Thursday 15 October 2020

Κορωνοκρίση, Προπαγάνδα, και ΠραγματικότηταΗ Νικολέττα Κουρούσιη της εφημερίδας Φιλελεύθερος είναι η μόνη δημοσιογράφος που εργάζεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ η οποία κατανοεί και αρθρώνει με ειλικρίνεια την πραγματικότητα για την κορωνοκρίση και την διαχείριση της από τις ιατρικές και κρατικές αρχές. Ενδεικτικά τα δύο πρόσφατα της άρθρα-βόμβες, όπου αποκαλύπτει ότι:
 α. Ο Διεθνής Οργαν. Υγείας τοποθετείται ΕΝΑΝΤΙΑ στους εγκλεισμούς ("λόκνταουν", όπως το έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι):

■ Αξιωματούχος ΠΟΥ: Σταματήστε να «κλειδώνετε» τις χώρες
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1037546/axiomatoychos-poy-stamatiste-na-kleidonete-tis-chores
β. Κορυφαίοι επιστήμονες στον χώρο της επιδημιολογίας και ιατρικής συστήνουν να παρθούν ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ μέτρα προστασίας των ευάλωτων πληθυσμών (γερόντων και ασθενών), και να αφεθεί ο κορωνοϊός να διασπαρεί ανάμεσα στους υγιείς ώστε να κτιστεί η κοινοτική ανοσία που θα είναι και η καλύτερη προστασία για τους ευπαθείς• τίθενται κάθετα ενάντια σε εγκλεισμούς και άλλα παράλογα μέτρα. Αυτά, επισημαίνουν, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την συλλογική και ατομική ανοσία, και έχουν άπειρες ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις στις κοινωνίες:
■ Κορυφαίοι επιδημιολόγοι προτείνουν την «Εστιασμένη Προστασία»
https://www.philenews.com/eidiseis/kosmos/article/1037561/koryfaioi-epidimiologi-proteinoyn-tin-estiasmeni-prostasia
Ο Φιλελεύθερος φρόντισε να θάψει εντελώς τα άρθρα της. Στην διαδικτυακή του έκδοση - που έχει και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλες τις άλλες εφημερίδες, άρα είναι και πιο ένοχος για την απόκρυψη της αλήθειας από τον λαό - τα συγκεκριμένα άρθρα της Νικολέττας Κουρούσιη δεν φαίνονται πουθενά. Μπήκαν παροδικά στην ειδική σελίδα του "Φ" για τον κορωνοϊό... και μετά θάφτηκαν. Η Σύνταξη ΔΕΝ έδωσε καμία συνέχεια στην αξιοποίηση τους, παρ' όλον που είναι τα ΜΟΝΑ άρθρα της εφημερίδας που βασίζονται σε επιστημονική τεκμηρίωση εδώ και μήνες:
■ https://philenews.com/koinonia/covid-19
Επιπλέον, στη σελίδα του "Φ" όπου υποτίθεται συλλέγονται από την Σύνταξη τα κείμενα του κάθε αρθρογράφου, τα συγκεκριμένα άρθρα της δημοσιογράφου είναι εντελώς ανύπαρκτα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο προσβλητική μορφή φίμωσης. Η όψη αυτής της σελίδας χθες και σήμερα, 15 Οκτ. 2020:

https://www.philenews.com/f-me-apopsi/arthra-apo-f?author=%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%84%CF%84%CE%B1%20%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B7
Τα άρθρα της Νικολέττας Κουρούσιη υπάρχουν "κάπου" στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, αλλά ΔΕΝ μπορείς να τά'βρεις παρά μόνο αν ήδη γνωρίζεις για την ύπαρξη τους!

Τα άρθρα τεκμηριώνουν ότι ακόμα και οι πιο επίσημες και έγκυρες επιστημονικές αρχές θεωρούν πως τα "μέτρα προστασίας" που μας επέβαλε η ανίερη συμμαχία των ΜΜΕ, Κεφαλαίου, Κυβερνήσεων, και δοσίλογων ψευδοεπιστημόνων που με τα ψέμματα τους προσδίδουν "επιστημονικότητα" στους παραλογισμούς, είναι αχρείαστα, επικίνδυνα και καταστροφικά και ότι αντιβαίνουν στην επιστημονική γνώση και δεδομένα που κατέχουμε. Δεν είναι μόνο στην Κύπρο βέβαια που συμβαίνουν αυτά, αλλά ο κάθε λαός έχει να αντιμετωπίσει τους δικούς του εξουσιαστές και πεμπτοφαλαγγίτες. Ο Φιλελεύθερος μέχρι στιγμής είναι στην κορυφή του βουνού όπου συναντώνται όλοι αυτοί μαζί με την  προπαγάνδα τους, τα ψέμματα και την απόκρυψη της αλήθειας από τον λαό.

