Monday 15 November 2021

🟣 Πρωτόκολλο Διαχείρισης Παρενεργειών από τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19 / Φυσική Ιατρική



🟣 Πως διαχειριζόμαστε τις Παρενέργειες μετά τον γονιδιακό εμβολιασμό;

Η Φυσική Ιατρική έχει καταλήξει σε αρκετά καλές μεθόδους διαχείρισης των περιστατικών από παρενέργειες των εμβολίων: είναι όλες μέθοδοι που έχουν μεν όφελος, αλλά δεν προκαλούν ζημιά. Είναι εντελώς αβλαβείς.

Τα πλείστα άτομα που ζητούν βοήθεια έχουν ήδη βάλει το εμβόλιο, οπότε το Πρωτόκολλο μας αρχίζει με αυτό το σενάριο, δηλαδή το διάστημα "Μετά τον γονιδιακό εμβολιασμό".

Στο κείμενο όμως καλύπτουμε και τα εξής:

ο- Πρόληψη
ο- Οι Επιστημονικές Εξελίξεις, Έρευνες, και Συλλογισμοί
Α. Υπέρβαση και Διεύρυνση της πρότερης Ομοιοπαθητικής γνώσης
Β. Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί από την Επιστήμη
     • Θρομβωτικές παρενέργειες
     • Αυτοάνοσες παρενέργειες
ο- Τεκμηρίωση και Παραπομπές.


Μαζί με τις προτάσεις παραθέτουμε και μέρος του σκεπτικού καθώς και πηγές για ενημέρωση και τεκμηρίωση. Το κείμενο φτιάχτηκε ώστε να είναι προτίστως χρήσιμο ως Εγχειρίδιο Χρήσης, οπότε αφήσαμε την παρουσίαση κάποιων εννοιών προς το τέλος.


🔷 Μετά τον γονιδιακό εμβολιασμό

Μπορούμε να αρχίσουμε με τα πρώτα 5 από τα πιο κάτω μέτρα, και είναι χρήσιμο να τα συνεχίσουμε για τουλάχιστον δύο μήνες:

* Πιο κάτω, το "Χ" σημαίνει "επί". Μπορείτε να μελετήσετε και την τεκμηρίωση στο τέλος του κειμένου.

1.
Βιταμίνη Γ:
1,000mg Χ 3 φορές/ημέρα.

2.
Βιταμίνη Ε:
περίπου 15mg Χ 1 φορά/ημέρα [1].

3.
Συμπλήρωμα Ιχθυέλαιου (Fish Oil supplement), γνωστό και ως συμπλήρωμα Ωμέγα Τρία (Ωμέγα 3):
1,000mg Χ 3/ημέρα [2],[3].

-► Εναλλακτική λύση, ιδίως για χορτοφάγους:
Σπορέλαιο Κάνναβης (Hempseed Oil):
ένα κουταλάκι Χ 3/ημέρα [4].

4.
Προβιοτικά: 30, ή και 60 ΔΙΣεκατομμύρια μονάδες την ημέρα, σε μία ή δύο δόσεις [5].

5.
-► Αποχή από το κρέας (τα μικρόβια που κατοικούν σε έντερα κρεατοφάγων, παράγουν ουσίες που επιτείνουν τις φλεγμονές [5]),
-► Eλάττωση (ή και πλήρη αποχή) από ζάχαρη, άλας, και αγελαδινό γάλα.
-► Αύξηση λαχανικών και φρούτων στη διατροφή, μπόλικο νερό, ελαφριά κίνηση κάθε μέρα, αρκετό ύπνο, και αποφυγή κούρασης ή εξάντλησης. (Προτιμούμε τα λαχανικά να είναι μαγειρευμένα όσον τον δυνατό λιγότερο, όπως στην ασιατική κουζίνα.)

6.
Ομοιοπαθητική:

Α.
Για άτομα που δεν γνωρίζουν αρκετά ώστε να να διεξαγάγουν την θεραπεία από μόνα τους: επικοινωνήστε με κάποιο θεραπευτή που έχει πείρα και γνώση στην Ομοιοπαθητική.

-► Αν όμως το ζήτημα επείγει και δεν μπορείτε να λάβετε άμεση θεραπεία, ιδίως αν έχουν ήδη αρχίσει συμπτώματα, αρχίστε με ΜΙΑ μόνο δόση του φαρμάκου:
ARSENICUM ALBUM, 30 C
και διευθετήστε να επικοινωνήσετε με την θεραπεύτρια σας το συντομότερο. Εκείνη θα σας πεί αν πρέπει να πάρετε κι άλλη δόση, ή υψηλότερη δυναμοποίηση, ή άλλο συμπληρωματικό φάρμακο.

Β.
Για άτομα που γνωρίζουν αρκετά ώστε να διεξαγάγουν την θεραπεία για το άτομο τους, ή για αγαπημένα άτομα:

Αν έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται ήδη συμπτώματα και μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα, αρχίστε με ΜΙΑ μόνο δόση του φαρμάκου:
ARSENICUM ALBUM, 30 C.

