Thursday 14 January 2021

🔵 Μικρομεσαίου μεγέθους απόλαυση

🔵 Αναπνέω καλύτερα, αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση - καθώς και μικρομεσαίου μεγέθους απόλαυσην - παρακολουθώντας όλους τους κοινωνικά διακεκριμένους οπαδούς της ρατσιστικής Διζωνικής "τελικής λύσης" να τσακώνονται ανάμεσα τους, να αλληλοτρώγονται, να αλληλοκατηγορούνται και να υποσκάπτουν ο ένας τον άλλο.
 
🔵 Κάποιοι από αυτούς είναι αδιαμφισβήτητα καλοί άνθρωποι, που όμως παραμένουν αμετανόητοι σε μια πολιτική κατεύθυνση που είναι σαφέστατα καταστροφική για τον τόπο μας, αλλά και που ευτυχώς αποδεικνύεται καταστροφική και για τους ίδιους. Άλλοι πάλιν από τους επιφανείς οπαδούς της ρατσιστικής Διζωνικής είναι τρισάθλιοι• ανήθικοι•  ηθικοπολιτικά διεφθαρμένα καθάρματα που η μόνη τους πλέον υποστήριξη και προβολή εξαρτάται από τα ξένα κέντρα του διεθνούς παρακράτους - γιατί ευτυχώς η πλειοψηφία του λαού μας (τουλάχιστον σε αυτό το καυτό θέμα, το εθνικό) καταφέρνει ακόμα να διακρίνει την ανωμαλία αυτών των ατόμων, καθώς και την ανωμαλία της ρατσιστικής "λύσης" που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

🔵 Η έγνοια μου είναι πως δεν αλληλοτρώγονται αρκετά ακόμη! Χρειάζεται να αυξηθούν ακόμη λίγο οι συγκρούσεις ανάμεσα τους που αφορούν τα εγωκεντρικά προσωπικά συμφέροντα, οι συγκρούσεις που αφορούν τις κομματικές και εξωκομματικές τους συμμαχίες και συμμετοχή των σε επίσημους και ανεπίσημους θεσμούς κοινωνικής δύναμης• οραματίζομαι την πλήρη κατάρρευση της ρατσιστικής Διζωνικής παράταξης από το εσωτερικό αλληλοφάγωμα των "παραγόντων" της, αλλά δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί: θα χρειαστεί και ηθικοπολιτική ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ του λαού μας με εκείνη την παράταξη. Γιατί δεν είναι μόνο το ότι αντιπροσωπεύει τις κατοχικές και ξένες εχθρικές δυνάμεις, αλλά και το ότι συστηματικά επιδίδεται στη διάβρωση του φρονήματος μας και επενδύει διαχρονικά στην διχόνοια και στο κοινωνικό μίσος, τα οποία εκμεταλλεύεται για πολιτικά και οικονομικά οφέλη. Θα προτιμούσα να μπορεί το πολιτικό μας πρόβλημα να επιλυθεί χωρίς σύγκρουση αλλά ..."δεν". Τουλάχιστον ελπίζω πως η σύγκρουση θα είναι ειρηνική, χωρίς βία, και με κάποιο τρόπο να αυξήσει την δυνατότητα του λαού μας να ξανάβρει την αγωνιστική του ενότητα: για την συλλογική μας επιβίωση ΚΑΙ για την μελλοντική μας απελευθέρωση.

 
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net 

* * *

1 comment:

  1. ΝΑ φύγουν των κορονοϊων τα χτικιά και η τουρκιά από κυπρο ,και αγιά σοφιά

    https://www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY

    ReplyDelete