Αν δείτε την εφημερίδα ΚΑΘΕ μέρα είναι γεμάτη με τίτλους και άρθρα αφιερωμένα στην καλλιέργεια του πανικού και της τρομοκράτησης του λαού με εντελώς αβάσιμα πράγματα. "Πανδημία" λεν! - ενώ έχουμε μόνο τρεις ασθενείς με κορωνοϊό και κανένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Και εμείς οι χαζοκουμπαροκυπραίοι τα πιστεύουμε:
■ Δεκάδες τα περιστατικά, τρεις οι ασθενείς στο Νοσοκομείο
https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1038627/dekades-ta-peristatika-treis-oi-astheneis-sto-nosokomeio
Τα πιο σημαντικά ψέμματα που συνιστούν την καθεστωτική προπαγάνδα για τον κορωνοϊό αφορούν:
1. τον αριθμό των "περιστατικών" και "κρουσμάτων",
2. τον αριθμό των νεκρών και τα αίτια θανάτου,
3. τα περί μεταδοτικότητας ή μολυσματικότητας των "θετικών" ατόμων,
4. τα περί της μοριακής εξέτασης (PCR)
.
Αναλυτικά:

1. Αριθμός των "περιστατικών" και "κρουσμάτων"

Σε όλη την ιστορία της ιατρικής, η λέξη "περιστατικό" σήμαινε κάποιον ασθενή με μια συγκεκριμένη πάθηση, συμπτώματα, και διάγνωση. Σήμερα το καθεστωτικό αφήγημα αναφέρει ως "περιστατικά" τον αριθμό των ατόμων που ανευρέθηκαν να έχουν θετικό αποτέλεσμα στην μοριακή εξέταση (PCR) για τον κορωνοϊό (SARS-COV-19). Δηλαδή αναφέρουν ως "περιστατικά" τους λεγόμενους "φορείς" ή "οροθετικούς" ανθρώπους.

Η μοριακή εξέταση απλώς πιστοποιεί ότι αυτά τα άτομα έχουν κάποια ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ του κορωνοϊού στη βλέννα ή στα φλέγματα. 99% αυτών των ατόμων ΔΕΝ είναι άρρωστοι με την ασθένεια COVID-19, ΔΕΝ έχουν κάποια διάγνωση, ΔΕΝ πρόκειται να ασθενήσουν, και η επιστήμη λέει πως ΔΕΝ είναι μεταδοτικοί: δεν είναι ασθενείς!

Μες την ίδια επιτηδευμένη συλλογή όρων προπαγάνδας, το καθεστωτικό αφήγημα χρησιμοποιεί και τον όρο "κρούσματα". Ο οποίος πάντα - μέχρι φέτος - εσήμαινε ασθενείς από κάποια μεταδοτική ασθένεια. Σήμερα, απλώς σημαίνει άτομα με θετική ένδειξη στη μοριακή εξέταση.

Δεν είναι τυχαίο το αξίωμα ότι "προπαγάνδα ίσον βάφουμε το άσπρο μαύρο και ο κόσμος μας πιστεύει".


2. Αριθμός των νεκρών και τα αίτια θανάτου

Παρατηρούμε μια ηθελημένη παραπλάνηση του λαού για τους νεκρούς: από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα, όλα τα ΜΜΕ επίτηδες συγχέουν τον αριθμό των νεκρών ΜΕ κορωνοϊό, με τον αριθμό των νεκρών ΑΠΟ τον κορωνοϊό.

Στις πολιτισμένες χώρες - όπου και εκεί μπορεί τα καθεστώτα να ψεύδονται και να παραπλανούν - τουλάχιστον τηρούνται στατιστικές με την αλήθεια. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ, το ανώτατο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (US CDC) δηλώνει καθαρά ότι μόνο 6% των νεκρών που καταγράφηκαν είχαν ΜΟΝΟ κορωνοϊό. Οι πλείστοι (94%) πέθαναν από φονικές ασθένειες που οι ασθενείς είχαν προηγουμένως - δηλαδή τις λεγόμενες "υποκείμενες νόσους" (ακολουθεί η τεκμηρίωση στην αγγλική γλώσσα):
{■ "For 6% of the deaths, COVID-19 was the only cause mentioned. For deaths with conditions or causes in addition to COVID-19, on average, there were 2.6 additional conditions or causes per death." In other words 94% of the deaths were due to OTHER LETHAL conditions which existed at the same time as infection with SARS-COV-2.}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm
Το Κέντρο CDC επίσης έγραψε ότι η εγγραφή "θανάτου από COVID-19" γίνεται και ΧΩΡΙΣ μοριακή εξέταση, ακόμα και με μόνο "υποψία" COVID-19. Οι ιατρικές αρχές παγκοσμίως συμφωνούν ότι ΔΕΝ υπάρχει προφίλ συμπτωμάτων για την ασθένεια COVID-19, και άρα ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος για διάγνωση της ασθένειας παρά μόνο μέσω μοριακής εξέτασης. Με άλλα λόγια η "υποψία COVID-19" για κάποιους από τους νεκρούς είναι αποτέλεσμα μόνο φαντασίωσης (ακολουθεί η τεκμηρίωση στην αγγλική):
{■ "COVID-19 deaths are identified using a new ICD–10 code. When COVID-19 is reported as a cause of death – or when it is listed as a “probable” or “presumed” cause — the death is coded as U07.1. This can include cases with or without laboratory confirmation." Meaning: many of the deaths listed were NEVER even confirmed by a lab test. There is still NO formal definition of COVID19 as an illness, meaning that symptoms alone can NOT be used to diagnose it. In the absence of a symptom-based diagnosis, and with no laboratory confirmation, listing COVID19 as the cause of death is an act of guesswork. Well, it makes for "good statistics".}
■ Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm
Οι ιατρικές και κρατικές αρχές στην Κύπρο στηρίζουν την πολιτική τους στις παρερμηνείες και διαστρεβλώσεις της επιστήμης που εισάγονται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ όπου συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια (πχ. στην Ιταλία, το ποσοστό των ασθενών που τάχα "πέθανε COVID-19" έχει τεκμηριωθεί ότι ήταν απλώς νεκροί με "υποψία COVID-19" που ουδέποτε τεκμηριώθηκε με μοριακή εξέταση ή καν νεκροψία, και ότι αυτό το ποσοστό ήταν τεράστιο). Τουλάχιστον στην Κύπρο οι αρχές έχουν φροντίσει να μην στηρίζονται πλέον μόνο σε "υποψία" αλλά κάμνουν, πράγματι, μοριακή εξέταση (PCR). Αυτή όμως - όπως θα δούμε πάρακατω - ΔΕΝ πιστοποιεί την ασθένεια ή διάγνωση COVID-19!