Αν τα συμπτώματα είναι πολλά και αντιστοιχούν στην εικόνα του φαρμάκου που περιγράφεται εδώ (ιδίως εκείνα με γαλάζια γράμματα)...
ARSENICUM ALBUM
http://homeoint.org/books/boericmm/a/ars.htm

...τότε μπορείτε να αρχίσετε με
ARSENICUM ALBUM, 200 C.

▲ Για την συνέχιση της θεραπείας, δείτε το κεφάλαιο πιο κάτω με τίτλο "Υπέρβαση και Διεύρυνση της πρότερης Ομοιοπαθητικής γνώσης".


🔷 Πρόληψη
Μπορούμε να αρχίσουμε με τα πιο κάτω μέτρα, και είναι χρήσιμο να τα συνεχίσουμε για τουλάχιστον δύο μήνες μετά από τον γονιδιακό εμβολιασμό:

* Πιο κάτω, το "Χ" σημαίνει "επί". Μπορείτε να μελετήσετε και την τεκμηρίωση στο τέλος του κειμένου.

1.
Βιταμίνη Γ:
1,000mg Χ 3 φορές/ημέρα.

2.
Βιταμίνη Ε:
περίπου 15mg Χ 1 φορά/ημέρα [1].

3.
Συμπλήρωμα Ιχθυέλαιου (Fish Oil supplement), γνωστό και ως συμπλήρωμα Ωμέγα Τρία (Ωμέγα 3):
1,000mg Χ 3/ημέρα [2],[3].

-► Εναλλακτική λύση, ιδίως για χορτοφάγους:
Σπορέλαιο Κάνναβης (Hempseed Oil):
ένα κουταλάκι Χ 3/ημέρα [4].

4.
Προβιοτικά: 30, ή και 60 ΔΙΣεκατομμύρια μονάδες την ημέρα, σε μία ή δύο δόσεις [5].

5.
-► Αποχή από το κρέας (τα μικρόβια που κατοικούν σε έντερα κρεατοφάγων, παράγουν ουσίες που επιτείνουν τις φλεγμονές [5]),
-► Eλάττωση (ή και πλήρη αποχή) από ζάχαρη, άλας, και αγελαδινό γάλα.
-► Αύξηση λαχανικών και φρούτων στη διατροφή, μπόλικο νερό, ελαφριά κίνηση κάθε μέρα, αρκετό ύπνο, και αποφυγή κούρασης ή εξάντλησης. (Προτιμούμε τα λαχανικά να είναι μαγειρευμένα όσον τον δυνατό λιγότερο, όπως στην ασιατική κουζίνα.)

▲ ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές πηγές όπου ακόμη και ευηπόληπτοι και έμπειροι ομοιοπαθητικοί εισηγούνται την "προληπτική" δόση με το "τάδε" ή το "δείνα" ομοιοπαθητικό φάρμακο [6],[7]. Αυτό αποτελεί "καλοπροαίρετη ανοησία" και παραβίαση της θεμελιώδους αρχής της Ομοιοπαθητικής που μας καθοδηγεί να χορηγούμε φάρμακο μόνο όταν υπάρχουν συμπτώματα, δηλαδή κάποια παρέκκλιση από την ισορροπία του οργανισμού. Όταν χορηγούμε φάρμακα χωρίς συμπτώματα - και ιδίως αν τα χορηγούμε σε επανάληψη - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ συμπτώματα. Ή όπως είπε και ένας καθηγητής μου κάποτε απαντώντας με απόγνωση σε ερώτηση συμφοιτητού: "Υπάρχουν πάνω από 10,000 ασθένειες, για ποιάν θέλεις να κάμεις πρόληψη;"


🔷 Οι Επιστημονικές Εξελίξεις, Έρευνες, και Συλλογισμοί

Α.
🔹 Υπέρβαση και Διεύρυνση της πρότερης Ομοιοπαθητικής γνώσης

Ψάχνοντας, θα βρείτε πως πάρα πολλές πηγές στο διαδίκτυο γραμμένες από ομοιοπαθητικούς συστήνουν την χρήση του φαρμάκου THUJA, ή και άλλα φάρμακα όπως MALANDRINUM, SILICEA, SULPHUR, κοκ. Δυστυχώς, αυτά φανερώνουν τεμπελιά στην σκέψη και έλλειψη επαφής με την ζώσα επιστήμη, την κλινική πρακτική, και τέχνη της Ομοιοπαθητικής.

Εκείνα τα φάρμακα αφορούν παρενέργειες από εμβόλια του παρελθόντος (τα κλασσικά εμβόλια) σε εποχές όπου αυτά ήταν, όντως, εγκυρα θεραπευτικά μέσα που προκαλούσαν Δαμαλισμό (Vaccination, δηλαδή διέγερση και προετοιμασία της ανοσίας), και όπου οι παρενέργειες των πηγάζουν από την αντίδραση του οργανισμού σε ουσίες που συμμετέχουν σε εκείνη την βιολογική αντίδραση.

