Saturday 21 November 2009

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι

"Είχα την ευκαιρία την περασμένη εβδoμάδα να συζητήσω για τις πρόσφατες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τον καλό μου φίλο Δημήτρη Χριστόφια..."

(από άρθρο του Βρεττανού πρωθυπουργού Gordon Brown αποκλειστικά στη "Χαραυγή")


Από την "Καθημερινή"

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/11/2009_308942


Ο Βρεττανός πρωθυπουργός σε επιστολή του προς τους Κύπριους ηγέτες και τον Κυπριακό λαό επέλεξε την εφημερίδα του υποτιθέμενου επαναστατικού σοσιαλισμού και του καλού του φίλου "Χαραυγή".

Δε γνωρίζω αν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία τωn τελευταίων δύο αιώνων. Ο ηγέτης μιας από τις πιο αποτρόπαιες συμπραξίες Κεφαλαίου και Ιμπεριαλισμού να απευθύνεται σε έναν υπόδουλο λαό ο οποίος ακόμη υποφέρει από την αποικιοκρατία, μέσω της υποτιθέμενης αριστερής εφημερίδας. Σε ένα διάγγελμά του για τον Κυπριακό λαό ο ηγέτης του Βρεττανικού Imperium επέλεξε συνειδητά και ανερυθρίαστα την αποκλειστική χρήση του μέσου που υποτίθεται προάγει τον επαναστατικό σοσιαλισμό και τον αγώνα ενάντια στον Ιμπεριαλισμό. Η δε εφημερίδα φιλοξένησε τη φωνή του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού προβάλλοντάς την χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο! Ωρα για την εμετοθεραπεία μου!

Ο καλός φίλος του Δημήτρη Χριστόφια σε ένα γράμα προς όλους μας δε χρησιμοποιεί ούτε μια φορά τη λέξη Κατοχή, ενώ εξισώνει τον πρόεδρο της κουτσουρεμένης Δημοκρατίας μας με τον ομόλογό του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Προσφέρει επίσης (ω της μεγαλοσύνης του το μέγα έλεος...) το μισό έδαφος των Βάσεων ως δώρο για το νέο συνεταιρισμό του νέου παραμορφώματος που θα προκύψει. Στηρίζει επίσης την εκτρωματική λύση του διζωνικού διαχωρισμού του νησιού μας με βάση τον εθνοφυλετισμό και το ρατσισμό.

Αρχίζει δε με τον τίτλο "Η λύση στο Κυπριακό πρέπει και θα είναι Κυπριακή".

Φαίνεται πως ο διαφαινόμενος συνασπισμός των Ελλήνων της Κύπρου ενάντια στην προδοτική πολιτική του προέδρου και των έξωθεν συμβούλων του έχει αναγκάσει τους πάντες σε σπασμωδικές κινήσεις. Η αγάπη του λαού μας για τον τόπο του και τον πολιτισμό του και η αντίληψη όλων των κέντρων εξουσίας ότι δεν περνά ο σχεδιασμός τους για το διαχωρισμό του τόπου μας σε δύο ζώνες βασισμένες στο ρατσισμό και το άπατρχαϊντ και στη γενοκτονία των εθνικά Ελλήνων τους οδηγεί ολοένα και σε πιο ακραίες
πράξεις. Βεβαίως μέσα από αυτή τη διαδικασία οι μάσκες πέφτουν και τα σχέδια και οι σχέσεις τους αποκαλύπτονται.

Αξίζει να θυμηθούμε τι εκπροσωπεί ο καλός φίλος του Δημήτρη Χριστόφια. Η Βρεττανική αποικιοκρατία είναι βουτηγμένη εδώ και διακόσια χρόνια μέσα στο αίμα εκτατοντάδων λαών και εκατόμβων θυμάτων της πολιτικής της.

Ο τόπος μας γνωρίζει από πρώτο χέρι την πολιτική της της διά της αγχόνης εκτελέσεως των αγωνιστών της ελευθερίας.

Ο διαχωρισμός του νησιού μας είναι άμεσο αποτέλεσμα της πολιτικής της. Οι βάσεις της στο νησί μας χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή ως το ορμητήριο για τις σφαγές που συνεχίζονται στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Το 10% του εδάφους της Δημοκρατίας μας είναι μέχρι σήμερα υπό Βρεττανική κατοχή.

