/DrcorPublic/SearchResults.aspx?name=Odyssey+Consultants&number=%25&searchtype=optStartMatch&index=1&tname=%25&sc=0

🔺 Το ότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ και Ισραήλ τροφοδοτούν προπαγάνδα και παραπληροφόρηση ως τάχα "έγκυρες πληροφορίες" σε επαγγελματίες ασφαλείας, στρατιωτικούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους για να προωθούν τα συμφέροντα τους - και προπάντων τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - είναι πασίγνωστο. Το μόνο ερώτημα είναι αν οι παραλήπτες αυτών των πληροφοριών είναι αρκετά βλάκες να τα πιστεύουν (και μάλιστα χωρίς τεκμήρια), ή αν αυτό είναι εν γνώση τους και τελούν συνεργοί στην διασπορά των "πληροφοριών".

🔴 Αναμένουμε λοιπόν πως κάποιοι απόγονοι της αρχικής ομάδας χάκερ "LulzSec Black" την οποία λειτουργούσε η FBI, που μπορεί να ονομάζεται "LulzSec Black" ή και να έχει ένα σωρό άλλα ονόματα ΜΠΟΡΕΙ να κτυπήσει στην Κύπρο με δολιοφθορές, και όλα τα ΜΜΕ, ο Τύπος, το εγχώριο και ξένο Κεφάλαιο καθώς και η Κυβέρνηση, το Κράτος και όλες οι εκφάνσεις του διεθνούς παρακράτους των Δυτικών θα αρχίσουν τις υστερίες για "Άραβες χάκερ", και την δήθεν ανάγκη να συσπειρωθούμε "εναντίον τους". "Για το καλό της κοινωνίας", βέβαια.

🔴 Η υπόθεση Stratfor, η "LulzSec" της FBI, και ο Πέτρος Ευδόκας

Εν περιλήψει:
🔺 Η ιδιωτική εταιρεία Stratfor εμφανίστηκε δημοσίως σε κάποιο σημείο (πριν περίπου 15-20 χρόνια)• είχε ιδρυθεί όμως πολύ πιο νωρίς. Ήταν μια από τις διαπλεκόμενες οντότητες μες τις οποίες η CIA "θάβει" τους λειτουργούς και πράκτορες της, και η οποία εκτός από πράκτορες εργοδοτούσε ακαδημαϊκούς, στρατιωτικούς, επαγγελματίες ασφαλείας, πολιτικούς, διπλωμάτες, αναλυτές, κοκ. και προσέφερε "υπηρεσίες συμβουλευτικής" σε κρατικούς φορείς, Κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, και εταιρείες. Ουσιαστικά τροφοδοτούσε τους πελάτες της με όσα η CIA ήθελε να πιστεύουν.

Για να προωθήσει το κύρος της, και χωρίς καθόλου διαφάνεια για το ποιά και τι ακριβώς ήταν αυτή η νεοφανής "εταιρεία συμβουλευτικής", η Stratfor προσέφερε δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία στα άρθρα και αναλύσεις της. Ενέγραψαν δεκάδες χιλιάδες μέλη, στα οποία άρχισαν να στέλνουν τις αναλύσεις και κείμενα τους. Ανάμεσα τους και σ' εμένα.

Μελέτησα μερικά, και αντελήφθηκα ότι απλώς προωθούν την "ανεπίσημη" γραμμή προπαγάνδας, δηλ. την γραμμή πλοήγησης ΜΙΑΣ από τις εσωτερικές φράξιες της CIA (η CIA δεν είναι ένας μονολιθικός οργανισμός, υπάρχουν εσωτερικές παρατάξεις για όλα τα θέματα). Ο τρόπος άρθρωσης των θέσεων τους ακολουθεί την μέθοδο της ψευδοεπιστημονικής τοποθέτησης μέσω "συμπερασμάτων" όπου αποφεύγονται τα τετριμμένα συνθήματα. Είναι δύσκολο για τον απλό "πελάτη" να διακρίνει ότι τα κείμενα αποτελούν προπαγάνδα.