Επαναλαμβάνουμε: ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει ΑΠΟ τον κορωνοϊό είναι ελάχιστος. Οι πλείστοι νεκροί ήταν άνθρωποι που δυστυχώς πέθαναν από άλλες ασθένειες ενώ ήταν "θετικοί" στον κορωνοϊό.


3. Τα περί μεταδοτικότητας ή μολυσματικότητας των "θετικών" ατόμων

Τα ΜΜΕ, με κορυφαίο τον Φιλελεύθερο, συνένοχοι με τις κρατικές και ιατρικές αρχές, συνεχίζουν να ζωγραφίζουν όλα τα άτομα που είναι θετικά στην μοριακή εξέταση ως τάχα "μολυσματικούς" ή ως "μεταδοτικούς". Και πως τάχα αν δεν προστατευτούμε από αυτούς θα πεθάνουμε όλοι. Ουδέν αναληθέστερον.

Όπως θα δείτε πάρακατω, τα πλείστα άτομα που βρίσκονται θετικά στην μοριακή ανάλυση, έχουν σε κάποια υγρά του σώματος (βλέννα, φλέγματα) είτε ΑΒΛΑΒΗ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ του ιού (που δεν είναι μολυσματικά)• είτε έχουν ήδη εξουδετερώσει τον κορωνοϊό χωρίς καν να εμφανίσουν συμπτώματα (και δεν είναι μολυσματικά)• είτε καταγράφηκαν ως θετικά γιατί η συσκευή ανάλυσης ΔΕΝ διαχωρίζει τον κορωνοϊό από υγιείς εκκρίσεις του οργανισμού μας όπως τα εξωσώματα• είτε γιατί οι εξετάσεις βρίσκουν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα. Επιστήμονες έχουν καταγράψει μέχρι και 80% λανθασμένα θετικά! [1].

Με άλλα λόγια, ακόμη και οι νούσιμοι όροι που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν όπως "φορέας" ή "οροθετικός", με την έλευση της προπαγάνδας, ψεμμάτων και κακοδιαχείρισης της κορωνοκρίσης, έχουν χάσει πλέον το νόημα τους. Το καθεστώς μεταχειρίζεται τους πάντες ωσάν να είναι επικίνδυνοι, ενώ η επιστήμη έχει ακριβώς την ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη.

Η επιστήμη, όσον αφορά τις ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ιώσεις, λέει πως η κύρια μορφή μετάδοσης είναι από ΑΣΘΕΝΕΙΣ, δηλαδή από άνθρωπους με συμπτώματα. Ενώ σήμερα - σε παραβίαση της επιστήμης και για εξυπηρέτηση της τρομολαγνικής προπαγάνδας - έχουν εφευρεθεί οι όροι "ασυμπτωματικός ασθενής" (το άκρον άοτον του οξύμωρου, δηλαδή να είσαι ασθενής χωρίς να είσαι ασθενής), και "προσυμπτωματικός". Αυτά για να αποκρύψουν το γεγονός ότι 99% των "θετικών" ατόμων ουδέποτε ασθενούν, και ΔΕΝ είναι μεταδοτικοί.

Όταν άρχισε η κορωνοκρίση, η επιστημονική κοινότητα δεν ήταν φοβισμένη από τους εξουσιαστές και έλεγε καθαρά την αλήθεια. Ούτε ήταν φιμωμένη από τα ΜΜΕ, και οι δηλώσεις των επιστημόνων έφταναν απρόσκοπτες στον λαό. Τότε, οι επιστήμονες αρνήθηκαν το πόρισμα πως τάχα οι "ασυμπτωματικοί" άνθρωποι μπορούν να προωθούν μια επιδημία ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ίωσης (σε άλλες ιώσεις υπάρχει μετάδοση μέσω αίματος ή άλλων υγρών, αλλά όχι στις αναπνευστικές). Είχαν πει καθαρά πως τα επιστημονικά δεδομένα ΔΕΝ υποστηρίζουν αυτό το πόρισμα και ότι αντιβαίνει στην επιστημονική αντίληψη περί επιδημιών. Η επιστήμη ΔΕΝ έχει αλλάξει τις αντιλήψεις της μες το 2020! - παραμένουν οι ίδιες. Μόνο η προπαγάνδα έχει αλλάξει - έχει αλλάξει τα νοήματα.