Τα γονιδιακά εμβόλια που είναι σήμερα ενώπιον μας ΔΕΝ είναι εμβόλια Δαμαλισμού. Αποτελούν ενέσιμο γονιδιακό υλικό συν κάποια επιπρόσθετα συστατικά - το σύνολο των οποίων πυροδοτεί εντελώς νέους και διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς, νέες και διαφορετικές βιολογικές αντιδράσεις, νέες και διαφορετικές παρενέργειες. Τα γονιδιακά εμβόλια αποτελούν νέα βιολογική πραγματικότητα: απαιτούν νέα σκέψη, νέες αντιλήψεις, νέες έρευνες που θα καθοδηγούν την κλινική μας πρακτική για τις παρενέργειες των.

Τους πρώτους μερικούς μήνες του εμβολιαστικού προγράμματος δεν είχαμε καθαρή εικόνα σε μαζικό επίπεδο για την πολυπλοκότητα των παρενεργειών, ή για τους πολλαπλών κατευθύνσεων βιολογικούς μηχανισμούς μέσω των οποίων προκαλούνται οι παρενέργειες. Τώρα όμως έχουμε. Μια ΠΑΡΑ πολή καλή μελέτη, καταπληκτικά ενδελεχής, αντάξια της βασικής μεθοδολογίας της Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, δημοσιεύτηκε από την Jennifer Poole στην πηγή που αναφέρεται πιο κάτω [8].

Στην μελέτη συμπεριλήφθηκαν όλες οι παρενέργειες των γονιδιακών εμβολίων που δημοσιεύτηκαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα κατασκεύασαν, καθώς και όσες αναγνωρίστηκαν ευρέως όταν μαζικοποιήθηκαν τα προγράμματα εμβολιασμού (ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ οι τοπικές ενοχλήσεις στο σημείο του εμβολίου• εκείνες μελετήθηκαν ξεχωριστά).

Οι τεκμηριωμένες παρενέργειες στη μελέτη συμπεριλαμβάνουν και τις πολύ σοβαρές που κυμαίνονται από απειλητικές για τη ζωή έως και θανατηφόρες: Αναφυλαξία (Anaphylactic Shock), Εγκάρσια μυελίτιδα / Φλεγμονή νωτιαίου μυελού (Transverse Myelitis / Spinal Inflammation), Παράλυση ή Πάρεση Bell (Bell’s Palsy), Πετέχεια / Θρομβοπενία (Petechaie / Thrombocytopenia), Παράλυση / Σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ (Paralysis / Guillain-Barré syndrome, GBS).

Η ομοιοπαθητική ανάλυση συμπτωματολογίας των παρενεργειών ανέδειξε το φάρμακο ARSENICUM ALBUM ως το 1ο "πιο όμοιο" προς τις παρενέργειες από όλα τα εμβόλια, εκτός από το εμβόλιο Sputnik V για το οποίο το ARSENICUM είναι το δεύτερο "πιο όμοιο". Με άλλα λόγια όποιο και αν είναι το εμβόλιο που προκάλεσε τα συμπτώματα το ARSENICUM είναι το κατάλληλο φάρμακο.
(Ειδικά για τις παρενέργειες από το εμβόλιο Sputnik V, το πιο κατάλληλο φάρμακο είναι το GELSEMIUM, και το ARSENICUM ως το άμεσα επόμενο, άρα και πάλιν ΠΟΛΥ χρήσιμο).

Οι θεραπευτικές εισηγήσεις της συγγραφέως συμπεριλαμβάνουν τα εξής:
ο- Όπου αρμόζει, ταυτόχρονη χρήση του ARSENICUM με το ιδιοσυγκρασιακό φάρμακο του πάσχοντος,
και,
ο- Εάν οι παρενέργειες είναι πολύ έντονες, ακολουθούμε τα θεραπευτικά πρωτόκολλα για ΟΞΕΙΑ πάθηση, για παράδειγμα ARSENICUM ALBUM 200 C κάθε μισή ώρα και ακολούθως πιο σπάνιες δόσεις (μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα) όταν τα συμπτώματα καταλαγιάσουν [8].

 
Β.
🔹 Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί από την Επιστήμη
Παρουσιάζουμε περιληπτικά το τι έχουν πει οι επιστήμονες μας για το θέμα.

Δεν είναι σύμπτωση το ότι το ομοιοπαθητικό φάρμακο ARSENICUM είναι το πιο κατάλληλο για τις παρενέργειες των γονιδιακών εμβολίων καθώς ΚΑΙ για την διαχείριση της ασθένειας COVID-19 μέσω της Φυσικής Θεραπευτικής [9].

