Tuesday 29 June 2021

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού

 
🟢 Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα.

🟢 Η αμερικανική FDA - ανώτατη αρμόδια Αρχή στις ΗΠΑ για την ρύθμιση εμβολίων (Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων) - έχει επιβάλει επίσημη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τα εμβόλια κορωνοϊού, βασισμένη στην αναγνώριση ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει πολλαπλασιασμό των καρδιακών φλεγμονών σε υγιείς νέους ανθρώπους (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα). Οι καρδιακές φλεγμονές έγιναν 200-πλάσιες λόγω των εμβολίων. Δηλαδή τα εμβόλια προκάλεσαν περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ φορές πιο πολλά από όσα αναμένοντο.

🟢 Η Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) διέταξε να τοποθετηθεί η γραπτή προειδοποίηση κινδύνου στα χαρτάκια ενημέρωσης που συμπεριλαμβάνονται διά νόμου στα πακέτα με τα εμβόλια:
■ FDA News Release
Coronavirus (COVID-19) Update: June 25, 2021
https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-june-25-2021

🟢 Η FDA στηρίκτηκε στους αριθμούς που δημοσίευσε η CDC - που είναι η ανώτατη αρμόδια Αρχή στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό (Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών): εκεί όπου σε υγιείς νεαρούς ενήλικες αναμένονταν μόνο 1 ως 8 περιστατικά, πιστοποιήθηκε ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα στους εμβολιασμένους νέους ηλικίας 18-24 τα καρδιακά περιστατικά εκτοξεύτηκαν σε πέρα από 200. Στους νέους ηλικίας 12-17 οι καρδιακές φλεγμονές "απλώς" ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑΤΗΚΑΝ λόγω του εμβολίου.

🟢 Στις νέες, ευτυχώς οι αριθμοί είναι καλύτεροι:
Στις νέες γυναίκες ηλικίας 18-24 τα περιστατικά καρδιακής φλεγμονής ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ λόγω εμβολίων, ενώ για τις έφηβες 12-17 ετών, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.

🟢 ΟΛΑ τα νέα άτομα που υπέστηκαν τις πιο πάνω καρδιακές φλεγμονές χρειάστηκαν να νοσηλευτούν επειγόντως, εκτός από περίπου 10.

{κλικ}

🟢 Οι αριθμοί και οι γραφικές παραστάσεις δημοσιεύτηκαν επισήμως εδώ:
■ COVID-19 Vaccine safety updates
Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP), June 23, 2021
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2021-06/03-COVID-Shimabukuro-508.pdf

🟢 Τα καθεστωτικά ΜΜΕ σε άλλες χώρες δημοσίευσαν αυτή την τραγική είδηση• έστω χωρίς να την προβάλουν και πολύ, αλλά την δημοσίευσαν. Τουλάχιστον τηρούν τα προσχήματα:
■ FDA adds a warning to Covid-19 vaccines about risk of heart inflammation
https://edition.cnn.com/2021/06/25/health/fda-covid-vaccine-heart-warning/index.html

🟢 Σε Κύπρο και Ελλάδα... πλήρης αποσιώπηση και συγκάλυψη των κινδύνων για καρδιακή φλεγμονή από τα εμβόλια. Οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές ισχυρίζονται πως τάχα "ενημερώνουν" τον κόσμο "με διαφάνεια" για τα ρίσκα από το εμβόλιο. Το ίδιο και τα ΜΜΕ και Τύπος ισχυρίζονται ότι τάχα "ενημερώνουν" τον κόσμο για το τι έστιν η αλήθεια. Να μερικά δείγματα της Αλήθειας και της "αλήθειας":

■ Ο μέχρι προχθές Υπουργός Υγείας κος Ιωάννου:
"Όλα τα αδειοδοτημένα εμβόλια είναι ασφαλή, προτρέπουμε τον κόσμο να έρθει να εμβολιαστεί. Δεν έχει σημασία με ποιο εμβόλιο, σημασία έχει ο εμβολιασμός."
https://www.pio.gov.cy/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF.html?id=19657#flat

■ "Ο θάνατος της 39χρονης και ακόμα τρία κρούσματα θρόμβωσης μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία..."
Αυτό είναι το 39χρονο μοντέλο που πέθανε από θρόμβωση
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1199289/afto-einai-to-39chrono-montelo-poy-pethane-apo-thrombosi

■ Για όλα φταιν οι "συνομωσιολόγοι"
Άριστος Μιχαηλίδης, Διευθυντής Σύνταξης, Εφημερίδα Φιλελεύθερος:
"Είναι η μόνη μας ελπίδα. Τα εμβόλια, τα φάρμακα, η επιστήμη. Τελεία και παύλα."
Πεθαίνει κόσμος κάθε μέρα οι θεωρίες συνωμοσίας ποτέ
https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1226553/pethainei-kosmos-kathe-mera-oi-theories-synomosias-pote

🟢 Πολύ ορθά λοιπόν ο κόσμος που σε Κύπρο και Ελλάδα αντιλαμβάνεται την συγκάλυψη θανάτων και σοβαρών τραυματισμών που προκαλούνται από τα εμβόλια, μελετά, ψάχνει, και ενημερώνεται... αγανακτά! ΠΟΛΥ ορθά εκφράζει αυτή την αγανάκτηση ο Γιώργος Καλλινίκου σε άρθρο του από τον Απρίλιο. Ορθώς ονόμασε το εμβόλιο "Ρωσική Ρουλέτα" - και μάλιστα το είπε ΠΡΙΝ το εμβόλιο σκοτώσει την άτυχη Στέφανι Ντιπουά προκαλώντας της αφύσικη θρόμβωση. Έγραψε:

■ "Ο Ευρωπαϊκος Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) υποχρεώθηκε χθες να παραδεχθεί ότι υπάρχει σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca με ασυνήθιστους θρόμβους αίματος με χαμηλά αιμοπετάλια. Πώς να το απέφευγε άραγε, αφού την προηγούμενη μέρα το είχε δηλώσει δημοσίως ο επικεφαλής των εμβολιασμών του οργανισμού, Μάρκο Καβαλέρι. Ο ΕΜΑ το παραδέχθηκε, όμως, τόλμησε να πει ότι επειδή είναι σπάνιες οι περιπτώσεις «τα συνολικά οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων παρενεργειών»! Ανέφερε ακόμη ότι μελέτησε 86 περιπτώσεις θρομβώσεων (οι 18 θανατηφόρες) αλλά καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να εμβολιάζεται!

Με απλά λόγια, υπάρχει κίνδυνος αλλά είναι μικρές οι πιθανότητες να την πατήσει κάποιος. Με ακόμη απλούστερες λέξεις: Ρωσική ρουλέτα! Σε όποιον κάτσει. Αν αυτό δεν αποτελεί αισχρή προσβολή της ανθρώπινης ζωής, τι είναι;
[...]
Στην Κύπρο με το απείρου κάλλους κράτος μας; Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ήταν με την ψυχή στο στόμα, ο Πρόεδρος μας εκείνο που είχε να πει ήταν για τους «αρνητές του κορωνοϊού»! Σοβαρομιλάς κύριε; Όποιος δεν αποδέχεται τυφλά την όποια απόφαση μιας ανεπαρκούς Κυβέρνησης βαφτίζεται «αρνητής»; Όχι, Πρόεδρε, δεν είμαστε αρνητές. Μια χαρά καιγόμαστε για τις ανθρώπινες ζωές. Αλλά δεν είμαστε πιόνια κανενός.
[...]
Όχι Πρόεδρε. Δεν θα γίνουμε πιόνια σας σε μια τέτοια ανεύθυνη, απάνθρωπη και επικίνδυνη πολιτική. Σε προκαλώ. Βγείτε δημοσίως με τον περιβόητο υπουργό σου και δεσμευτείτε ότι αναλαμβάνετε προσωπικά την ευθύνη για όποιον, ο μη γένοιτο, κινδυνεύσει. Αν τολμάς!"
Ρωσική ρουλέτα και με το ζόρι AstraZeneca, βρε αθεόφοβοι;
https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f/article/1165888/rosiki-royleta-kai-me-to-zori-astrazeneca-bre-atheofoboi

🟢 Και δεν είναι βέβαια μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο που ο κόσμος αγανακτά, μα παντού. Στο πιο κάτω άρθρο ο συγγραφέας τεκμηριώνει - με τους αριθμούς του Κράτους - τον κίνδυνο για  καρδιακές φλεγμονές από τα εμβόλια, και θέτει το εξής: μας λεν πως είναι επικίνδυνα, και αντί να σταματήσουν τους εμβολιασμούς που τραυματίζουν και αρρωστούν ΥΓΙΕΙΣ ανθρώπους, επιβάλλουν πιο έντονα τους εμβολιασμούς. Και επισημαίνει το αδιανόητο, μα επιστημονικά τεκμηριωμένο: το ότι όλοι αυτοί οι υγιείς νέοι που αρρωστούν βίαια και σοβαρά διότι υποβάλλονται στους επικίνδυνους εμβολιασμούς... δεν διατρέχουν ΚΑΝΕΝΑ κίνδυνο από τον κορωνοϊό.

■ CDC admits to heart problems among young vaccinated. Solution? More vaccination!
https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-cdc-admits-to-heart-problems-among-young-vaccinated-solution-more-vaccination

🟢 Γιατί δεν μεταδίδουν αυτές τις ειδήσεις στον Τύπο και τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο; Γιατί αποσιωπούν την αλήθεια οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές στη χώρα μας;

Μέχρι τώρα εκτός από τρομολαγνεία, παραπληροφόρηση, και συγκάλυψη της αλήθειας δεν είδαμε τίποτε άλλο από αυτούς.

Μήπως διότι τα ψέμματα, η προπαγάνδα, και η παραποίηση της αλήθειας είναι αναπόσπαστο μέρος των συνεχιζόμενων εκστρατειών και προσπαθειών να μας επιβάλουν Υγειονομική δικτατόρευση, τον περιορισμό της κάθε ελευθερίας με τα παράνομα Μέτρα "προστασίας", συμπεριλαμβανόμενων και των επικίνδυνων εμβολίων; Η καθημερινή πρακτική που ακολουθούν οι Ιατρικές και Κρατικές Αρχές και μαζί τους τα φερέφωνα και συνένοχα καθεστωτικά ΜΜΕ/Τύπος, τεκμηριώνουν ότι το καθεστώς ΔΕΝ έχει μετακινηθεί ούτε χιλιοστό από τον στόχο που τόσο "εύγλωττα" εξέφρασε δημοσίως ο τέως Υπουργός Υγείας κος Ιωάννου για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ - και μάλιστα το δήλωσε αυτό πριν καν διατεθούν τα εμβόλια στο εμπόριο. Εδώ, σε αυτό το σημείο του βίντεο - όπου πάλι "φταιν οι συνωμοσιολόγοι":
 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ:
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
~ Ant1 27/6/2020
https://www.youtube.com/watch?v=J0J296pHgNM#t=52

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

 * * *  

Σύνδεσμοι ~ Παραπομπές ~ Αναγνώσματα 

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

* * *

 

No comments:

Post a Comment