Ο ίδιος ο περίφημος δρ Fauci (Φάουτσι), κορυφαίος επιστήμων των ΗΠΑ στον εξειδικευμένο αυτό κλάδο και κορυφαίος στην διαχείριση της κορωνοκρίσης, στην αρχή της κρίσης δήλωσε τα εξής:
"Ακόμα και αν υπάρχει μετάδοση χωρίς συμπτώματα, σε όλη την ιστορία των αναπνευστικών μεταδοτικών ιώσεων οποιουδήποτε τύπου, η ασυμπτωματική μετάδοση ουδέποτε δημιούργησε επιδημιακά κρούσματα. Η προώθηση των κρουσμάτων γίνεται πάντα από τα άτομα με συμπτώματα" (ακολουθεί η τεκμηρίωση στην αγγλική):

{"Experts also are unsure whether asymptomatic patients can transmit the virus. China’s health minister Ma Xiaowei alarmed officials around the world this weekend when he said his government had evidence that this type of spread was occurring.
But U.S. officials have challenged that conclusion, saying they have not seen data that prove it and want the Chinese to show them. And asymptomatic patients never drive more than a small percentage of infections in epidemics such as this one, Fauci said.
“Even if there some asymptomatic transmission, in all the history of respiratory-borne viruses of any type, asymptomatic transmission has never been the driver of outbreaks,” he said. “The driver of outbreaks is always a symptomatic person.”"}
■ Can the coronavirus be contained? Unknowns complicate response.
Lena H. Sun and Lenny Bernstein
Jan. 29, 2020 at 2:13 a.m. GMT+2
https://www.washingtonpost.com/health/coronavirus-spread-containment-strategy/2020/01/28/84c25030-4200-11ea-aa6a-083d01b3ed18_story.html
Η καθημερινή μας ζωή επηρεάζεται καταστροφικά από τα "μέτρα προστασίας" που μας επιβάλλουν οι εξουσιαστές κόντρα σε κάθε επιστημονική αντίληψη και τεκμηρίωση. Το κύριο εργαλείο εκφοβισμού που χρησιμοποιούν με την βοήθεια των ΜΜΕ είναι ο αριθμός των "ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ θετικών κρουσμάτων". Παρ' όλον που στα μάτια της επιστήμης αυτός ο αριθμός ανθρώπων είναι όχι μόνο αβλαβής αλλά και οφέλιμος, χρησιμοποιείται καθημερινά με διαστρέβλωση της ερμηνείας του για να μας τρομοκρατούν και να μας επιβάλλουν παράλογα και επιβλαβή μέτρα.

Οι κοινωνίες ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τους ασυμπτωματικούς θετικούς στον κορωνοϊό: είναι ο μόνος τρόπος να κτίσουμε κοινοτική ανοσία έτσι ώστε να προστατευτούν οι ευάλωτες ομάδες (κυρίως γέροντες και ασθενείς). Όσο πιο πολλούς θετικούς υγιείς ανθρώπους έχουμε, τόσον πιο μεγάλη θα είναι η προστασία των ευάλωτων.

Αυτό μπορείτε να το δείτε και από τις γραφικές παραστάσεις που δημοσιεύονται. Όσο πιο πολύ αυξάνεται ο αριθμός των θετικών "κρουσμάτων", τόσο ελαττώνεται η αύξηση των νεκρών, δηλαδή ο ρυθμός θανάτων (ακόμα και με τους απατηλούς αριθμούς όπου στους νεκρούς ΑΠΟ κορωνοϊό έχουν προστεθεί και αυτοί ΜΕ κορωνοϊό, πάλιν ο ρυθμός θανάτων μειώθηκε καταπληκτικά). Ο αριθμός αύξησης των "θετικών" και των νεκρών έχει φτάσει σε ένα σταθερό επίπεδο.
(Αναμένουμε ότι τον Χειμώνα μπορεί να παρατηρηθεί μια εποχιακή αύξηση όπως και με την γρίππη, αλλά υπενθυμίζουμε ότι οι νεκροί από την γρίππη είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι από τους νεκρούς του κορωνοϊού.)

Μπορείτε να ελέγξετε την αυθεντικότητα τους εδώ:
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/cyprus/

Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ:Αυτός είναι και ο λόγος που ο παγκοσμίου φήμης μικροβιολόγος, ιολόγος και ανοσολόγος Dr. Sucharit Bhakdi (Σούκαριτ Μπάκντι), έχει δηλώσει πως το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων (το ανθρώπινο βιολογικό αμυντικό μας σύστημα) έχει νικήσει τον κορωνοϊό, και πως η επιδημία "έχει λήξει". Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο: έγιναν στα πλαίσια του διήμερου διεθνούς διεπιστημονικού συνεδρίου για την κορωνοκρίση που διοργανώθηκε από ελλαδίτες επιστήμονες. Η εμφάνιση του καθηγητή Bhakdi έγινε την 2η μέρα του συνεδρίου στις 19 Σεπ. 2020.