α.
Θρομβωτικές παρενέργειες

Το κοινό σημείο μεταξύ των ζημιών που προκαλεί ο κορωνοϊός και των παρενεργειών που προκαλεί το εμβόλιο, είναι η πρωτεΐνη-ακίδα (Spike protein, S-protein, ακίδα S) που περιβάλλει τον κορωνοϊό. Το εμβόλιο παρεμβαίνει γονιδιακά μες τα κύτταρα μας και διεγείρει την μαζική παραγωγή αυτής της ακίδας μές το σώμα μας.

Πολλοί επιστήμονες έχουν ήδη τοποθετηθεί για τους κινδύνους από τα εμβόλια, και έχουν εστιάσει στην ακίδα ως τον κύριο φορέα και παράγοντα για τις παρενέργειες μέσα από πολλαπλούς βιολογικούς μηχανισμούς.

Έκρουσαν τον κώδωνα συναγερμού για τους κινδύνους από τα εμβόλια ήδη από καιρό - δείτε την επιστολή που επιστήμονες διεθνούς φήμης έστειλαν τον Φεβρουάριο 2021 στις Ιατρικές και Κρατικές Αρχές, η οποία συνυπογράφηκε από μεγάλο αριθμό και άλλων επιστημόνων και γιατρών. Έχει τίτλο "Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns" - την παραθέτουμε στα Τεκμήρια πιο κάτω. [10].

Μεταξύ άλλων στην επιστολή οι επιστήμονες αναφέρονται στους κινδύνους από την ακίδα, τους επικίνδυνους μηχανισμούς αντίδρασης της με το ανοσοποιητικό σύστημα, με το αίμα μας, και με τα τειχώματα των αιμοφόρων αγγείων, με κινδύνους θρόμβων και ισχαιμίας στην καρδία, εγκέφαλο, νωτιαίο μυελό, και κινδύνους αιμορραγίας, αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, και θρομβοπενία.

Δυστυχώς οι θάνατοι και τραυματισμοί από τα εμβόλια επιβεβαίωσαν τους επιστήμονες σε λιγότερο από ένα μήνα: γιατροί και επιστήμονες στη Νορβηγία τον Μάρτιο κατέληξαν στο αδιαμφισβήτητο πόρισμα ότι οι παρενέργειες των εμβολίων είναι η αιτία των πραγματικών - και όχι θεωρητικών, πλέον - περιστατικών: “Our theory that this is a powerful immune response most likely triggered by the vaccine, has been confirmed”, says professor and chief physician Pål Andre Holme. [11].

Αξιοσημείωτες τέτοιες φωνές από τον κόσμο της Επιστήμης συμπεριλαμβάνουν τον Γερμανό γιατρό και καθηγητή Ιατρικής Σούκαριτ Μπάκντι / Sucharit Bhakdi. Ο καθηγητής είναι Θαυλανδικής καταγωγής. Σπούδασε στα πανεπιστήμια της Βόννης, Γκήσεν, Μάίνζ και Κοπενχάγης, και στο Ινστ. Μαχ Πλάνκ Ανοσολογίας και Επιγενετικής στη Φράιμπουργκ. Είναι ομότιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Ιωαν. Γουτεμβέργιου στη Μάινζ, και για 13 χρόνια διετέλεσε επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Υγιεινής. Υπηρέτησε ως Διευθυντής Σύνταξης στο επιστημονικό περιοδικό "Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία".  

Στις επιστημονικές του διαλέξεις (δείτε και τα βίντεο πιο κάτω) εξηγεί ότι η ακίδα-πρωτεΐνη S δεν προκαλεί θρόμβους μόνο με την άμεση της εμπλοκή στο αίμα. Αυτό που επισημαίνει, είναι ότι οι ακίδες καταστρέφουν κάποια από τα κύτταρα στην εσωτερική επιφάνεια των αιμοφόρων αγγείων. Αυτές οι ζημιές, πυροδοτούν "σήμα κινδύνου" προς τον οργανισμό ο οποίος σπεύδει να επουλώσει τις ζημιές δημιουργώντας θρόμβους προς άμυνα του οργανισμού (όπως συμβαίνει και σε κάθε μικροτραυματισμό). Δηλαδή οι θρόμβοι παράγονται σε ανταπόκριση της ζημιάς που τα εμβόλια προκαλούν στα αγγεία, όχι πλέον λόγω της απευθείας αντίδρασης της ακίδας με το αίμα, αλλά έμμεσα, λόγω της ζημιάς που προκαλεί η ακίδα στα κύτταρα των αγγείων [12],[13].

β.
Αυτοάνοσες παρενέργειες

Ο καταξιωμένος επιστήμονας Δρ. James Lyons-Weiler είχε παρουσιάσει ΠΟΛΥ νωρίς - τον Απρίλιο του 2020 - στην αρχή της κορωνοκρίσης, τα θεμέλια με τα οποία γίνονται κατανοητές οι "παράδοξες" αντιδράσεις του ανοσοποιητικού (αμυντικού) συστήματος του οργανισμού στην ακίδα που παράγουν τα εμβόλια. Τα κατέθεσε στο επιστημονικό περιοδικό με τίτλο Journal of Translational Autoimmunity, ως αποτέλεσμα εργασιών που έγιναν σε πολύπλοκο βάθος μοριακής βιολογίας, που τα συνοψίζουμε πιο κάτω [14].