Μετά από 2-3 άρθρα άρχισε να διαφαίνεται σε μένα η ύποπτη ποιότητα του υλικού, και αφιέρωσα την προσοχή μου αλλού. Τα δωρεάν κείμενα τους συνέχισαν να έρχονται στο γραμματοκιβώτιο μου, και τα έχω ακόμη.

Μερικά χρόνια αργότερα, τo 2011, εξερράγη το σκάνδαλο: η Stratfor υπέστηκε επιθέσεις υποκλοπής και δολιοφθορές από χάκερς, οι οποίοι απεκάλυψαν την φύση της εταιρείας, έκλεψαν τα στοιχεία των πελατών της (στοιχεία από περίπου 60,000 πιστωτικές κάρτες από τους σχεδόν 300,000 συνδρομητές που πλήρωναν!), καθώς και τα ονόματα και διευθύνσεις ήμαιλς των παραληπτών των δωρεάν κειμένων της Stratfor, δηλαδή των δωρεάν συνδρομητών. Ανάμεσα σε αυτούς ήμουν και εγώ.

Μαθεύτηκε πως η επίθεση από χάκερς ενάντια στην Stratfor διαπράχθηκε από την FBI μέσω της ομάδας "LulzSec" την οποία είχε υπό τον έλεγχο της, καθώς και κάποια άλλα άτομα, στελέχη της άλλης ομάδας που είναι διεθνώς γνωστή ως Anonymous /Ανώνυμοι. Κάποια από τα άτομα συνελήφθηκαν.

Γύρω στο 2012, η δημοσιογραφική ομάδα της Wikileaks υπό τον Julian Assange, παρέλαβε το υλικό και δημοσίευσε τα πιο πάνω κλεμμένα στοιχεία συν πέντε εκατομμύρια ήμαιλς από την αλληλογραφία της Stratfor. Και πολύ καλά έκαμε!

Λεπτομέρειες εκείνων των επιχειρήσεων περιγράφονται καθαρά εδώ:

🔺 How an FBI Informant Orchestrated LulzSec’s Hacking Spree

https://www.thedailybeast.com/how-an-fbi-informant-orchestrated-lulzsecs-hacking-spree

 

🔺 Leaked emails shine rare light on Stratfor

https://www.nbcnews.com/id/wbna46555168

Η συμμετοχή μου εκείνη την περίοδο στο διεθνές δίκτυο ανεξάρτητης δημοσιογραφίας με το όνομα IndyMedia (συμμετείχα σε διεθνείς ομάδες εργασίας του δικτύου, καθώς και στον κυπριακό κλάδο, την Ενδο~Μήδεια /Cyprus IndyMedia), μεταξύ άλλων ήταν και η πολιτική υποστήριξη στην απόφαση να δώσουμε δημοσίως πολιτική υποστήριξη (συν μικρή τεχνική υποστήριξη) στην ομάδα της Wikileaks για την δημοσίευση του υλικού που υπεκλάπη από τους χάκερς.

Ανάμεσα σε όλο εκείνο το υλικό υπήρχαν πολύτιμες πληροφορίες και αποκαλύψεις (μερικές περιγράφονται στα πιο πάνω άρθρα), καθώς και "σκουπιδαριό". Μες το σκουπιδαριό ήταν και το όνομα μου και η διεύθυνση ήμαιλ στην οποία η Stratfor έστελνε τα δωρεάν της άρθρα.

Η πιο "ωραία" κατάληξη αυτής της ιστορίας προέκυψε αργότερα, όταν έγινα πολιτικά ενεργός στον κλάδο του Κινήματος για την Αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου (911 Truth Movement). Το Κίνημα στοχεύει στην αποκάλυψη της συμμετοχής των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ και Ισραήλ στην διεξαγωγή των κτυπημάτων εκείνης της μέρας, μέσω έρευνας, δημοσιογραφικής εργασίας και δημοσιεύσεων. Γι αυτό τον λόγο στοχεύτηκα από ένα κλιμάκιο της υπηρεσίας πρακτόρων FBI (συν άλλων "ακατανόμαστων" υπηρεσιών) με προσπάθεια πολιτικής εξουδετέρωσης. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησαν την δημοσίευση του ονόματος μου ανάμεσα στο υλικό της Stratfor ως "απόδειξη" πως είμαι τάχα "πράκτορας της CIA"!