Ο Γερμανός καθηγητής είναι Θαυλανδικής καταγωγής. Σπούδασε στα πανεπιστήμια της Βόννης, Γκήσεν, Μάίνζ και Κοπενχάγης, και στο Ινστ. Μαχ Πλάνκ Ανοσολογίας και Επιγενετικής στη Φράιμπουργκ. Είναι ομότιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Ιωαν. Γουτεμβέργιου στη Μάινζ, και για 13 χρόνια διετέλεσε επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Υγιεινής. Υπηρέτησε ως Διευθυντής Σύνταξης στο επιστημικό περιοδικό "Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία" [2].

Το βίντεο περιέχει σύντομες παρεμβάσεις για μετάφραση στα ελληνικά:
https://youtu.be/OB4PEtxt9YE?t=3335

4. Τα περί της μοριακής εξέτασης (PCR)

Δύο από τις πιο σοβαρές πηγές που αφορούν το πραγματικό νόημα της μοριακής εξέτασης φανερώνουν το ότι η παρερμηνεία και διαστρέβλωση που μας έχει επιβληθεί με το καθεστωτικό αφήγημα, είναι εντελώς παραπλανητική. Eγκληματικά παραπλανητική.

α. Ο ίδιος ο εφευρέτης της μεθόδου μοριακής ανίχνευσης!

Ο Kary Mullis έλαβε το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ για την εφεύρεση αυτής της μεθόδου (PCR), η οποία αξιοποιήθηκε αμέσως για την ανίχνευση του ιού Hiv, που υποτίθεται "προκαλεί" την ασθένεια Aids. Ο εφευρέτης δήλωσε πολλές φορές ότι το σύστημα PCR ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται διαγνωστικά διότι απλώς πιστοποιεί επακριβώς την ΥΠΑΡΞΗ κάποιου γενετικού υλικού στο δείγμα που βρίσκεται εκεί σε τόσο μικρές ποσότητες που δεν μπορεί καν να μετρηθεί. Η σημασία όμως αυτής της ύπαρξης τις πιο πολλές φορές παρερμηνεύεται - αυτή είναι η δική του άποψη και όχι του υποφαινόμενου. Ο Κάρυ είχε εξηγήσει πολλές φορές και σε πολλές δηλώσεις ότι οι περιστασιακές ανιχνεύσεις του ιού ΔΕΝ αποτελούν ούτε διάγνωση, ούτε απόδειξη αιτίας της ασθένειας, ΟΥΤΕ πως τάχα το άτομο είναι "μεταδοτικό" ή "μολυσματικό".

Αυτό που ανιχνεύει η μοριακή ανάλυση είναι ένα ΘΡΑΥΣΜΑ του ιού και όχι την παρουσία του ιού. Τα θραύσματα μπορούν να προέρχονται από υγιείς εκκρίσεις του οργανισμού μας όπως τα εξωσώματα, ή από κομμάτια του κορωνοϊού που έχουν καταστραφεί πλήρως από την άμυνα του οργανισμού μας, ή από μολυσμένα κύτταρα μας που ήδη απέθαναν πολεμώντας τον ιό, ή από "ζωντανό" (ενεργό) ιό. Επίσης μπορούν να προέρχονται από μόλυνση των συσκευών, υλικών και αντιδραστηρίων (όπως συνέβηκε αρκετές φορές στην Κύπρο πρόσφατα και δημοσιεύτηκε αυτό σε εφημερίδες).

Ορίστε τι λέει ο εφευρέτης για την μέθοδο μοριακής ανάλυσης PCR: "Δεν σου λέει αν είσαι ασθενής, δεν σου λέει αν αυτό που ανακαλύφθηκε θα σε βλάψει, ούτε οτιδήποτε παρόμοιο":
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c&feature=youtu.be&t=198

Επίσης, εξηγεί πως η μέθοδος είναι για την προσμέτρηση "στο περίπου", για ανίχνευση κάποιων μορίων όπου οι ποσότητες "είναι τόσο μικρές που μας αναγκάζουν να ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ τα αποτελέσματα":
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c&feature=youtu.be&t=167

Και επιβεβαιώνει την αντίρρηση για την οποία γράφουν σήμερα οι πλείστοι επιστήμονες για την μέθοδο μοριακής ανίχνευσης. Με αυτή, λέει, "μπορείς να ανιχνεύσεις σχεδόν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ". Και για να το ζωγραφίσει, μας παραπέμπει στην θεώρηση της πανθεϊστικής θεολογίας όπου ο Πάν μετέχει του Παντός: "όπου τα πάντα", λέει ο Κάρυ, "περιέχονται στα πάντα". Με αυτό ζωγραφίζει και την αφετηρία της επιστημονικής κριτικής για την ανίχνευση του κορωνοϊού με το PCR, αναγνωρίζοντας ο ίδιος πως όσο πιο πολλούς κύκλους ανίχνευσης εφαρμόσουμε τόσο πιο πολλά πράγματα θα ανιχνεύσουμε που μπορεί και μην υπάρχουν στο δείγμα. Σε βαθμό, λέει ο εφευρέτης, που αυτό είναι πλέον "χωρίς νόημα, και αποτελεί λανθασμένη χρήση" της μεθόδου.
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c&feature=youtu.be&t=33