Γράφοντας με απογοήτευση και πικρία μόλις πριν μερικές μέρες, ο Lyons-Weiler ανέφερε πως η Επιστήμη ήδη γνώριζε για όλα αυτά, και ότι δυστυχώς τώρα επιβεβαιώνονται καταστροφικά - εδώ λαμβάνει ως αφετηρία το τραγικό γεγονός ότι 100% των εισαχθέντων περιστατικών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Βέλγιο είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ άτομα:

"Όταν δημοσίευσα τη μελέτη μου για την παθογόνο διέγερση του ανοσοποιητικού (priming) τον Απρίλιο του 2020, την κατέθεσα ως προειδοποίηση. Τα στοιχεία προέρχονταν από τις προηγούμενες απόπειρες ανάπτυξης εμβολίου για τον COVID: ο εμβολιασμός κατά των κορονοϊών είχε οδηγήσει σε ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.
{When I published my study on pathogenic priming in April, 2020, it was meant as a warning. The evidence was in from past COVID vaccine development attempts: vaccination against coronaviruses had led to DISEASE ENHANCEMENT.}"
■ Pathogenic Priming in Belgium - 100% ICU Admissions are Vaccinated
Belgian Doctor Gives Most Recent Statistics
James Lyons-Weiler, Nov 8
https://popularrationalism.substack.com/p/pathogenic-priming-in-belgium-100


Ποιός είναι ο Dr. Lyons-Weiler:

► Ο Δρ. Lyons-Weiler έχει δεκαεπτά χρόνια εμπειρίας στη βιοϊατρική έρευνα, υπηρετώντας κυρίως στην ιδιότητα του σχεδιασμού και της ανάλυσης ερευνητικών μελετών. Τα κύρια ενδιαφέροντά του είναι η ανάπτυξη μοντέλων πρόβλεψης δυσμενών εκβάσεων βιοϊατρικών θεραπειών και βιολογικών μεθόδων πρόληψης, καθώς και η μοριακή και κυτταρική βάση της παθολογίας. Ήταν ο ιδρυτικός αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού ανοιχτής πρόσβασης Cancer Informatics και έχει συμμετάσχει στη συντακτική επιτροπή πολλών επιστημονικών περιοδικών. Το τελευταίο του περιοδικό, Science, Public Health Policy, & the Law, προβάλλει απόψεις και αναλύσεις σχετικά με την καλή σχέση μεταξύ της δημόσιας υγείας, ιατρικής πρακτικής, και της επιστήμης. Ο Δρ. Lyons-Weiler έχει υπηρετήσει ως επιστημονικός εμπειρογνώμων σε Δικαστικές υποθέσεις που αφορούν τραυματισμούς από εμβόλια.
■ Από:
https://ipaknowledge.org/Press.php


Ποιές ήταν οι προβλέψεις του; Συνοπτικά:

► Τα εμβόλια που "επρόκειτο" (τότε) να παραχθούν, θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά και αρκετά αβλαβή, αν είχε αφαιρεθεί από το ενέσιμο γονιδίωμα το υλικό που παράγει πρωτεΐνες που αντιστοιχούν σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ πρωτεΐνες. Αλλά συμπεριλαμβάνοντας γονιδιακό υλικό που αντιστοιχεί σε ανθρώπινες πρωτεΐνες, τα εμβόλια εμπεριέχουν το ρίσκο να δημιουργήσουν ασθένειες και συμπτώματα ακριβώς όπως εκείνα που παράγει η ασθένεια COVID-19.

Όπως και έγινε. Στην μελέτη του, ο ερευνητής ανέλυσε το γονιδίωμα που κωδικοποιεί (παράγει) την πρωτεΐνη-ακίδα του κορωνοϊού (καθώς και του εμβολίου), και εξήγησε ότι ΠΟΛΛΑ από τα συστατικά του παράγουν πρωτεΐνες που είναι βιολογικά ομόλογες σε ανθρώπινες πρωτεΐνες. Εξήγησε πως αυτό το γεγονός πυροδοτεί αντίδραση του ανοσοποιητικού (αμυντικού) μας συστήματος, το οποίο δημιουργεί μηχανισμούς ενάντια σε αυτές τις πρωτεΐνες, με αποτέλεσμα η άμυνα του οργανισμού να επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό, οπουδήποτε υπάρχουν αυτές οι πρωτεΐνες στα κύτταρα μας, στους ιστούς, και τα όργανα. Αυτός είναι και ο μηχανισμός της κάθε αυτοάνοσης πάθησης.