Το αποτύπωμα εκείνης της επιχείρησης υπάρχει ακόμη στο διαδίκτυο, και παρέχει εύκολη επιβεβαίωση. Μπορείτε να δείτε τα τεκμήρια εδώ:

Petros Evdokas, stratfor - Google Search

https://www.google.com/search?q=Petros+Evdokas%2C+stratfor

Στην επιχείρηση κατά της Stratfor (και σε μερικές άλλες) οι διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ αλληλοκτυπήθηκαν, αλλά αντεπεξήλθαν• κάπως σαν την παροιμία "τό 'να χέρι νίβει τ' άλλο, και τα δυό το πρόσωπο".

Οι διάφορες υπηρεσίες των ΗΠΑ, σ' εκείνο το περιστατικό, αξιοποιώντας τους χάκερς που είναι πράκτορες υπό τον έλεγχο τους κτύπησαν η μια την άλλη μέσω Stratfor, "LulzSec" και Anonymous, αλλά επίσης κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τους καρπούς των επιχειρήσεων τους για να κτυπήσουν τους αντιπάλους τους - ανάμεσα τους και εμένα τον ασήμαντο.


🔴
Ως χαζοκούμπαροι κυπραίοι που πιστεύουμε ΟΛΑ όσα λεν οι εξουσιαστές, τώρα θα αναμένουμε να δούμε πότε οι ψευδο-Άραβες (χάκερς-πιόνια και πράκτορες των ΗΠΑ και του Ισραήλ) θα κτυπήσουν την Κύπρο. Ήδη οι "έγκυρες πληροφορίες" από τον φορέα σιωνιστικής προπαγάνδας Φιλελεύθερο και την εταιρεία Odyssey μας έχουν προετοιμάσει.

🔺 Αν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ και Ισραήλ κτυπήσουν την Κύπρο προσποιούμενες πως είναι τάχα Άραβες χάκερς, ή Ιρανοί, τότε ο πληθυσμός μας, έχοντας υποστεί την "προειδοποιητική" προπαγάνδα, θα είναι ήδη έτοιμος να τους μισήσει. Και θα εμφανιστούν επιτήδειοι και διάφοροι "καλοθελητές" που θα απαιτούν να δώσουμε ακόμη πιο μεγάλη υποστήριξη στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

🔺 Και αν δεν κτυπήσουν; Αν οι αναλυτές τους εκεί στην CIA, την FBI, την NSA, την MOSSAD και τις άλλες ανώνυμες υπηρεσίες που επιχειρούν προσποιούμενες πως είναι τάχα "Άραβες χάκερς" διαβάσουν αυτό το άρθρο και αντιληφθούν πως κάποιοι αντιληφθήκαμε τα κόλπα τους... και αναβάλουν ή ακυρώσουν τα κτυπήματα;

🔺 Αν δεν κτυπήσουν; Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net


🔴
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΗΓΕΣ

ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΑ: ανάμεσα στο σκάνδαλο υποκλοπών της Stratfor και την εμφάνιση της ΜΟΣΣΑΝΤ στην Κύπρο με τα ΜΑΥΡΑ ΒΑΝ και τις ντόπιες επιχειρήσεις κατασκοπίας ενάντια στον απλό κόσμο της Κύπρου, υπήρξαν και άλλα φαιδρά και τραγικά περιστατικά κατασκοπίας, αντικατασκοπίας, και υποκλοπών στην Κύπρο. Αναλύουμε κάποια από αυτά με τον Σόλωνα Αντάρτη στο βίντεο εδώ:

🔺 “Σόλωνα και Γόμορρα” | Επεισόδιο 11 - Vouli TV

https://vouli.tv/solwnakaigommora-04-06

 

No comments:

Post a Comment