Τα ίδια πιστοποιεί και τεκμηριώνει η συγγραφέας Celia Farber (Σήλια Φάρμπερ) σε άρθρο της όπου επεξεργάζεται σε μεγάλο βάθος μια ιστορική συνέντευξη με τον Νομπελίστα εφευρέτη της μεθόδου μοριακής εξέτασης PCR Kary Mullis καθώς και με σύγχρονους επιστήμονες που επεξηγούν την ΑΚΥΡΗ χρήση της μεθόδου για "διάγνωση" της παρουσίας του ιού, ή ακόμα χειρότερα, για "διάγνωση" της ασθένειας COVID-19:
■ Was the COVID-19 Test Meant to Detect a Virus?
By Celia Farber - April 7, 2020
https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/
β. Οι κύκλοι ανίχνευσης

Η μοριακή εξέταση PCR λειτουργεί με κύκλους ανίχνευσης. Αν δεν γίνουν αρκετοί κύκλοι ανίχνευσης σ' ένα δείγμα δεν θα βρεθεί αυτό που ψάχνουμε, ακόμη και αν υπάρχει μες το δείγμα. Αν γίνουν περισσότεροι κύκλοι από όσους πρέπει, μέσα σε εκείνο το δείγμα μπορούμε νά'βρουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ: ιούς που ΔΕΝ βρίσκονται εκεί μέσα, γενετικό υλικό από πουλιά, ερπετά και λουλούδια, ακόμα και γενετικό υλικό από όντα που δεν υπάρχουν σήμερα αλλά θα υπάρξουν στο μέλλον! Με άλλα λόγια το ΠΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ανίχνευσης γίνονται είναι η πιο κρίσημη παράμετρος για την αξιοπιστία της μοριακής εξέτασης.

Πόσοι λοιπόν γνωρίζουν ότι τα βιολογικά εργαστήρια, οι κρατικές και ιατρικές αρχές ΔΕΝ έχουν συμφωνήσει στο πόσοι κύκλοι ανίχνευσης πρέπει να γίνονται ώστε να υπάρχει αξιοπιστία στα αποτελέσματα; Τα όρια μεταξύ "αρνητικού" και "θετικού" αποτελέσματος βρίσκονται "κάπου μεταξύ" 20 και 50 κύκλων. Η συσκευή ρυθμίζεται ώστε να προκύψει φωσφορισμός μιας ουσίας που λειτουργεί σαν δείκτης θετικότητας. Σε ένα εργαστήριο, αν ΔΕΝ βρεθούν θραύσματα του κορωνοϊού στους 36 κύκλους, το αποτέλεσμα θεωρείται αρνητικό. Αν βρεθούν στους 35 κύκλους, θεωρείται θετικό. Σε άλλο εργαστήριο ο "μαγικός αριθμός" των κύκλων είναι 39, και σε άλλο 40.

Το Κέντρο CDC θέτει το κατώτατο όριο στους 33 κύκλους. Η Πολιτεία Μασσαχουσέτης τον Ιούλιο λειτούργησε με όριο τους 40 κύκλους. Με αυτόν τον μαγικό αριθμό, 40 κύκλους, θεωρήθηκαν θετικά χιλιάδες αποτελέσματα. Αν τα ίδια δείγματα είχαν υποβληθεί σε μόνο 30 κύκλους, 90% από αυτά θα ήταν αρνητικά [3].  

Να πως το εξηγεί ο βιολόγος και μαθηματικός David Crowe μιλώντας στην συγγραφέα Celia Farber:
"Σε μια επιστημονική έκθεση βρήκα πως μιλούσαν για 37 κύκλους. Αν δεν έχεις αρκετό φωσφορισμό φτάνοντας στους 37 κύκλους, θεωρείσαι αρνητικός. Σε άλλη έκθεση, το ελάχιστο όριο ήταν 36 κύκλοι. Από τους 37 μέχρι τους 40 κύκλους τα αποτελέσματα θεωρήθηκαν "αδιευκρίνηστα". Και αν έφτανες μέχρι τόσο ψηλά, τότε έκαμνες και άλλα τεστ. Είδα ΜΟΝΟ δύο εκθέσεις όπου υπήρχε περιγραφή του πόσο ήταν το όριο. Δηλαδή είναι πολύ πιθανό το ότι διαφορετικά νοσοκομεία, διαφορετικές Πολιτείες, διαφορετικές χώρες, χρησιμοποιούν όλοι διαφορετικά όρια αποδοχής και αξιοπιστίας του τεστ. Οπότε αν το όριο είναι 20 κύκλοι, όλα τα δείγματα θα είναι αρνητικά. Αν στο όριο είναι 50 κύκλοι, όλοι θα είναι πιθανώς θετικοί" (ακολουθεί το κείμενο στην αγγλική):

“In one paper,” Crowe says, “I found 37 cycles. If you didn’t get enough fluorescence by 37 cycles, you are considered negative. In another, paper, the cutoff was 36. Thirty-seven to 40 were considered “indeterminate.” And if you got in that range, then you did more testing. I’ve only seen two papers that described what the limit was. So, it’s quite possible that different hospitals, different States, Canada versus the US, Italy versus France are all using different cutoff sensitivity standards of the Covid test. So, if you cut off at 20, everybody would be negative. If you cut off a 50, you might have everybody positive.” [1].
Αυτό συνέβηκε πρόσφατα στην Κύπρο όταν έγινε σάλος με το ότι διαφορετικά εργαστήρια εύρισκαν τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια δείγματα πότε θετικά και πότε αρνητικά, αποδεικνύοντας σε όλους μας δημοσίως ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αξιοπιστία στις ψευδοεπιστημονικές τους διαδικασίες• ούτε στα εργαστήρια, ούτε και στις διαδικασίες αξιολόγησης και ερμηνείας των αποτελεσμάτων.