Με άλλα λόγια το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς από την ασθένεια COVID-19 οφείλεται στην διέγερση ανοσίας του οργανισμού ενάντια στις ίδιες τις δικές του πρωτεΐνες - αυτή είναι και η αιτία για τα πλείστα από τις εκατοντάδες "ανεξήγητα" συμπτώματα της ασθένειας.

Ο Δρ. Lyons-Weiler κατέθεσε ένα μεγάλο κατάλογο ανθρώπινων πρωτεϊνών που αντιστοιχούν ως ομόλογα στις πρωτεΐνες που παράγονται από τον γενετικό κώδικα της ακίδας - δηλαδή δεν είναι απλώς "θεωρητικές αερολογίες": κατέχουμε κατάλογο με τα συγκεκριμένα μέρη του γονιδιακού υλικού που περίεχει το εμβόλιο, τα οποία προκαλούν τις αυτοάνοσες αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις εκφράζονται ως παρενέργειες που μπορούν να φτάσουν μέχρι και σε φονικό επίπεδο (είναι ήδη πολλοί οι νεκροί από "απροσδόκητο και ανεξήγητο θάνατο" αμέσως μετά από τους εμβολιασμούς).

Το συγκεκριμένο γονιδιακό υλικό που προκαλεί αυτές τις αντιδράσεις είχε ήδη προβλεφθεί ΕΓΚΑΙΡΑ από την Επιστήμη, και η έκθεση που δημοσίευσε ο Δρ. Lyons-Weiler αποτελεί τεκμήριο.

Δεν ήταν τυχαίες οι φράσεις που διάλεξε ο επιστήμονας για την Σύνοψη της έκθεσης του - η οποία υπενθυμίζουμε δημοσιεύτηκε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ παρουσιαστούν από τις φαρμακευτικές εταιρείες ήδη "τελειωμένα" τα εμβόλια. Παραθέτουμε μερικές [με επεξηγήσεις σε αγκύλες]:

"Η ομολογία [βιολογική αντιστοιχία] μεταξύ ανθρώπινων και ιικών πρωτεϊνών είναι ένας αναγνωρισμένος παράγοντας στην αυτοάνοση παθολογία που προκαλείται από ιούς ή εμβόλια.
...Τα ανοσογόνα πεπτίδια σε ιούς ή βακτήρια που αντιστοιχούν σε ανθρώπινες πρωτεΐνες είναι καλοί υποψήφιοι για παθογόνα πεπτίδια ανοσοδιέγερσης ["priming" του ανοσοποιητικού] - (παρόμοια με την κάπως πιο ασαφή ιδέα της "Ανοσογενούς Επιδείνωσης της Ασθένειας"). Εδώ παρέχω μια εκτίμηση της πιθανότητας για ανθρώπινη παθογένεση μέσω αυτοανοσίας μέσω έκθεσης, μόλυνσης ή ένεσης.
...Εάν όλα τα μέρη των επιτόπων που είναι ομόλογα με τις ανθρώπινες πρωτεΐνες εξαιρεθούν λόγω του κινδύνου παθογόνου ανοσοδιέγερσης ["priming" του ανοσοποιητικού], τα υπόλοιπα ανοσογόνα μέρη των επιτόπων μπορούν να είναι ανοσογόνα και να παραμένουν ως δυνητικά βιώσιμοι υποψήφιοι για την ανάπτυξη εμβολίου. ["Επίτοποι", είναι τμήματα ενός αντιγόνου που αναγνωρίζονται από τα αντισώματα.]
Η χαρτογράφηση των γονιδίων ...υποδεικνύει επίσης έντονα μεγάλο αριθμό ευκαιριών για αναμενόμενες διαταραχές στο ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στοχεύοντας τα στοιχεία παρουσίασης αντιγόνων [τύπου] MHC Τάξεως Ι και II [MHC είναι το Μείζον Σύμπλεγμα Ιστοσυμβατότητας]• σηματοδότησης PD-1 [ειδικών κυτταροτοξικών Τ λεμφοκυττάρων]• διασταυρούμενης παρουσίασης διαλυτών εξωγενών αντιγόνων• και της ομαλής διαδικασίας φαγοκυττάρωσης του Ε.Δ. [της μεμβράνης του ενδοπλασματικού δικτύου / endoplasmic reticulum (ER)]."
[Οι επεξηγήσεις σε αγκύλες, όπως την παρούσα, είναι δικές μας.]

{"Homology between human and viral proteins is an established factor in viral- or vaccine-induced autoimmunity.
...Immunogenic peptides in viruses or bacteria that match human proteins are good candidates for pathogenic priming peptides (similar to the more diffuse idea of “immune enhancement”).
Here I provide an assessment of potential for human pathogenesis via autoimmunity via exposure, via infection or injection.
...If all of the parts of the epitopes that are homologous to human proteins are excluded from consideration due to risk of pathogenic priming, the remaining immunogenic parts of the epitopes may be still immunogenic and remain as potentially viable candidates for vaccine development.
Mapping of the genes ...also strongly points to a large number of opportunities for expected disturbances in the immune system itself, targeting elements of MHC Class I and Class II antigen presentation, PD-1 signaling, cross-presentation of soluble exogenous antigens and the ER-Phagosome pathway."} [14].