Ο καλός φίλος του προέδρου αυτά εκπροσωπεί. Έχει δε και το θράσος να μας πει ότι θα μας επιστρέψει το μισό έδαφος των υπό κατοχή βάσεων του θανάτου. Θα μας δώσει ως δώρο μέρος αυτών που μας έχει κλέψει η πολιτική της αυτοκρατορίας που αντιπροσωπεύει!

Πάντως του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μέσα από το γράμμα του ξεγύμνωσε την πολιτική του προέδρου μας αποκαλύπτοντας πεντακάθαρα και χωρίς καμιά αμφιβολία με ποιους πορεύεται ο ψευδοκομμουνιστής μας πρόεδρος και με ποιους συναγλείφεται η ψευδοομμουνιστική μας ηγεσία και τα Μέσα Ενημέρωσής της.

Η πρωκτολειχία ως εξωτερική μας πολιτική έχει αποκαλυφθεί στο μέγιστο βαθμό!

Αυτή τη στιγμή είναι διάφανο σε όλους μας το μέγεθος της υποταγής της πολιτικής του προέδρου μας στο διεθνές Κεφάλαιο και τον αιματοβαμμένο Ιμπεριαλισμό. Ξεκάθαρα φαίνεται ποιοι τον καθοδηγούν και ποιων τα λόγια και τα επιχειρήματα αναπαράγει. Ο πρόεδρός μας άγεται και φέρεται ως πιόνι στη σκακιέρα των μεγάλων συμφερόντων προσπαθώντας κι αυτός να πιπιλίσει όπως και οι αισχροί μέντορές του την Κυπριακή λύση αποποινικοποιώντας την Κατοχή και την γενοκτονία εις βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου. Οι φίλοι του φωτογραφίζουν ποιος είναι και τι σχεδιάζουν μαζί!

Πλανώνται οικτρά!

Ο πρόεδρος και το ψευδοκομμουνιστικό του επιτελείο μαζί με τους ιμπεριαλιστές φίλους του θα μας βρει μπροστά του. Eμείς μάθαμε από τη μήτρα της μάνας μας να μετρούμε τη φιλία και την αγάπη για τον τόπο μας διαφορετικά.

Σόλων Αντάρτης εθελοντής,
Ενδο~Μήδεια / Cyprus Indymedia

-------------------------


Η φωτογραφία είναι από:

http://cache3.asset-cache.net/xc/81438106.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1934B869679A269F9CCCA8345B288D5958BB01E70F2B3269972

2 comments:

  1. Η Σύνταξη της "Χαραυγής" ήδη προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός ότι δημοσίευσε με περηφάνεια και χωρίς καν έστω ένα μικροσκοπικό σχόλιο το γράμμα του κορυφαίου Βρετανού Ιμπεριαλιστή.

    Ενώ το τύπωσε στο χαρτί ως πρωτοσέλιδο πρώτο άρθρο με τεράστιους τίτλους, εδώ
    http://www.haravgi.com.cy/uploads/upload/files/2011121245.pdf
    το εξαφάνισε από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας:
    http://www.haravgi.com.cy


    Υπάρχουν ακόμα κάποιοι - ευτυχώς! - μέσα στην ηγεσία του κόμματος που ντρέπονται. Με εκείνους τους συντρόφους που έχουν ακόμα την υγιή αίσθηση ντροπής, ίσως καταφέρουμε κάποτε να περισώσουμε τον Σοσιαλισμό και την πατρίδα από το Κόμμα.

    ReplyDelete
  2. Ολαρία - ολαρά, δάγκωσε με πιο βαθιά

    Αχ, ο Όλιβερ Τουίστ χαμογελάει και ο Χίτλερ του χαϊδεύει τα μαλλιά
    διαμαντένιο δαχτυλίδι του φοράει και πετούν αγκαλιασμένοι μακριά

    Ολαρία - ολαρά, με σουραύλια και βιολιά

    θα βρεθούμε όλοι μαζί στο πανηγύρι, θα ‘ναι όλη η παλιά μας συντροφιά
    και θα πιούμε από το ίδιο το ποτήρι και την πιο πικρή γουλιά....

    Ολαρία - ολαρά, γύρω - γύρω τα παιδιά

    ο μαρκήσιος Ντε Σαντ μ’ ένα χίπη, ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά
    ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη κι η παρθένα με τον σατανά

    Διονύσης Σαββόπουλος
    http://kithara.vu/ss.php?id=MTE1MDYzMjQ5

    ReplyDelete