Το ίδιο ακριβώς θέμα πραγματεύεται και ένα καταπληκτικό άρθρο στην παγκοσμίου φήμης εφημερίδα New York Times. Ένας από τους λόγους που είναι καταπληκτικό αυτό το άρθρο είναι το ότι η εφημερίδα - όπως και ο Φιλελεύθερος - έχει από καιρό στρατευτεί στην φίμωση όλων των επιστημόνων που λεν την αλήθεια για τον κορωνοϊό και την κορωνοκρίση, και έχει εμπλακεί στην έντονη πολιτικοποίηση του θέματος αξιοποιώντας το στην πολεμική ενάντια στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κο Τραμπάκουλα. Στον ενθουσιασμό τους να αξιοποιήσουν την κορωνοκρίση ως μέσο πίεσης ενάντια στον Τραμπ οι εφημερίδες, τα κόμματα, οι εταιρείες και τα ΜΜΕ έχουν πετάξει την επιστήμη στα σκουπίδια. Αυτή η κατάσταση καθιστά το συγκεκριμένο άρθρο πολύτιμο σαν πετράδι, γιατί πραγματεύεται αυτό ακριβώς το καυτό θέμα: την αξιοπιστία των μοριακών αναλύσεων με βάση τον άνισο αριθμό κύκλων, την αυθαίρετη επιλογή του "μαγικού αριθμού" των κύκλων κατά τόπους και κατά το δοκούν, καθώς και την ερμηνεία του τι σημαίνει "θετικό" και "αρνητικό" αποτέλεσμα.
■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

Εν καταλήξει, τα τέσσερα αυτά συστηματικά ψέμματα που μας έχουν επιβληθεί τα οποία περιστρέφονται γύρω από τους αριθμούς "περιστατικών" και "κρουσμάτων"• η απάτη γύρω από τον αριθμό των νεκρών• το παραμύθι περί μεταδοτικότητας ή μολυσματικότητας των "θετικών"• και η αναξιοπιστία της μοριακής εξέτασης (PCR) και της ερμηνείας των αποτελεσμάτων, και τα οποία τα ΜΜΕ και ο Τύπος μας τα ταΐζουν καθημερινά με το κουταλάκι, έχουν καταστήσει τον λαό μας μια μάζα φοβισμένων, εξαπατημένων ανθρώπων που στερούνται έγκυρη και αληθή ενημέρωση, και που φυσικά, έτσι όπως κατάντησε αποδέχεται όποια ανώμαλη, παράνομη και αντισυνταγματική "προστασία" κατεβάσει ο νους των εξουσιαστών "για το καλό μας".