Με άλλα λόγια, η Επιστήμη γνώριζε από πρίν, οι Κρατικές και Ιατρικές Αρχές όμως συμμάχησαν με το Κεφάλαιο για να παραμεριστεί η γνώση και να επιβληθούν τα επικίνδυνα εμβόλια που δυστυχώς παρουσιάζουν μέχρι και θανατηφόρες επιδράσεις.

Για τα άτομα που θέλουν να πάρουν το ρίσκο του εμβολιασμού, και όσον αφορά την κοινωνική πολιτική για το θέμα:

1. Υποστηρίζουμε το δικαίωμα όλων να έχουν πρόσβαση σε ΑΣΦΑΛΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ εμβόλια, και αυτά να είναι δωρεάν.

2. Υποστηρίζουμε το δικαίωμα όλων να ΑΡΝΗΘΟΥΝ τα εμβόλια. Για οποιοδήποτε λόγο.

3. Τα συγκεκριμένα εμβόλια για τον κορωνοϊό που κυκλοφορούν τώρα, είναι όλα ανεξαιρέτως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ (δεν έχουν καν την συνήθη άδεια κυκλοφορίας) και χρειάζονται ακόμη 10 χρόνια δοκιμών και παρατήρησης για να πιστοποιηθούν ασφαλή και αποτελεσματικά με βάση την συνήθη διαδικασία έγκρισης φαρμάκων.

4. Η επιβολή οποιασδήποτε ιατρικής πράξης (εμβόλια, εξετάσεις, θεραπείες, κοκ.) χωρίς συναίνεση αποτελεί παραβίαση που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το Σύνταγμα, ΚΑΙ από τα θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα που αναγνωρίζονται στις διεθνείς μας συμβάσεις με την ΕΕ. Πιο σημαντικά, απαγορεύεται από την ολότητα του νομικού κεκτημένου που εκπηγάζει από τις δίκες της Νυρεμβέργης [15].


Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

🔷 Τεκμηρίωση και Παραπομπές

[1].
How does Vitamin E support your immune system?
https://betteryou.com/blogs/health-hub/vitamin-e-immune-system-support

[2].
Omega-3 Fatty Acid Intervention Suppresses Lipopolysaccharide-Induced Inflammation and Weight Loss in Mice
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4344616/

[3].
Fish Oil / By Mayo Clinic Staff
https://www.mayoclinic.org/drugs-supplements-fish-oil/art-20364810

[4].
Hemp Seed
https://www.healthline.com/nutrition/7-plant-sources-of-omega-3s#TOC_TITLE_HDR_5

[5].
"The gut microbe composition of individuals with a high intake of protein and animal fat, like the western diet, is generally dominated by a Bacteroides driven enterotype, which is the largest phylum of the gut microbiome community. Some genera of Bacteroidetes stimulate macrophages and monocytes to secrete a complex array of pro-inflammatory cytokines such as IFNγ and TNFα, neurotoxins including surface lipopolysaccharides and toxic proteolytic peptides in the plasma. Secretion of these cytokines and toxins result in aberrant immune responses, involving elevated levels of circulating cytokines and immune-cell hyperactivation, thus contributing to abnormal inflammatory reactions due to cytokine storms."
Rapid Response:
Gut Microbiome and Covid-19 mRNA Vaccine
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149/rr-20

[6].
Homeopathic Remedies for Vaccine Side Effects
https://alea.care/resources/homeopathic-remedy-potential-vaccine-side-effects

[7].
Homeopathic tips on how to minimise the risk of vaccine side effects
https://www.theroundclinic.com/single-post/homeopathic-tips-on-how-to-minimise-the-risk-of-vaccine-side-effects

[8].
Covid-19 vaccine side effects and reactions updated for Feb 2021
Jennifer Poole
https://www.researchgate.net/publication/349493987_Covid-19_vaccine_side_effects_and_reactions_updated_for_Feb_2021

[9].
🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html
και, οδηγίες από το Υπουργείο Φυσικής και Παραδοσιακής Ιατρικής στην Ινδία:
🔷 Guidelines for Homoeopathy Practitioners for Prophylaxis and Symptomatic
Management of Home IsolatedCOVID-19 Patients

https://www.ayush.gov.in/docs/CCRH-%20Revised%20Guidelines%20for%20Homeopathy%20Practitioners%20for%20Home%20Isolated%20COVID%2019%20patient-f.pdf

[10].
Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns
https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595