Το πρόβλημα είναι πως τα λεγόμενα "μέτρα προστασίας" κάθε άλλο παρά για το καλό μας είναι: αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο και για τους ευάλωτους και για την ευρύτερη κοινωνία. Η μόνη πολιτική που θα μας σώσει είναι:
α. Έντονα και στοχευμένα μέτρα προστασίας για τις ευάλωτες ομάδες, και,
β. Να αφεθεί ο κορωνοϊός να διασπαρεί ανάμεσα στους υγιείς όσον το δυνατόν ευρύτερα ώστε να αποκτηθεί το συντομότερο η κοινοτική ανοσία• αυτή θα παράσχει την καλύτερη και πιο δυνατή ασπίδα προστασίας για τους ευάλωτους.
Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net

~~~~~~~~~~~~~~~

Σημειώσεις ~ Παραπομπές

[1].
"I conducted a two-hour interview with David Crowe– Canadian researcher, with a degree in biology and mathematics, host of The Infectious Myth podcast, and President of the think-tank Rethinking AIDS. He broke down the problems with the PCR based Corona test in great detail, revealing a world of unimaginable complexity, as well as trickery.
[...]
“There was a famous Chinese paper that estimated that if you’re testing asymptomatic people, up to 80% of positives could be false positive. That was kind of shocking, so shocking that PubMed had to withdraw the abstract even though the Chinese paper appears to still be published and available. I actually have a translation with a friend. I translated it into English and it’s a really, standard calculation of what they call positive predictive value. The abstract basically said that in asymptomatic populations, the chance of a positive coronavirus test being a true positive is only about 20%. 80% will be false positive.”
[...]
“The Chinese analysis was a mathematical analysis, a standard, the standard analysis that’s been done a million times before. There’s no reason to withdraw the paper for any reason. There’s nothing dramatic about the paper. It’s a really boring analysis. It’s just that they did the standard analysis and said, in some populations, like they estimated 1% of people are actually infected in the population. You could have 80% false positive. Uh, they couldn’t do a real analysis of false positives in terms of determining whether a test is correct or not because that requires a gold standard and the only gold standard is purification of the virus. So, we get back to the fact that the virus is not being purified. If you could purify the virus, then you could take a hundred people who tested positive and you could search for the virus in them. And if you found the virus in 50 out of a hundred and not in the other 50, you could say that the test is only accurate 50% of the time. But we have no way to do that because we haven’t yet purified the virus. And I don’t think we ever will.”"
■ Was the COVID-19 Test Meant to Detect a Virus?
By Celia Farber - April 7, 2020
https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/

και:
■ Potential False-Positive Rate Among the 'Asymptomatic Infected Individuals' in Close Contacts of COVID-19 Patients
G H Zhuang, M W Shen, L X Zeng, B B Mi, F Y Chen, W J Liu, L L Pei, X Qi, C Li
PMID: 32133832 DOI: 10.3760/cma.j.cn112338-20200221-00144
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32133832


[2].
Dr. Sucharit Bhakdi (born Sucharit Punyaratabandhu, in Washington, D.C.) is a Thai-German specialist in microbiology. He studied at the Universities of Bonn, Gießen, Mainz and Copenhagen, and at the Max Planck Institute of Immunobiology and Epigenetics in Freiburg. He is Professor Emeritus of Johannes Gutenberg University Mainz and from 1991 to 2012 was Head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene there. He is a former Editor in Chief of "Medical Microbiology and Immunology".[3].
■ "Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be"
• The usual diagnostic tests may simply be too sensitive and too slow to contain the spread of the virus.
• Tests authorized by the F.D.A. provide only a yes-no answer to infection, and will identify as positive patients with low amounts of virus in their bodies.
By Apoorva Mandavilli
Published Aug. 29, 2020 | Updated Sept. 15, 2020, 9:28 a.m. ET
https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

■ Αν δεν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, μπορείτε να το μελετήσετε εδώ:
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/10/coronavirus-tests-positive-negative-and.html

■ Coronavirus tests are extremely sensitive. (That could be a problem, experts say.)
https://www.advisory.com/daily-briefing/2020/09/01/covid-tests


🟪 Μια Συνομιλία για το Κίνημα ενάντια στα άνομα Μέτρα, τον περιορισμό των Ελευθεριών μας, την κατοχή και τις απειλές από Τουρκία
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/09/blog-post.html

🔷 Υπερβάλλων ζήλος; Ή σκέτη αλαζονεία;
o- Μέθη με την εξουσία; Παραισθησιακή αντίληψη της πραγματικότητας; Ή μήπως παλινδρόμηση μεταξύ των δύο;
o- Μετά από την παγκύπρια κατακραυγή εναντίον της δικτατορικής του κίνησης προς υπέρβαση εξουσίας, ο έντιμος κος Υπουργός Υγείας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αναιρέσει την διαταγή του για τον κορωνοεμβολιασμό...
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/07/blog-post_29.html

🔷 Ο Κορωνοϊός Πίσω από τις Κάμερες των ΜΜΕ
Με τον Σόλωνα Αντάρτη
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

🔷 Ζητούνται Δημοσιογράφοι και Βουλευτές
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_10.html

🔷 Τι άλλο απέμεινε να ειπωθεί;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

🔷 Και τι να ξέρει ο Νομπελίστας για τον κορωνοϊό;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/05/blog-post.html

🔷 Το παραμύθι συνεχίζει να καταρρέει: κορωνοϊός και θάνατοι
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_24.html

🔷 Το Κεφάλαιο και η κρίση του Κορωνοϊού
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

🔷 Πολύ ορθά τα λέει ο γιατρός - γιατί έχουν κλείσει τ' αυτιά τους όλες οι Αρχές;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html

🔷 Άρχισεν η διγλωσσία για τις μάσκες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

🔷 Το Νόημα των Αριθμών του Κόρωνου ~ Σύγχιση, Απάτη, Τρομολαγνεία
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_30.html

🔷 Συμφωνώ με τον καθηγητή Ιατρικής Ζ. Ζαχαρίου - μα ποιός τον ακούει;
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

🔷 Κορωνοϊός: Φυσικές Μεθόδοι Πρόληψης και Προφύλαξης
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

🔷 Κορωνοϊός: εναλλακτικές όψεις και απόψεις
o- Όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε για τον κορωνοϊό!
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_19.html

🔷 Δεν είναι μόνο ανίκανοι - είναι εγκληματικά ψεύτες
https://cyprusindymedia.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

🔷 Κορωνοϊός, οι ασθενείς μας και οι "χασικλήδες"
https://friendsofcannabis.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

🔷 Πανδημία πανικού ίσον αποδημία της λογικής | Του Κλεάνθη Γρίβα
https://www.enallaktikos.gr/Article/51794/pandhmia-panikoy-ison-apodhmia-ths-logikhs--toy-kleanthh-griba

🔷 "Οι θάνατοι πολύ λιγότεροι από της εποχικής γρίππης" - το λέει δύο φορές. Συνέντευξη με τον επιδημιολόγο Ιωάννη Ιωαννίδη
https://youtu.be/d1WytGHigFw

■ 'Is the Coronavirus as Deadly as They Say?': Professors claim more data needed to know mortality rate
https://www.washingtonexaminer.com/news/is-the-coronavirus-as-deadly-as-they-say-professors-claim-more-data-needed-to-know-mortality-rate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~No comments:

Post a Comment