[11].
Norwegian experts say deadly blood clots were caused by the AstraZeneca covid vaccine
“Our theory that this is a powerful immune response most likely triggered by the vaccine, has been confirmed”, says professor and chief physician Pål Andre Holme. Three Norwegian health workers under the age of 50 have been hospitalized. One is dead.
Thursday 18. Mars 2021
https://sciencenorway.no/covid19/norwegian-experts-say-deadly-blood-clots-were-caused-by-the-astrazeneca-covid-vaccine/1830510

[12].
Perspectives on the Pandemic | "Blood Clots and Beyond"
Apr 16, 2021
In February, 2021, Professor Sucharit Bhakdi, M.D. and a number of his colleagues warned the European Medicines Agency about the potential danger of blood clots and cerebral vein thrombosis in millions of people receiving experimental gene-based injections.  
Since then, two of the four injections have been suspended or recalled in Europe and the United States for just that reason.
In this episode of Perspectives, Professor Bhakdi explains the science behind the problem, why it is not just limited to the products already suspended, and why in the long term we may be creating dangerously overactive immune systems in billions of unwitting subjects.
https://www.youtube.com/watch?v=pyPjAfNNA-U

[13].
Microbiologist Sucharit Bhakdi M.D. on mRNA, Blood Clots and CVT
"Dr. Sucharit Bhakdi, a Thai-German microbiologist, discusses mRNA vaccines, blood clots and Cerebral Venous Thrombosis (when a blood clot forms in the brain’s venous sinuses). He warned about the blood clot side-effects months before the roll-out and appears to have been correct. Dr. Sucharit Bhakdi was a post-doctoral researcher at the Max Planck Institute of Immunobiology and Epigenetics in Freiburg and at The Protein Laboratory in Copenhagen. Dr. Bhakdi joined the Institute of Medical Microbiology at Giessen University and named chair of Medical Microbiology at the University of Mainz. Dr. Bhakdi has published over three hundred articles in the fields of immunology, bacteriology, virology, and parasitology, for which he has received numerous awards and the Order of Merit of Rhineland-Palatinate."
https://www.publishedreporter.com/videos/sucharit-bhakdi-m-d-on-mrna-vaccines-blood-clots-and-cvt

[14].
J Transl Autoimmun. 2020; 3: 100051.
Published online 2020 Apr 9. doi: 10.1016/j.jtauto.2020.100051
Pathogenic priming likely contributes to serious and critical illness and mortality in COVID-19 via autoimmunity
James Lyons-Weiler
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7142689/

[15].
🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html


 
* * *

🟢 Αληθεύει ότι στην Ιταλία έχουν ΣΥΝΕΛΘΕΙ και ελάττωσαν ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον αριθμό των νεκρών από κόβιντ στο 3% του αρχικού αριθμού με τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει τα ΜΜΕ και οι αυταρχικές Κρατικές και Ιατρικές Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/11/3.html

🟢 Μήπως δεν τα είπαν καθαρά οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" πριν ενάμιση χρόνο;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/09/blog-post.html 

🩸 Αλληλεγγύη στο γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post_29.html

🟢 Που πάει το Αυτόνομο Κίνημα; Και πως;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

 🩸 Απελευθερώστε τον γιατρό μας, Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_21.html

🟢 Φλόγες, Λαοθάλασσα και Τάλιμπαν ~ ο Λαός κινητοποιημένος, σε διλήμματα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_51.html

🟢 Τα ορθά και τα λάθη της Αστυνομίας
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου, καθώς και για την επίθεση ενάντια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_36.html

🟢 Επιτεύγματα και Αποτυχίες
🟢 Για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό την Κυριακή, 18 Ιουλίου
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html

🟢 Τα πρώτα Ανακοινωθέντα ~ Εκδήλωση Διαμαρτυρίας στο Προεδρικό και τα συνακόλουθα έκτροπα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html
 

🟢 Καρδιακές φλεγμονές και τα εμβόλια κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

🟢 Μην φύγεις ποτέ, πολυαγαπημένε...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/06/blog-post_18.html

🟢 Γιατί πέθανε ο Κυριάκος;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post_23.html

🟢 Οι αριθμοί της Φρίκης. Και της Απάτης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/05/blog-post.html

🟢 "Χρειάζομαι βοήθεια για τα εμβόλια!"
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

🟢 Περί Κορωνοκρίσεως το Ανάγνωσμα: Κρυμμένες Αλήθειες ~ 4 Απρ. 2021
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2021/04/4-2021.html

🟢 Τι χάθηκε καθ' οδόν

Κορωνοϊός, Αριθμοί, Δευτερονόμιον
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html


🟢 15χρονος με πιστοποιημένο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/11/15.html

🟩 Στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή από τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους":
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm


🟩 Mortality Risk of COVID-19

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid

🟪 Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και Πραγματικότητα
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/blog-post_15.html

■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests

 

🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

 
* * *

1 comment:

  1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο έως και 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
    - Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
    - πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά θέματα.

    E-mail: hilltopfinance@protonmail.com

    E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

    Whatsapp: +1(954)417-1149

    Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

    ReplyDelete